2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kizlar.
Bebislerinin kalbinin pitirtilarini duyanlar.
Hastaliktan iyilesenler.
Ayaklari usuyenler
Herkese kocaman opucukler
Masumiyet evet boy kiloyu sonradan farkettim 157 cm boy 54 suanki kilo

amin canım maşallah darısı başımıza 11. haftada o kadar belirgin bi vücudu oluyo demek sen hareket hissediyomusun peki karnında
Canım ben sadece kasiklarimda hafif bir ağrı hissediyorum ultrasonda 10+3 görüldü elleri ayakları sürekli hareket halinde sipanin herhalde ilerleyen aylarda beni tekme manyağı edecek :)

7.haftadayim, kabiz oldum var mu benim gibi olan, ne yiyorsunyz gecmesi icin? Armut yiyorum ama gecmedi yine de(

Benimde ilk hamileliğim çok kolaydı, hem oğlum hem emzirme yoruyor, kesicem ana kış günü her hastalık var kiyamiyorum siu mide bulantıları geçse yemeğe vurucam kendimi, mide yanmasida çok fena asitli tüm meyva ve sebzeleri çıkardım Hayatımdan kuru ekmek yiyorum yarin yeniden idrar tahlili yaptiricam inşallah temiz cikar. Buarada senin bebeğin kaç aylık

İdrar yolu enfeksiyonu için ben limonlu su içiyorum çok iyi geliyor bazen su içmeyi ihmal ediyorum çok fena oluyor wcden çıkamıyorum bir bardak su alıp içine biraz limon sıkıyorum bu şekilde bikaç bardak içtim mi 1 saate toparliyorum

Canım ben sadece kasiklarimda hafif bir ağrı hissediyorum ultrasonda 10+3 görüldü elleri ayakları sürekli hareket halinde sipanin herhalde ilerleyen aylarda beni tekme manyağı edecek :)
oy maşallah yaa nazar değmesin anne karnında hareketli olan bebekler doğuncada öyle olurmuş seni biraz yorar ama çok sevimli olur yaa
benimki nasıl olacak acaba

Sizde kendiniz yapıyorsunuz anlaşılan yoğurdunuzu birde market yoğurdu yiyemiyorum ben bu arada aksine canım hep yoğurt istiyor yiyorum aklıma geldi soruyum dedim...
benyıllardır evde kendim yaparım yoğurdumu.asla da pastörize süt içmem.sağlıklı olduğunu asla düşünmüyorum.eskiden pastörize çok sağlıklı diyen bütün uzmanlar şimdi bu fikrinden vazgeçiyor.dr umda bu konuda ters birşey söylemedi.

Allahım bulantılar beni öldürecek bide grip oldum tam oldu biran önce atlatsak şu zor zamanları insallah

Benım belım cok agrıyor kızlar bel agrısı çeken var mı resmen batıyor

Canım benim de belin ağrıyor 16sında randevum doktoruma sorcam mutlakamutlaka..

Ayakları çok üşüyen var mı acaba

Benimde ayaklarım donuyor sadece ayaklarımda değil aslında ben çok üşüyorum kanım falanda normal çıktı ama neden bilmiyorum..

bel ağrısı normal bence kızlar.
vücudunuz değişiyor. rahim kendine yer açıyor.kaburgalar genişliyor. şuan için benim ağrım yok. ama ilk hamileliğimde belim kuyruk sokumu kasıklarım çok ağrım olurdu. bazen kramp girerdi. bazı dr lar bu durumlarda magnezyum desteği verebiliyor. ama benim dr um normal bunlar herhangi bişey kullanmana gerek yok demişti.

7.haftadayim, kabiz oldum var mu benim gibi olan, ne yiyorsunyz gecmesi icin? Armut yiyorum ama gecmedi yine de(
Ayy dikkat et canim cok zorlama tuvalete cikicam diye. Kayisi ye en guzeli.
Bende kabizlik yok ama hamileligin basindan beri ishal gibiyim bende ona taktim normal mi degil mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…