- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.341
İnternetten baktim biraz hormanlardan dolayi eklemler gevsiyormus ondan oluyormus biraz icim rahatladi bunu duyunca carsamba gunu doktora gidince bi sorucam yazarim buraya
Canım ben sadece kasiklarimda hafif bir ağrı hissediyorum ultrasonda 10+3 görüldü elleri ayakları sürekli hareket halinde sipanin herhalde ilerleyen aylarda beni tekme manyağı edecek :)amin canım maşallah darısı başımıza 11. haftada o kadar belirgin bi vücudu oluyo demek sen hareket hissediyomusun peki karnında
Bütün bilgileri özelden yine yazarsan iyi olurSelam kizlar.
Bebislerinin kalbinin pitirtilarini duyanlar.
Hastaliktan iyilesenler.
Ayaklari usuyenler
Herkese kocaman opucukler
Masumiyet evet boy kiloyu sonradan farkettim 157 cm boy 54 suanki kilo
7.haftadayim, kabiz oldum var mu benim gibi olan, ne yiyorsunyz gecmesi icin? Armut yiyorum ama gecmedi yine de(
Kayisi kurusu ve incir kurusu bana iyi geldi.7.haftadayim, kabiz oldum var mu benim gibi olan, ne yiyorsunyz gecmesi icin? Armut yiyorum ama gecmedi yine de(
Kefir icebilirsin bende bağırsak tembelliği var her akşam içiyorum şükür sıkıntım kalmadı7.haftadayim, kabiz oldum var mu benim gibi olan, ne yiyorsunyz gecmesi icin? Armut yiyorum ama gecmedi yine de(
Benimde ilk hamileliğim çok kolaydı, hem oğlum hem emzirme yoruyor, kesicem ana kış günü her hastalık var kiyamiyorumBen de emziriyorum senin gibi,emzirmek cidden yorucu,doktorum beslenmene çok dikkat et,güçsüz kalma demişti.bence sende elinden geldiğince yemeye çalış,gerçi ben hiç bulantı yanma yaşamadım iki hamileliğimde de söylemek kolay belki,ama kendin ve iki bebeğin için yemeye çalışmalısın.suyu içemiyorsan içine limon sık,yada en azından sevdiğin tüketebildiğin bişey koyup öyle iç,idrar yolu enfeksiyonun başka türlü zor geçer,geçse de yine tekrarlar.Allah yardımcın olsun canıım.
İdrar yolu enfeksiyonu için ben limonlu su içiyorum çok iyi geliyor bazen su içmeyi ihmal ediyorum çok fena oluyor wcden çıkamıyorum bir bardak su alıp içine biraz limon sıkıyorum bu şekilde bikaç bardak içtim mi 1 saate toparliyorumbir kasik bal ve biraz karabiber, sicak suya karistir ic. bogaza cok iyi gelir. hatta daha sabah konustuk arkadaslarla taze zencefil alip onun da sarisini biraz rendeleyebilirsin icine.
bol bol sivi ic, ardi ardina su ic. bol bol corba ic. hafta sonu yat uyu, hic kalkma yerinden. azicik ter at. yarim portakilin suyunu sIkip, sicak suyla karistirip cay niyetine ic. bol c vitamini!
ben kocami boyle iki gunde ayaga kaldirdim.
yaklasik iki ay once karnimda hafif bir agri vardi. gebe kalmadan baktirayim da gecsin diye doktora gittim. idrar yolu enfeksiyonu var dedi dr antibiyotik verdi. aman o ilac oyle bir fena yapti ki beni. yan etkisi yuzunden kanli ishal oldum. onlarca cortizone kullandim gecsin diye. bir de ustune gebe kaldim. artik ilac da alamiyorum, hafif enfeksiyonum var hala kendi kendime atlatmaya calisiyorum. hala gecmedi etkisi. belki dogumdan sonra ilac kullanmaya baslayinca anca gececek!
ustune gecen ay da esim hasta oldu. doktor antibiyotik vermis. aman dedim, bosver alma. once biz deneyelim. yukaridaki dediklerimi yaptim. hakikaten pazartesi sapa saglam ise gitti.
bundan sonra olmedikce ilac almam :)
Canım ben sadece kasiklarimda hafif bir ağrı hissediyorum ultrasonda 10+3 görüldü elleri ayakları sürekli hareket halinde sipanin herhalde ilerleyen aylarda beni tekme manyağı edecek :)
oy maşallah yaa nazar değmesin anne karnında hareketli olan bebekler doğuncada öyle olurmuş seni biraz yorar ama çok sevimli olur yaaCanım ben sadece kasiklarimda hafif bir ağrı hissediyorum ultrasonda 10+3 görüldü elleri ayakları sürekli hareket halinde sipanin herhalde ilerleyen aylarda beni tekme manyağı edecek :)
benyıllardır evde kendim yaparım yoğurdumu.asla da pastörize süt içmem.sağlıklı olduğunu asla düşünmüyorum.eskiden pastörize çok sağlıklı diyen bütün uzmanlar şimdi bu fikrinden vazgeçiyor.dr umda bu konuda ters birşey söylemedi.Sizde kendiniz yapıyorsunuz anlaşılan yoğurdunuzu birde market yoğurdu yiyemiyorum ben bu arada aksine canım hep yoğurt istiyor yiyorum aklıma geldi soruyum dedim...
bende aynı duruumdayım.çarşamba dr a gidicem sorucam bakalım.Benım belım cok agrıyor kızlar bel agrısı çeken var mı resmen batıyor
Benım belım cok agrıyor kızlar bel agrısı çeken var mı resmen batıyor
Ayakları çok üşüyen var mı acaba
Ayy dikkat et canim cok zorlama tuvalete cikicam diye. Kayisi ye en guzeli.7.haftadayim, kabiz oldum var mu benim gibi olan, ne yiyorsunyz gecmesi icin? Armut yiyorum ama gecmedi yine de(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?