- 6 Aralık 2011
- 2.225
- 560
- 363
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.361
Bennn ne yersem fayda etmedi
Kayisi kurusu ve incir kurusu bana iyi geldi.
Kefir icebilirsin bende bağırsak tembelliği var her akşam içiyorum şükür sıkıntım kalmadı
Teşekkürler kizlar denicem dediklerinizi,aklima yeşil cay geldi, obu icsem 2fincan acaba etkisi olur mu? Zarari yoktur dimi yesil cayinAyy dikkat et canim cok zorlama tuvalete cikicam diye. Kayisi ye en guzeli.
Bende kabizlik yok ama hamileligin basindan beri ishal gibiyim bende ona taktim normal mi degil mi diye
Canım çok giremedim takip edemedim çıktın mı hastaneden? Durumun nasıl?Günaydın kızlar.. Listeye giremedik,
lakin Mayıs Annesiyiz..
Sağol canım benim çıktım hastaneden..Canım çok giremedim takip edemedim çıktın mı hastaneden? Durumun nasıl?
Mücadeleci bir insan geliyor yani dünyaya.Sağol canım benim çıktım hastaneden..
İğnelere devam ediyorum.. Dün yine kanamam oldu.. Sabah akşam iğneye gidiyorum.. Sanırım 3 ay yatarak geçicek.. İnşallah bebeğim benimle kalır dua et teyZesi..
Sen nasılsın??
Günaydin canim.cok gecmis olsun ne ignesi bunlar ve kanaman nasil cok mu yoksa lekelenme seklinde mi bende 10gundur 100mg progestan kullaniyorum ama hala ayni sekilde ne azaldi ne cogaldi bazen kücük kirmizi kanama gibi cogu zamanda sumuksu kahve anlamadim yaaSağol canım benim çıktım hastaneden..
İğnelere devam ediyorum.. Dün yine kanamam oldu.. Sabah akşam iğneye gidiyorum.. Sanırım 3 ay yatarak geçicek.. İnşallah bebeğim benimle kalır dua et teyZesi..
Sen nasılsın??
Doktorum bende yeşil çay bitki çayları içme dedi. Transfer sonrasıydı ama hala içmiyorum ben.kurukayısı incir elma gibi şeyler dene.Teşekkürler kizlar denicem dediklerinizi,aklima yeşil cay geldi, obu icsem 2fincan acaba etkisi olur mu? Zarari yoktur dimi yesil cayin
benimde pozitif hemde öyle bi sonuc cijti ki 345 falan ama doktorum gayet iyi sonuçlar dedi negatif çıkarsa kizamikcik cikarma ihtimalin oluyormus galiba oyle biseydi ilkin bende korktum cocuklukta hic bi bulaşıcı hastalik cikarmadigim icin ama aşı ile bağışıklık kazandık demek kiKızlar bugün sağlık ocağından test sonuçlarımı aldım. Hepsi normaldi ancak Rubella testinde ıgM negatif ıgG pozitif çıktı. Aile hekimi hemen panikledi. Hemşireyi çağırdı. Oda bana 30 yaştan sonra kızamık aşısı olup olmadığımı sordu. Hayır dedim. Yüzlerindeki ifade korkunçtu. Bende oracıkta bayılacaktım nerdeyse. Bana pazartesi hemen kadın doğum doktoruma gitmem gerektiğini söylediler. Odadan bir çıkışım vardı görmeliydiniz. Yıkıldım adeta. Çünkü hamilelikte Rubella malesef bebekte çok ciddi sorunlara neden olabiliyormuş. Doktora gitmeyi bekleyemezdin. Hemen aradım kendisini. Bana whatsapptan sonuçları göndermemi söyledi. Sonra hemen aradı beni ve çok şükür risksiz olduğunu söyledi. Aslında bu şu demekmiş. Ben önceden rubella geçirip bu virüse bağışıklık kazanmışım. Negatif demekte şuan bu virüsü taşımıyorum anlamına geliyormuş. Kadın doğum doktorum profesör. Yoksa sanırım en az bi beş on doktora daha giderdim. Nasıl bir oh çektim nasıl bir şükrettim anlatamam. Yaşadığım bu gereksiz panik ve stresin sorumlusuda yaptıkları testlerin sonucunu yorumlayacak kadar bilgi sahibi olmayan aile hekimim ve onun hemşiresi malesef. Bu kişilere bakış açım değişti resmen. Eşim ile google amcaya bir sordukki bu durumla karşılaşıp sorunsuz gebelik geçiren bir ton hamile varmış. Yani google bile aile hekiminden daha aydınlatıcı oldu iyimi. Neyse biz şükredip rahat nefesler alıyoruz şu dakikalarda. Ama yaşadığım şu gün beni acayip sarstı. Midem taş gibi hala. Elllerim uyuşuk. Yinede Allah korusun ama olurda test sonucunda böyle bir durumla karşılaşan hamiş adaşlarım olur diye paylaşmak istedim. Korkulacak birşey değilmiş inşallah. Sevgiler
Bende çok çektim . çareyi sabah aç karınla 2-3 kayısı yiyip üstüne 2 bardak su içmekte buldum ..7.haftadayim, kabiz oldum var mu benim gibi olan, ne yiyorsunyz gecmesi icin? Armut yiyorum ama gecmedi yine de(
Günaydin canim.cok gecmis olsun ne ignesi bunlar ve kanaman nasil cok mu yoksa lekelenme seklinde mi bende 10gundur 100mg progestan kullaniyorum ama hala ayni sekilde ne azaldi ne cogaldi bazen kücük kirmizi kanama gibi cogu zamanda sumuksu kahve anlamadim yaa
ay ben adet olamadik da onun siskinligi diye hic dusunmemistim. ama yumurtamiz fertilize oldu, yine de siskinlik mi yapiyor ki atilmayinca?
ay ne bileyim benim de kafam karisti. gercekten bebek kucucuk onun pantolonuma giremeyecek kadar gobegimi cikarmasi bana da mantiksiz geliyor..
neyse ki evet bu konuda tek degilmisiz! ben de haftaya falan gidip hamile kiyafetleri olmasa bile en azindan birer boy buyuk pantolon tayt falan almayi planliyorum. boyle her gun tayt tayt acayip oluyor. is yerindekiler saskin :)
hayırlı olsun.. İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla.Selam herkese.
Ben 2013 temmuz annesiyim.
Bu forum sayesinde çok güzel dostlar edindim. Hamilelikte buradan görüştüğümüz çoğu arkadaşımla hala görüşüyoruz.
Hamileliğimizin her anını birlikte yaşadık.
Bebeklerimizi birlikte büyüttük ve büyütüyoruz.
Şuan 27 aylık bir oğlum var ve yine hamileyim
sat:20 ağustos 2015
bdt:26 mayıs 2016
Yeniden bu heyecanı yaşamak harika.
Hepinize keyif dolu hiç sıkıntısız bir hamilelik diliyorum.
Bu arada henüz adet tarihim yaklaşmadan gidip kan testi yaptırdım. O kadar emindim ki bebişten yanılmadım.
Önümüzdeki salı tekrar kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?