2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bennn ne yersem fayda etmedi

Kayisi kurusu ve incir kurusu bana iyi geldi.

Kefir icebilirsin bende bağırsak tembelliği var her akşam içiyorum şükür sıkıntım kalmadı

Ayy dikkat et canim cok zorlama tuvalete cikicam diye. Kayisi ye en guzeli.
Bende kabizlik yok ama hamileligin basindan beri ishal gibiyim bende ona taktim normal mi degil mi diye
Teşekkürler kizlar denicem dediklerinizi,aklima yeşil cay geldi, obu icsem 2fincan acaba etkisi olur mu? Zarari yoktur dimi yesil cayin

Canım bu üçüncü listeye ekle diyişim tatlim eetiketlemeyi bilmiyorum sehir sivas yaş 25 kilo 67 boy 168 2.coçuk

Kızlar Masumiyet nasıl etiketliyorz listeye girmek istiyrm çünkü zaten çok uzun süredir burda arkadaşlarla konuşurum takip ediyorum

Canım çok giremedim takip edemedim çıktın mı hastaneden? Durumun nasıl?
Sağol canım benim çıktım hastaneden..
İğnelere devam ediyorum.. Dün yine kanamam oldu.. Sabah akşam iğneye gidiyorum.. Sanırım 3 ay yatarak geçicek.. İnşallah bebeğim benimle kalır dua et teyZesi..

Sen nasılsın??

cananarya

Kullanıcı adının önüne @ işareti koyarak arkadaşım ben bir kaç kez etiketledim, özel mesajda kişisel bilgilerimi de yazdım sanırım daha vakit bulamadı.. Ekler yakında..

Diye düşünüyorum...

Mücadeleci bir insan geliyor yani dünyaya. Dualarımdasın inşallah bebişin seninle kalacak.

Ben de bol bulantılı,mide yanmalı,kusmalı geçiriyorum günlerimi. Şükür başka sıkıntım yok.

Günaydin canim.cok gecmis olsun ne ignesi bunlar ve kanaman nasil cok mu yoksa lekelenme seklinde mi bende 10gundur 100mg progestan kullaniyorum ama hala ayni sekilde ne azaldi ne cogaldi bazen kücük kirmizi kanama gibi cogu zamanda sumuksu kahve anlamadim yaa

benimde pozitif hemde öyle bi sonuc cijti ki 345 falan ama doktorum gayet iyi sonuçlar dedi negatif çıkarsa kizamikcik cikarma ihtimalin oluyormus galiba oyle biseydi ilkin bende korktum cocuklukta hic bi bulaşıcı hastalik cikarmadigim icin ama aşı ile bağışıklık kazandık demek ki

P PembePaltolu

İnşallah cicim.. Evet mücadeleyle geçiyor bizim de günlerimiz.. Rabbime emanet miniğim.. Bir şey olmaz inşallah.. Benim de sabah bulantılarım çoğaldı..

Canım benim geçen hafta bildiğin adet kanı gibi kanamam oldu 3 gün.. Hastaneye kaldırıldım, kan uyuşmazlığımız da var.. Dün yine kanamam oldu.. Sabah akşam iğne vuruluyorum.. Rabbim şifamızı versin. .

aynen bende öyle bi beden büyük almayı planlıyorum. bebek çok minik ama kese büyüyor yerini hazırlıyor vücut ondan sanırım.

hayırlı olsun.. İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…