- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 323
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.381
Canım benim geçen hafta bildiğin adet kanı gibi kanamam oldu 3 gün.. Hastaneye kaldırıldım, kan uyuşmazlığımız da var.. Dün yine kanamam oldu.. Sabah akşam iğne vuruluyorum.. Rabbim şifamızı versin. .
canım çok geçmiş olsun bende bir haftaya kadar yaptırcam tiroid tahlillerini inşallah bi sorun çıkmazKizlar dun hastaneden ciktim yazamadim size hasimato tiroidi cikti bende artik doktordan habersiz hamile kalamicagimi soyledi gebelikte her ay kontrole gidecegim gebelikten sonra da senede 2 3 kes gitmem gerekiyormus surekli degerim gozetim altinda olmaliymis sizlerde de olan var mi omur boyu ilac icerek gecirecekmisimtsh degerim 5 cikmisti 2.3 e inmis 10 günde cok sukur
canim bende kronik hasimato hastasiyim ama doktor tsh yukselmesi olmadığı icin hasimato hastaligi var diyemeyiz dedi ilacta vermedi su an degerim 1.7 lerde ama yinede ara ara ölçüm yaptirmakta fayda var bende sadece antikorlar yüksek iltihap var hamileler olmasaydı Sülük tedavisi uygulatacaktim onun faydasi oluyor diye duydumKizlar dun hastaneden ciktim yazamadim size hasimato tiroidi cikti bende artik doktordan habersiz hamile kalamicagimi soyledi gebelikte her ay kontrole gidecegim gebelikten sonra da senede 2 3 kes gitmem gerekiyormus surekli degerim gozetim altinda olmaliymis sizlerde de olan var mi omur boyu ilac icerek gecirecekmisimtsh degerim 5 cikmisti 2.3 e inmis 10 günde cok sukur
Korkma canım. Benim arkadaşımın her iki gebeliğinde de 10. haftada bitmiş bulantı. Hem de şiddetli bulantı yaşıyordu.benim bulantım biraz azaldı korkmam mı lazım acaba ya
Sağol tatlım şimdi ultrason a girdim bi sıkıntı yok plesanta oluşumu başlamış dedi doktor ama biz ne yersek gelişime katkısı daha çok olur acabaKorkma canım. Benim arkadaşımın her iki gebeliğinde de 10. haftada bitmiş bulantı. Hem de şiddetli bulantı yaşıyordu.
Nette de hep 10. haftada azalmaya başlar yazıyor.
Anakarada gençler ölüyor, babaannem öldü bugün. Bazen neden cirpinip duruyoruz ne için?? Çok mu güzel hayatımız ki onu dahil etmek istiyorum? Bebeğimi en azindan insanların eceliyle öldüğü, gençlere ölümün yakismadigini düşünen bir toplumda büyütmek isterdim. Ama tek tesellim iyi yetişmiş her çocuğun geleceğe lazım olduğu ve öğretmen olarak da meslegimle gurur duyuyorum ki bizim de katkimiz olacak geleceğe
Merhaba canım bulantılar ne alemde? Zencefil bal karışımı yaptım cumadan beri ama bi faydası olmadıKorkma canım. Benim arkadaşımın her iki gebeliğinde de 10. haftada bitmiş bulantı. Hem de şiddetli bulantı yaşıyordu.
Nette de hep 10. haftada azalmaya başlar yazıyor.
İnşallah canımcananarya
Kullanıcı adının önüne @ işareti koyarak arkadaşım ben bir kaç kez etiketledim, özel mesajda kişisel bilgilerimi de yazdım sanırım daha vakit bulamadı.. Ekler yakında..
Diye düşünüyorum...
Sut,yumurta ve muz.kasar peyniri ve sade dondurma cok faydaliymis direk.bebege kilo yaparmiss.bana doktorum sade dondurma hamilelikteki en masum en faydali tatlidir demisti.ama guvenilir yerden yemek sartiyla..Sağol tatlım şimdi ultrason a girdim bi sıkıntı yok plesanta oluşumu başlamış dedi doktor ama biz ne yersek gelişime katkısı daha çok olur acaba
Merhaba canım bulantılar ne alemde? Zencefil bal karışımı yaptım cumadan beri ama bi faydası olmadısanırım bal midemi yakıyo bi de ama eskiye göre daha iyiyim sanki çok şükür çıkarma yok ama bulantı devam
Sut,yumurta ve muz.kasar peyniri ve sade dondurma cok faydaliymis direk.bebege kilo yaparmiss.bana doktorum sade dondurma hamilelikteki en masum en faydali tatlidir demisti.ama guvenilir yerden yemek sartiyla..
iSağol tatlım şimdi ultrason a girdim bi sıkıntı yok plesanta oluşumu başlamış dedi doktor ama biz ne yersek gelişime katkısı daha çok olur aciyaba
Takip et canim tekrarlarsa enfeksiyon olabilir.doktorunada gidersin,bolca su ic ve temizlenirken sirkeli suyla temizlen.bugün bi akıntım oldu akıntı gibi değildi sanki de çiş kaçırmış gibiydim. dr a gitmeli miyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?