- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.401
bulantı zamanları kafanıza takmayın kızlar. şuan bebek yediklerinizden beslenmıyori
Valla yiyebildiklerimi yiyorum sadece. Keşke benim de bebeğim için en iyi beslenmeyi yapabilecek halim olsaydı ama elimden bi şey gelmiyor. 1 lt su içebildiğim günler kendimi şanslı sayıyorum.
Uzulme canim benim,benimde mide bulantim var ama engelleyecek kadar degil.doktor bu 12 haftalik donemde yediklerinin bebege faydasi yok dedi normal duzenine devam et,sadece etleri iyi pisirdiginden emin ol,hazir gida ve bitki caylarina dikkat et dedi.bebek suanda sadece kandan ibaret senin kanindan besleniyor organ olusumu icin dedi.organlari olusumunu tamamlauinca beslendiklerimizdende faydalancaklarmisBen hiçbi şey yiyemiyorum, muzu zorluyoum bi de kaşar peyniri. Süt ve yoğurdu hemen çıkarıyoum maalesef. Eşim haklı galibaBeslenmiyor yavrum
ben bi uzmanın yazısını okudum bebekler ilk uc ayda annenin yediklerinden cok bslenmezmis etkilenmezmis kendi genlerinde ki kromozom yapisi ile beslenirmis hatta anne ac kalsa bebek kendi enerjisi icin hareket etmeye calisirmis ve bu da bebeğin sağlıklı olmasina sebebiyet veririmis icebiliryorsan bol au ic Rabbim o bebegi besinsiz koymaz kiz kardesimin doktoru kizmisti daha onun ne kadar kursagi var ki ne kendini yemek icin zorluyorsun o zaten gidasini aliyor diye sende cok takilma o besleniyordurBen hiçbi şey yiyemiyorum, muzu zorluyoum bi de kaşar peyniri. Süt ve yoğurdu hemen çıkarıyoum maalesef. Eşim haklı galibaBeslenmiyor yavrum
bulantı zamanları kafanıza takmayın kızlar. şuan bebek yediklerinizden beslenmıyor
şuan siz önemlısınız bebeklerı düşünmeyın onların keyfı siz yemek yemesenız bıle yerınde :=)
ben 20 haftaya kadar cektım bulantı ve kusmaları. şuan da oluyor ama ara sıra, buna da şükür
en çok su bulandırıyordu mıdemı, soguk içiyordum ben de bulantı yapmasın diye.
kişiden kişiye göre degısır ama yediğim elmanın haddi hesabı yok çok iyi gelıyordu bana :=)
içeceklerı doguk için :=)
Çayı ben de demleyemedim henüz yanma bnmde oluyodu baharatlı ve acılı şeyleri kesince düzeldi bnm. Bebeğimi besleyemiyorum diye düşünme canım ilk 3 ay ztn senin depolarından besleniyo yani kanından. O yüzden zorlama hiç kendiniMaalesef bende de pek işe yaramadı, ama taze zencefil çayı daha iyi geldi sanki. Gerçi onu da bi kez yaptım daha.
Ben de alıştım galiba, mide yanması ve ekşime hep var, bulantıya dönünce de kusuyoum genelde. Böyle geçiyor günler. Sen hafta olarak ilerdesin benden, geçmeye başlamış demek ki.
Çayı ben de demleyemedim henüz yanma bnmde oluyodu baharatlı ve acılı şeyleri kesince düzeldi bnm. Bebeğimi besleyemiyorum diye düşünme canım ilk 3 ay ztn senin depolarından besleniyo yani kanından. O yüzden zorlama hiç kendini
Ben de geçen gün aynı şeyi yazdım ama kimse cvp yazmayınca sadece bende oluyor sandım benim sabahları oluyor ilk wc gittiğimde iç çamaşırımda su gibi bi ıslaklık var aynı idrar kaçırmış gibi ben progestan kullanıyorum fitil acaba ondan mı dedim sen idrar tahlili yaptırdın mı enfeksiyon var mı ben idrar yaptıramadım salı günü Dr. Sorucam randevum var burdan yazarımbugün bi akıntım oldu akıntı gibi değildi sanki de çiş kaçırmış gibiydim. dr a gitmeli miyim sizce
herkeste aynı olmazmıs canımOyyy 20 haftayı görünce gözüm fena korktu. Uyum sağlamaya başladım ben de bulantılara, mide yanmalarına.
Elma bana da iyi geliyordu ama arada onu da çıkarmaya başladım. Bakalım sonumuz iyi olsun da katlanıyorum mecburen.
Senin minnoş napıyor? Hareketlenmişti şimdi o pıtır pıtır.
Gecmis olsun Merak etme canım bir sürü arkadaşta var bende de var bende nodül ve lenf bezi de çıktı kanser testleri yaptılar Allaha şükür kötü bişey yok tsh stresten çok etkileniyor kafana takma başka şeylere odaklan ben aylardır ilaç kullanıyorum benim anca 2.48 düştü ama senin ilk değerin benim gibi çok yüksek değil bazı arkadaşların çok daha yüksek ilacına dikkat et ve takibini düzenli yaptır sadeceKizlar dun hastaneden ciktim yazamadim size hasimato tiroidi cikti bende artik doktordan habersiz hamile kalamicagimi soyledi gebelikte her ay kontrole gidecegim gebelikten sonra da senede 2 3 kes gitmem gerekiyormus surekli degerim gozetim altinda olmaliymis sizlerde de olan var mi omur boyu ilac icerek gecirecekmisimtsh degerim 5 cikmisti 2.3 e inmis 10 günde cok sukur
Canım böyle şeyler düşünme ben hep geçicek az kaldı, eski günlere dönücem herşeyi yiycem deyip derin nefes alıyorum evet annelik baştan beri zor ama dünyanın en güzel mesleği :) ben çalışmıyorum biraz daha rahatım sanırım ama bnm de 17 aylık tamamen bana muhtaç bi oğlum var. Midem de bulansa çıkarsam da dönüp oğlumla oynamak gezip dolaşmak mutlu ve iyi görünmek zorundayım. Bu arada nerde oturuyosun istanbul mu?Sanırım sürekli mide sıkıntısı hayat kalitemi çok etkiledi. İşime de veremiyorum kendimi, gebelik çok zormuş gerçekten.
Aklımda sürekli abuk sabuk düşüncele oluyo bu yüzden.
herkeste aynı olmazmıs canım
ama 20 hafta cektım ben . ha bitti bitecek diye diye20 haftadan sonra azaldı bitmedı. yavaş yavaş bitmeye basladı.
şimdi ara sıra kusmalar oluyor işte.
mide yanması için erken degıl mı?
hareketlenmez mı hiç, yatarken rahatsız bıle etmeye basladı
allah yardımcımız olsun
zaman gecsın bı an önce
Canım böyle şeyler düşünme ben hep geçicek az kaldı, eski günlere dönücem herşeyi yiycem deyip derin nefes alıyorum evet annelik baştan beri zor ama dünyanın en güzel mesleği :) ben çalışmıyorum biraz daha rahatım sanırım ama bnm de 17 aylık tamamen bana muhtaç bi oğlum var. Midem de bulansa çıkarsam da dönüp oğlumla oynamak gezip dolaşmak mutlu ve iyi görünmek zorundayım. Bu arada nerde oturuyosun istanbul mu?
yanma varsa kullan der.Oyyyy yerim ben onu minnoş kız
Benim de büyüsün bebeğim ben de onunla teselli bulacağım inşallah.
Ben de anlamadım mide yanmam neden bu kadar çok oluyor. Zaten mide yanması- ekşimesi oluyor sonra bulantı bastırıyor. Bi garip yani. Gaviscon gebelere kullanılıyormuş doktora gidince soracağım kullanayım mı diye. Geçi doktora da 2 hafta sona gitmeyi düşünüyorum.
Oooo çok uzakmış canım bize :) bu arada ben geçen hafta dr daydım mide yanmam vardı o aralar gaviscon veya rennie kullanabilirsin dedi. Dru arayıp sor istersen randevuyu bekleme 2 haftaEvde bi çocuğun olması daha zor tabii. En azından biz kendi halimize kalabiliyoruz ama sizde o da yok. İyi yandan bakınca onla oyalanıyorsun en azından.
Ben İstanbulda değilim canım Van'da oturuyorum.
Oooo çok uzakmış canım bize :) bu arada ben geçen hafta dr daydım mide yanmam vardı o aralar gaviscon veya rennie kullanabilirsin dedi. Dru arayıp sor istersen randevuyu bekleme 2 hafta
kızlar size beşik fikirlerı vereyım.
6 aydan sonra beşik degıstırmek ıstemezsenız ve sallansın istıyorsanız
ve fıyatı da uygun olsun dıyorsanız
http://www.akakce.com/besik/en-ucuz-babi-baby-pratik-fiyati,4603869.html
bir de e bebebekte var onu bulamadım suan
yok ben http://www.e-bebek.com/agashi-60x120-bebek-karyolasi_AGS-123BKSen bundan mı aldın? Ben de 1 yaşa kadar odamda uyusun istiyorum, hemen oda yapmayacağım biraz büyüsün odasını öyle alacağım. Bebek arabası da almayacağım mesela.Zaten 3-4 aylık olacak önümüzdeki yaz. Slingle, kanguruyla daha rahat ederiz koca arabadansa diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?