- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.421
yok ben http://www.e-bebek.com/agashi-60x120-bebek-karyolasi_AGS-123BK
bundan aldım. 6. aydan sonra degıstırmek ıstemedıgım için 2 kademelı olsun ıstedım.
benımde odam da olacak. bebek arabasını 3-4 aydan sonra alırız acelesı yok.
yenı gelmıs bu e bebegeAaaaa çok tatlıymış bu. Çok beğendm güle güle büyüt minnoşu bunun içinde bol bol uyusun annesini üzmesin.
yenı gelmıs bu e bebege
biz de kacırmadık aldık :=)
baska magazalarda 400 tl
e bebekte 250 tl :=) hayret dımı2 kademelı olsun, sallansın ve uygun olsun dedık
sonunda bunda karra kıldık.
yok ben http://www.e-bebek.com/agashi-60x120-bebek-karyolasi_AGS-123BK
bundan aldım. 6. aydan sonra degıstırmek ıstemedıgım için 2 kademelı olsun ıstedım.
benımde odam da olacak. bebek arabasını 3-4 aydan sonra alırız acelesı yok.
2 kademelı evet :=)Hımmm iki kademeli mi bu?Özelliklerinde göremedim de.Fiyatı da çok uygunmuş.. Farklı renkleri de varmış sanırım. Ben de bunu not edeyim alabilirim. Kafamda mini park yatakla vardı ama bez olduğu için içime sinmemişti.
o özellık zaten mevcut. ılk 6-7 ay üst kattaMerhaba canım iki kademeden kastettiğin sabit ve sallanabilir olması mı?
2 kademelı evet :=)
e bebekte sadece bu ürün var. başka sitelerde renklerı var canım. fiyatta ona göre degısıyor tabı kı.
yerın varsa park yatagın en ıyısını alabılırsın, minilerden alma bebiş hareketlendıgınde rahat edemez içinde
alıyorsan da en buyugunu alacaksın
evet görünce anlarsın :=) özellıkle salalnsın ıstıyorsan hepsını dene. sallanırken haşır huşur ses cıkarmamasına da dıkkat et :=)Aslında yerim var ama pak yatağı da kocaman alıp 3-4 yaşına kadar yatırmak istemiyorum. 1 yaştan sonra odasını ayırırken takım alayım diyorum. Canlı canlı görmek lazım, ne zaman görürüm o zaman bir fikir sahibi olurum sanırım.
evet görünce anlarsın :=) özellıkle salalnsın ıstıyorsan hepsını dene. sallanırken haşır huşur ses cıkarmamasına da dıkkat et :=)
o özellık zaten mevcut. ılk 6-7 ay üst katta
hareketlendıkten sonra alt kata alıyorsun kademeyı.
uzun süreli iş görsün diyorsanız bu tarz alın :=) fiyatı da cok uygun kademelı ve sallanır oldugu için.Himm teşekkür ederim acemilik işte ilk bebişim olacak inşallah. Benimde park yatak bir türlü içime sinmezdi kimde görsem bu çok güzel ve mantıklı..
valla bndede troit var degerim 15 15 ti iki hafta icinde 2.05e dustu bende ötrox dip okunuyo bu ilaci omur boyu kullancamKizlar dun hastaneden ciktim yazamadim size hasimato tiroidi cikti bende artik doktordan habersiz hamile kalamicagimi soyledi gebelikte her ay kontrole gidecegim gebelikten sonra da senede 2 3 kes gitmem gerekiyormus surekli degerim gozetim altinda olmaliymis sizlerde de olan var mi omur boyu ilac icerek gecirecekmisimtsh degerim 5 cikmisti 2.3 e inmis 10 günde cok sukur
Insallah bi sorun cikmaz cnm ciksada artik doktorda dedi bununla yasamayi ogrenicem cocuk dogsada.. Akik tasini arastirayimcanım çok geçmiş olsun bende bir haftaya kadar yaptırcam tiroid tahlillerini inşallah bi sorun çıkmaz
ben akik taşının tiroidlere iyi geldiğini duymuştum tesbih şeklinde taş dizili bi kolye tak bi dene istersen
Suluk tedavisi iltihap icin mi cnm benim doktorum iltihaptan bahsetmedicanim bende kronik hasimato hastasiyim ama doktor tsh yukselmesi olmadığı icin hasimato hastaligi var diyemeyiz dedi ilacta vermedi su an degerim 1.7 lerde ama yinede ara ara ölçüm yaptirmakta fayda var bende sadece antikorlar yüksek iltihap var hamileler olmasaydı Sülük tedavisi uygulatacaktim onun faydasi oluyor diye duydum
Sana da gecmis olsun cnm 6 ayda bir gitsem yeter diye dusunuyorum ama stresten ben nasil uzak durucam bilmiyorum herseyi stres yapan bi insanimGecmis olsun Merak etme canım bir sürü arkadaşta var bende de var bende nodül ve lenf bezi de çıktı kanser testleri yaptılar Allaha şükür kötü bişey yok tsh stresten çok etkileniyor kafana takma başka şeylere odaklan ben aylardır ilaç kullanıyorum benim anca 2.48 düştü ama senin ilk değerin benim gibi çok yüksek değil bazı arkadaşların çok daha yüksek ilacına dikkat et ve takibini düzenli yaptır sadece
Ben de otrox kullaniyorum 25 mg doktor artirmadi omur boyu nasil olacak o ilaci ictinmi 1 saat yemek yememek lazimmis ben uyandigim gibi gozumu kahvaltida acan bir insandimvalla bndede troit var degerim 15 15 ti iki hafta icinde 2.05e dustu bende ötrox dip okunuyo bu ilaci omur boyu kullancam
Yarim saat oncesinde almak yeterli dio prespektüsunde ben 75 mg kullaniyorum kalkar kalkmaz iciyorum kahvaltiyi Hazırlayana zaten geciyo o sureInsallah bi sorun cikmaz cnm ciksada artik doktorda dedi bununla yasamayi ogrenicem cocuk dogsada.. Akik tasini arastirayim
Suluk tedavisi iltihap icin mi cnm benim doktorum iltihaptan bahsetmedi
Sana da gecmis olsun cnm 6 ayda bir gitsem yeter diye dusunuyorum ama stresten ben nasil uzak durucam bilmiyorum herseyi stres yapan bi insanim
Ben de otrox kullaniyorum 25 mg doktor artirmadi omur boyu nasil olacak o ilaci ictinmi 1 saat yemek yememek lazimmis ben uyandigim gibi gozumu kahvaltida acan bir insandim
canım hasimato demedin mi sen hasimato zaten tiroid bezinin iltihaplanmasi benimki baslangic olduğundan belki de ilaca gerek duyulmadi tedavisi yok diyorlar tipta bende iltihap temizlensin ki antikorlar dussun diye Sülük uygulaticam en uygun zamanda siz de anti tpo değeri kacti tahlillerde hatirliyor musun benim 400 e yakindiInsallah bi sorun cikmaz cnm ciksada artik doktorda dedi bununla yasamayi ogrenicem cocuk dogsada.. Akik tasini arastirayim
Suluk tedavisi iltihap icin mi cnm benim doktorum iltihaptan bahsetmedi
Sana da gecmis olsun cnm 6 ayda bir gitsem yeter diye dusunuyorum ama stresten ben nasil uzak durucam bilmiyorum herseyi stres yapan bi insanim
Ben de otrox kullaniyorum 25 mg doktor artirmadi omur boyu nasil olacak o ilaci ictinmi 1 saat yemek yememek lazimmis ben uyandigim gibi gozumu kahvaltida acan bir insandim
Cok gecmis olsun.benimde ilk bebegim oyle olmustu.ilk bebeklerde olurmus.Kontrolden geldim dünya basıma yıkıldı.bebeğim ölmüş gelişmemiş kanama alanı büyük dedi doktor..kürtaj olcaksin yarin dedi çok kötüyüm zirzir ağlıyorum off yaa ama bi belirti yoktu ne kanama ne ağrı
Cnm hiç hatıralmıyorum sonuçlarda arabada demek hasimato iltihaplantan.. doğumdan sonra araştırayim sulugu ben de Ayy çok da iğrenç hayvanlar tövbe yarabbimcanım hasimato demedin mi sen hasimato zaten tiroid bezinin iltihaplanmasi benimki baslangic olduğundan belki de ilaca gerek duyulmadi tedavisi yok diyorlar tipta bende iltihap temizlensin ki antikorlar dussun diye Sülük uygulaticam en uygun zamanda siz de anti tpo değeri kacti tahlillerde hatirliyor musun benim 400 e yakindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?