2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Aaaaa çok tatlıymış bu. Çok beğendm güle güle büyüt minnoşu bunun içinde bol bol uyusun annesini üzmesin.
yenı gelmıs bu e bebege
biz de kacırmadık aldık :=)
baska magazalarda 400 tl
e bebekte 250 tl :=) hayret dımı 2 kademelı olsun, sallansın ve uygun olsun dedık
sonunda bunda karra kıldık.

yenı gelmıs bu e bebege
biz de kacırmadık aldık :=)
baska magazalarda 400 tl
e bebekte 250 tl :=) hayret dımı 2 kademelı olsun, sallansın ve uygun olsun dedık
sonunda bunda karra kıldık.

Hımmm iki kademeli mi bu?Özelliklerinde göremedim de.Fiyatı da çok uygunmuş.. Farklı renkleri de varmış sanırım. Ben de bunu not edeyim alabilirim. Kafamda mini park yatakla vardı ama bez olduğu için içime sinmemişti.

2 kademelı evet :=)
e bebekte sadece bu ürün var. başka sitelerde renklerı var canım. fiyatta ona göre degısıyor tabı kı.
yerın varsa park yatagın en ıyısını alabılırsın, minilerden alma bebiş hareketlendıgınde rahat edemez içinde
alıyorsan da en buyugunu alacaksın

Aslında yerim var ama pak yatağı da kocaman alıp 3-4 yaşına kadar yatırmak istemiyorum. 1 yaştan sonra odasını ayırırken takım alayım diyorum. Canlı canlı görmek lazım, ne zaman görürüm o zaman bir fikir sahibi olurum sanırım.

ben çok arastırdım da. aklınızda bulunsun dıye söyleyeyım dedım :=)
hem guzel olsun, hem 6. aydan sonra degıstırmeye gerek kalmasın, hem de uygun olsun dedık.

evet görünce anlarsın :=) özellıkle salalnsın ıstıyorsan hepsını dene. sallanırken haşır huşur ses cıkarmamasına da dıkkat et :=)

o özellık zaten mevcut. ılk 6-7 ay üst katta
hareketlendıkten sonra alt kata alıyorsun kademeyı.

Himm teşekkür ederim acemilik işte ilk bebişim olacak inşallah. Benimde park yatak bir türlü içime sinmezdi kimde görsem bu çok güzel ve mantıklı..

valla bndede troit var degerim 15 15 ti iki hafta icinde 2.05e dustu bende ötrox dip okunuyo bu ilaci omur boyu kullancam

Insallah bi sorun cikmaz cnm ciksada artik doktorda dedi bununla yasamayi ogrenicem cocuk dogsada.. Akik tasini arastirayim

Suluk tedavisi iltihap icin mi cnm benim doktorum iltihaptan bahsetmedi

Sana da gecmis olsun cnm 6 ayda bir gitsem yeter diye dusunuyorum ama stresten ben nasil uzak durucam bilmiyorum herseyi stres yapan bi insanim

valla bndede troit var degerim 15 15 ti iki hafta icinde 2.05e dustu bende ötrox dip okunuyo bu ilaci omur boyu kullancam
Ben de otrox kullaniyorum 25 mg doktor artirmadi omur boyu nasil olacak o ilaci ictinmi 1 saat yemek yememek lazimmis ben uyandigim gibi gozumu kahvaltida acan bir insandim

Yarim saat oncesinde almak yeterli dio prespektüsunde ben 75 mg kullaniyorum kalkar kalkmaz iciyorum kahvaltiyi Hazırlayana zaten geciyo o sure

canım hasimato demedin mi sen hasimato zaten tiroid bezinin iltihaplanmasi benimki baslangic olduğundan belki de ilaca gerek duyulmadi tedavisi yok diyorlar tipta bende iltihap temizlensin ki antikorlar dussun diye Sülük uygulaticam en uygun zamanda siz de anti tpo değeri kacti tahlillerde hatirliyor musun benim 400 e yakindi

Cok gecmis olsun.benimde ilk bebegim oyle olmustu.ilk bebeklerde olurmus.

Cnm hiç hatıralmıyorum sonuçlarda arabada demek hasimato iltihaplantan.. doğumdan sonra araştırayim sulugu ben de Ayy çok da iğrenç hayvanlar tövbe yarabbim

Kızlar hazır kabızlık gaz konuları açılmışken bende size geçen sene teşhisi konulan hastalığımdan bahsedeyim bari. İbs ( irritabl bağırsak sendromu) diğer adıyla sipastik kolon. Bir diğer adıyla huzursuz bağırsak sendorumu. Ay ne çok adı var demi :))))
Neyse bu hastalık stres ve üzüntüden ortaya çıkıp kabızlık ve şişkinlikle devam edip, sindirim sistemini bozan çok can sıkıcı bir kısırdöngü şeklinde devam ediyor. Atak dönemlerinde ilaçlarla idare ediyordum ancak artık hamileliğimden dolayı doktorum ilaçlarıda yasakladı ve perişanım resmen. Acaba diyorum birkaç ay sonra hamileliğim ilerleyip karnım şişince bu ağrılar dahada artarmı aranızda acaba aynı dertten müzdarip olup aynı teşhis konulmuş başka arkadaşlarım varmı. Ki umarım yoktur. Ama aslında çok yaygın bir sendrommuş bu. Bana teşhis konulana kadar kaç doktor gezdik. En son üniversite hastanesinin anabilim başkanı koydu teşhisi. Neyseki öldürmüyor ama resmen süründürüyor dua edin hamilelikte bir sıkıntı yaratmasın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…