2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Amin Canım inşallah bende çok kötüyüm yemek yapmak bile içimden gelmiyor

en erken 10 en geç 16 ve sonrası zaten öğrenirsiniz.cihazla birlikte dr unda iyi pratiğinin olması gerekiyor.
İnsallah ogrenirim ayin 28 de gidecegm dktra. 11 haftalik oluyor allahin iZni ile belki belli olur

kızlar drlarınız ne kadar süre sonraya randevu veriyorlar . ben 8 ekimde gitmiştim . ekimin 25inden sonra gel dedi . cok uzun değil mi ya
baska bi dru aradım randevu için oda 21 ekime verdi
ben 7 haftalıkken gittim 11-14 hafta arası ikili taramaya kadar bi şikayetin olmazsa başka izleme gerek yok dedi.

evet canım bende iki kez gittim ilkinde gittiğimde 6+2 günlüktü kan tahlili falan verdim dinledik kalp atışlarını 7+5 günlükken tekrar gittim hem sonuçlarını göstermeye hemde kalp atışlarını dinledik 145 çıktı .ilki kaçtı söylememişti .Şİmdi aydan aya gidicez 17 ekimde randevum 5 gün kaldı görüş gününe çok sabırsızlanıyorum inşallah bebeişimin kalbi hala sağlıcakla atıyordur.

benimde hiç içimden gelmiyo hem halim yok hemde soğan salça kokusu filan çok rahatsız ediyo
bide canım sen 11. haftadasın maşallah cinsiyetini söylemedimi doktor
Canım yarın randevum var inşallh herşey yolundadır bulantım tam gaz devam

Merak etme canım stres yapma kalp atışı haftaya göre değişen bişey. Hatta aynı gün içinde bile farklı hızda atabilir bebeğin durumuna bağlı

Gebeliğin 1. üç aylık döneminde bebeğin nabzı gebeliğin süresinden bağlı olarak değişir. 6.-8’inci haftalarında nabız dakikada 110-130 vurgu, 9.-10. haftalarında – dakikada 170-190 vurgu, 11’inci haftasından başlayarak doğuma gibi dakikada 140-160 vurgu yapar.

Bu arada isim olayina bende yorum yazayim kizimin adi ela eylül oglumuz olursa mehmet efe istiuoruz kizim olursa tekrar bi fikrimiz yok ama derin nil ve zehra isimlerini seviuorum

sağolun kızlar valla içime su serptiniz bu perşembe gideyim bakalım ne diyecek inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz

kızlar özel hastaneye bir hafta arayla gidince tekrar muayene ücreti ödüyomuyuz yoksa kontrol olduğu için ücretsizmi

Ben kusunca bulantim gecmiyor bos mide bulaniyor hemde acliktan kaziniyor midem bulana bulana zorunlu biseyler yiyorum ama cok zor
Sizin kusunca geciyor mu bulantiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…