- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.521
Ayyy bulantı deme canım banane güzel geçti sanki biraz diyodum sabah kalkıp ekmek arası domates peynir falan yaptım yedim ooo süperim bgn bitiyo galiba dedim ama az önce afedersin bi çıkardım dünyam karardı resmen
Hala da bulanıyo hiç bişey de fayda etmiyo allah yardımcımız olsun
Amin Canım inşallah bende çok kötüyüm yemek yapmak bile içimden gelmiyorAyyy bulantı deme canım banane güzel geçti sanki biraz diyodum sabah kalkıp ekmek arası domates peynir falan yaptım yedim ooo süperim bgn bitiyo galiba dedim ama az önce afedersin bi çıkardım dünyam karardı resmen
Hala da bulanıyo hiç bişey de fayda etmiyo allah yardımcımız olsun
İnsallah ogrenirim ayin 28 de gidecegm dktra. 11 haftalik oluyor allahin iZni ile belki belli oluren erken 10 en geç 16 ve sonrası zaten öğrenirsiniz.cihazla birlikte dr unda iyi pratiğinin olması gerekiyor.
benimde hiç içimden gelmiyo hem halim yok hemde soğan salça kokusu filan çok rahatsız ediyoAmin Canım inşallah bende çok kötüyüm yemek yapmak bile içimden gelmiyor
Neguzel bendr ogrenirm insallah gelecek kontrolde :)BEN OĞLUMU 10 HAFTALIK ÖĞRENDİM KEMİK YAPISI ERKEĞE BENZİYOR DEMİŞTİ BAKALIM BUNDA BİLE BİLECEKMİ DOKTORUM AYNI AMA NASİP
ben 7 haftalıkken gittim 11-14 hafta arası ikili taramaya kadar bi şikayetin olmazsa başka izleme gerek yok dedi.kızlar drlarınız ne kadar süre sonraya randevu veriyorlar . ben 8 ekimde gitmiştim . ekimin 25inden sonra gel dedi . cok uzun değil mi ya
baska bi dru aradım randevu için oda 21 ekime verdi
evet canım bende iki kez gittim ilkinde gittiğimde 6+2 günlüktü kan tahlili falan verdim dinledik kalp atışlarını 7+5 günlükken tekrar gittim hem sonuçlarını göstermeye hemde kalp atışlarını dinledik 145 çıktıkızlar ben en son geçen perşembe gittim doktora kalp atışını duyduk çok şükür dakikada 120 kez atıyomuş kuzumun kalbi
haftaya tekrar gel bi daha dinleyeyim dedi sizde iki kez mi gittiniz herkes ayda bir çağırıyor demiş beni neden erken çağırdıki
kalp atışı artar 140 filan olur daha dedi artıp artmaması önemlimi betahcg bitti şimdi kalp atışı artıyomu diyemi strese gircem
Canım yarın randevum var inşallh herşey yolundadır bulantım tam gaz devambenimde hiç içimden gelmiyo hem halim yok hemde soğan salça kokusu filan çok rahatsız ediyo
bide canım sen 11. haftadasın maşallah cinsiyetini söylemedimi doktor
Merak etme canım stres yapma kalp atışı haftaya göre değişen bişey. Hatta aynı gün içinde bile farklı hızda atabilir bebeğin durumuna bağlıkızlar ben en son geçen perşembe gittim doktora kalp atışını duyduk çok şükür dakikada 120 kez atıyomuş kuzumun kalbi
haftaya tekrar gel bi daha dinleyeyim dedi sizde iki kez mi gittiniz herkes ayda bir çağırıyor demiş beni neden erken çağırdıki
kalp atışı artar 140 filan olur daha dedi artıp artmaması önemlimi betahcg bitti şimdi kalp atışı artıyomu diyemi strese gircem
evet canım bende iki kez gittim ilkinde gittiğimde 6+2 günlüktü kan tahlili falan verdim dinledik kalp atışlarını 7+5 günlükken tekrar gittim hem sonuçlarını göstermeye hemde kalp atışlarını dinledik 145 çıktı.ilki kaçtı söylememişti .Şİmdi aydan aya gidicez 17 ekimde randevum 5 gün kaldı görüş gününe çok sabırsızlanıyorum inşallah bebeişimin kalbi hala sağlıcakla atıyordur.
sağolun kızlar valla içime su serptiniz bu perşembe gideyim bakalım ne diyecek inşallah hayırlı haberler alırız hepimizMerak etme canım stres yapma kalp atışı haftaya göre değişen bişey. Hatta aynı gün içinde bile farklı hızda atabilir bebeğin durumuna bağlı
Gebeliğin 1. üç aylık döneminde bebeğin nabzı gebeliğin süresinden bağlı olarak değişir. 6.-8’inci haftalarında nabız dakikada 110-130 vurgu, 9.-10. haftalarında – dakikada 170-190 vurgu, 11’inci haftasından başlayarak doğuma gibi dakikada 140-160 vurgu yapar.
inşallah canım benimde midem kötü özelliklede yemeklerden sonra açken gayet iyiyim ama yiyince kıvranmaya başlıyorum Allah yrfımcımız olsunCanım yarın randevum var inşallh herşey yolundadır bulantım tam gaz devam
10 güne kadar ücretsiz canim. Ama arayip sorabilirsin belki hastaneye göre değisir.kızlar özel hastaneye bir hafta arayla gidince tekrar muayene ücreti ödüyomuyuz yoksa kontrol olduğu için ücretsizmi
kızlar özel hastaneye bir hafta arayla gidince tekrar muayene ücreti ödüyomuyuz yoksa kontrol olduğu için ücretsizmi
Ayy çok sevindim canım. Allah seni de bebeğini de nazarlardan korusun. İnşallah bir daha hasta olmazsın :)Soylediklerini aynen uyguladim ve ertesi gun aninda toparlandim Allah razi olsun tavsiyelerin icin Tesekkur ederimmm
Benim gittiğim hastane ne yazıkki 10 güne kadar. Sanırım değisyor her yerde.15 gün içinde ücretsiz kontrol olarak geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?