2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaslar yaa benim cok şükür kanamam azaldi bitti gibi bisey ama 2 gundur agrilarimda kesildi kasiklarim agriyodu arada sira simdi sadece belim agriyo bulantim zaten hic olmadi kizimda olmustu insan var olan bisey birden yok.olunca endisele

kızlar drlarınız ne kadar süre sonraya randevu veriyorlar . ben 8 ekimde gitmiştim . ekimin 25inden sonra gel dedi . cok uzun değil mi ya
baska bi dru aradım randevu için oda 21 ekime verdi
burda doktorlar böyle canım,herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece randevular ayda bir alaaddin bey de:)sana çok uzun geliyor merak ediyorsun görmek istiyorsun ama onlar pek umursamıyor.

burda doktorlar böyle canım,herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece randevular ayda bir alaaddin bey de:)sana çok uzun geliyor merak ediyorsun görmek istiyorsun ama onlar pek umursamıyor.
aynen canm ya sabırsızlanıyorum çok :) alaattin beye daha hiç gitmedim sekreteri 21 ekime verdi randevu tabi ona devam edeceğim artık ..
devletteki drumda ay sonuna işte

kızlar drlarınız ne kadar süre sonraya randevu veriyorlar . ben 8 ekimde gitmiştim . ekimin 25inden sonra gel dedi . cok uzun değil mi ya

Beni de doktorum 3 hafta da bir çağırıyor ama ben de erken diye düşünüyorum ben oğlumda ayda bir gidiyordum kontrole

Masallah canim gecmis olsun benimde hic mide bulantim olmuyor

Ya kızlar benim aşırı midem bulanıyor resmen ölüyorum hiç bişey yiyemiyorum

Ben 10 ekimde gittim 24 ekime 2 li tarama icin randevu verdi. Bana 2 hafta bile uzun geliyor. Su riskli dönemi atlatsak neyse.

Benim de oyle oguruyorum ama gelmiyor busey karnim kasiliyor bebege bisey olur mu kasilmaktan diye cok korkuyorum Ozellikle biseyler yedikten sonra daha da artiyor
Yok canım bişey olmaz korkma aöabende çok kötüyüm npcam nasl geçecek Of ya yarın randevum var

Ya kızlar benim aşırı midem bulanıyor resmen ölüyorum hiç bişey yiyemiyorum
Ayyy bulantı deme canım bana ne güzel geçti sanki biraz diyodum sabah kalkıp ekmek arası domates peynir falan yaptım yedim ooo süperim bgn bitiyo galiba dedim ama az önce afedersin bi çıkardım dünyam karardı resmen
Hala da bulanıyo hiç bişey de fayda etmiyo allah yardımcımız olsun

aynen canm ya sabırsızlanıyorum çok :) alaattin beye daha hiç gitmedim sekreteri 21 ekime verdi randevu tabi ona devam edeceğim artık ..
devletteki drumda ay sonuna işte
Canım ben çok merak ettim mi gidiveriyorum devlete sıra falan alma sabah erkenden git kalabalık da ols ahemen sıra geliyor ben hep 15 günde bir gittim Adam hatırlamıyor bile niye geldin daha randevu günün değil falan demedi

kızlar ben en son geçen perşembe gittim doktora kalp atışını duyduk çok şükür dakikada 120 kez atıyomuş kuzumun kalbi
haftaya tekrar gel bi daha dinleyeyim dedi sizde iki kez mi gittiniz herkes ayda bir çağırıyor demiş beni neden erken çağırdıki
kalp atışı artar 140 filan olur daha dedi artıp artmaması önemlimi betahcg bitti şimdi kalp atışı artıyomu diyemi strese gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…