- 15 Ocak 2012
- 1.462
- 211
- 73
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.501
burda doktorlar böyle canım,herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece randevular ayda bir alaaddin bey de:)sana çok uzun geliyor merak ediyorsun görmek istiyorsun ama onlar pek umursamıyor.kızlar drlarınız ne kadar süre sonraya randevu veriyorlar . ben 8 ekimde gitmiştim . ekimin 25inden sonra gel dedi . cok uzun değil mi ya
baska bi dru aradım randevu için oda 21 ekime verdi
aynen canm ya sabırsızlanıyorum çok :) alaattin beye daha hiç gitmedim sekreteri 21 ekime verdi randevu tabi ona devam edeceğim artık ..burda doktorlar böyle canım,herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece randevular ayda bir alaaddin bey de:)sana çok uzun geliyor merak ediyorsun görmek istiyorsun ama onlar pek umursamıyor.
kızlar drlarınız ne kadar süre sonraya randevu veriyorlar . ben 8 ekimde gitmiştim . ekimin 25inden sonra gel dedi . cok uzun değil mi ya
Masallah canim gecmis olsun benimde hic mide bulantim olmuyorArkadaslar yaa benim cok şükür kanamam azaldi bitti gibi bisey ama 2 gundur agrilarimda kesildi kasiklarim agriyodu arada sira simdi sadece belim agriyo bulantim zaten hic olmadi kizimda olmustu insan var olan bisey birden yok.olunca endisele
Ben 10 ekimde gittim 24 ekime 2 li tarama icin randevu verdi. Bana 2 hafta bile uzun geliyor. Su riskli dönemi atlatsak neyse.kızlar drlarınız ne kadar süre sonraya randevu veriyorlar . ben 8 ekimde gitmiştim . ekimin 25inden sonra gel dedi . cok uzun değil mi ya
Benim de oyle oguruyorum ama gelmiyor busey karnim kasiliyor bebege bisey olur mu kasilmaktan diye cok korkuyorum Ozellikle biseyler yedikten sonra daha da artiyorYa kızlar benim aşırı midem bulanıyor resmen ölüyorum hiç bişey yiyemiyorum
16 hafta diyor doktorlar ama 12 haftadan itibaren cihazin iyiligine göre ögrenilebiliyor.Arkadaslar bebegin cinsiyeti kac haftalikken belli olur
Yok canım bişey olmaz korkma aöabende çok kötüyüm npcam nasl geçecek Of ya yarın randevum varBenim de oyle oguruyorum ama gelmiyor busey karnim kasiliyor bebege bisey olur mu kasilmaktan diye cok korkuyorum Ozellikle biseyler yedikten sonra daha da artiyor
en erken 10 en geç 16 ve sonrası zaten öğrenirsiniz.cihazla birlikte dr unda iyi pratiğinin olması gerekiyor.Arkadaslar bebegin cinsiyeti kac haftalikken belli olur
Ayyy bulantı deme canım banaYa kızlar benim aşırı midem bulanıyor resmen ölüyorum hiç bişey yiyemiyorum
Arkadaslar bebegin cinsiyeti kac haftalikken belli olur
Canım ben çok merak ettim mi gidiveriyorum devlete sıra falan alma sabah erkenden git kalabalık da ols ahemen sıra geliyor ben hep 15 günde bir gittim Adam hatırlamıyor bile niye geldin daha randevu günün değil falan demediaynen canm ya sabırsızlanıyorum çok :) alaattin beye daha hiç gitmedim sekreteri 21 ekime verdi randevu tabi ona devam edeceğim artık ..
devletteki drumda ay sonuna işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?