- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.481
günaydın canımGünaydın canlar geceyi uykusuz geçirdim çünkü rüyamda bebegimi kaybettiğimi gordum gerçek gibiydi çok korktum ağladım gece uyuyamadim Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı
Benim 100luk iki tane ayni sey yani ama ben gecmeyince kendim oglen bi kere bi tane daha aldim artik geciyo gibi ama ins yanilmiyorumdursende de oluyor mu ohh rahatladım valla ben mi beceremiyorum diye üzülüyordum valla 200 lük günde 1 tane benim senin?
kızlaaaaaarrr yardım lütfen progestanı fitil olarak alan var mı? ya ben gece yatarken kullanıyorum ama gün içinde parça parça dökülüyor sanki hiç bişey kalmıyor içerde gibi geliyor bana sizde de böyle mi şüphelendim eczane bu hapı demişti doktoru aradım hapı fitili aynı iki türlü de kullanılıyor dedi
Göğüs hass bir anda sonlanmaz aslında en son yakın Zaman'da kontrole giysiysen sorun yoktur bence bir de sabahları zaten daha az hass oluyor benimKizlar gecenin bu saatinde uyandim ve kendi kendimi resmen strese bogdum yuzustu donmusum uyurken kasiklarim agrimis nasil ama genelde yuzustu yatarken goguslerim agrirdi sonra kendi kendime bakayim dedim yok goguslerimde agri yok hic kalmamis ngebelik sonlaninca hamilelik belirtileri azalirmis ya nasil su an uzgunum ya kalbi durduysa diye nasil endiseliyim anlatamam diger yandan acaba bi haftadan sonra gogus agrisida mi bitiyor bende zaten mide bulantisi yoktu simdi hicbisey kalmdi sizde nasil azalma varmmi gogus agrilarinizda kizlar
genelde bu zamanlar hele ilk çocukta kötü rüyalar görüyoruz hiç telaşlanma Allahın izniyle bisi olmaz.bende ilk hamilelğimde hep canavar bi çocuk doğurduğumu görüyordum töbe töbe...ama bembeyaz bi meleğim oldu...Gecen gün bende rüyamda wc ye gidiyorum ve bebek düşüyordu..bilinç altımzı fazla dolduruyoruz işte. öyle yoralımGünaydın canlar geceyi uykusuz geçirdim çünkü rüyamda bebegimi kaybettiğimi gordum gerçek gibiydi çok korktum ağladım gece uyuyamadim Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı
Canım aryanın anlamı operada söylenen şarkıyı anlamı güzel degil ama söylemesi hoşaryanın anlamı ne canım tek isim mi düşünüyosun ben kıza ayşe cansu düşünüyorum ama emin değilim
Kontrolden geldim dünya basıma yıkıldı.bebeğim ölmüş gelişmemiş kanama alanı büyük dedi doktor..kürtaj olcaksin yarin dedi çok kötüyüm zirzir ağlıyorum off yaa ama bi belirti yoktu ne kanama ne ağrı
bence anlamı çok hoş :)Canım aryanın anlamı operada söylenen şarkıyı anlamı güzel degil ama söylemesi hoş
Canım bende doruk ismini begeniyrm çok hoşoğlumun ismi doruk yasin tekrar oğlum olursa burak duhan kızım olursa ilk ismi sevgi yanına isim bulacaz inşallah
Bencede güzl yani ama arya ismini seviyorumbence anlamı çok hoş :)
Günaydın canlar geceyi uykusuz geçirdim çünkü rüyamda bebegimi kaybettiğimi gordum gerçek gibiydi çok korktum ağladım gece uyuyamadim Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı
benim de baya baya azaldı...hatta neredeyse kalmadı denebilirKizlar gecenin bu saatinde uyandim ve kendi kendimi resmen strese bogdum yuzustu donmusum uyurken kasiklarim agrimis nasil ama genelde yuzustu yatarken goguslerim agrirdi sonra kendi kendime bakayim dedim yok goguslerimde agri yok hic kalmamis ngebelik sonlaninca hamilelik belirtileri azalirmis ya nasil su an uzgunum ya kalbi durduysa diye nasil endiseliyim anlatamam diger yandan acaba bi haftadan sonra gogus agrisida mi bitiyor bende zaten mide bulantisi yoktu simdi hicbisey kalmdi sizde nasil azalma varmmi gogus agrilarinizda kizlar
off kötüymüş durumun,inşallah tez zamanda düzelirsin canım,benim oğlum 17aylık,ben de kıyamıyorum memeden kesmeye ama bazen çok abartıyor o kadar ki göğüs uçlarım artık sündü,acıyor sürekli,hamilelik de olunca daha yogun hissediyorum saanırım.bir de kakasını günde 4-5kez yapmaya başladı ki bu normal değil,bu sabah bakıcımız hamilelikte emzirince çocuk ishal olurmuş süt yaramazmış artık ona dedi kafama takıldı,sen yaşadın mı böyle bir problem?Benimde ilk hamileliğim çok kolaydı, hem oğlum hem emzirme yoruyor, kesicem ana kış günü her hastalık var kiyamiyorumsiu mide bulantıları geçse yemeğe vurucam kendimi, mide yanmasida çok fena asitli tüm meyva ve sebzeleri çıkardım Hayatımdan kuru ekmek yiyorum yarin yeniden idrar tahlili yaptiricam inşallah temiz cikar. Buarada senin bebeğin kaç aylık
canım gebelik basladımı emziremeizsiniz ardık diye biliyorum.bi dr danış..off kötüymüş durumun,inşallah tez zamanda düzelirsin canım,benim oğlum 17aylık,ben de kıyamıyorum memeden kesmeye ama bazen çok abartıyor o kadar ki göğüs uçlarım artık sündü,acıyor sürekli,hamilelik de olunca daha yogun hissediyorum saanırım.bir de kakasını günde 4-5kez yapmaya başladı ki bu normal değil,bu sabah bakıcımız hamilelikte emzirince çocuk ishal olurmuş süt yaramazmış artık ona dedi kafama takıldı,sen yaşadın mı böyle bir problem?
Canim daha once bende burdan emziren annelere soylemistim bunu sutun olusmasi gerekeni minik aliyo sütün icerigi bozuluyo eskisi gibi faydali olamiyo herseyde varsir bi hayir zaten masallah 17 aylik olmus nasibini almis annesi kendin de bitkin düsersin süt yapmak kolay bisey degiloff kötüymüş durumun,inşallah tez zamanda düzelirsin canım,benim oğlum 17aylık,ben de kıyamıyorum memeden kesmeye ama bazen çok abartıyor o kadar ki göğüs uçlarım artık sündü,acıyor sürekli,hamilelik de olunca daha yogun hissediyorum saanırım.bir de kakasını günde 4-5kez yapmaya başladı ki bu normal değil,bu sabah bakıcımız hamilelikte emzirince çocuk ishal olurmuş süt yaramazmış artık ona dedi kafama takıldı,sen yaşadın mı böyle bir problem?
doktorum emzirebilirsin demişti,hem o yüzden hem de kıyamadığımdan devam ediyorum,tam bir bucuk yasında olsun istedim bana bir zararı yok göğüs agrısı dısında kendi de çok mutlu oluyor emerken,kendi doktoruna bir soracagım ne yapayım diye.canım gebelik basladımı emziremeizsiniz ardık diye biliyorum.bi dr danış..
evet kendini kurtardı şükür ki,doktorum tadının değişeceğini emmek istemeyebileceğini söylmişti ama maşallah bizim oğlan hiç etkilenmedi.az öncede yazdım kkendi doktoruna sorup ona göre duruma bakacagım.Canim daha once bende burdan emziren annelere soylemistim bunu sutun olusmasi gerekeni minik aliyo sütün icerigi bozuluyo eskisi gibi faydali olamiyo herseyde varsir bi hayir zaten masallah 17 aylik olmus nasibini almis annesi kendin de bitkin düsersin süt yapmak kolay bisey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?