2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydın canlar geceyi uykusuz geçirdim çünkü rüyamda bebegimi kaybettiğimi gordum gerçek gibiydi çok korktum ağladım gece uyuyamadim Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı
günaydın canım
geçen gece bende böyle bi rüya gördüm bebeğim düşmüştü o kadar etkilenmiştimki sabah uyandım hala üzüntüden boğazım kilitli gibiydi rüya olduğunu farkedip rahatladım ama yinede hemen gidip kontrol ettim kanamam varmı diye
burda bi kaç arkadaş kötü haber vermişti sanırım etkilendim o yüzden böyle bi rüya gördüm
herşey olacağına varır ama insan ister istemez korkuyo bide ben bi düşük yaptım daha önce o yüzden iki kat korkuyorum
Rabbim kimseye yaşatmasın bişey olmaz inşallah sen içini ferah tut canım

mrb canm bende 100'lükten sabah 1 / akşam 1 kullanıyorum bazen dökülmediği de oluyor ama çoğunlukla benimde dökülüyor .

Göğüs hass bir anda sonlanmaz aslında en son yakın Zaman'da kontrole giysiysen sorun yoktur bence bir de sabahları zaten daha az hass oluyor benim

Günaydın canlar geceyi uykusuz geçirdim çünkü rüyamda bebegimi kaybettiğimi gordum gerçek gibiydi çok korktum ağladım gece uyuyamadim Rabbim kimseye yasatmasin bu acıyı
genelde bu zamanlar hele ilk çocukta kötü rüyalar görüyoruz hiç telaşlanma Allahın izniyle bisi olmaz.bende ilk hamilelğimde hep canavar bi çocuk doğurduğumu görüyordum töbe töbe...ama bembeyaz bi meleğim oldu...Gecen gün bende rüyamda wc ye gidiyorum ve bebek düşüyordu..bilinç altımzı fazla dolduruyoruz işte. öyle yoralım

Ne diyim bilemiyorum acını anlıyorum ve sana sabır diliyorum

Allah korusun canm. ya bebişime bişey olursa korkusuyla basbasayız hep .. bu yüzden de boyle rüyalar görüyoruz sanırım ilk öğrendiğim dönemde bende görmüştüm benzer bi rüya Allah hayırlısıyla miniklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin inşallah ..

benim de baya baya azaldı...hatta neredeyse kalmadı denebilir

off kötüymüş durumun,inşallah tez zamanda düzelirsin canım,benim oğlum 17aylık,ben de kıyamıyorum memeden kesmeye ama bazen çok abartıyor o kadar ki göğüs uçlarım artık sündü,acıyor sürekli,hamilelik de olunca daha yogun hissediyorum saanırım.bir de kakasını günde 4-5kez yapmaya başladı ki bu normal değil,bu sabah bakıcımız hamilelikte emzirince çocuk ishal olurmuş süt yaramazmış artık ona dedi kafama takıldı,sen yaşadın mı böyle bir problem?

canım gebelik basladımı emziremeizsiniz ardık diye biliyorum.bi dr danış..

Canim daha once bende burdan emziren annelere soylemistim bunu sutun olusmasi gerekeni minik aliyo sütün icerigi bozuluyo eskisi gibi faydali olamiyo herseyde varsir bi hayir zaten masallah 17 aylik olmus nasibini almis annesi kendin de bitkin düsersin süt yapmak kolay bisey degil

canım gebelik basladımı emziremeizsiniz ardık diye biliyorum.bi dr danış..
doktorum emzirebilirsin demişti,hem o yüzden hem de kıyamadığımdan devam ediyorum,tam bir bucuk yasında olsun istedim bana bir zararı yok göğüs agrısı dısında kendi de çok mutlu oluyor emerken,kendi doktoruna bir soracagım ne yapayım diye.

kızlar drlarınız ne kadar süre sonraya randevu veriyorlar . ben 8 ekimde gitmiştim . ekimin 25inden sonra gel dedi . cok uzun değil mi ya
baska bi dru aradım randevu için oda 21 ekime verdi

evet kendini kurtardı şükür ki,doktorum tadının değişeceğini emmek istemeyebileceğini söylmişti ama maşallah bizim oğlan hiç etkilenmedi.az öncede yazdım kkendi doktoruna sorup ona göre duruma bakacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…