2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam benimde 9 aylık bebeğim var 7+4 haftalıgm bende sizin bebek kaç yaşında acaba.Ben de vakit buldukça bakıyorum işte arada.
Hoş geldin bu arada benim kızlık soyadım da Rona :)
slm :) benim oglum 3.5 yasına girecek iki kardeş arasında inşallah 4 yaş olacak bakalım :)
Benimde 1 kızım var 3 yaşında yeni bebiş gelince 3.5 yaşını 1 ay geçmiş olucak
Evet özele gidiyorum 7.hafta kalp atışını dinledik 12. Haftada da ikili test çıkacak herhalde aradan 5 hafta sonra gel dediğine göre

Ya kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya

Benimde 7.haftaya girdiğim gün aynen öyle akıntım oldu canım inş bi sıkıntı olmaz..

Folik asit çok önemli ben hamile kalmadan 3 ay önce kullanmaya başladım hala kullanıyorum 4 aylık haplarım var bitene kadar içerim. Bi de balık yağı içiyorum her gün

Neden yaptırmayacaksınız?
Ben seker tüketimine karşıyım vücuda faydası olmayan tek besin kullandığımız cay şekeridir.. Kızım 3 yasını bitirdi hiç şeker kullanmadım kendimde tatlıyla aram hiç yok çayda nerdeyse hiç tüketmem tüketirsemde bir cay kaşığı kullanırım oda bir bardak icerim yanı toplasan ayda kullandığım seker miktarı bir yemek kaşığı ancadir..anne karnındaki Bebek icin cok daha zararlı olduğunu düşünüyorum birincide mecbur yaptırdım seker yüklemesi preeklemsi denen cok illet bir hastalığı tespit etmek içinde kullanılıyor sırf onu öğrenmek icin yaptırdım istemeyerek..preeklemsiden anne ve Bebek kayıpları yaşanıyor..birincide bende yatkınlık cikmadi Şimdide olmaz gebelikte olan bir rahatsızlık...açlık ve tokluk kan şekerimde normal cok şükür..ben cok meyve tüketirim sanırım onlardan aldığım meyve şekeri yetiyor bana..

bana da dr o ilacı verdi önceden folidoce kullanıyordum o mideme dokununca değiştirdi. evet içinde çok fazla vitamin var ben de ne gerek var o kadar vitamine şimdiden diye düşündüm aklıma aklıma takılıyo hep pek de düzenli kullandığım söylenemez aslında

Anladım canım ben de bir kaç makalede zararlı olduğunu okumuştum İnşallah benim doktorumda bu konuda yeterli açıklamayı yapar

merhaba arkadaşlar
yazdıklarınızı okuyorum hep ama pek fazla yazamıyorum. ben de 5 ekimde gitmiştim kalp atışlarını dinlemiştim drum artık aylık olarak görüşeceğiz dedi ama ben dayanamıcam o kadar galiba çok merak ediyorum. Akıntıdan bahsedilmiş benim de çok fazla oluyo ve rengi çok tuhaf bej rengi gibi ilk geldiğinde ama daha sonra çamaşırda kuruyunca turuncu gibi oluyo anlamadım neden böyle. siz de var mı böyle bi durum

Ya kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya
Tatlım benim o akıntım Heeeep var dün dr. Sorucaktım sonra kalp atışını duyunca unuttum ama idrar testim falan temiz çıktı ve bebekte de hiç problem yok tam haftasında o yüzden merak etme bişey yoktur ama çok tuhaf sanki her gece çiş kaçırmış gibiyim

Bebeğini kaybeden arkadaşlara çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin ve en kısa zamanda sağlıklı hamilelik nasip etsin inşallah çok zor gerçekten

maalesef ayda 1 gidicez bende ölüyom meraktan en azından hareketlerini hissedebilseydik .özel hastaneye gidiyorum canım özel sağlık sigortası var doğum için .Evet ikili teste de ücret ödeniyormuş ama ne kadar bilmiyorum senin kontrolün ne zamandı ?

Bugün dr kontrolümüz vardı cok şükür bebisimin kalbi atmaya devam ediyor gecen hafta 6+6 günlükken boyu 0,88 di bu hafta 7+6 günlük 1,78 cm olmuş bide bebisim 8+1 E uyumlu çıktı cok şükür sağlığı iyi cok sevindim vücudumda enfeksiyon çıkmıştı antibiyotik tedavim bitti progestan yarı oldu ona devam sonra içme sesi Folidoce ve Dodex(b12) devam dedi..tekrar muayenemiz icin 3 hafta sonra gel dedi ama ben 4 hafta beklemeye çalışacağım belki cinsiyetide belli olur..
Bu arada ikili test özel hastanede ücretli devlette ücretsiz eğer özelde muayene oluyorsaniz bir iki gün önce devlette yaptırıp sonucu alıp özele gidebilirsiniz ben kan tahlillerimi öyle yaptım bunuda öyle yapacam ikili testte kan alınıyor ve ultrasonla ende burun kalınlığına bakılıyor..

Kızanlar size bişey sorucam ama canınız istemez sizin de inşallah benim canım çok kumpir istiyor ama üzerine koydukları şeyler çiğ olduğu için yesem mi yemesem mi bilemiyorum sizce? Dr. Pişmemiş şeyler yeme dışarıda dedi iyi pişmiş olsun dedi

Ayıptır söylemesi ben de geçen hafta yedim canım ama sadece turşu yeşil zeytin ve bezelye vardı içinde bi de ketçap çok bişeye benzemedi ama yetti yine de. Bu arada biliyosundur belki ama yine de yazayım mayonez yasak çiğ yumurta olduğu için koydurma yani

Hayrlı olsun çok sevindim kalp ayısını duymana aynen ya özellikle sabah kalktığımda camasırımda ıslaklık oluyor acaba diyorum ki gece altıma mı işiyom ama yok yani yok yapmam ben öle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…