2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar siz sık sık dr a mı gidiyorsunuz yaa bana dr um 5 hafta sonra gel demişti evde çatlıyorum meraktan valla
canım bende çatlıyorum meraktan en son 18 eylülde gidmiştim .1 ay oldu şimdi 17 ekimde yani cumartesi gidicem beklemek çok zor ama bi yandan da sık sık ultrosona girip baktırmak bebişime zararlıda olur mu diye endişe ettim oyüzden sabrettim.heyecanla cumartesi gününü bekliyorum hem bebişimi görmek hemde ikili test için sağlıcakla olur inşallah hepimizin bebişi

tamam canım ben de böyle yaptırırım nefsimiz körelsin napalım artık karataycı dahiliye doktorum duysa beni kumpire çevirir ama erkek işte anlayamaz ki içine düşen o isteği aklından hiç çıkaramadığını dr. bazı yasaklar koydu eşim de evde kontrol ediyor beni sinirlendim önce karnınızda bebek taşıyın da sonra gelip bana bilmişlik taslayın diye bi bağırdım sustu

Hayrlı olsun çok sevindim kalp ayısını duymana aynen ya özellikle sabah kalktığımda camasırımda ıslaklık oluyor acaba diyorum ki gece altıma mı işiyom ama yok yani yok yapmam ben öle bişi
ayyy sen çok yaşa çok güldüm valla son aylarda çiş kaçırma olayı olabiliyormuş ama daha şimdiden başlamaz heralde ben de progestan kullanıyorum ya bence bizim ondan oluyor o kadar su nasıl nerden geliyor şaşırıyorum valla

Ay sonu gel dedi oda 12. Haftaya geliyor. Ama kendi doktoruma gitmicem çünkü şu ikili test konusunda cok kizdim uyarmamasina.
Ucretlerede baktim bazilari 50 liraya yaptirmis bazilari 400 500 yazmis baya değişiyor demk ki ne kopartirlaraa mantığıyla gidiyor galba hastaneler

Evet evet bütün suç progestan da bizim Suçumuz yokkl .

ayy kızlar ya şimdi özel sağlık sigortamı aradım kan ttahlilleri için doğum teminatımdan 750 tl para kesmişler şaka gibi yaa soyguncular resmen

cinsiyet şanslıysak 12. haftada da belli olabiliyor ama bebeğin konumuna bağlı tamamen.
İlk gebelikte de hareketleri hissetme değişiyor yine. ama genelde 18-24 hafta arası bir şey oluyor okuduğum kadarıyla.
benim ilk bebemde 11 haftalıkken belli olmuştu ama dr söylememişti. sonraki kontrolde kesin erkek demişti.

inşallah sağlıkla doğdukları günleride görelim inşallah canım

ay maşallah canımm

ooo süperr gözünüz aydın canımm

hayır olsun canım.
bebek rüyalası gören hamile kadınların gördüğü bebeğin tersi olur derler. kızçemi olucak acaba

kullanmasan daha iyi bence canım.
bana dr um çok soluma dedi sprey tarzı şeyleri

Bizde sizin gibiyiz. Ankarada o kadar çok doktor gördüm ki artık güvenemiyorumda. Korkuyorum evladıma kavusmusken kaybetmekten.

Merhaba canım,
Son durumun nedir ne yaptın bilmiyorum ama sana bir tavsiyede bulunmak isterim. Ben de gecen yıl eylül ayında hamile kalmıştım doğal yoldan. Eşimde inmemiş testis var bu arada. Her neyse ben de Acıbadem e Sarp Bey e gidiordum. Ama ben çok sıkıntılar yaşadım. Öyle ki, ben triod hastasıymışım ve bunu ben farkedip doktorumu defalarca uyarmama rağmen sarp bey hiiiiç bunları kontrol etme geregı duymadı. Sonucta 8. haftada kalp atışı alınamayınca bebegımı kaybettım. Sonrası zaten daha da kötü. ben sarp bey e gitmeye devam ettim. Kürtajdan sonra hamile kalamayınca 6 ay falan yine gittim sarp beye. Triod i yine sordum zorla bana tahlil yazdı gittim yaptırdım. Meğer TSH ım yüksekmiş hasimato hastasıymışım. Doktor bana gereken özeni göstermedi. Belki erken tespit edilseydi bebeğimi kaybetmeyebilirdim yada hamile daha erken kalırdım.

Ayrıca sarp bey e güvenim o kadar kırıldı ki, şu an hala hamile kalamadım ve başka bir doktora gidiyorum. O da benden rahim filmi çektirmemi istedi. İnşallah yapışıklık vb yoktur. Tanıdığım herkesi uyarıyorum bu konuda. Sebebi sarp bey diyemem yine de ama ben çok sıkıntı yaşadım.

Şuan da Cihangir Çakıcı ya gidiyorum. Kendisi çok ilgili ve umut verici. İnşallah bu sefer allahım bebeğimi kucağıma sağlıkla almayı nasip eder.

O kadar istiyorum ki... Allah ım sen duy sesimizi...

inşallahhh canımm.
gitse şu kan kesecikleri

ilk bebeğinin doğum tarihi ne canım.
bende 2013 temmuz annesiydim. evet ilklerde takip daha kolay oluyor. evde oyun bekleyen bebiş olunca zor oluyor gelip bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…