- 22 Ocak 2013
- 357
- 762
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.021
canım bende çatlıyorum meraktan en son 18 eylülde gidmiştim .1 ay oldu şimdi 17 ekimde yani cumartesi gidicemArkadaşlar siz sık sık dr a mı gidiyorsunuz yaa bana dr um 5 hafta sonra gel demişti evde çatlıyorum meraktan valla
tamam canım ben de böyle yaptırırım nefsimiz körelsin napalım artık karataycı dahiliye doktorum duysa beni kumpire çevirir ama erkek işte anlayamaz ki içine düşen o isteği aklından hiç çıkaramadığınıAyıptır söylemesi ben de geçen hafta yedim canım ama sadece turşu yeşil zeytin ve bezelye vardı içinde bi de ketçapçok bişeye benzemedi ama yetti yine de. Bu arada biliyosundur belki ama yine de yazayım mayonez yasak çiğ yumurta olduğu için koydurma yani
ayyy sen çok yaşa çok güldüm valla son aylarda çiş kaçırma olayı olabiliyormuş ama daha şimdiden başlamaz heralde ben de progestan kullanıyorum ya bence bizim ondan oluyor o kadar su nasıl nerden geliyor şaşırıyorum vallaHayrlı olsun çok sevindim kalp ayısını duymana aynen ya özellikle sabah kalktığımda camasırımda ıslaklık oluyor acaba diyorum ki gece altıma mı işiyom ama yok yani yok yapmam ben öle bişi
Ay sonu gel dedi oda 12. Haftaya geliyor. Ama kendi doktoruma gitmicem çünkü şu ikili test konusunda cok kizdim uyarmamasina.maalesef ayda 1 gidicez bende ölüyom meraktan en azından hareketlerini hissedebilseydik .özel hastaneye gidiyorum canım özel sağlık sigortası var doğum için .Evet ikili teste de ücret ödeniyormuş ama ne kadar bilmiyorum senin kontrolün ne zamandı ?
ayyy sen çok yaşa çok güldüm valla son aylarda çiş kaçırma olayı olabiliyormuş ama daha şimdiden başlamaz heralde ben de progestan kullanıyorum ya bence bizim ondan oluyor o kadar su nasıl nerden geliyor şaşırıyorum valla
Çalışmıyorum evdeyim ben bu ara ama yemek falanda yapmiyorum. Eşim ne hazirlarsa artik. Midem kaldirmiyor yapsamda yiyemiyorum onu zatenÇalışan kuzuşlar ben yemek konusunda çok sıkıntı yaşıyorum siz neler yapıyorsunuz
Canim ateşin varsa doktora git mutlaka. Gecen haftalarda bende hasta olmuştum ateşin cikarsa mutlaka gel ihmal etme demistiGünaydın kızlar galiba hasta oluyorum ateşim varr kalkamiyorum oturduğum yerden
bende görmüştüm böyle bir rüya. oğlum oluyormuş ismini de mirac koymuşuzGünaydin, rüyamda cinsiyet baktirmaya gidiyorduk. Doktor erkek deyip pipisini gösteriyordu. Bugunlerde cok merakliyiz rüyama bile girdi
benim ilk bebemde 11 haftalıkken belli olmuştu ama dr söylememişti. sonraki kontrolde kesin erkek demişti.cinsiyet şanslıysak 12. haftada da belli olabiliyor ama bebeğin konumuna bağlı tamamen.
İlk gebelikte de hareketleri hissetme değişiyor yine. ama genelde 18-24 hafta arası bir şey oluyor okuduğum kadarıyla.
inşallah sağlıkla doğdukları günleride görelim inşallah canımGÜNAYDIIIIIIINNNNNNGÜZEL HAMİŞŞLER BUGÜN NASILIZ BAKALIM DÜN BİZİM DOKTOR RANDEVUMUZ VARDI VE BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI İLK KEZ DUYDUK EŞİM DE O SIRADA VİDEOYA ÇEKTİ AÇIP AÇIP İZLİYORUZ ÇILGINLAR GİBİ ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDAYMIŞ TEYZELERİ, SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE BÜYÜYOMUŞ BENİM MİNİK FASULYEM ALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN...SAĞLIKLA VE HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
gözünüz aydın canımmkızlar günaydın.bende dr geldim simdi kalp atışı boy büyüme gelişme çok sükür hepsi tam kıvamında. kalp atışını dup dup ları dinledik.insan rahatlıyor sükür..Allah herkese nasip etsin
ay maşallah canımmKızlar geldik çok şükür herşey yolunda :) geçen çarş 3.28cm di bugün 4.54cm olmuş resmen kocamandızıplayıp tekmeler atıyodu çok hareketli maşallah. Burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı da iyi dedi. haftaya 2li testim var zaten şimdilik keyfi yerindeydi kuzumun darısı hepinizin başına herkes çok mutlu hbrlerle gelir inş
ooo süperr gözünüz aydın canımmKızlar kalp atışını duyar mıyım duymaz mıyım diye endişelenmiştim ve burda paylaşmıştım hatırlayanlar vardır. Haber veriyim dedim.
Bu sabah itibariyle çooookkk şükürrr bebişmin kalp atışını karnımdan duyduköyle güçlü atıyordu ki güm güm güm yani bnm kalbim yerinden çıkacaktı. Çok güzel bir mutlulukmuş yaa hala etkisinden kurtulamadım rüya gibiydi Doktorum herseyin yolunda olduğunu söyledi sata göre bebişim biraz geriden geliyor 8+2 olacağına 7+4 olarak ölçtü ve bunun hiçbir sorun yaratmayacağını söyledi çok mutluyum bugün dünyanın en mutlu insanı benim.
1 ay tam dolmadan gel ense kalınlığını ölçelim dedi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın aminn.
hayır olsun canım.Kızlar selamlarRüyamda doğum yapmışım oğlum olmuş Mavi mavi giydirmişiz birde anneme soruyorum erkek mi şimdi diyorum annem de tAbi erkek diyor. Ama doktor cinsiyetini söylememişti diyorum :) Çok tatlıydı seviyordum kucağıma alıyordum
kullanmasan daha iyi bence canım.Kızlar bır sorunum var bana bılgısı olan varsa cvp versın benım saclarım cok ınce Telli ve ınanılmaz yıprandı ben saçlarımı anca sac açıcı spreylerle acıyordum hep ama zararı olur dıye bu zamana kadar kullanmadım artık saçlarımı yolmaya başladım tarayamıyorum hala zararı var mıdır ki ya da ne yapayım bugun 10+3 um
yok canım neden öyle olsun.Selam verdik ama herkes tanıdığıyla konşuyor heralde burda.
Bizde sizin gibiyiz. Ankarada o kadar çok doktor gördüm ki artık güvenemiyorumda. Korkuyorum evladıma kavusmusken kaybetmekten.
inşallahhh canımm.Hayırlı olsun canım .Benim de sat a göre 7+ 1 ama doktor 6+5 dedi kalp atışını duyduk çok şükür ama dedigım gibi etrafinda kan alanı varmış fakat ne ağrim var ne de kanamam progestan verdi vajinal kullaniyorum 1 hafta sonra kontrol dedi bakalim inşallah bebegim tutunmuştur.
ilk bebeğinin doğum tarihi ne canım.slm mayıs anneleri bi oglum oldugu için çok takip edemiyorum bende yazışmaları ama ara ara girip bakıyorum herkes iyi mi diye :) ilk bebeğimde sürekli kk daydim ama bunda vakit kalmıyor :) 9+5 iz bizde bugün haftaya kontrolümüz var 11 olucaz o zaman nasip olursa 2 li taramayıda yapar belki drumuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?