- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.981
Selam benimde 9 aylık bebeğim var 7+4 haftalıgm bende sizin bebek kaç yaşında acaba.Ben de vakit buldukça bakıyorum işte arada.slm mayıs anneleri bi oglum oldugu için çok takip edemiyorum bende yazışmaları ama ara ara girip bakıyorum herkes iyi mi diye :) ilk bebeğimde sürekli kk daydim ama bunda vakit kalmıyor :) 9+5 iz bizde bugün haftaya kontrolümüz var 11 olucaz o zaman nasip olursa 2 li taramayıda yapar belki drumuz :)
slm :) benim oglum 3.5 yasına girecek iki kardeş arasında inşallah 4 yaş olacak bakalım :)Selam benimde 9 aylık bebeğim var 7+4 haftalıgm bende sizin bebek kaç yaşında acaba.Ben de vakit buldukça bakıyorum işte arada.
19 eylülde kalp atışı için gitmiştik canım sonra doktorumu değiştirdim 7 ekimde ona gittim 2 hafta sonra ikili teste çağırmıştı ama kusmalarım artınca dayanamadık gelin bi bakıyım içiniz rahat olsun dedi bugünde gittik. Haftaya ikili test için gidicez öyle yani. Ama 5 hafta çok uzun bi süre canım özele mi gidiyosun? Ben sabredemezdim o kdrArkadaşlar siz sık sık dr a mı gidiyorsunuz yaa bana dr um 5 hafta sonra gel demişti evde çatlıyorum meraktan valla
GerçektenmiiiDüşük riskini artıyomuş özellikle 3 kere uyardı nar ve maydanoz kesinlikle yeme diye
Gerçektenmiii
nar neysede maydanozu çok sever deli gibide yerim ben. Ödüm koptu şuanda. İnşallah bişey olmaz
:))) e daha kolay olucak işiniz ozaman sanki. İdeal yaş farkı hayrlısı olsn sağlıkla gelsin bebişler.slm :) benim oglum 3.5 yasına girecek iki kardeş arasında inşallah 4 yaş olacak bakalım :)
38 canım yaşım.evet yaş ilerledikçe risk artıyormuş.İleri derken kaç mesela? Ben de 32 yim riskli mi oluyo yaş ilerleyince :/
Bende aynı durumdayım maydanozu çok severim süreklide yerim ama dr çokça uyardı sakın yeme diye birazda sorun olmuş zaten iğne falan verdi çok panik yapma bundan sonra yeme dedi sende çok panik yapma bundan sonra yeme :))Gerçektenmiii
nar neysede maydanozu çok sever deli gibide yerim ben. Ödüm koptu şuanda. İnşallah bişey olmaz
:))) e daha kolay olucak işiniz ozaman sanki. İdeal yaş farkı hayrlısı olsn sağlıkla gelsin bebişler.
TeşekkürleerTesekkürler rona senin de hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun
TeşekkürlerTesekkürler rona senin de hayırlı olsun ayrıca geçmiş olsun
36 yasındayım canım, tum testler biran önce tamamlansa da işin keyifli kısmı başlasa... korkumdan ailelere söylemedik henüz.[/haklısın canım ama inan bisi çıkmaz rahat ol.bende 34 yaşındayım yasın çok ğenç maşallah hiç takma.benim ters bi durum oldu dr sanırım avrupadaki gibi 8 hafta hamileleliği garantiyeip öyle testler yapma eğiliminde.bugün bütün testleri aldı.yarın arıycamıs beni.
Merhaba,doktor ilk 3 ay dedi bana ama şimdi kafam karıştı. 8. Hafta 2 aylik oluyorKızlar aklıma bir soru takıldı. Bu folik asitleri nezamana kadar kullanmalıyız. Cumartesi doktor kontrolümüz var. Ona sormayı bekleyemedim.
Az önce Kaan Kocatepenin sitesinde şu ibareyi gördüm.
"
8. Gebelik haftası için söylüyor bunları. Sizde durumlar nasıl ?
- Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.
haftaya duyarsın canım Allah ın izniyle.. insan endişeye kapılıyo ya duyamazsam diye ama ben de hep düşünüyodum çok şükür rahatladımeşin yanında olursa ya da bi yakının mutlaka videoya çek durup durup izlersin hem bebiş büyüdüğünde ona da izletirsin
ben de hamile olduğumu anlamadan 3 gün önce rüyamda görmüştüm oğlumu emziriyordum ama göğsümden sütün çıkışını bile hissettim ki bu konuda tecrübem yok ilk bebeğim çok etkilenmiştim ve ertesi gün göğsüm ağrımaya başladı idrar testi yaptım ve çizgiyi gördüm şuan beni gören herkes erkek olucak senin diyor nasıl anlıyorsa artık sağlıklı olsun öncelikle tek derdim oKızlar selamlarRüyamda doğum yapmışım oğlum olmuş Mavi mavi giydirmişiz birde anneme soruyorum erkek mi şimdi diyorum annem de tAbi erkek diyor. Ama doktor cinsiyetini söylememişti diyorum :) Çok tatlıydı seviyordum kucağıma alıyordum
Kızlar merhaba pazartesi aksam çıktım hastaneden 4 gün yatmış oldum dun yine şiddetli mide bulantılarım oldu hiçbirşey yiyemiyorum 1 saat öncede nezle başladı başladı sürekli hapsuruyorum deminde okuldan aradılar heyet raporu alin dinlenin dye idrar yolu enfeksiyonunu muhtemelen okuldan kaptım temizliği yapmıyorlar doğru düzgün 20 bayan öğretmene bir tuvalet düşüyo gerisini düşünün artik.aranız da önceden heyet raporu alan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?