2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam benimde 9 aylık bebeğim var 7+4 haftalıgm bende sizin bebek kaç yaşında acaba.Ben de vakit buldukça bakıyorum işte arada.

Arkadaşlar siz sık sık dr a mı gidiyorsunuz yaa bana dr um 5 hafta sonra gel demişti evde çatlıyorum meraktan valla
19 eylülde kalp atışı için gitmiştik canım sonra doktorumu değiştirdim 7 ekimde ona gittim 2 hafta sonra ikili teste çağırmıştı ama kusmalarım artınca dayanamadık gelin bi bakıyım içiniz rahat olsun dedi bugünde gittik. Haftaya ikili test için gidicez öyle yani. Ama 5 hafta çok uzun bi süre canım özele mi gidiyosun? Ben sabredemezdim o kdr

Gerçektenmiii
nar neysede maydanozu çok sever deli gibide yerim ben. Ödüm koptu şuanda. İnşallah bişey olmaz
Bende aynı durumdayım maydanozu çok severim süreklide yerim ama dr çokça uyardı sakın yeme diye birazda sorun olmuş zaten iğne falan verdi çok panik yapma bundan sonra yeme dedi sende çok panik yapma bundan sonra yeme :))
Burdan başka bir arkadaşada üzüm yeme demiş dr u bende üzüm yemiyorum onun sayesinde

Benim gibi aşırı bulantısı olup, iştahı olmayan ve hiçbişey yiyemeyen ve bebeğin yeteri kadar beslenemeyeceğini düşünen arkadaşlarım Dr um: ''şuan için kendini hiçbişey yemeye zorlama, yağlı ve tuzlu yeme, sabahları peynir ekmek ve diğer öğünlerde haşlanmış patates, bulantın oldukça da çubuk kraker yiyebilirsin'' dedi. yani şuan bebişler bizdeki mevcut vitaminlerle büyüyor.. içiniz rahat olsun. 3.aydan sonra en başta kırmızı et olmak üzere ki benim pek aram yoktur.. (bebeğin zeki olmasını istiyorsan yiyeceksin diyerek tatlı bi emrivaki ile) söyledi dr um

:))) e daha kolay olucak işiniz ozaman sanki. İdeal yaş farkı hayrlısı olsn sağlıkla gelsin bebişler.

inşallah kolay olur :) şimdilik kolay anlayışlı davranıyor abimizde :) amin inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :)

Kızlar merhaba pazartesi aksam çıktım hastaneden 4 gün yatmış oldum dun yine şiddetli mide bulantılarım oldu hiçbirşey yiyemiyorum 1 saat öncede nezle başladı başladı sürekli hapsuruyorum deminde okuldan aradılar heyet raporu alin dinlenin dye idrar yolu enfeksiyonunu muhtemelen okuldan kaptım temizliği yapmıyorlar doğru düzgün 20 bayan öğretmene bir tuvalet düşüyo gerisini düşünün artik.aranız da önceden heyet raporu alan varmi

Kızlar aklıma bir soru takıldı. Bu folik asitleri nezamana kadar kullanmalıyız. Cumartesi doktor kontrolümüz var. Ona sormayı bekleyemedim.
Az önce Kaan Kocatepenin sitesinde şu ibareyi gördüm.
"
  • Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.
8. Gebelik haftası için söylüyor bunları. Sizde durumlar nasıl ?

Merhaba,doktor ilk 3 ay dedi bana ama şimdi kafam karıştı. 8. Hafta 2 aylik oluyor

inşallah canm eşime söylerim güzel bi hatıra olur gercekten

ben de hamile olduğumu anlamadan 3 gün önce rüyamda görmüştüm oğlumu emziriyordum ama göğsümden sütün çıkışını bile hissettim ki bu konuda tecrübem yok ilk bebeğim çok etkilenmiştim ve ertesi gün göğsüm ağrımaya başladı idrar testi yaptım ve çizgiyi gördüm şuan beni gören herkes erkek olucak senin diyor nasıl anlıyorsa artık sağlıklı olsun öncelikle tek derdim o

canm ben almadım ama arkadasımın hamileliği sorunlu 2 . aydan beri raporlu kasım sonunda doguracak inş.
devlet hastanesinden aldı . dr düzenliyor raporu ve 2 dra daha gönderiyor toplam 3 drdan imza alıyorsun . sonra o kagıdı bashekimliğe onaylatıp kurumuna teslim ediyosun .
her ay yeniletmen gerekiyormus ama 30 günlük oluyor

Ya kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…