2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bende hiçbişey yiyemiyrm. Kusma yok allahtan sma yiyemiyrn da. Dr vinalac immunation diye bir vitamimnverdi. Bgn onu aldim.kullanicam. icinde bisuru vitamin mineral varmis. Hamile ve emzirenler icin diye ozellikle yazmış. Yoksa icim rahat etmiyor. Bebgime faydali olamiyrm gibi geliyor

Gözün aydın canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.. Darısı benim başıma ben daha duymadım cuma günü randevum var inş bende duyarım...
canımm inş sende duyarsın hiç stres yapma ben azcık stres yaptım boşunaymış herseyde yolundaymış çok şükür. Sende bebişini strese sokma. Geç olsun güç olmasın ne yapalm. Bende duymak için iki hafta bekledim. Sabrettim dr 10 gün yada 15 gün snra gel dedi ben sırf erken gidip duymamaktansa geç gideyim ama duyayım diye bekledim zor olsada sabrettim.

Allah ın izniyle duyarsın. Hadi güzel haberlerle gel inş. Darısı aynen senin başına

Kızlar selamlar Rüyamda doğum yapmışım oğlum olmuş Mavi mavi giydirmişiz birde anneme soruyorum erkek mi şimdi diyorum annem de tAbi erkek diyor. Ama doktor cinsiyetini söylememişti diyorum :) Çok tatlıydı seviyordum kucağıma alıyordum

Kızlar bır sorunum var bana bılgısı olan varsa cvp versın benım saclarım cok ınce Telli ve ınanılmaz yıprandı ben saçlarımı anca sac açıcı spreylerle acıyordum hep ama zararı olur dıye bu zamana kadar kullanmadım artık saçlarımı yolmaya başladım tarayamıyorum hala zararı var mıdır ki ya da ne yapayım bugun 10+3 um

BANADA 12 .HAFTA GEL İKİLİ TEST YAPCAZ DEDİ....YAŞIN KAÇ BENİMDE KÜÇÜK DEĞİL KORKMA RAHAT OL HERSEY İYİ ÇIKACAK ALLAHIN İZNİYLE.
36 yasındayım canım, tum testler biran önce tamamlansa da işin keyifli kısmı başlasa... korkumdan ailelere söylemedik henüz.

Ben de ikidir kızım olduğunu görüyorum ilk gördüğümde kundakta bembeyaz bir bebek ikincisinde ben sarışın mavi gözlüyüm 1-2 yaşlarında kızım kıvırcık saçlı ve kap kara bir şey bu benim mi inanamıyorum falan diyorum :)

bende en son 31 eylülde gittim aylık kontorllere gectik 29 ekim ve sonrası izinli oldugu icin 2 kasıma aldım randevuyu umrarım ikili test zamanını kacırmam

merhabalar...bugün saat 3.30 da randevumuz var.hayırlısıyla neler görüp duyucaz bakalım.meraklı ve heyecanlıyım...inşallah güzel şeyler duyarım bir de ikili test var.yaş ileri tek derdim bu şimdilik.
İleri derken kaç mesela? Ben de 32 yim riskli mi oluyo yaş ilerleyince :/

Seninle aynı durumdayım doktoruma söyledim ben kendimi geçtim yemek canım istemiyor bebeğe zararı olcak diye korkuyorum dedim sen bebeği düşünme o kendi ihtiyacı ne varsa senden alır merak etme sen kendi bünyeni düşün zayıf düşme dedi bi de dediğin gibi vitamin hapı verdi

Hayırlı olsun canım .Benim de sat a göre 7+ 1 ama doktor 6+5 dedi kalp atışını duyduk çok şükür ama dedigım gibi etrafinda kan alanı varmış fakat ne ağrim var ne de kanamam progestan verdi vajinal kullaniyorum 1 hafta sonra kontrol dedi bakalim inşallah bebegim tutunmuştur.

Bu arada ben de aynı şekilde sıfır iştah. Canım bişeöy iatemiyor. Ayrıca bronşit. Antibiyotik serum alıyorum. Sııkntılı yani. Bu hamilelik zor şey. Ama çok güzel

slm mayıs anneleri bi oglum oldugu için çok takip edemiyorum bende yazışmaları ama ara ara girip bakıyorum herkes iyi mi diye :) ilk bebeğimde sürekli kk daydim ama bunda vakit kalmıyor :) 9+5 iz bizde bugün haftaya kontrolümüz var 11 olucaz o zaman nasip olursa 2 li taramayıda yapar belki drumuz :)

maşallah o minik fasülyeye benmde randevum haftaya biz gördük ama dinletmedi dr umarım haftaya dinleyebiliriz
haftaya duyarsın canım Allah ın izniyle.. insan endişeye kapılıyo ya duyamazsam diye ama ben de hep düşünüyodum çok şükür rahatladım eşin yanında olursa ya da bi yakının mutlaka videoya çek durup durup izlersin hem bebiş büyüdüğünde ona da izletirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…