- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.961
DIŞARDA YİYİYOZ
canımm inş sende duyarsın hiç stres yapma ben azcık stres yaptım boşunaymış herseyde yolundaymış çok şükür. Sende bebişini strese sokma. Geç olsun güç olmasın ne yapalm. Bende duymak için iki hafta bekledim. Sabrettim dr 10 gün yada 15 gün snra gel dedi ben sırf erken gidip duymamaktansa geç gideyim ama duyayım diye bekledim zor olsada sabrettim.Gözün aydın canım Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş.. Darısı benim başıma ben daha duymadım cuma günü randevum var inş bende duyarım...
36 yasındayım canım, tum testler biran önce tamamlansa da işin keyifli kısmı başlasa... korkumdan ailelere söylemedik henüz.BANADA 12 .HAFTA GEL İKİLİ TEST YAPCAZ DEDİ....YAŞIN KAÇ BENİMDE KÜÇÜK DEĞİL KORKMA RAHAT OL HERSEY İYİ ÇIKACAK ALLAHIN İZNİYLE.
Kızlar selamlarRüyamda doğum yapmışım oğlum olmuş Mavi mavi giydirmişiz birde anneme soruyorum erkek mi şimdi diyorum annem de tAbi erkek diyor. Ama doktor cinsiyetini söylememişti diyorum :) Çok tatlıydı seviyordum kucağıma alıyordum
Düşük riskini artıyomuş özellikle 3 kere uyardı nar ve maydanoz kesinlikle yeme diyeNar neden yasak ki ben tatli nari çok tuketiyorum tamda zamanı
İleri derken kaç mesela? Ben de 32 yim riskli mi oluyo yaş ilerleyince :/merhabalar...bugün saat 3.30 da randevumuz var.hayırlısıyla neler görüp duyucaz bakalım.meraklı ve heyecanlıyım...inşallah güzel şeyler duyarım bir de ikili test var.yaş ileri tek derdim bu şimdilik.
Seninle aynı durumdayımBende hiçbişey yiyemiyrm. Kusma yok allahtan sma yiyemiyrn da. Dr vinalac immunation diye bir vitamimnverdi. Bgn onu aldim.kullanicam. icinde bisuru vitamin mineral varmis. Hamile ve emzirenler icin diye ozellikle yazmış. Yoksa icim rahat etmiyor. Bebgime faydali olamiyrm gibi geliyor
Hayırlı olsun canım .Benim de sat a göre 7+ 1 ama doktor 6+5 dedi kalp atışını duyduk çok şükür ama dedigım gibi etrafinda kan alanı varmış fakat ne ağrim var ne de kanamam progestan verdi vajinal kullaniyorum 1 hafta sonra kontrol dedi bakalim inşallah bebegim tutunmuştur.Bugun dr kontrolum vardi.
Kalp atislarini dinledim minigimin.
Etrafinda biraz kan keseleri varmis.benim agrim kanamam olmadigi icin simdilik korkulacak bisey yok.
Birde suan sat a gore 7+5 gunluk bebegim ama usg ye gore 6+5 cikti. Gec dollenmis ondan adet tarihiyle bir degildir dedi. Adet tarihine gore olan dogum tarihinden gec dogabilir dedi. Oglum 41 haftalik dogmustu
Bu bebisimde cok bekleticek beni galiba. Zaten normal tarih 26 mayis bir hafta gec olursa biranda haziran annesi oluveririm
Bir dahaki kobtrol 1 ay sonra insallah
Merhaba teşekkürler :)) hayırlı olsun bebeğiniz.Gözden kaçtı heralde
Selam
haftaya duyarsın canım Allah ın izniyle.. insan endişeye kapılıyo ya duyamazsam diye ama ben de hep düşünüyodum çok şükür rahatladımmaşallah o minik fasülyeyebenmde randevum haftaya biz gördük ama dinletmedi dr umarım haftaya dinleyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?