- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.041
Ne güzel rüyana girmiş miniğinben de hamile olduğumu anlamadan 3 gün önce rüyamda görmüştüm oğlumu emziriyordum ama göğsümden sütün çıkışını bile hissettim ki bu konuda tecrübem yok ilk bebeğim çok etkilenmiştim ve ertesi gün göğsüm ağrımaya başladı idrar testi yaptım ve çizgiyi gördüm şuan beni gören herkes erkek olucak senin diyor nasıl anlıyorsa artık sağlıklı olsun öncelikle tek derdim o
oyy bebişinde küçükmüş canımm.Selam benimde 9 aylık bebeğim var 7+4 haftalıgm bende sizin bebek kaç yaşında acaba.Ben de vakit buldukça bakıyorum işte arada.
maydonuzu bende duymuştum ilk hamileliğimde. tamda balık mevsimi. az az yiyorum ben nefsimi körlücek kadar.Gerçektenmiii
nar neysede maydanozu çok sever deli gibide yerim ben. Ödüm koptu şuanda. İnşallah bişey olmaz
Hayırlısı sağlıklısı olsun canım. Ne olursa olsun çok sevinicez babasıyla :))hayır olsun canım.
bebek rüyalası gören hamile kadınların gördüğü bebeğin tersi olur derler. kızçemi olucak acaba
canım bana dr devam et dedi. dün gittim kontrole. yani bir ay daha kullanıcam.Kızlar aklıma bir soru takıldı. Bu folik asitleri nezamana kadar kullanmalıyız. Cumartesi doktor kontrolümüz var. Ona sormayı bekleyemedim.
Az önce Kaan Kocatepenin sitesinde şu ibareyi gördüm.
"
8. Gebelik haftası için söylüyor bunları. Sizde durumlar nasıl ?
- Folik asit takviyesi almaya devam ediyorsanız bu haftadan itibaren bu takviyenin artık gerekli olmadığını bilin. Folik asit, doktorunuz tarafından size nöral tüp adı verilen yapının oluşmasına takviye amacıyla verilmiştir. Bebeğin beyin ve omuriliğinin yerleştiği kemik kanal, yani nöral tüp bu haftada çoktan gelişimini tamamlamıştır.
canım normal bence.Ya kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya
10+4 yani 11. haftaya başamışsın demek canım. başladığın haftayı yazıyor takvim10₺4günlüğüm ama burda 11 anlamadım pek
Normal yani sevindim ya tek bende oldu sandımcanım normal bence.
ben doğum yaptığımdan beri önceki hamileliğimde dahil akıntılarım arttı. testte yaptırdım herhangi bir enfeksiyon yok
biriyle beraber al bence. tamamını bitirme. nefsini körlücek kadar bir iki kaşık al. en azından aklında kalmasın.Kızanlar size bişey sorucam ama canınız istemez sizin de inşallah benim canım çok kumpir istiyor ama üzerine koydukları şeyler çiğ olduğu için yesem mi yemesem mi bilemiyorum sizce? Dr. Pişmemiş şeyler yeme dışarıda dedi iyi pişmiş olsun dedi
ayy seninki daha sıkıntılı bir aşermeymiş valla midye daha sıkıntılı ben de severim ama inşallah aklıma düşmez bence de daha bebişler çok küçük tadımlık bişey olmaz abartmamak lazım kahve olayı da sıkıntı hiç koca bir bardak nescafenin yerini tutar mı ama katlanıcaz artık mecbuuuuurrrbiriyle beraber al bence. tamamını bitirme. nefsini körlücek kadar bir iki kaşık al. en azından aklında kalmasın.
bende midye istemiştim önceki hamileliğimde inan sürekli midyeli rüyalar görmeye başlamıştım ve rüyamda bile yiyemiyodum üzülüyodum
tadına bakıcak kadar yemenin bi zararı olmaz canım.
bende kahveyi sordum dr uma. çok çok seviyorum çünkü.
çok canın istediğinde iç ama türk kahvesi iç dedi. nescafe ona göre daha zararlı dedi.
Yok canım oyle bı kokusu yok saclarım cok dolaşıyor acmak ıcın normal sprey degıl sadece kokusu ıcın mı kullanma dedı yaz kimyasal ya kokusu olmasada sorun olur mu kı suan dedım gercekten açılmıyor saclarımkullanmasan daha iyi bence canım.
bana dr um çok soluma dedi sprey tarzı şeyleri
ben duşta maske kullanıyorum ama diplerine çok kullanmıyorum çıkınca da argan yağı kullanıyorum açılıyor benim de kıvırcık ve boyalı olduğu için çok dolaşıyor tabi şampuan ve maskenin zararı olur mu bilmiyorumYok canım oyle bı kokusu yok saclarım cok dolaşıyor acmak ıcın normal sprey degıl sadece kokusu ıcın mı kullanma dedı yaz kimyasal ya kokusu olmasada sorun olur mu kı suan dedım gercekten açılmıyor saclarım
Ben ota&jinemede gidiyorum beşiktaşta özel çok memnunuz eşimle kısmetse doğumu da orda yapmayı düşünüyoruz. Doktorumda çok iyi çok ilgili sağolsun tavsiye ederimİyi günler Mayıs anneleri..
Istanbul'da olup,
doğum için hastane tavsiye edebilir misiniz?? Özel ya da devlet fark etmez..
Önemli olan kriter; memnuniyetinizin olup olmadığı...
tutmaz ama napcaann dimi mecbuurr.ayy seninki daha sıkıntılı bir aşermeymiş valla midye daha sıkıntılı ben de severim ama inşallah aklıma düşmez bence de daha bebişler çok küçük tadımlık bişey olmaz abartmamak lazım kahve olayı da sıkıntı hiç koca bir bardak nescafenin yerini tutar mı ama katlanıcaz artık mecbuuuuurrr
Ilk uç ay kımyasal ürünler krem dahıl kullanmak ıyı degıl yazıyor cogu yerde ben saçlarımı nıvea bebek sampuanıyla yokuyorum cok dıkkat edıyorum ama ne yapsam bılrmedım suanben duşta maske kullanıyorum ama diplerine çok kullanmıyorum çıkınca da argan yağı kullanıyorum açılıyor benim de kıvırcık ve boyalı olduğu için çok dolaşıyor tabi şampuan ve maskenin zararı olur mu bilmiyorum
kızsa daha çok olurmuş canım kalp atışı. 110-140 arası erkek fazlası kızdı galibaselam herkese dr kontrolümüzden geldik.çokşükür herşey yolunda..bebişim 4,8 cm olmuş.haftamızda da ilerlemişiz bugün 11+0 dık.ama 11+4 olmuşuz.elleri ayakları herşeyiyle gördük bebişi.o kadar çok hareket ediyordu ki çok güzeldi.ense kalınlığını,burun kemiğininin kalınlığını ölçtü.herşey normal down sendromu riski çıkmayacak dedi ama genede istedi.16.haftada3 lü yapılacakmış.ikisini karşılaştırıcaz dedi.4 lü yaptırmıycaz.merak edenler vardı ikili testin ücreti 53 tl burada.çok pahalı olmadığı için devletle falan uğraşamam dedim yaptırdım.
yalnız cinsiyet öğrenemedik.oğlumla birlikteydik bence onun için söylemedi kesinleştirmek istedi.napalım 4 hafta bekliycez artık.
bu arada hani cinsiyet tahmini için kalp atışlarıyla ilgili birşey vardı.kızsa şu kadar erkekse bu kadar diye.bilen varsa yazabilir mi tekardan?
inşallah hep böyle iyi haberler alalım arkadaşlar.teker teker iyi haberlerimizi öğrenelim.
kendi doğum dr unlada görüş canım bu konuyu. hiç bilemediğim bişey. ama yeni bebek oluncada sana sıkıntı olucak bileğinslm kızlar, çok kararsız kaldığım bir konu hakkında sizden yardım istiyorum, sol el bileğimde uzun bir süredir şişkinlik vardı, geçen hafta emar çekildi, bilek tendonunda kitle olduğunu, ve lokal anestezi ile ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktorum. Ancak 9 haftalık hamile olduğumu söyleyince istersen bekle doğumdan sonra ameliyat ol dedi, ama artık özellikle sabahları yüzümü dahi yıkarken çok ağrım oluyor, ne yapmalıyım bekliyeyim desem ağrılar her geçen gün artıyor, 3 yaşındaki çocuğum anne kucak diyor onu dahi kaldırıp kucağıma alamıyorum, e ameliyat olayım desen hamileliğe etkisi olurmu onu bilemiyorum ne yapmalıyım, aranızda hamile iken lokal anestezi ile ameliyat olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?