2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ne güzel rüyana girmiş miniğinBanada sana kız yakışır ama senin oğlun olacak diyorlar sanki ben kız kız diye tutturmuşum da oğlun olacak sevinmeye getiriyorlar. Halbuki tek derdim sağlıklı olması mucizemin

canım bana dr devam et dedi. dün gittim kontrole. yani bir ay daha kullanıcam.

Ya kızlar bişey sorucam benim dün bi akıntım oldu ama akıntı gibi değil sanki çiş gibi su gibi yani bu ney ben anlamadım korkuyorum bebegime bişey olucak diye sizce ne bu şey ya
canım normal bence.
ben doğum yaptığımdan beri önceki hamileliğimde dahil akıntılarım arttı. testte yaptırdım herhangi bir enfeksiyon yok

biriyle beraber al bence. tamamını bitirme. nefsini körlücek kadar bir iki kaşık al. en azından aklında kalmasın.
bende midye istemiştim önceki hamileliğimde inan sürekli midyeli rüyalar görmeye başlamıştım ve rüyamda bile yiyemiyodum üzülüyodum
tadına bakıcak kadar yemenin bi zararı olmaz canım.
bende kahveyi sordum dr uma. çok çok seviyorum çünkü.
çok canın istediğinde iç ama türk kahvesi iç dedi. nescafe ona göre daha zararlı dedi.

İyi günler Mayıs anneleri..
Istanbul'da olup,
doğum için hastane tavsiye edebilir misiniz?? Özel ya da devlet fark etmez..

Önemli olan kriter; memnuniyetinizin olup olmadığı...

ayy seninki daha sıkıntılı bir aşermeymiş valla midye daha sıkıntılı ben de severim ama inşallah aklıma düşmez bence de daha bebişler çok küçük tadımlık bişey olmaz abartmamak lazım kahve olayı da sıkıntı hiç koca bir bardak nescafenin yerini tutar mı ama katlanıcaz artık mecbuuuuurrr

selam herkese dr kontrolümüzden geldik.çokşükür herşey yolunda..bebişim 4,8 cm olmuş.haftamızda da ilerlemişiz bugün 11+0 dık.ama 11+4 olmuşuz.elleri ayakları herşeyiyle gördük bebişi.o kadar çok hareket ediyordu ki çok güzeldi.ense kalınlığını,burun kemiğininin kalınlığını ölçtü.herşey normal down sendromu riski çıkmayacak dedi ama genede istedi.16.haftada3 lü yapılacakmış.ikisini karşılaştırıcaz dedi.4 lü yaptırmıycaz.merak edenler vardı ikili testin ücreti 53 tl burada.çok pahalı olmadığı için devletle falan uğraşamam dedim yaptırdım.
yalnız cinsiyet öğrenemedik.oğlumla birlikteydik bence onun için söylemedi kesinleştirmek istedi.napalım 4 hafta bekliycez artık.
bu arada hani cinsiyet tahmini için kalp atışlarıyla ilgili birşey vardı.kızsa şu kadar erkekse bu kadar diye.bilen varsa yazabilir mi tekardan?
inşallah hep böyle iyi haberler alalım arkadaşlar.teker teker iyi haberlerimizi öğrenelim.

slm kızlar, çok kararsız kaldığım bir konu hakkında sizden yardım istiyorum, sol el bileğimde uzun bir süredir şişkinlik vardı, geçen hafta emar çekildi, bilek tendonunda kitle olduğunu, ve lokal anestezi ile ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktorum. Ancak 9 haftalık hamile olduğumu söyleyince istersen bekle doğumdan sonra ameliyat ol dedi, ama artık özellikle sabahları yüzümü dahi yıkarken çok ağrım oluyor, ne yapmalıyım bekliyeyim desem ağrılar her geçen gün artıyor, 3 yaşındaki çocuğum anne kucak diyor onu dahi kaldırıp kucağıma alamıyorum, e ameliyat olayım desen hamileliğe etkisi olurmu onu bilemiyorum ne yapmalıyım, aranızda hamile iken lokal anestezi ile ameliyat olan varmı?

kullanmasan daha iyi bence canım.
bana dr um çok soluma dedi sprey tarzı şeyleri
Yok canım oyle bı kokusu yok saclarım cok dolaşıyor acmak ıcın normal sprey degıl sadece kokusu ıcın mı kullanma dedı yaz kimyasal ya kokusu olmasada sorun olur mu kı suan dedım gercekten açılmıyor saclarım

ben duşta maske kullanıyorum ama diplerine çok kullanmıyorum çıkınca da argan yağı kullanıyorum açılıyor benim de kıvırcık ve boyalı olduğu için çok dolaşıyor tabi şampuan ve maskenin zararı olur mu bilmiyorum

İyi günler Mayıs anneleri..
Istanbul'da olup,
doğum için hastane tavsiye edebilir misiniz?? Özel ya da devlet fark etmez..

Önemli olan kriter; memnuniyetinizin olup olmadığı...
Ben ota&jinemede gidiyorum beşiktaşta özel çok memnunuz eşimle kısmetse doğumu da orda yapmayı düşünüyoruz. Doktorumda çok iyi çok ilgili sağolsun tavsiye ederim

tutmaz ama napcaann dimi mecbuurr.
bide doğumdan sonra bebekte gaz olur diye içmemiştim kahve.
baktım ne yesemde yemesemde bebeğin gazı olcaksa oluyor
8-9 aylık olduktan sonrada sanırım nescafe ye geri dönmüştüm. şimdi yine veda ediyoruum

Ilk uç ay kımyasal ürünler krem dahıl kullanmak ıyı degıl yazıyor cogu yerde ben saçlarımı nıvea bebek sampuanıyla yokuyorum cok dıkkat edıyorum ama ne yapsam bılrmedım suan

kızsa daha çok olurmuş canım kalp atışı. 110-140 arası erkek fazlası kızdı galiba

kendi doğum dr unlada görüş canım bu konuyu. hiç bilemediğim bişey. ama yeni bebek oluncada sana sıkıntı olucak bileğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…