2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kimyasallları solumamaya çalış dedi canım. kokusundan değil yani. bilemedim ki. bitkisel bişey bulabilir misin onun için. ben kardeşime de bi sorayım. var mı bitkisel saç açıcı

Canım ben de saç rengi açan sprey sandım. Dolaşıklık için olanı kullanabirsin ben de kullanıyorum ama diplerine sıkmıyorum ztn sen de öyle kullan. Everliss bnmmki kuaförden almıştım

Cnm maşallah bebesine ve sana..benim minikde önden gidiyor kızımda öyleydi 33 haftalık doğdu ama 36 ya uyumluydu..buda öyle ileriden başladı maşallah..
Gecen gün bi yerde okumuştum 140 dan fazla ise erkek olabilir diyordu tabi bunlar kesin sonuç degildirde diyordu

Canım kalp atışı haftaya göre değişiyo hatta aynı gün içinde bile değişebilirmiş. Kız erkek farketmiyo yani. İlk oğlumda kalp atışı 165ti özellikle sormuştum bu teori için ama tutmadı inanma yani

Kızlar bu rennı şurup U ben hamıleleık oncesinde mıde yanmam ıcın kullanmıştım sadece yanmaya degıl bulantıyada ıyı gelıyor kusturmuyor ıkı kasık olarak tadı da guzel

ben de gidip badem yagi aldim. eskiden sprey seklinde argan yagi kullaniyordum ama simdi sprey kullanmiyorum. agzina burnuna az da olsa giriyor insanin. bebege zarari var mi bilmem ama... en azindan sprey kutusu olmadan kullansak daha karli bence.

badem yagini azicik avuc icime dokuyorum. sonra islak saclarimi ellerimle tariyorum. gerci benim sacim hafif dalgali. kivircik daha zor. ama ablam ihtiyacim oldugunu soyledi. onun hamileliginde cok dokulmus saclari. ozellikle ilerleyen zamanlarda kafa derisi kupkuruymus hep kepek olmus kizcagiz. o yuzden ben erken basladim.

İyi günler Mayıs anneleri..
Istanbul'da olup,
doğum için hastane tavsiye edebilir misiniz?? Özel ya da devlet fark etmez..

Önemli olan kriter; memnuniyetinizin olup olmadığı...
Ben Ethica İncirli Hastanesi Ali Paşa Oskaya gidiyorum. İlk doğumumu da Ali Paşa Bey yaptırmıştı. Memnunum yani

ay boyle haberler alinca o kadar cok seviniyorum ki! insanin bebegini gormesi ne kadar heyecan verici bir sey. herkes bana bebek nasil diye soruyor, iyi diyorum iyi olsun diye ama ben de bilmiyorum ki!
ben daha bebegimi ultrasonda goremedim. Dr. kanaman olmadigi surece bakmamiza gerek yok dedi. ilk randevum 13 kasimda o da ikili test icin cagirdilar anca o zaman gorecegim. 4 hafta 2 gun kaldi. gun sayiyoruz.

bir de annem bu aralar tutturdu sen ikizlere hamilesin diye. sanirim benim de gebeligim onden gidiyor. aslinda 7+2 olmam gerekiyor. ama dun alisveris yaptigimiz yerin tezgahtari sordu hamile misin diye. evet ama gobekliyim bu gordugun gobek, bebek degil dedim. senin yuzunden belli gebe oldugun dedi. sok oldum kaldim. iyicene meraklaniyorum artik.

insallah ben de sizler gibi boyle guzel haberlerimi yazabilirim buraya.

Kızlar bu rennı şurup U ben hamıleleık oncesinde mıde yanmam ıcın kullanmıştım sadece yanmaya degıl bulantıyada ıyı gelıyor kusturmuyor ıkı kasık olarak tadı da guzel
ayyyyy o rennie şurubu üretenlere Allah razı olsun 2 gündür gözüm açıldı yeminle mide yanması çok kötü oluyordu gözümden yaş geliyordu bana şimdilik 1 ölçek yetiyor naneli naneli harika valla

Ben Ethica İncirli Hastanesi Ali Paşa Oskaya gidiyorum. İlk doğumumu da Ali Paşa Bey yaptırmıştı. Memnunum yani
Sağol canım ama bakırköy baya uzak kalıyo bana..
İlk olduğu içinde acemiyim bu konularda..

çok mantıklı benim argan yağı da sprey değil zaten ama badem yağı işe yarar bence de bi deniyim bakalım benim zaten dökülüyordu gebelikte iyice coşar eminim

Kizlar karnim cok kasiliyor bugun bisey oldu diye moral bozuklugundan aglayip duruyorum iyice stres yaptim bu gebeligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…