- 14 Mart 2013
- 8.021
- 4.034
- 448
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.061
kimyasallları solumamaya çalış dedi canım. kokusundan değil yani. bilemedim ki. bitkisel bişey bulabilir misin onun için. ben kardeşime de bi sorayım. var mı bitkisel saç açıcıYok canım oyle bı kokusu yok saclarım cok dolaşıyor acmak ıcın normal sprey degıl sadece kokusu ıcın mı kullanma dedı yaz kimyasal ya kokusu olmasada sorun olur mu kı suan dedım gercekten açılmıyor saclarım
Canım ben de saç rengi açan sprey sandım. Dolaşıklık için olanı kullanabirsin ben de kullanıyorum ama diplerine sıkmıyorum ztn sen de öyle kullan. Everliss bnmmki kuaförden almıştımYok canım oyle bı kokusu yok saclarım cok dolaşıyor acmak ıcın normal sprey degıl sadece kokusu ıcın mı kullanma dedı yaz kimyasal ya kokusu olmasada sorun olur mu kı suan dedım gercekten açılmıyor saclarım
mide bulantısı da değilde mide yanması için rennie kullanıyorum. dr uma da sordum kullanabilirsin baya ihtiyacın olcak zaten ona dediKızlar mide bulantısı için ilaç kullanıp faydasını gören oldu mu
Cnm maşallah bebesine ve sana..benim minikde önden gidiyor kızımda öyleydi 33 haftalık doğdu ama 36 ya uyumluydu..buda öyle ileriden başladı maşallah..selam herkese dr kontrolümüzden geldik.çokşükür herşey yolunda..bebişim 4,8 cm olmuş.haftamızda da ilerlemişiz bugün 11+0 dık.ama 11+4 olmuşuz.elleri ayakları herşeyiyle gördük bebişi.o kadar çok hareket ediyordu ki çok güzeldi.ense kalınlığını,burun kemiğininin kalınlığını ölçtü.herşey normal down sendromu riski çıkmayacak dedi ama genede istedi.16.haftada3 lü yapılacakmış.ikisini karşılaştırıcaz dedi.4 lü yaptırmıycaz.merak edenler vardı ikili testin ücreti 53 tl burada.çok pahalı olmadığı için devletle falan uğraşamam dedim yaptırdım.
yalnız cinsiyet öğrenemedik.oğlumla birlikteydik bence onun için söylemedi kesinleştirmek istedi.napalım 4 hafta bekliycez artık.
bu arada hani cinsiyet tahmini için kalp atışlarıyla ilgili birşey vardı.kızsa şu kadar erkekse bu kadar diye.bilen varsa yazabilir mi tekardan?
inşallah hep böyle iyi haberler alalım arkadaşlar.teker teker iyi haberlerimizi öğrenelim.
Canım kalp atışı haftaya göre değişiyo hatta aynı gün içinde bile değişebilirmiş. Kız erkek farketmiyo yani. İlk oğlumda kalp atışı 165ti özellikle sormuştum bu teori için ama tutmadı inanma yaniselam herkese dr kontrolümüzden geldik.çokşükür herşey yolunda..bebişim 4,8 cm olmuş.haftamızda da ilerlemişiz bugün 11+0 dık.ama 11+4 olmuşuz.elleri ayakları herşeyiyle gördük bebişi.o kadar çok hareket ediyordu ki çok güzeldi.ense kalınlığını,burun kemiğininin kalınlığını ölçtü.herşey normal down sendromu riski çıkmayacak dedi ama genede istedi.16.haftada3 lü yapılacakmış.ikisini karşılaştırıcaz dedi.4 lü yaptırmıycaz.merak edenler vardı ikili testin ücreti 53 tl burada.çok pahalı olmadığı için devletle falan uğraşamam dedim yaptırdım.
yalnız cinsiyet öğrenemedik.oğlumla birlikteydik bence onun için söylemedi kesinleştirmek istedi.napalım 4 hafta bekliycez artık.
bu arada hani cinsiyet tahmini için kalp atışlarıyla ilgili birşey vardı.kızsa şu kadar erkekse bu kadar diye.bilen varsa yazabilir mi tekardan?
inşallah hep böyle iyi haberler alalım arkadaşlar.teker teker iyi haberlerimizi öğrenelim.
ben de gidip badem yagi aldim. eskiden sprey seklinde argan yagi kullaniyordum ama simdi sprey kullanmiyorum. agzina burnuna az da olsa giriyor insanin. bebege zarari var mi bilmem ama... en azindan sprey kutusu olmadan kullansak daha karli bence.ben duşta maske kullanıyorum ama diplerine çok kullanmıyorum çıkınca da argan yağı kullanıyorum açılıyor benim de kıvırcık ve boyalı olduğu için çok dolaşıyor tabi şampuan ve maskenin zararı olur mu bilmiyorum
Ben Ethica İncirli Hastanesi Ali Paşa Oskaya gidiyorum. İlk doğumumu da Ali Paşa Bey yaptırmıştı. Memnunum yaniİyi günler Mayıs anneleri..
Istanbul'da olup,
doğum için hastane tavsiye edebilir misiniz?? Özel ya da devlet fark etmez..
Önemli olan kriter; memnuniyetinizin olup olmadığı...
selam herkese dr kontrolümüzden geldik.çokşükür herşey yolunda..bebişim 4,8 cm olmuş.haftamızda da ilerlemişiz bugün 11+0 dık.ama 11+4 olmuşuz.elleri ayakları herşeyiyle gördük bebişi.o kadar çok hareket ediyordu ki çok güzeldi.ense kalınlığını,burun kemiğininin kalınlığını ölçtü.herşey normal down sendromu riski çıkmayacak dedi ama genede istedi.16.haftada3 lü yapılacakmış.ikisini karşılaştırıcaz dedi.4 lü yaptırmıycaz.merak edenler vardı ikili testin ücreti 53 tl burada.çok pahalı olmadığı için devletle falan uğraşamam dedim yaptırdım.
ayyyyy o rennie şurubu üretenlere Allah razı olsunKızlar bu rennı şurup U ben hamıleleık oncesinde mıde yanmam ıcın kullanmıştım sadece yanmaya degıl bulantıyada ıyı gelıyor kusturmuyor ıkı kasık olarak tadı da guzel
Sağol canım ama bakırköy baya uzak kalıyo bana..Ben Ethica İncirli Hastanesi Ali Paşa Oskaya gidiyorum. İlk doğumumu da Ali Paşa Bey yaptırmıştı. Memnunum yani
çok mantıklıben de gidip badem yagi aldim. eskiden sprey seklinde argan yagi kullaniyordum ama simdi sprey kullanmiyorum. agzina burnuna az da olsa giriyor insanin. bebege zarari var mi bilmem ama... en azindan sprey kutusu olmadan kullansak daha karli bence.
badem yagini azicik avuc icime dokuyorum. sonra islak saclarimi ellerimle tariyorum. gerci benim sacim hafif dalgali. kivircik daha zor. ama ablam ihtiyacim oldugunu soyledi. onun hamileliginde cok dokulmus saclari. ozellikle ilerleyen zamanlarda kafa derisi kupkuruymus hep kepek olmus kizcagiz. o yuzden ben erken basladim.
Anladım canım doğuma daha çok varBende bahçeşehirdeyimm aslında ama yine oraya gidicem bildiğim yer sonuçta
sprey degilse bence argan da zararli degildir. ama ben badem yagini daha etkili buldum :)çok mantıklıbenim argan yağı da sprey değil zaten ama badem yağı işe yarar bence de bi deniyim bakalım benim zaten dökülüyordu gebelikte iyice coşar eminim
Teşekkür ederim canımDecavit ben de kullanıyorum takibimi yapan doktorum verdi hem vitaminmiş hem bulantıya iyi geliyormuş ama bulantın çok olursa kullan yeter dedi
favori ilacımKızlar bu rennı şurup U ben hamıleleık oncesinde mıde yanmam ıcın kullanmıştım sadece yanmaya degıl bulantıyada ıyı gelıyor kusturmuyor ıkı kasık olarak tadı da guzel
canım stres yaptıkça ağrın sızın artar.Kizlar karnim cok kasiliyor bugun bisey oldu diye moral bozuklugundan aglayip duruyorum iyice stres yaptim bu gebeligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?