2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay ne güzel geçmiş senin zaten ben uykuyu seven bi insanım ama bu kadarı fazla valla sarhoş gibi oluyorum kafamı toparlayamiyorum çok kötü

Banada temizlikci abla gelecek şimdiden üzülüyorum çok erken gelicek nasıl kalkıcam diye töbe ya nasıl saçma bişey biliyorum ama kolumu bile kaldıramıyorum uyanınca hala yorgun oluyorum sende bulantı oldu mu çok uyuyanda olmazmis bende olmadı hiç inşallah olmaz zaten

sekerim sormasi ayiptir neyin var ki tam olarak? disin mi curumus? iltahaplanmis mi?

vallahi sekerim ben de eskiden hamile arkadaslarima derdim hep cok nazlaniyorsunuz diye, simdi dilimi isirdim.
ben calisiyorum, isim kolay allahtan bilgisayar basinda ama eve gidince yatacak koltuk yatak bulamiyorum acikcasi. tabagimi mutfaga goturup birakiyorum tek yaptigim is o :)

kocam hic sikayet etmeden herseyi yapti. hem yemek pisirdi hem bulasigi yikadi. h. sonlari da yardimcimiz geliyor zaten ama yine de esim herseyi tek basina yuklendi. allahtan simdi annem geldi. iki ay bende. o biraz yardimci oluyor. eve gittigimizde mis gibi anne yemegimiz, corbamiz oluyor. ama annem olmasa esim ayvayi yemisti acikcasi :)

Evet canım sorma zorunlu ev hanımlığı yapıyorum normalde oğlum 2 yaşını bitirsin onu da kreşe verip aynı okulda çalışmayı düşünüyodum ama hoop ikinci geldi. Eşim de çocuklarına öğretirsin işte ne güzel diyo. Bu gidişle çalışmak zor gibi. Evde yardımcım var allahtan canım değilse oğlum çok hareketli ve en tehlikeli zamanları başından ayrılamıyorum bile ev işi yemek mümkün değil yapamazdım. Sen boşver bol bollllll uyu hatta bnm için de uyu

Selam kızlar nasılsınız yorumları bir kaç gündür takip ediyorum anca fırsat bulabildim yazmaya doktorum 12. Haftaya kadar 10 günde bir çağrıyor sonra ayda 1'e çıkacağız mide yanması benimde şikayetimdi doktorum gaviscon şurup verdi ayrıca dişçiye gidebilir miyim diye sorduğumda flim çektirmedeğin taktirde herşeyi yapabilirsin istersen implant yaptır dedi ilk olarak 6+0'da kalp atışını duyduk 120 atıyordu diğer kontrol 7+3'teydi bu defa 163 defa atıyordu imkanınız varsa mutlaka videoya çekin tekrar tekrar izlemek harika herkese kucak dolusu sevgiler diliyorum mutlu sağlıklı günlerimiz olsun annişler

evet canim, bana aile doktorum daha cok gitmem gerektigini soyledi disciye. ama ben daha kadin dogumcumla tanismadim. nasipse 27 ekimde..
bu video ya cekme fikri gercekten cok iyiymis. ben de esime soyleyecegim ceksin. zira burda o kadar az gidiyoruz ki doktora!! 11. haftada ikili test icin cagirdilar. ilk defa o zaman girecegim ultrasona. bana daha bebegimle tanismak nasip bile olmadi

masallah senin bebis gayet iyiymis. saglikla dogsun, huzurla buyusun, omru uzun olsun insallah.

Darısı seninde başına canım eşim şehir dışındaydı son kontrole gittiğimde ona daha sonra izleteyim diye çekmiştim iyi ki de yapmışım güzel bir hatıra oldu 10 günde inanılmaz büyümüş ve değişmişti gerçekten birer mucize taşıyoruz

sekerim sormasi ayiptir neyin var ki tam olarak? disin mi curumus? iltahaplanmis mi?
Canım iltihap yaptı sisti zaten dolgu olması gerekiyo ama küçük bisey hamilelikte en agrimaz dişin agrirmis o misal agriyo canim benim ya daha kötü disim var aslında agricak o agrimiyo bu agriyo anlamadım gitti

Selam arkadaşlar, ben de Mayıs ayını iple çekenlerdenim 21 mayıs görünüyor tatlı bebeğimle kavuşma tarihimiz. Son günlerde hafif lekelenmeler başladı. Sizde de oldu mu? Bu normal mi?
canım lekelenmen eğer kahverengiyse bence hemen doktoruna danış korkutmak istemem seni ama bende 5.haftamda kahverengi lekelenme olmuştu doktor progestan verdi hala kullanıyorum inşallah kötü bir şey değildir ama doktora gitmende fayda var

cok saol sekerim, insallah.. inanilmaz guzel bir duygu olsa gerek. ben bebisim ne yapiyor, buyudu mu, hatta kac tane onu bile bilmiyorum acikcasi. annem ruyasinda ikizlerimin oldugunu gormus tutturdu senin karninda iki bebek var diye :) yoktur gerci, bir ruyayla olmaz bu isler ama... insan merak da etmiyor degil hani

Canım iltihap yaptı sisti zaten dolgu olması gerekiyo ama küçük bisey hamilelikte en agrimaz dişin agrirmis o misal agriyo canim benim ya daha kötü disim var aslında agricak o agrimiyo bu agriyo anlamadım gitti
gecmis olsun sekerim. iltahap kotudur, can yakar. benim de 20liklerim cekildiginde iltahaplanmisti. bol bol tuzlu suyla agzini calkala. cok iyi gelir. ben o zaman hic antibiyotik kullanmadan atlatmistim. gerci seninki sanki daha agir ama... tuzlu sudan bisi olmaz, denemekten de zarar gelmez.

benim doktorum zaten soyledi gebelikte hassas oluyor disler diye. normalde gunde 3 defa dislerimi fircalarim. simdi discim 4 defa fircalamami ve her gun muhakkak agiz gargarasi kullanmami soyledi. ki benim en son 14 sene once dis tellerim ciktiginda curugum olmustu. o kadar da sagliklidir dislerim. ama gebelikte iste daha riskli oluyormus..

valla allah kolaylik versin. insallah iyilesirsin en kisa zamanda.

En kısa zamanda inşallah sende bu duyguları yaşarsın sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarımız olsun

Amin canim benim çok teşekkür ederim maşallah diyim doguma kadar kimse cekmesin bu sıkıntıyı gerçekten tuzlu su yapıyorum tuz basiyorum ama yeniden gidince sorucam doktora

Kızlar biraz önce tüm yediklerimi çıkardım. Biraz rahatladım ama boğazım çok fena yutkunamıyorum. Ben mide bulantıları geçecek diye beklerken iki gündür çıkarmaya da başladım. Bir de bugün uzun zamandır ilk kez faydalı bir şey yedim, bir elmayı bitirdim diye sevinmiştim
Şikayet etmek istemiyorum Rabbim dayanma gücü versin, çok zorlanıyorum

Maşallah o minnaka yaa teyzesi de yesin onuuu böyle haberleri alınca çok mutlu oluyorum sanki kendim yaşamış gibi çok güzel duygular gerçekten bi şey sorucam nerde yaptırdın ikili testi
canım bursada rentipta yaptirdim.Allahin izniyle daha coookk renkli haberler yaramazliklar duyucaz burda.dogum tarihimiz nisana cekildi.ama ben mayis annelerinden ayrılmak istemiyorum.bu sayfadan devam edicem :)

8+2 yim benim haftalarda olup da kasık ağrısı çeken var mı tedirgin oldum
aramızda çok yok ama ne derecede kasık ağrısı canım ara ara bende de oluyor bebek yer açıyor kendine o yüzden ama seni uykudan uyandıracak keskin sürekli ağrılarsa dr. danış bence bir de kanaman yoksa sorun yoktur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…