- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.261
Ay ne güzel geçmiş senin zaten ben uykuyu seven bi insanım ama bu kadarı fazla valla sarhoş gibi oluyorum kafamı toparlayamiyorum çok kötüMerhabalar herkese.. Ben de yeniyim, birkaç gündür okuyordum sizi güzel güzel..ben de öğretmenim çalışıyorum sabah 6 buçuk 12 buçuk mesaim..mesaim olmasa muhtemelen ayık ve kendimde olabildiğim 2 saat vardı sadece 2 gün öncesine kadar..22 saat uyurdum kesin ama işten geldiğim bütün zamanı ya açlıktan ya bulantıdan uyuyarak geçirdim. Şişeceğimi falan düşünüyordum uykudan..Şimdi iyiyim neyse ki:) umarım senin de biran önce geçer:)
Banada temizlikci abla gelecek şimdiden üzülüyorum çok erken gelicek nasıl kalkıcam diye töbe ya nasıl saçma bişey biliyorum ama kolumu bile kaldıramıyorum uyanınca hala yorgun oluyorum sende bulantı oldu mu çok uyuyanda olmazmis bende olmadı hiç inşallah olmaz zatenValla dun 12de kalktim 3de yine uyudum 7ye kadar sonra tekrar 12de yattim. Benim gunumde hep uyuyarak geçiyor. Yarin sabah teyzem kahvaltiya çağırdı 10 gibi kadina dalga gecer gibi o saatde kahvaltimi olur ama 12den once kalkamam ki dedim
Hiç sorma be canın şimdi gene iyiyim ilk başta duramiyodum ikisi de demez mi bi şey yapamayiz cekicen diye aglasam mi Gülsem mi zaten korkuyorum ignedir hastanedir zorla gidiyorum öyle çözüm bulamıyorlar Ama bu gittiğimde gene sorucam doktora ne yapalimmiranda_1986
vallahi sekerim ben de eskiden hamile arkadaslarima derdim hep cok nazlaniyorsunuz diye, simdi dilimi isirdim.Banada temizlikci abla gelecek şimdiden üzülüyorum çok erken gelicek nasıl kalkıcam diye töbe ya nasıl saçma bişey biliyorum ama kolumu bile kaldıramıyorum uyanınca hala yorgun oluyorum sende bulantı oldu mu çok uyuyanda olmazmis bende olmadı hiç inşallah olmaz zaten
Evet canım sorma zorunlu ev hanımlığı yapıyorumCanım sende benim gibi diplomalı ev hanımısın yanibende de inşallah 2. De uyku yapmaz yoksa çocuğa nasıl bakarim senin işin çok zor valla ama çok uyuyanda bulantı olmazmış harbiden yok bende ben de gece çok uyanıyorum ama gündüz çok uyuduğum için diyordum demekki değilmiş biraz azalsa çok iyi olucak evin işini yapamıyorum çok etkiliyor artik
Selam kızlar nasılsınız yorumları bir kaç gündür takip ediyorum anca fırsat bulabildim yazmaya doktorum 12. Haftaya kadar 10 günde bir çağrıyor sonra ayda 1'e çıkacağız mide yanması benimde şikayetimdi doktorum gaviscon şurup verdi ayrıca dişçiye gidebilir miyim diye sorduğumda flim çektirmedeğin taktirde herşeyi yapabilirsin istersen implant yaptır dedi ilk olarak 6+0'da kalp atışını duyduk 120 atıyordu diğer kontrol 7+3'teydi bu defa 163 defa atıyordu imkanınız varsa mutlaka videoya çekin tekrar tekrar izlemek harika herkese kucak dolusu sevgiler diliyorum mutlu sağlıklı günlerimiz olsun annişler
Darısı seninde başına canım eşim şehir dışındaydı son kontrole gittiğimde ona daha sonra izleteyim diye çekmiştim iyi ki de yapmışım güzel bir hatıra olduevet canim, bana aile doktorum daha cok gitmem gerektigini soyledi disciye. ama ben daha kadin dogumcumla tanismadim. nasipse 27 ekimde..
bu video ya cekme fikri gercekten cok iyiymis. ben de esime soyleyecegim ceksin. zira burda o kadar az gidiyoruz ki doktora!! 11. haftada ikili test icin cagirdilar. ilk defa o zaman girecegim ultrasona. bana daha bebegimle tanismak nasip bile olmadi
masallah senin bebis gayet iyiymis. saglikla dogsun, huzurla buyusun, omru uzun olsun insallah.
Canım iltihap yaptı sisti zaten dolgu olması gerekiyo ama küçük bisey hamilelikte en agrimaz dişin agrirmis o misal agriyo canim benim ya daha kötü disim var aslında agricak o agrimiyo bu agriyo anlamadım gittisekerim sormasi ayiptir neyin var ki tam olarak? disin mi curumus? iltahaplanmis mi?
canım lekelenmen eğer kahverengiyse bence hemen doktoruna danış korkutmak istemem seni ama bende 5.haftamda kahverengi lekelenme olmuştu doktor progestan verdi hala kullanıyorum inşallah kötü bir şey değildir ama doktora gitmende fayda varSelam arkadaşlar, ben de Mayıs ayını iple çekenlerdenim 21 mayıs görünüyor tatlı bebeğimle kavuşma tarihimiz. Son günlerde hafif lekelenmeler başladı. Sizde de oldu mu? Bu normal mi?
cok saol sekerim, insallah.. inanilmaz guzel bir duygu olsa gerek. ben bebisim ne yapiyor, buyudu mu, hatta kac tane onu bile bilmiyorum acikcasi. annem ruyasinda ikizlerimin oldugunu gormus tutturdu senin karninda iki bebek var diye :) yoktur gerci, bir ruyayla olmaz bu isler ama... insan merak da etmiyor degil haniDarısı seninde başına canım eşim şehir dışındaydı son kontrole gittiğimde ona daha sonra izleteyim diye çekmiştim iyi ki de yapmışım güzel bir hatıra oldu10 günde inanılmaz büyümüş ve değişmişti gerçekten birer mucize taşıyoruz
gecmis olsun sekerim. iltahap kotudur, can yakar. benim de 20liklerim cekildiginde iltahaplanmisti. bol bol tuzlu suyla agzini calkala. cok iyi gelir. ben o zaman hic antibiyotik kullanmadan atlatmistim. gerci seninki sanki daha agir ama... tuzlu sudan bisi olmaz, denemekten de zarar gelmez.Canım iltihap yaptı sisti zaten dolgu olması gerekiyo ama küçük bisey hamilelikte en agrimaz dişin agrirmis o misal agriyo canim benim ya daha kötü disim var aslında agricak o agrimiyo bu agriyo anlamadım gitti
En kısa zamanda inşallah sende bu duyguları yaşarsın sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlarımız olsuncok saol sekerim, insallah.. inanilmaz guzel bir duygu olsa gerek. ben bebisim ne yapiyor, buyudu mu, hatta kac tane onu bile bilmiyorum acikcasi. annem ruyasinda ikizlerimin oldugunu gormus tutturdu senin karninda iki bebek var diye :) yoktur gerci, bir ruyayla olmaz bu isler ama... insan merak da etmiyor degil hani
Amin canim benim çok teşekkür ederim maşallah diyim doguma kadar kimse cekmesin bu sıkıntıyı gerçekten tuzlu su yapıyorum tuz basiyorum ama yeniden gidince sorucam doktoragecmis olsun sekerim. iltahap kotudur, can yakar. benim de 20liklerim cekildiginde iltahaplanmisti. bol bol tuzlu suyla agzini calkala. cok iyi gelir. ben o zaman hic antibiyotik kullanmadan atlatmistim. gerci seninki sanki daha agir ama... tuzlu sudan bisi olmaz, denemekten de zarar gelmez.
benim doktorum zaten soyledi gebelikte hassas oluyor disler diye. normalde gunde 3 defa dislerimi fircalarim. simdi discim 4 defa fircalamami ve her gun muhakkak agiz gargarasi kullanmami soyledi. ki benim en son 14 sene once dis tellerim ciktiginda curugum olmustu. o kadar da sagliklidir dislerim. ama gebelikte iste daha riskli oluyormus..
valla allah kolaylik versin. insallah iyilesirsin en kisa zamanda.
canım bursada rentipta yaptirdim.Allahin izniyle daha coookk renkli haberler yaramazliklar duyucaz burda.dogum tarihimiz nisana cekildi.ama ben mayis annelerinden ayrılmak istemiyorum.bu sayfadan devam edicem :)Maşallah o minnaka yaa teyzesi de yesin onuuu böyle haberleri alınca çok mutlu oluyorum sanki kendim yaşamış gibi çok güzel duygular gerçektenbi şey sorucam nerde yaptırdın ikili testi
Gaviscon surup iyi geliyor. Hamilelerde kullanabiliyor.kızlar bu mide yanması beni deli ediyor sizde de var mı ne geçirir bileniniz var mı
aramızda çok yok ama ne derecede kasık ağrısı canım ara ara bende de oluyor bebek yer açıyor kendine o yüzden ama seni uykudan uyandıracak keskin sürekli ağrılarsa dr. danış bence bir de kanaman yoksa sorun yoktur bence8+2 yim benim haftalarda olup da kasık ağrısı çeken var mı tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?