2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kolay gelsin , 10 haftalık hamileyim ,tahlilde enfeksiyon çıktı doktorda gynomax vajinal ovul fitil verdi kullanan varmı sakınca varmıdır .
Lökosit:6
epitel hucre :6 hpf
bakteri :306

Kanamam yok tek kadın doğumcumuz da izne çıktı çok şiddetli değil ama bu aralar sıklaştığını farkettim umarım sorun yoktur

Kanamam yok tek kadın doğumcumuz da izne çıktı çok şiddetli değil ama bu aralar sıklaştığını farkettim umarım sorun yoktur
moralini bozup kötüyü düşünme canım bişey yoktur kasık ağrısı olmadan rahim nasıl genişliycek basketbol topu kadar olucak ağrısız olur mu hiç çocuklar büyürken kemik kas ağrısı çeker ya onun gibi düşün

Canım benımde baslarda cok oluyordu yenı gectı sayılır kanaman falan yoksa korkma bol bol dinlen o zaman hafıflıyor benım bazen keskin bile olabılıyordu

Günaydın kızlar..
Dün geceki kusmalarım yüzünden boğazım tahriş oldu ve gece boyu hiç uyuyamadım. Gece acile gittik, doktor damar çatlaması olmuş gargara vericem o seni biraz rahatlatır, gebe olduğun için başka da bir şey veremem dedi. Gargarayı iki kez yaptım ama bana mısın demedi, üstelik prospektüsü okuduğumda hamilelikte kullanılmaz yazıyordu bir daha da kullanmadım.
Şimdi tekrar doktora geldim kbb ye, Rapor almak için.
Yutkunmak ölüm gibi, su bile içemiyorum.
Sürekli kusan arkadaşlar siz nasıl çaresine bakıyorsunuz ben dünden beri mahvoldum

Geçmiş olsun canım bal yiyebilirsin boğazını yumuşatır. Hatta zencefilli bal daha iyi gelir. Sıcak bişeyler iç bitki çayları yasak ama ıhlamur içebilirsin yada sıcak suyun içine limon bal karıştırıp içebilirsin

Eve gidince yapayım canım çok sağol. İnşallah rahatlatır.
Rabbim kimseye yaşatmasın, çok zormuş

Gunaydinnnn hanimmlarrrr,insaallah cok guzel bir gun olsun,bebisim geceleri en az 3 kez uyandiriyor wc ye sabah esimi gonderdikten sonrada uyku kalmiyo tabi..
Dun bebisimizi gorduk babasiyla masaallah 7+6ydik dun 1.50 cm olmus bebegim,metreyle bakip bakip duruyoz bu kadarcik diye buarada doktoruda begendim cok ilgiliydi ,darisi diger kontrollere insaallah..tabi birazda yogundu ama tavsiye ederim ist baskent unv hastanesi doc.dr guldeniz desteli.

Kizlar havalar sogumaya basladi.malum,vucut direncimiz eskisi gibi degil..evde bir kavanoza taze zencefili dograyin ustune bal dokun ve limon dilimleride ekleyin zamanla bu karisim sulanacak ve kendinizi iyi hissetmediginiz an hemen 1 2 kasik icin.dogal ilac..zencefilin zararida yok gebelikte.

Ay bu implant olayini duydugum iyi oldu,benimde 4aydir implantim var ve disi yapistirilmadi henuz..discimde esimin dayisi ve aileden henuz kimse bilmiyor ,dayi her seferinde gel disini yapistiralim diyor ,.vida kaynasin 3 ay sonra takilcak demisti ama hamile kalinca diyemedimde gidemedimde..artik aciklayinca ogrenir niye gelmedigimizi

Canim banada doktor dun soyle soyledi,istahin zaman zaman kacabilir veya artabilir gayet normal dedi,yemek istedigini ye,caninin istemedigini yeme dedi,canin istemiyorsa miden almiyorsa kendini zorlama dedi ama en azindan yogurdunu veya ayranini icmeye calis dedi,mide bulantinada iyi gelir dedi..yiyemediginde kendini suclu hissetme dedi,vucut direncin suan onemli dedi.kan sekerin onemli dedi

doktor verdi ama içimde bi kuşku var ,prospektüsü baktım 3 aya kadar kullanmayınız diyor , enfeksiyon durumunda ilaç kullanan var mı acaba

doktor verdi ama içimde bi kuşku var ,prospektüsü baktım 3 aya kadar kullanmayınız diyor , enfeksiyon durumunda ilaç kullanan var mı acaba
Ben Şuan da enfeksiyon için antibiyotik kullaniyorum bi sorun olmaz doktorun verdiyse kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…