- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.281
Kanamam yok tek kadın doğumcumuz da izne çıktı çok şiddetli değil ama bu aralar sıklaştığını farkettim umarım sorun yokturaramızda çok yok ama ne derecede kasık ağrısı canım ara ara bende de oluyor bebek yer açıyor kendine o yüzden ama seni uykudan uyandıracak keskin sürekli ağrılarsa dr. danış bence bir de kanaman yoksa sorun yoktur bence
moralini bozup kötüyü düşünme canım bişey yoktur kasık ağrısı olmadan rahim nasıl genişliycek basketbol topu kadar olucak ağrısız olur mu hiç çocuklar büyürken kemik kas ağrısı çeker ya onun gibi düşünKanamam yok tek kadın doğumcumuz da izne çıktı çok şiddetli değil ama bu aralar sıklaştığını farkettim umarım sorun yoktur
Canım benımde baslarda cok oluyordu yenı gectı sayılır kanaman falan yoksa korkma bol bol dinlen o zaman hafıflıyor benım bazen keskin bile olabılıyorduKanamam yok tek kadın doğumcumuz da izne çıktı çok şiddetli değil ama bu aralar sıklaştığını farkettim umarım sorun yoktur
yorum yaapacak yok muKolay gelsin , 10 haftalık hamileyim ,tahlilde enfeksiyon çıktı doktorda gynomax vajinal ovul fitil verdi kullanan varmı sakınca varmıdır .
Lökosit:6
epitel hucre :6 hpf
bakteri :306
canım hiç bilgim yok bu konuda saat de geç oldu o yüzden hamişler uyumuştur yarın cvp verir arkadaşlar birkaç kişide enfeksiyon çıkmıştı diye hatırlıyorumyorum yaapacak yok mu
saat geç oldu herkes yatmıştır ,canım hiç bilgim yok bu konuda saat de geç oldu o yüzden hamişler uyumuştur yarın cvp verir arkadaşlar birkaç kişide enfeksiyon çıkmıştı diye hatırlıyorum
Kardeş ben ilk haftalarda yaşadım hapta kullandım fitilde bilmiyordum hamile olduğumu.ama fitilin zararı yok diye okumuştum netten bi araştır.Geçmiş olsunyorum yaapacak yok mu
Geçmiş olsun canım bal yiyebilirsin boğazını yumuşatır. Hatta zencefilli bal daha iyi gelir. Sıcak bişeyler iç bitki çayları yasak ama ıhlamur içebilirsin yada sıcak suyun içine limon bal karıştırıp içebilirsinGünaydın kızlar..
Dün geceki kusmalarım yüzünden boğazım tahriş oldu ve gece boyu hiç uyuyamadım. Gece acile gittik, doktor damar çatlaması olmuş gargara vericem o seni biraz rahatlatır, gebe olduğun için başka da bir şey veremem dedi. Gargarayı iki kez yaptım ama bana mısın demedi, üstelik prospektüsü okuduğumda hamilelikte kullanılmaz yazıyordu bir daha da kullanmadım.
Şimdi tekrar doktora geldim kbb ye, Rapor almak için.
Yutkunmak ölüm gibi, su bile içemiyorum.
Sürekli kusan arkadaşlar siz nasıl çaresine bakıyorsunuz ben dünden beri mahvoldum
Geçmiş olsun canım bal yiyebilirsin boğazını yumuşatır. Hatta zencefilli bal daha iyi gelir. Sıcak bişeyler iç bitki çayları yasak ama ıhlamur içebilirsin yada sıcak suyun içine limon bal karıştırıp içebilirsin
Ay bu implant olayini duydugum iyi oldu,benimde 4aydir implantim var ve disi yapistirilmadi henuz..discimde esimin dayisi ve aileden henuz kimse bilmiyor ,dayi her seferinde gel disini yapistiralim diyor ,.vida kaynasin 3 ay sonra takilcak demisti ama hamile kalinca diyemedimde gidemedimde..artik aciklayinca ogrenir niye gelmedigimiziSelam kızlar nasılsınız yorumları bir kaç gündür takip ediyorum anca fırsat bulabildim yazmaya doktorum 12. Haftaya kadar 10 günde bir çağrıyor sonra ayda 1'e çıkacağız mide yanması benimde şikayetimdi doktorum gaviscon şurup verdi ayrıca dişçiye gidebilir miyim diye sorduğumda flim çektirmedeğin taktirde herşeyi yapabilirsin istersen implant yaptır dedi ilk olarak 6+0'da kalp atışını duyduk 120 atıyordu diğer kontrol 7+3'teydi bu defa 163 defa atıyordu imkanınız varsa mutlaka videoya çekin tekrar tekrar izlemek harika herkese kucak dolusu sevgiler diliyorum mutlu sağlıklı günlerimiz olsun annişler
Canim banada doktor dun soyle soyledi,istahin zaman zaman kacabilir veya artabilir gayet normal dedi,yemek istedigini ye,caninin istemedigini yeme dedi,canin istemiyorsa miden almiyorsa kendini zorlama dedi ama en azindan yogurdunu veya ayranini icmeye calis dedi,mide bulantinada iyi gelir dedi..yiyemediginde kendini suclu hissetme dedi,vucut direncin suan onemli dedi.kan sekerin onemli dediKızlar biraz önce tüm yediklerimi çıkardım. Biraz rahatladım ama boğazım çok fena yutkunamıyorum. Ben mide bulantıları geçecek diye beklerken iki gündür çıkarmaya da başladım. Bir de bugün uzun zamandır ilk kez faydalı bir şey yedim, bir elmayı bitirdim diye sevinmiştim
Şikayet etmek istemiyorum Rabbim dayanma gücü versin, çok zorlanıyorum
Canim 2 gundur bendede artis gosterdi kasik agrilari sanki bicak.saplaniyor kasiliyor gibi bir tuhaf.bebisler buyuyor diye sanirimKanamam yok tek kadın doğumcumuz da izne çıktı çok şiddetli değil ama bu aralar sıklaştığını farkettim umarım sorun yoktur
Ben Şuan da enfeksiyon için antibiyotik kullaniyorum bi sorun olmaz doktorun verdiyse kullandoktor verdi ama içimde bi kuşku var ,prospektüsü baktım 3 aya kadar kullanmayınız diyor , enfeksiyon durumunda ilaç kullanan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?