- 16 Aralık 2014
- 586
- 826
- 23
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.301
masallah canımmm benimde haftaya o test işi 28 inde yani heyecanlıyım hangi hastanede ve nekadara yaptırdın bilgileri paylasalım bence ona göre kızlar yaptırırız belki testlerimizi@MELISTOPRAK canım maşallah valla kıymetini bil. Uyku gibisi yok dinlen bol bol hamilelik uyku yapar derler ben de uykusuzluk yaptıgece 3 kere wc ye kalkıyorum uykum bölünüyo ve 2-3 saat uyuyamıyorum. Ztn oğlum en geç 8de uyanıyo mecbur kalkıyorum. Gün içinde bi kere uyuyo 2-3 saat ben de onunla yatıyorum ama en fazla 1 saat uyuyabiliyorum allahtan uykusuzluğa alışık bünyem değilse çok zorlanırdım. Bu arada ben de öğretmenim ama çalışmıyorum
Neden yasak acaba cnm merak ettim ? Ağda yok kimyasal tüy Dökücü yok nasıl olacak pekiCanım olmamıştır ama ağda içeriğinden dolayı yasak hamılelıkte kullanma bır daha
Cok sevindim canim masaallah,darisi.diger kontrollerine olsun.insallah...benimde doktor istedi.ama o anda yaptirmak istemedigimi diyemedim dilim tutuldu sanki..kan testini istemiyorum kilom yuksek ve risk yuksek cikma ihtimali olabiliyor bu durumda,..sadece bebegin olcumlerine baktirmak istiyorum.insaallah sikinti gozukmez...ben sadece detayli ultrason yaptirmak istiyorum gebelik surecindeki testlerde. Allaha emanetlergünaydın kızlar dün gittim doktora çok şükür herşey yolunda dakikada 140 a yakın atıyo dedi kalbi bir ay sonraya randevu verdi ikili testide yaparız dedi geldiğinde ama ben yaptırmicam sanırım
muayeneyi özelde oluyorum ama tahlilleri devlette yaptırıyorum canımya yok ne alaka.tsh t3 t4 en geç ertesi gündür...devlet hastanesinemi gittin?
amin canım inşallahCok sevindim canim masaallah,darisi.diger kontrollerine olsun.insallah...benimde doktor istedi.ama o anda yaptirmak istemedigimi diyemedim dilim tutuldu sanki..kan testini istemiyorum kilom yuksek ve risk yuksek cikma ihtimali olabiliyor bu durumda,..sadece bebegin olcumlerine baktirmak istiyorum.insaallah sikinti gozukmez...ben sadece detayli ultrason yaptirmak istiyorum gebelik surecindeki testlerde. Allaha emanetler
Canım bnm msjı alıntı yapmışsın ama yanlış mı oldu acaba ? Sorduğun ikili test sanırım bnm 21 ekimde az kaldı. Burdan paylaşırım zatenmasallah canımmm benimde haftaya o test işi 28 inde yani heyecanlıyım hangi hastanede ve nekadara yaptırdın bilgileri paylasalım bence ona göre kızlar yaptırırız belki testlerimizi
bende herkes bebisinin ultrason fotosunu atsa cinsiyet tahmini yapsak cok eglenceli olur.Merhaba kızlar
Malum grubumuz artık epey oturdu ve yol aldı. Hatta ikili test telaşları bile başladı. Ondan sonraki aşama en heyecanlısı
Cinsiyetleri öğrenme. Benim bu konuyla ilgili bir önerim var. Eğer çoğunluk ok derseMasumiyet arkadaşımızdan rica edelim. İlk sayfaya yeni bir tablo eklesin. Şöyleki herkes taşıdığı meleğin cinsiyetiyle ilgili ne hissettiğini söylesin. Tahminler tabloya yazılsın. Sonra doktorların söyledikleriyle karşılaştırma imkanımız olur. Hem kendi çapımızda istatiksel bir çalışma yapmış oluruz hemde annelik ve kadınlık içgüdülerini sınamış oluruz
Burda asıl amaç tabiki eğlenmek ve bu heyecanlı bekleyişe biraz daha renk katmak. Ama konu şöyle anlaşılmasın sakın. Olmasını istediğiniz cinsiyet nedir? Hangisini tercih edersiniz? Gönlünüzde yatan aslan kaplan kimdir
Sadece içimize doğan hislerden yola çıkabiliriz. Ki içimize doğan bişey varsa tabiki
Mesela benim bir kızım var ve içimdeki meleğinde bir kız olduğunu hissediyorum. Rabbimden hayırlısını diliyorum...
İşte böyleeee
Ne dersiniz başlatalımmı bu oyunu. Sizcede hoş olmazmı
Buarada ben 2 kez dusuk.yasadim onlarda hep erkek hissettim oglusum diye sevdim ama bu kez esimde bende kiz hissediyoruz ..ama teorilere falan keseye bebege bakarsak haniMerhaba kızlar
Malum grubumuz artık epey oturdu ve yol aldı. Hatta ikili test telaşları bile başladı. Ondan sonraki aşama en heyecanlısı
Cinsiyetleri öğrenme. Benim bu konuyla ilgili bir önerim var. Eğer çoğunluk ok derseMasumiyet arkadaşımızdan rica edelim. İlk sayfaya yeni bir tablo eklesin. Şöyleki herkes taşıdığı meleğin cinsiyetiyle ilgili ne hissettiğini söylesin. Tahminler tabloya yazılsın. Sonra doktorların söyledikleriyle karşılaştırma imkanımız olur. Hem kendi çapımızda istatiksel bir çalışma yapmış oluruz hemde annelik ve kadınlık içgüdülerini sınamış oluruz
Burda asıl amaç tabiki eğlenmek ve bu heyecanlı bekleyişe biraz daha renk katmak. Ama konu şöyle anlaşılmasın sakın. Olmasını istediğiniz cinsiyet nedir? Hangisini tercih edersiniz? Gönlünüzde yatan aslan kaplan kimdir
Sadece içimize doğan hislerden yola çıkabiliriz. Ki içimize doğan bişey varsa tabiki
Mesela benim bir kızım var ve içimdeki meleğinde bir kız olduğunu hissediyorum. Rabbimden hayırlısını diliyorum...
İşte böyleeee
Ne dersiniz başlatalımmı bu oyunu. Sizcede hoş olmazmı
Benimde aksamlari erkenden uyku geliyor gece uykularim bolunuyor o halde erkenden gozlerimi aciyorum ,aksami zor yapiyorum sonra,arada oglen bi tatli uyku geliyor dayanamazsam sekerliyom tabiayyyyy bu uyku haliii ne olacakkk sizde de varmı kafayı yicem canlı cenaze gibiyim resmen
azalıcak artık 1 haftadır uyumuyorum gündüzleri.ama geçen haftaya kadargözlerim açılmıyordu resmen.ayyyyy bu uyku haliii ne olacakkk sizde de varmı kafayı yicem canlı cenaze gibiyim resmen
ayyyyy bu uyku haliii ne olacakkk sizde de varmı kafayı yicem canlı cenaze gibiyim resmen
hemde ne uyumak .. kafayı kaldıramıyorm akşamları . çalışmasam eminim hiç cıkmam yataktan :)
Merhaba arkadaşlar, bende mayıs annesi olacağım inşallah:) salı günü ilk kez doktora gittim 7+1 haftalıkmışım. Kalp atışını duyduk, herşey yolunda çok şükür. Bu ikinci bebeğim olacak inşallah. 2yaşında bir oğlum var. Hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?