2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
masallah canımmm benimde haftaya o test işi 28 inde yani heyecanlıyım hangi hastanede ve nekadara yaptırdın bilgileri paylasalım bence ona göre kızlar yaptırırız belki testlerimizi

günaydın kızlar dün gittim doktora çok şükür herşey yolunda dakikada 140 a yakın atıyo dedi kalbi bir ay sonraya randevu verdi ikili testide yaparız dedi geldiğinde ama ben yaptırmicam sanırım

günaydın kızlar dün gittim doktora çok şükür herşey yolunda dakikada 140 a yakın atıyo dedi kalbi bir ay sonraya randevu verdi ikili testide yaparız dedi geldiğinde ama ben yaptırmicam sanırım
Cok sevindim canim masaallah,darisi.diger kontrollerine olsun.insallah...benimde doktor istedi.ama o anda yaptirmak istemedigimi diyemedim dilim tutuldu sanki..kan testini istemiyorum kilom yuksek ve risk yuksek cikma ihtimali olabiliyor bu durumda,..sadece bebegin olcumlerine baktirmak istiyorum.insaallah sikinti gozukmez...ben sadece detayli ultrason yaptirmak istiyorum gebelik surecindeki testlerde. Allaha emanetler

ya yok ne alaka.tsh t3 t4 en geç ertesi gündür...devlet hastanesinemi gittin?
muayeneyi özelde oluyorum ama tahlilleri devlette yaptırıyorum canım
özeldeki doktora söyledim dün bir haftada çıkacakmış dedim bi test var dedi onuda eklemiş demekki o bir haftada çıkar olsun sorun değil çıktığında getir dedi

Merhaba arkadaşlar, bende mayıs annesi olacağım inşallah:) salı günü ilk kez doktora gittim 7+1 haftalıkmışım. Kalp atışını duyduk, herşey yolunda çok şükür. Bu ikinci bebeğim olacak inşallah. 2yaşında bir oğlum var. Hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi inşallah

amin canım inşallah
valla benim doktorum kendi söyledi zaten test sadece ihtimal söylüyo eğer ihtimale bakarak aldurmayacaksan gerek yok yaptırmana sen bilirsin dedi
bende peki Allah korusun bi aksilik varsa bunu doğmadan önce öğrenmenin faydası olurmu doğar doğmaz hastalık bilindiği için hemen tedaviye başlanırmı mesela dedim yoo dedi her halukarda araştırılacak zaten doğunca bi sorun olup olmadığı
bende senin gibi sadece ölçümleri yaptırcam bir ay sonra gidip

Merhaba kızlar
Malum grubumuz artık epey oturdu ve yol aldı. Hatta ikili test telaşları bile başladı. Ondan sonraki aşama en heyecanlısı
Cinsiyetleri öğrenme. Benim bu konuyla ilgili bir önerim var. Eğer çoğunluk ok derse Masumiyet arkadaşımızdan rica edelim. İlk sayfaya yeni bir tablo eklesin. Şöyleki herkes taşıdığı meleğin cinsiyetiyle ilgili ne hissettiğini söylesin. Tahminler tabloya yazılsın. Sonra doktorların söyledikleriyle karşılaştırma imkanımız olur. Hem kendi çapımızda istatiksel bir çalışma yapmış oluruz hemde annelik ve kadınlık içgüdülerini sınamış oluruz
Burda asıl amaç tabiki eğlenmek ve bu heyecanlı bekleyişe biraz daha renk katmak. Ama konu şöyle anlaşılmasın sakın. Olmasını istediğiniz cinsiyet nedir? Hangisini tercih edersiniz? Gönlünüzde yatan aslan kaplan kimdir
Sadece içimize doğan hislerden yola çıkabiliriz. Ki içimize doğan bişey varsa tabiki
Mesela benim bir kızım var ve içimdeki meleğinde bir kız olduğunu hissediyorum. Rabbimden hayırlısını diliyorum...
İşte böyleeee
Ne dersiniz başlatalımmı bu oyunu. Sizcede hoş olmazmı

masallah canımmm benimde haftaya o test işi 28 inde yani heyecanlıyım hangi hastanede ve nekadara yaptırdın bilgileri paylasalım bence ona göre kızlar yaptırırız belki testlerimizi
Canım bnm msjı alıntı yapmışsın ama yanlış mı oldu acaba ? Sorduğun ikili test sanırım bnm 21 ekimde az kaldı. Burdan paylaşırım zaten

bende herkes bebisinin ultrason fotosunu atsa cinsiyet tahmini yapsak cok eglenceli olur. bu sekilde cok.teoriler var

Buarada ben 2 kez dusuk.yasadim onlarda hep erkek hissettim oglusum diye sevdim ama bu kez esimde bende kiz hissediyoruz ..ama teorilere falan keseye bebege bakarsak hani erkek gibi cikiyor bakalim saglikli olsunda ilk.bebegimiz olcak nasipse

ayyyyy bu uyku haliii ne olacakkk sizde de varmı kafayı yicem canlı cenaze gibiyim resmen
Benimde aksamlari erkenden uyku geliyor gece uykularim bolunuyor o halde erkenden gozlerimi aciyorum ,aksami zor yapiyorum sonra,arada oglen bi tatli uyku geliyor dayanamazsam sekerliyom tabi

pambix barok-bi ay ölüyorum resmen çalıştığım için 6:30 da kalkıp yollara düşüyorum işe bir saatte gidiyorum azcıkta yürüme mesafem var çok fenayım gözlerim yanıyor resmen ilk hamileliğimde çok rahattım bunda hep uyku hali var akşamlarıda tavuk gibi erkenden yatıyorum ama gece 3 defa tuvalete kalkıyorum

Hayırlı olsun, hoşgeldinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…