- 27 Kasım 2014
- 1.580
- 1.796
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.321
Merhaba kızlar
Malum grubumuz artık epey oturdu ve yol aldı. Hatta ikili test telaşları bile başladı. Ondan sonraki aşama en heyecanlısı
Cinsiyetleri öğrenme. Benim bu konuyla ilgili bir önerim var. Eğer çoğunluk ok derseMasumiyet arkadaşımızdan rica edelim. İlk sayfaya yeni bir tablo eklesin. Şöyleki herkes taşıdığı meleğin cinsiyetiyle ilgili ne hissettiğini söylesin. Tahminler tabloya yazılsın. Sonra doktorların söyledikleriyle karşılaştırma imkanımız olur. Hem kendi çapımızda istatiksel bir çalışma yapmış oluruz hemde annelik ve kadınlık içgüdülerini sınamış oluruz
Burda asıl amaç tabiki eğlenmek ve bu heyecanlı bekleyişe biraz daha renk katmak. Ama konu şöyle anlaşılmasın sakın. Olmasını istediğiniz cinsiyet nedir? Hangisini tercih edersiniz? Gönlünüzde yatan aslan kaplan kimdir
Sadece içimize doğan hislerden yola çıkabiliriz. Ki içimize doğan bişey varsa tabiki
Mesela benim bir kızım var ve içimdeki meleğinde bir kız olduğunu hissediyorum. Rabbimden hayırlısını diliyorum...
İşte böyleeee
Ne dersiniz başlatalımmı bu oyunu. Sizcede hoş olmazmı
Valla hiç kolay birşey değil ben bu tabloları zor yapıyorum kusura bakmayın yapamamMerhaba kızlar
Malum grubumuz artık epey oturdu ve yol aldı. Hatta ikili test telaşları bile başladı. Ondan sonraki aşama en heyecanlısı
Cinsiyetleri öğrenme. Benim bu konuyla ilgili bir önerim var. Eğer çoğunluk ok derseMasumiyet arkadaşımızdan rica edelim. İlk sayfaya yeni bir tablo eklesin. Şöyleki herkes taşıdığı meleğin cinsiyetiyle ilgili ne hissettiğini söylesin. Tahminler tabloya yazılsın. Sonra doktorların söyledikleriyle karşılaştırma imkanımız olur. Hem kendi çapımızda istatiksel bir çalışma yapmış oluruz hemde annelik ve kadınlık içgüdülerini sınamış oluruz
Burda asıl amaç tabiki eğlenmek ve bu heyecanlı bekleyişe biraz daha renk katmak. Ama konu şöyle anlaşılmasın sakın. Olmasını istediğiniz cinsiyet nedir? Hangisini tercih edersiniz? Gönlünüzde yatan aslan kaplan kimdir
Sadece içimize doğan hislerden yola çıkabiliriz. Ki içimize doğan bişey varsa tabiki
Mesela benim bir kızım var ve içimdeki meleğinde bir kız olduğunu hissediyorum. Rabbimden hayırlısını diliyorum...
İşte böyleeee
Ne dersiniz başlatalımmı bu oyunu. Sizcede hoş olmazmı
tşk ederim ya içim rahatladı :)Ben Şuan da enfeksiyon için antibiyotik kullaniyorum bi sorun olmaz doktorun verdiyse kullan
Sizin ne zaman randevunuz bebis boyunuzu sizde yazarsiniz[/QUOTE]Senle günler yakn
ay evet ya hep uyusam keske ama uyu uyu şişcez sonundaBanada temizlikci abla gelecek şimdiden üzülüyorum çok erken gelicek nasıl kalkıcam diye töbe ya nasıl saçma bişey biliyorum ama kolumu bile kaldıramıyorum uyanınca hala yorgun oluyorum sende bulantı oldu mu çok uyuyanda olmazmis bende olmadı hiç inşallah olmaz zaten
inşallah canım hoş geldin aramızaMerhaba arkadaşlar, bende mayıs annesi olacağım inşallah:) salı günü ilk kez doktora gittim 7+1 haftalıkmışım. Kalp atışını duyduk, herşey yolunda çok şükür. Bu ikinci bebeğim olacak inşallah. 2yaşında bir oğlum var. Hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi inşallah
cidden çok zor şimdi ütü yapıcam gözümde büyüyor ya dr. bana yürüyüş verdi benim dr. yaveri kocam da sabahın 8 inde bana kalk hadi yürüyüş yap diyor bir çemkirdim herife uyanamıyorum ne yürüyüşü ya her gün yürüyüş yapan var mı aranızda?ay evet ya hep uyusam keske ama uyu uyu şişcez sonunda
bende çok tembelleştim haftada bir ev temizliğimi olur ya oluyormuş valla. oda öle dip köşe değil sil süpür falan işte. onu yapana kadarda canım çıkıyor. nefes nefese kalıyorum. mide bulantım kuscak gibi olmadı ama yemek yedirmedi oyle bir seyler oldubirde bütün gün evde olunca cidden çok halsiz kalıyor insan
Peki, o kadar zorlanacaksanız yapmayız tabi.Yalnız konu sahibi olarak bu sorumluluğun çokta kolay olmadığını baştan biliyor olmalıydınız. Öneriminde öyle müthiş zorlukta birşey olmadığını sanıyorum. Ama sonuçta no problem diyelim. Bebeklerimize hayırlısıyla sağ salim kavuşalımda gerisi teferruatValla hiç kolay birşey değil ben bu tabloları zor yapıyorum kusura bakmayın yapamam
Benimde bir kızım var ve yine içime bir kız doğuyor. Aynı durumdayız canım :) Hayırlısı olsunCİNSİYET TAHMİNİ YAPIYORUM İÇİME ERKEK DOĞUYOR OĞLUM DA DA TAHMİNİM TUTMUŞTU
bende içiyordum canm öğrendiğim an bıraktım .. benmde zaman zaman canmın istediği oluyor. o zamnlarda meyve yogurt süt falan tüketiyorum .. inşallah tiksiniriz de miniklerimiz onu tamamen bırakmamıza vesile olur ..KIZLAR ARANIZDA SİGARA İCEN VARMI BEN BIRAKTIM COK SÜKÜR CANIM İSTİO AMA DELİ GİBİ İCMİORUMMM
Konu sahibi olmayı ben tercih etmedim kazen öyle uygun gördü beni seçti. Bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye bileyler yapmaya çalışıyorum. İnanın vaktimi böyle farklı hayaller uğruna boşa harcamaya niyetim yok. Herkes kadar benimde vaktim kıymetli ayrıca uğraşıcak bir evladım daha var. Bundan böyle parlak fikirletinizi kendinize saklarsınız artık...Peki, o kadar zorlanacaksanız yapmayız tabi.Yalnız konu sahibi olarak bu sorumluluğun çokta kolay olmadığını baştan biliyor olmalıydınız. Öneriminde öyle müthiş zorlukta birşey olmadığını sanıyorum. Ama sonuçta no problem diyelim. Bebeklerimize hayırlısıyla sağ salim kavuşalımda gerisi teferruat
inşallah canımmm ne güzel olur valla dimibende içiyordum canm öğrendiğim an bıraktım .. benmde zaman zaman canmın istediği oluyor. o zamnlarda meyve yogurt süt falan tüketiyorum .. inşallah tiksiniriz de miniklerimiz onu tamamen bırakmamıza vesile olur ..
bu konuların detayını bilmiyorum ama kabul etmeme gibi bir durumun yok muydu seçilince konu sahibi olmak zorunlu mu çok ilginçmiş eğer ilgilenmek istemiyorsan bu durumu açıklayabilirsin bence yönetime zor oluyorsa senin için durumunu bilemeyiz tabiki ama burdaki anne adaylarının hepsi eğlenmek sohbet etmek zaten zor olan süreci hafifletmek için geliyor böyle sert tavırlar gereksiz bence arkadaşımKonu sahibi olmayı ben tercih etmedim kazen öyle uygun gördü beni seçti. Bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye bileyler yapmaya çalışıyorum. İnanın vaktimi böyle farklı hayaller uğruna boşa harcamaya niyetim yok. Herkes kadar benimde vaktim kıymetli ayrıca uğraşıcak bir evladım daha var. Bundan böyle parlak fikirletinizi kendinize saklarsınız artık...
ben de öğrenmeden 1 hafta önce bırakmıştım hiç canım istemiyor hatta kokusu midemi bulandırıyor çok ilginç ve güzel böyle giderse hiiiiç başlamayı düşünmüyorum onun geleceği için içmemeliyiz ilerde bizim hastalıklarımızla uğraşmasın yavrularımızKIZLAR ARANIZDA SİGARA İCEN VARMI BEN BIRAKTIM COK SÜKÜR CANIM İSTİO AMA DELİ GİBİ İCMİORUMMM
Farklı hayallermi. Hepimiz aynı güzel heyecan ve hayaller peşinde toplanmadıkmı burada. İlk msjınızda öyle kestirip atmak yerine son msjınızdaki kıymetli vaktiniz ile ilgili gerekçe ve açıklamaları yapmış olsaydınız daha sorumluluk sahibi bir yol izlemiş olurdunuz. Herneyse. Konuyu uzatmama taraftarıyım. İçinde bulunduğumuz özel ve güzel durum gereği böyle olması hepimiz için daha hayırlı olur. Saygılar...Konu sahibi olmayı ben tercih etmedim kazen öyle uygun gördü beni seçti. Bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye bileyler yapmaya çalışıyorum. İnanın vaktimi böyle farklı hayaller uğruna boşa harcamaya niyetim yok. Herkes kadar benimde vaktim kıymetli ayrıca uğraşıcak bir evladım daha var. Bundan böyle parlak fikirletinizi kendinize saklarsınız artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?