2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ben ilk uyku zamanlarımda bilmiyordum hamile oldugumu . rutin gecikme yasıyorum sanmıstım . uyku halinden şüphelenince test yaptm pozitifti

Katılırdım, ama ne içime doğan bir cinsiyet var ne de özellikle tercih ettiğim.

normalde her hamilenin bebişi içine doğan ben, hiçbir hise sahip değilim

Valla hiç kolay birşey değil ben bu tabloları zor yapıyorum kusura bakmayın yapamam

ay evet ya hep uyusam keske ama uyu uyu şişcez sonunda
bende çok tembelleştim haftada bir ev temizliğimi olur ya oluyormuş valla. oda öle dip köşe değil sil süpür falan işte. onu yapana kadarda canım çıkıyor. nefes nefese kalıyorum. mide bulantım kuscak gibi olmadı ama yemek yedirmedi oyle bir seyler oldu birde bütün gün evde olunca cidden çok halsiz kalıyor insan

inşallah canım hoş geldin aramıza

ben de erkek hissediyorum hatta erkek bebek odalarına bakıyorum erkek kıyafetlerine bakıyorum kıza ne isim kararım var ne de bir şey beğenebiliyorum sanki doktor bana oğlun olucak dedi o kadar net ki kız çocuklarına bayılırım ama nedense böyle

cidden çok zor şimdi ütü yapıcam gözümde büyüyor ya dr. bana yürüyüş verdi benim dr. yaveri kocam da sabahın 8 inde bana kalk hadi yürüyüş yap diyor bir çemkirdim herife uyanamıyorum ne yürüyüşü ya her gün yürüyüş yapan var mı aranızda?

Valla hiç kolay birşey değil ben bu tabloları zor yapıyorum kusura bakmayın yapamam
Peki, o kadar zorlanacaksanız yapmayız tabi.Yalnız konu sahibi olarak bu sorumluluğun çokta kolay olmadığını baştan biliyor olmalıydınız. Öneriminde öyle müthiş zorlukta birşey olmadığını sanıyorum. Ama sonuçta no problem diyelim. Bebeklerimize hayırlısıyla sağ salim kavuşalımda gerisi teferruat

KIZLAR ARANIZDA SİGARA İCEN VARMI BEN BIRAKTIM COK SÜKÜR CANIM İSTİO AMA DELİ GİBİ İCMİORUMMM
bende içiyordum canm öğrendiğim an bıraktım .. benmde zaman zaman canmın istediği oluyor. o zamnlarda meyve yogurt süt falan tüketiyorum .. inşallah tiksiniriz de miniklerimiz onu tamamen bırakmamıza vesile olur ..

Konu sahibi olmayı ben tercih etmedim kazen öyle uygun gördü beni seçti. Bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye bileyler yapmaya çalışıyorum. İnanın vaktimi böyle farklı hayaller uğruna boşa harcamaya niyetim yok. Herkes kadar benimde vaktim kıymetli ayrıca uğraşıcak bir evladım daha var. Bundan böyle parlak fikirletinizi kendinize saklarsınız artık...

inşallah canımmm ne güzel olur valla dimi

bu konuların detayını bilmiyorum ama kabul etmeme gibi bir durumun yok muydu seçilince konu sahibi olmak zorunlu mu çok ilginçmiş eğer ilgilenmek istemiyorsan bu durumu açıklayabilirsin bence yönetime zor oluyorsa senin için durumunu bilemeyiz tabiki ama burdaki anne adaylarının hepsi eğlenmek sohbet etmek zaten zor olan süreci hafifletmek için geliyor böyle sert tavırlar gereksiz bence arkadaşım

KIZLAR ARANIZDA SİGARA İCEN VARMI BEN BIRAKTIM COK SÜKÜR CANIM İSTİO AMA DELİ GİBİ İCMİORUMMM
ben de öğrenmeden 1 hafta önce bırakmıştım hiç canım istemiyor hatta kokusu midemi bulandırıyor çok ilginç ve güzel böyle giderse hiiiiç başlamayı düşünmüyorum onun geleceği için içmemeliyiz ilerde bizim hastalıklarımızla uğraşmasın yavrularımız

Farklı hayallermi. Hepimiz aynı güzel heyecan ve hayaller peşinde toplanmadıkmı burada. İlk msjınızda öyle kestirip atmak yerine son msjınızdaki kıymetli vaktiniz ile ilgili gerekçe ve açıklamaları yapmış olsaydınız daha sorumluluk sahibi bir yol izlemiş olurdunuz. Herneyse. Konuyu uzatmama taraftarıyım. İçinde bulunduğumuz özel ve güzel durum gereği böyle olması hepimiz için daha hayırlı olur. Saygılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…