2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Onceki bebeginin.cinsiyeti ne acaba?kiz cocuklari anneye agirlik yaparmis derler kizin mi olcak aceppp

Kısa ve net fikrimi söyledim. Uğraşamam dedim. Açıklama yapmak zorunda değildim ama yine de yaptım. Evet 2 aydır burdayım ve konu sahibide benim. Bunca zaman uğraşmışım vazgeçicek değilim yeni tavsiyelerle de ilgilenmiyorum.
Çok heves ediyorsanız yeni bir topik açıp orda çok zor olmadığını düşündüğünüz tablolarla da uğraşabilirsiniz.

cnm ya sanki yürüyüş icin erken gibi geldi bana son aylarda yürüyüş iyi geliyor ödem olunca özellikle yavaş yürüyüşler çok rahatlatıyor tabi dr öyle uygun görmüş ve her gebe farklıdır..benim kızımda hamileyken hiçbir riskim yoktu yürüyordum her isi yapıyordum ama bunda düşük riskim çıktı ve hala devam ediyor 3 gün önce kontrolde yine uyardı drum yürüyüş yorulma is güç ağır kaldırma hepsi yasak uzanarak dinlenerek 3-4 haftayı daha atlatacaz inşallah
Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

aslında kadın doğumcum bişey demedi dahiliye doktorum dedi insülin direncim var o yüzden demiş olabilir kilo almamam lazım ama benim de düşük riskim var progestan kullanıyorum rahmimde septum denilen perde var kadın doğumcum günlük hayatına devam et dedi yatmamı önermedi ama bebişin isteği çok uykum geliyor hep uyuyorum o yüzden güzel atlattık ben bir süre daha dikkat edeyim en iyisi dr. çok güzel yerleşmiş bebek dedi ama küçük bir kısım var orayı da kaplarsa düşük riskin biter dedi onlar görebiliyor sana bişey demedi mi artık senin de iyice yerleşmiş olması gerek haftan ileri benden

Bakın kızlar hamilelik agresıflıkte veriyor evet ama biraz sert bir üslubu var bazı arkadaşlarımızın kız özenmiş böyle bişey yapabilir miyız cinsiyet tahmini demiş ne var bunda kalp kırmaya gerek yok kı yapılamıyorsa bile kız illa yapalım mı demiş dünde bana agresıfce aşağılar gibi yazıldı hoş değil nisan annelerine bakıyorum arada onlar ne güzel aralarında uyum yakalamış bizde böyle seyler var anlamadım bende bence birbirimizi kırmamıza gerek yok

Canım genelde daha erken oluyor benim ogluşum 15 de doğması gerekirken 4de dogdu

tsk ederim kızlar
gülmeyin banada 5 mayıs a göre boğa erken gelirse koç olacak bebiş .ben biraz burçlarla fazlaca ilgiliyim dee. baba koç evde 2 koçla yaşayamıcam

Kesinlikle katiliyorum yapamayabilir tabi de valla sanki bana bagrinmis gibi ben gucendim inan ki uslup var uslup var bu uslubu tasvip etmedim ben

Canım ıstersen dr a sor farklı konuşuyorlar sanırım benım kı ılk uç ay yapma dedi orası çok hassas ve küçük doye ama sen bu sor belkı Dr un sakınca görmez

Olabilir cnm senin durumun farklı dediğim gibi benim iki hamileliğimde birbirinden farklı ki her gebenin durumuda farklı olabiliyor valla benim kanda çıktı düşük riskim progestron hormonuna baktı daha 10 gün oldu ilacı bitir devam etme 3 hafta sonraya gel yine bakarız zaten o zamana kadar dikkat edersen riskli ayları atlatmış olursun dedi
Bide benim yorulunca bir kaç damla kanamam oldukesildi şimdide akıntım var geçmiyor koyu sarı gibi ama antibiyotikten sonra azaldı biraz

canım inşallah hemen geçer riskimiz durumlarımız çok farklı seninle benim kanamam hiç olmadı Allah göstermesin korkuyorum her wc ye gidişimde gözüm kan var mı diye arıyor şu dönemi atlatsak eğşenceli zamanlara gelsek artık alışveriş falan yapsak bebişlere

Kızlar saglik ocaklari cumartesi gunleri acik oluyor mu ? Ben daha gebelik kaydi yaptirmadim haftaici hep doluyum cunku

Amın inşallah o günlerde gelecek hatta az kaldı Rabbim nasip etsin
Benim ilk gebelikte bir damla bile kan yoktu doguma kadar dogum yaptıgım gün oldu kanamam ama öyle böyle değil felaketti durduramadilar dogum eylemi başlamıştı 3 cm açıklık vardı 33 haftalık dogum yaptım şükür cok sağlıklı dünya tatlısı 3 yasında ellerinizden öper bir kızım var Rabbim bunlarida bizlere bağışlasın amin

Kızlar saglik ocaklari cumartesi gunleri acik oluyor mu ? Ben daha gebelik kaydi yaptirmadim haftaici hep doluyum cunku
canım hafta sonu kapalı oluyor ama sen kadın doğumcuya gittiysen o kaydını düşüyor zaten sağlık ocağının haberi oluyor orda senden sorumlu hemşire seni arar yakın zamanda kayıt için ben gittiğimde ben de sizi arıycaktım dedi hemşire kaydınızı gördüm demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…