- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.341
Onceki bebeginin.cinsiyeti ne acaba?kiz cocuklari anneye agirlik yaparmis derler kizin mi olcak aceppppambix @barok-bi ay ölüyorum resmen çalıştığım için 6:30 da kalkıp yollara düşüyorum işe bir saatte gidiyorum azcıkta yürüme mesafem var çok fenayım gözlerim yanıyor resmen ilk hamileliğimde çok rahattım bunda hep uyku hali var akşamlarıda tavuk gibi erkenden yatıyorum ama gece 3 defa tuvalete kalkıyorum
Cnm benimde vücutta enfeksiyon çıktı bir kutu kullandım antibiyotik adida duocid didoktor verdi ama içimde bi kuşku var ,prospektüsü baktım 3 aya kadar kullanmayınız diyor , enfeksiyon durumunda ilaç kullanan var mı acaba
cnm ya sanki yürüyüş icin erken gibi geldi bana son aylarda yürüyüş iyi geliyor ödem olunca özellikle yavaş yürüyüşler çok rahatlatıyor tabi dr öyle uygun görmüş ve her gebe farklıdır..benim kızımda hamileyken hiçbir riskim yoktu yürüyordum her isi yapıyordum ama bunda düşük riskim çıktı ve hala devam ediyor 3 gün önce kontrolde yine uyardı drum yürüyüş yorulma is güç ağır kaldırma hepsi yasak uzanarak dinlenerek 3-4 haftayı daha atlatacaz inşallahcidden çok zor şimdi ütü yapıcam gözümde büyüyor ya dr. bana yürüyüş verdi benim dr. yaveri kocam da sabahın 8 inde bana kalk hadi yürüyüş yap diyor bir çemkirdim herife uyanamıyorum ne yürüyüşü ya her gün yürüyüş yapan var mı aranızda?
aslında kadın doğumcum bişey demedi dahiliye doktorum dedi insülin direncim var o yüzden demiş olabilir kilo almamam lazım ama benim de düşük riskim var progestan kullanıyorum rahmimde septum denilen perde var kadın doğumcum günlük hayatına devam et dedi yatmamı önermedi ama bebişin isteği çok uykum geliyor hep uyuyorum o yüzden güzel atlattık ben bir süre daha dikkat edeyim en iyisi dr. çok güzel yerleşmiş bebek dedi ama küçük bir kısım var orayı da kaplarsa düşük riskin biter dedi onlar görebiliyor sana bişey demedi mi artık senin de iyice yerleşmiş olması gerek haftan ileri bendencnm ya sanki yürüyüş icin erken gibi geldi bana son aylarda yürüyüş iyi geliyor ödem olunca özellikle yavaş yürüyüşler çok rahatlatıyor tabi dr öyle uygun görmüş ve her gebe farklıdır..benim kızımda hamileyken hiçbir riskim yoktu yürüyordum her isi yapıyordum ama bunda düşük riskim çıktı ve hala devam ediyor 3 gün önce kontrolde yine uyardı drum yürüyüş yorulma is güç ağır kaldırma hepsi yasak uzanarak dinlenerek 3-4 haftayı daha atlatacaz inşallah
Rabbim hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Bu tamamen belirsiz bi durum canım gerçekten derler ya vakit saat gelmeden olmaz diye çok doğru. İlk hamileliğimde sat a göre 15 mayıstı doğum ama sezaryen olacağım için 7 mayısa gün vermişti drum hatta hastane odasını bile seçip rezervasyon yaptırdık. Ama bnm sabırsız oğlum 4 mayısta aniden geldi. Bu arada o da hep önden gidiyodu usg de. Kuzenim 42. Hafta doğum yaptı mecbur sezaryene aldı dru. Ağustosta arkadaşımın 32. Hafta nişanı geldi ve aniden doğuma alındı bebeği şuan çok iyi çok sağlıklı. Yani sanırım bu işler bize ya da dr a değilde daha çok allaha kalmış canım ne yazıldıysa o
benim teee 11 sene once yegenimin tahmini dogum tarihi 7 mayis idi. o da sezeryanla olacakti. ablama iki gun once dogsaydi da dogum gunu 05.05.05 olsa ne guzel olurdu dedim. cocugu o gun doguracam diye tutturdu. nitekim de 5 mayis 2005 aksami saat 22de, kucuk kivircik sari bir oglan kiyametleri kopariyordu hastane kosesinde. ablamin dedigi tarihte sezeryana aldi doktoru.
Canım genelde daha erken oluyor benim ogluşum 15 de doğması gerekirken 4de dogdu
Cnm benim ilk Bebek 28 agustos 2012 beklenen dogum tarihiydi bende normal dogum planlıyordum 33+2 de kontrol oldum herşey normal olunca 3 hafta sonraya randevu verdi dr dogum planını o Zaman yaparız dedi..eşim ve kardeşim sezaryene gir doye tutturdular neden ama eşim 21 kardeşim 20 agustos doğumlu ikiside kendi dogum gününde dogum yapmamı istedi..velhasıl benim kuzu dayanamadı kontrolden bir gün sonra 33+3 de aniden 21:50 de geliverdi.hayati tehlikemiz olunca sezaryene alındık..dogumhanede muayene etti ebe dogum başlamış 3 cm açılman var diyor bende normal dogum yapalım o zaman diyorum..ama hiçbirşey planladığınız gibi gitmiyor rabbim sağlık versin gerisi hiç önemli değil..benim kızımda 33 haftalık 2350 gr doğdu 2 hafta önden gidiyordu
Kesinlikle katiliyorum yapamayabilir tabi de valla sanki bana bagrinmis gibi ben gucendim inan ki uslup var uslup var bu uslubu tasvip etmedim benBakın kızlar hamilelik agresıflıkte veriyor evet ama biraz sert bir üslubu var bazı arkadaşlarımızın kız özenmiş böyle bişey yapabilir miyız cinsiyet tahmini demiş ne var bunda kalp kırmaya gerek yok kı yapılamıyorsa bile kız illa yapalım mı demiş dünde bana agresıfce aşağılar gibi yazıldı hoş değil nisan annelerine bakıyorum arada onlar ne güzel aralarında uyum yakalamış bizde böyle seyler var anlamadım bende bence birbirimizi kırmamıza gerek yok
Onceki bebeginin.cinsiyeti ne acaba?kiz cocuklari anneye agirlik yaparmis derler kizin mi olcak aceppp
Canım olmamıştır ama ağda içeriğinden dolayı yasak hamılelıkte kullanma bır daha
Olabilir cnm senin durumun farklı dediğim gibi benim iki hamileliğimde birbirinden farklı ki her gebenin durumuda farklı olabiliyor valla benim kanda çıktı düşük riskim progestron hormonuna baktı daha 10 gün oldu ilacı bitir devam etme 3 hafta sonraya gel yine bakarız zaten o zamana kadar dikkat edersen riskli ayları atlatmış olursun dediaslında kadın doğumcum bişey demedi dahiliye doktorum dedi insülin direncim var o yüzden demiş olabilir kilo almamam lazım ama benim de düşük riskim var progestan kullanıyorum rahmimde septum denilen perde var kadın doğumcum günlük hayatına devam et dedi yatmamı önermedi ama bebişin isteği çok uykum geliyor hep uyuyorum o yüzden güzel atlattık ben bir süre daha dikkat edeyim en iyisi dr. çok güzel yerleşmiş bebek dedi ama küçük bir kısım var orayı da kaplarsa düşük riskin biter dedi onlar görebiliyor sana bişey demedi mi artık senin de iyice yerleşmiş olması gerek haftan ileri benden
canım inşallah hemen geçer riskimiz durumlarımız çok farklı seninle benim kanamam hiç olmadı Allah göstermesin korkuyorum her wc ye gidişimde gözüm kan var mı diye arıyor şu dönemi atlatsak eğşenceli zamanlara gelsek artık alışveriş falan yapsak bebişlereOlabilir cnm senin durumun farklı dediğim gibi benim iki hamileliğimde birbirinden farklı ki her gebenin durumuda farklı olabiliyor valla benim kanda çıktı düşük riskim progestron hormonuna baktı daha 10 gün oldu ilacı bitir devam etme 3 hafta sonraya gel yine bakarız zaten o zamana kadar dikkat edersen riskli ayları atlatmış olursun dedi
Bide benim yorulunca bir kaç damla kanamam oldukesildi şimdide akıntım var geçmiyor koyu sarı gibi ama antibiyotikten sonra azaldı biraz
Amın inşallah o günlerde gelecek hatta az kaldı Rabbim nasip etsincanım inşallah hemen geçer riskimiz durumlarımız çok farklı seninle benim kanamam hiç olmadı Allah göstermesin korkuyorum her wc ye gidişimde gözüm kan var mı diye arıyor şu dönemi atlatsak eğşenceli zamanlara gelsek artık alışveriş falan yapsak bebişlere
Olmaz cnm haftaici 4,5-5 E kadar çalışırlar saat 5 te bile kimseyi bulamazsın gitmiş olur hepsiKızlar saglik ocaklari cumartesi gunleri acik oluyor mu ? Ben daha gebelik kaydi yaptirmadim haftaici hep doluyum cunku
canım hafta sonu kapalı oluyor ama sen kadın doğumcuya gittiysen o kaydını düşüyor zaten sağlık ocağının haberi oluyor orda senden sorumlu hemşire seni arar yakın zamanda kayıt için ben gittiğimde ben de sizi arıycaktım dedi hemşire kaydınızı gördüm demiştiKızlar saglik ocaklari cumartesi gunleri acik oluyor mu ? Ben daha gebelik kaydi yaptirmadim haftaici hep doluyum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?