- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.361
Napalim bi gun okuldan izin alip gideyim o zaman. Peki tahlil dalan yapiyorlar mi ne gibi bi prosedur var saglik ocaginda ? Ac karnina gidemem sabah izin alman cok zor cunku ogleden sonra gidebilirim rapor hakkimi da kullanmak istemiyorum cunkuOlmaz cnm haftaici 4,5-5 E kadar çalışırlar saat 5 te bile kimseyi bulamazsın gitmiş olur hepsi
al benden de o kadar! baba koc, annene koc, teyze koc. cocuk da olursa catlardim vallahi ortadan ikiye. zaten kendim basak burcuyum! o kadar plan, duzen, organize seven bir insanim, cevremde sevdiklerimin hepsi yanarli donerli ates burclari. aklina getirdiklerini yapiyorlar. iyi hos ama, ben bunyem kabullenemiyortsk ederim kızlar
gülmeyin banada 5 mayıs a göre boğa erken gelirse koç olacak bebiş .ben biraz burçlarla fazlaca ilgiliyim dee. baba koç evde 2 koçla yaşayamıcam
Beni aramak yerine ne alakaysa ben Antalyadayim Kutahyadaki anneme ulasmis hemsire. Bunu nasil basardi anlamadimcanım hafta sonu kapalı oluyor ama sen kadın doğumcuya gittiysen o kaydını düşüyor zaten sağlık ocağının haberi oluyor orda senden sorumlu hemşire seni arar yakın zamanda kayıt için ben gittiğimde ben de sizi arıycaktım dedi hemşire kaydınızı gördüm demişti
hoşgeldin canımMerhaba hanimlar bende Allah nasip ederse mayis annesi olucam 29 yasinda 4 yasinda 1 kiz cocugu annesiyim buda ikinci mercimegimiz olucak araniza benide katarsaniz cok sevinirim
Gittiğin Dr tahlillerini yapmıştır sağlık ocağı sen istersen yapar yanı..tansiyon kilo takibi anne ve babanın kan grubunu alıyor adres ve Tlf güncelliyor bide sana gebelikte tetenoz asin var onun icin gelecegin tarihi söylüyorNapalim bi gun okuldan izin alip gideyim o zaman. Peki tahlil dalan yapiyorlar mi ne gibi bi prosedur var saglik ocaginda ? Ac karnina gidemem sabah izin alman cok zor cunku ogleden sonra gidebilirim rapor hakkimi da kullanmak istemiyorum cunku
Bak arkadaşım, bak sayın konu sahibi arkadaşım. Öncelikle ben bu öneriyi sunarken grupta diğer anne aydaşlarımı kitle olarak muhattap aldım. Ve dedim ki. Masumiyet arkadaşımızdanda rica edelim böyle bir tablo oluşturalım. Dikkat edersen Masumiyete emredelim falan demedim. Ricayla konuşuyorum burda. Neyse, daha mayıs annelerinden bir cevap gelmeden yani oylamaya sunduğum konu değerlendirilmeden sen çıkıp iki cümle ile ve gayet nezaket kuralları dışında bir üslupla ne dedin ?Kısa ve net fikrimi söyledim. Uğraşamam dedim. Açıklama yapmak zorunda değildim ama yine de yaptım. Evet 2 aydır burdayım ve konu sahibide benim. Bunca zaman uğraşmışım vazgeçicek değilim yeni tavsiyelerle de ilgilenmiyorum.
Çok heves ediyorsanız yeni bir topik açıp orda çok zor olmadığını düşündüğünüz tablolarla da uğraşabilirsiniz.
Cok tskler ☺hoşgeldin canım
Tesekkurler :)Gittiğin Dr tahlillerini yapmıştır sağlık ocağı sen istersen yapar yanı..tansiyon kilo takibi anne ve babanın kan grubunu alıyor adres ve Tlf güncelliyor bide sana gebelikte tetenoz asin var onun icin gelecegin tarihi söylüyor
Dedikleriniz cok dogru cok haklisiniz.Bakın kızlar hamilelik agresıflıkte veriyor evet ama biraz sert bir üslubu var bazı arkadaşlarımızın kız özenmiş böyle bişey yapabilir miyız cinsiyet tahmini demiş ne var bunda kalp kırmaya gerek yok kı yapılamıyorsa bile kız illa yapalım mı demiş dünde bana agresıfce aşağılar gibi yazıldı hoş değil nisan annelerine bakıyorum arada onlar ne güzel aralarında uyum yakalamış bizde böyle seyler var anlamadım bende bence birbirimizi kırmamıza gerek yok
Canim.bendede insulin.direnci vardi pkodan dolayi ve doktorum bana kendini sekerin varmis gibi dusunup dikkatli besleneceksin dedi.hatta diyetisyenle devam edersem cok.daha faydali olacahini soyledi..seker diyeti uygulamami tavsiye etti doktor.birde 3 ayi tamamlayinca yuruyusr baslamamda fayda olcagini dediaslında kadın doğumcum bişey demedi dahiliye doktorum dedi insülin direncim var o yüzden demiş olabilir kilo almamam lazım ama benim de düşük riskim var progestan kullanıyorum rahmimde septum denilen perde var kadın doğumcum günlük hayatına devam et dedi yatmamı önermedi ama bebişin isteği çok uykum geliyor hep uyuyorum o yüzden güzel atlattık ben bir süre daha dikkat edeyim en iyisi dr. çok güzel yerleşmiş bebek dedi ama küçük bir kısım var orayı da kaplarsa düşük riskin biter dedi onlar görebiliyor sana bişey demedi mi artık senin de iyice yerleşmiş olması gerek haftan ileri benden
Bak arkadaşım, bak sayın konu sahibi arkadaşım. Öncelikle ben bu öneriyi sunarken grupta diğer anne aydaşlarımı kitle olarak muhattap aldım. Ve dedim ki. Masumiyet arkadaşımızdanda rica edelim böyle bir tablo oluşturalım. Dikkat edersen Masumiyete emredelim falan demedim. Ricayla konuşuyorum burda. Neyse, daha mayıs annelerinden bir cevap gelmeden yani oylamaya sunduğum konu değerlendirilmeden sen çıkıp iki cümle ile ve gayet nezaket kuralları dışında bir üslupla ne dedin ?
Oysa bizim burdaki paylaşımlarımlarımız senin insiyatifin doğrultusunda sınırlandırılamaz. Vaktinin olmamasını anlar ve saygı duyarım ama üslubun konusunda bir hatırlatma ve uyarı yapmak zorunda kalırım. Ve yukarıdaki son msjında da kapıyı göstermişsin yeni fikirleri olanlara. Tavsiyelerlede ilgilenmiyormuşsun. Ee biz şimdi ne yapalım. Sen buranın ağası değil bir nevi sınıf başkanısın. Lütfen üslubuna bir çeki düzen ver. Burdakiler senin evinde toplanmış sığıntılar değil. Sadece misafirlerin konukların. Aksi halde topik dağılır ve gereksiz sinir stres yaşarız. Değermi ? Değmez ...
Bu, ben bilirim ben yaparım kimse karışamazcı tutumların devam edersede Kazenden rica ederiz grubumuzu daha sağduyu ve ılımlı bir üslupla yönetebilecek başka arkadaşlar tayin eder. Sen kimseye burada lütufta bulunmuyorsun. Bil istedim...
rica ederim cnm ne demek yardımcı olduysam ne Mutlu banaTesekkurler :)
Bak arkadaşım, bak sayın konu sahibi arkadaşım. Öncelikle ben bu öneriyi sunarken grupta diğer anne aydaşlarımı kitle olarak muhattap aldım. Ve dedim ki. Masumiyet arkadaşımızdanda rica edelim böyle bir tablo oluşturalım. Dikkat edersen Masumiyete emredelim falan demedim. Ricayla konuşuyorum burda. Neyse, daha mayıs annelerinden bir cevap gelmeden yani oylamaya sunduğum konu değerlendirilmeden sen çıkıp iki cümle ile ve gayet nezaket kuralları dışında bir üslupla ne dedin ?
Oysa bizim burdaki paylaşımlarımlarımız senin insiyatifin doğrultusunda sınırlandırılamaz. Vaktinin olmamasını anlar ve saygı duyarım ama üslubun konusunda bir hatırlatma ve uyarı yapmak zorunda kalırım. Ve yukarıdaki son msjında da kapıyı göstermişsin yeni fikirleri olanlara. Tavsiyelerlede ilgilenmiyormuşsun. Ee biz şimdi ne yapalım. Sen buranın ağası değil bir nevi sınıf başkanısın. Lütfen üslubuna bir çeki düzen ver. Burdakiler senin evinde toplanmış sığıntılar değil. Sadece misafirlerin konukların. Aksi halde topik dağılır ve gereksiz sinir stres yaşarız. Değermi ? Değmez ...
Bu, ben bilirim ben yaparım kimse karışamazcı tutumların devam edersede Kazenden rica ederiz grubumuzu daha sağduyu ve ılımlı bir üslupla yönetebilecek başka arkadaşlar tayin eder. Sen kimseye burada lütufta bulunmuyorsun. Bil istedim...
tatlım matofin kullanıyordum bende ama hamile olduğumu öğrenince bıraktırdı dr. ve diyete başladım öğrendiğimden beri içinde şeker barındıran hiçbir şey fabrikasyon hiçbir şey yemiyorum bal pekmez reçeller ve meyve de yasak ayrıca aklında bulunsun şeker yüklemesi yaptırma bizim için sakıncalı zaten insülin var iyi de 3 aydan sonra kış olucak nasıl yürüyüş yapıcaz pöffff çok korkuyorum şeker çok etkiliyormuş bebişiCanim.bendede insulin.direnci vardi pkodan dolayi ve doktorum bana kendini sekerin varmis gibi dusunup dikkatli besleneceksin dedi.hatta diyetisyenle devam edersem cok.daha faydali olacahini soyledi..seker diyeti uygulamami tavsiye etti doktor.birde 3 ayi tamamlayinca yuruyusr baslamamda fayda olcagini dedi
Sende bana bak arkadaşım. Güzel güzel yazdığını uslubuna dikkat ettiğini sanıyorsun ama bende seni gayet güzel anladım. Lafını söyleyip hatta laf sokup kibarlıkla geri çekiliyorsun bu mudur hoş tavır?Bak arkadaşım, bak sayın konu sahibi arkadaşım. Öncelikle ben bu öneriyi sunarken grupta diğer anne aydaşlarımı kitle olarak muhattap aldım. Ve dedim ki. Masumiyet arkadaşımızdanda rica edelim böyle bir tablo oluşturalım. Dikkat edersen Masumiyete emredelim falan demedim. Ricayla konuşuyorum burda. Neyse, daha mayıs annelerinden bir cevap gelmeden yani oylamaya sunduğum konu değerlendirilmeden sen çıkıp iki cümle ile ve gayet nezaket kuralları dışında bir üslupla ne dedin ?
Allah korusun cnm korkma biseycik olmaz tedbirini aldıktan sonra Rabbim korur siz bilinçli annelersiniz gerekli olanları zaten uyguluyorsunuz kendine sıkıntı yapma bencetatlım matofin kullanıyordum bende ama hamile olduğumu öğrenince bıraktırdı dr. ve diyete başladım öğrendiğimden beri içinde şeker barındıran hiçbir şey fabrikasyon hiçbir şey yemiyorum bal pekmez reçeller ve meyve de yasak ayrıca aklında bulunsun şeker yüklemesi yaptırma bizim için sakıncalı zaten insülin var iyi de 3 aydan sonra kış olucak nasıl yürüyüş yapıcaz pöffff çok korkuyorum şeker çok etkiliyormuş bebişi
Evet canim benim,bende glifor kullaniyordum.suphelendigim an.biraktim ve tatliya,hazir gidaya hamur islerine dikkat ediyorum..zaten.doktorumda bana dedi seker yuklemesi yapmayiz sana zaten direncin var gerek yok .sen simdiden seker diyetine uymaya calis dedi.diyetisyene gidicem en azindan kilo almak istemiyorum..Allah kolaylik versin insaallah bize.sag salim tamamlariz..kisin dedigin gibi zor olcak ama tanidiktan odunc alacam yuruyus bandini.bakalimtatlım matofin kullanıyordum bende ama hamile olduğumu öğrenince bıraktırdı dr. ve diyete başladım öğrendiğimden beri içinde şeker barındıran hiçbir şey fabrikasyon hiçbir şey yemiyorum bal pekmez reçeller ve meyve de yasak ayrıca aklında bulunsun şeker yüklemesi yaptırma bizim için sakıncalı zaten insülin var iyi de 3 aydan sonra kış olucak nasıl yürüyüş yapıcaz pöffff çok korkuyorum şeker çok etkiliyormuş bebişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?