2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Olmaz cnm haftaici 4,5-5 E kadar çalışırlar saat 5 te bile kimseyi bulamazsın gitmiş olur hepsi
Napalim bi gun okuldan izin alip gideyim o zaman. Peki tahlil dalan yapiyorlar mi ne gibi bi prosedur var saglik ocaginda ? Ac karnina gidemem sabah izin alman cok zor cunku ogleden sonra gidebilirim rapor hakkimi da kullanmak istemiyorum cunku

tsk ederim kızlar
gülmeyin banada 5 mayıs a göre boğa erken gelirse koç olacak bebiş .ben biraz burçlarla fazlaca ilgiliyim dee. baba koç evde 2 koçla yaşayamıcam
al benden de o kadar! baba koc, annene koc, teyze koc. cocuk da olursa catlardim vallahi ortadan ikiye. zaten kendim basak burcuyum! o kadar plan, duzen, organize seven bir insanim, cevremde sevdiklerimin hepsi yanarli donerli ates burclari. aklina getirdiklerini yapiyorlar. iyi hos ama, ben bunyem kabullenemiyor

gerci simdi koc olmasin derken ikizler olacak, o da hava burcu daha mi iyi bilemedim ama! belki bebis erken gelirde boga olur!!

Beni aramak yerine ne alakaysa ben Antalyadayim Kutahyadaki anneme ulasmis hemsire. Bunu nasil basardi anlamadim

Napalim bi gun okuldan izin alip gideyim o zaman. Peki tahlil dalan yapiyorlar mi ne gibi bi prosedur var saglik ocaginda ? Ac karnina gidemem sabah izin alman cok zor cunku ogleden sonra gidebilirim rapor hakkimi da kullanmak istemiyorum cunku
Gittiğin Dr tahlillerini yapmıştır sağlık ocağı sen istersen yapar yanı..tansiyon kilo takibi anne ve babanın kan grubunu alıyor adres ve Tlf güncelliyor bide sana gebelikte tetenoz asin var onun icin gelecegin tarihi söylüyor

Bak arkadaşım, bak sayın konu sahibi arkadaşım. Öncelikle ben bu öneriyi sunarken grupta diğer anne aydaşlarımı kitle olarak muhattap aldım. Ve dedim ki. Masumiyet arkadaşımızdanda rica edelim böyle bir tablo oluşturalım. Dikkat edersen Masumiyete emredelim falan demedim. Ricayla konuşuyorum burda. Neyse, daha mayıs annelerinden bir cevap gelmeden yani oylamaya sunduğum konu değerlendirilmeden sen çıkıp iki cümle ile ve gayet nezaket kuralları dışında bir üslupla ne dedin ?
Oysa bizim burdaki paylaşımlarımlarımız senin insiyatifin doğrultusunda sınırlandırılamaz. Vaktinin olmamasını anlar ve saygı duyarım ama üslubun konusunda bir hatırlatma ve uyarı yapmak zorunda kalırım. Ve yukarıdaki son msjında da kapıyı göstermişsin yeni fikirleri olanlara. Tavsiyelerlede ilgilenmiyormuşsun. Ee biz şimdi ne yapalım. Sen buranın ağası değil bir nevi sınıf başkanısın. Lütfen üslubuna bir çeki düzen ver. Burdakiler senin evinde toplanmış sığıntılar değil. Sadece misafirlerin konukların. Aksi halde topik dağılır ve gereksiz sinir stres yaşarız. Değermi ? Değmez ...
Bu, ben bilirim ben yaparım kimse karışamazcı tutumların devam edersede Kazenden rica ederiz grubumuzu daha sağduyu ve ılımlı bir üslupla yönetebilecek başka arkadaşlar tayin eder. Sen kimseye burada lütufta bulunmuyorsun. Bil istedim...

Dedikleriniz cok dogru cok haklisiniz.

Canim.bendede insulin.direnci vardi pkodan dolayi ve doktorum bana kendini sekerin varmis gibi dusunup dikkatli besleneceksin dedi.hatta diyetisyenle devam edersem cok.daha faydali olacahini soyledi..seker diyeti uygulamami tavsiye etti doktor.birde 3 ayi tamamlayinca yuruyusr baslamamda fayda olcagini dedi

tatlım matofin kullanıyordum bende ama hamile olduğumu öğrenince bıraktırdı dr. ve diyete başladım öğrendiğimden beri içinde şeker barındıran hiçbir şey fabrikasyon hiçbir şey yemiyorum bal pekmez reçeller ve meyve de yasak ayrıca aklında bulunsun şeker yüklemesi yaptırma bizim için sakıncalı zaten insülin var iyi de 3 aydan sonra kış olucak nasıl yürüyüş yapıcaz pöffff çok korkuyorum şeker çok etkiliyormuş bebişi

Sende bana bak arkadaşım. Güzel güzel yazdığını uslubuna dikkat ettiğini sanıyorsun ama bende seni gayet güzel anladım. Lafını söyleyip hatta laf sokup kibarlıkla geri çekiliyorsun bu mudur hoş tavır?
Biz burda uzun zamandır arkadaşlarlayız sanırım sen yenisin. Ben ara ara tabloyla ilgili sıkıntılardan bahsediyorum. Bir kere benim yaptığım işi aşağılayan sensin. Kolay olduğunu söyleyen sensin. Ben burda konu sahibi dahi olsam her önüme gelen isteğe cevap vermek zorunda değilim ki. Sitenin yöneticileri bile her türlü isteğe zaman zaman cevap veremiyorlar. Üslüptan bahsedecek kişi burda sende değilsin. Bana konu sahibi olarak sanki buna mecburmuşum gibi hissettirmeye çalıştın ve konu sahibi olarak bana görevlerimi hatırlatmaya kalktın haddinmiş gibi. kazen bile böyle bir tavırda değil yani.

Burda kimse kimseye mecbur değil evet çok haklısın aynı şekilde ben de hiçbirşeye mecbur değilim. Bırda olmaktan memnunun ve sadece tabloları yapıcam konu sahibi olarak. Dediğim gibi başka topikler açabilirsiniz orda hayallerinizi isteklerinizi yerine getirirsiniz. Değerli vakitlerinizi böyle değerlendirirsiniz.
Herşey karşılıklı anlayışla güzel olucak burda çok uzun zaman geçiricez. Çok da stresli bir süreç bu tip bir konuda bir daha dahil olmak istemiyorum. Benim yapıcağım budur arkadaşlar. Sadece 1. Sayfadaki listeyi hazırlarım hepsi bu

Allah korusun cnm korkma biseycik olmaz tedbirini aldıktan sonra Rabbim korur siz bilinçli annelersiniz gerekli olanları zaten uyguluyorsunuz kendine sıkıntı yapma bence

Evet canim benim,bende glifor kullaniyordum.suphelendigim an.biraktim ve tatliya,hazir gidaya hamur islerine dikkat ediyorum..zaten.doktorumda bana dedi seker yuklemesi yapmayiz sana zaten direncin var gerek yok .sen simdiden seker diyetine uymaya calis dedi.diyetisyene gidicem en azindan kilo almak istemiyorum..Allah kolaylik versin insaallah bize.sag salim tamamlariz..kisin dedigin gibi zor olcak ama tanidiktan odunc alacam yuruyus bandini.bakalim beslenme konusunda sendende fikir alirim canim

Masumiyet Cogu kişi tavrının hoş olmadıgı konusunda hem fıkır canım gercekten kırıyorsun hala daha bunu bende gordum daha once bırılerı bilmiyoor ya da anlamamış her neyse benı de eklesene dıyıp sana eksık bılgı verdı gecen resmen azarladın cocuk gıbı 2. Cocuğu olanlar daha deneyımlı olmuyor kusura bakma dünde bana laf çarpıttın sımdı de arkadasın demedıgı seylerı demiş gıbı yazıyorsun sana kımse işini hatırlatmadakı ne alaka neyse bence bu kadar kırıcı olma karsındakıde uzuyorsun bu şeklide kımse sana su yap demedı bır daha oku

Buarada hanimlar,ikili testler yaklasiyor malum fiyatlar merak konusu yaptiranlar bizlerede fikir acisindan ucreti ve nerde yaptirdigini yazabilirler miii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…