- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.381
Masumiyet Cogu kişi tavrının hoş olmadıgı konusunda hem fıkır canım gercekten kuruyorsun hala daha bunu bende gordum daha once bırılerı bıkmıyor ya da anlamamış her neyse benı de eklesene dıyıp sana eksık bılgı verdı gecen resmen azarladın cocuk gıbı 2. Cocuğu olanlar daha deneyımlı olmuyor kusura bakma dünde bana laf çarpıttın sımdı de arkadasın demedıgı seylerı demiş gıbı yazıyorsun sana kımse işini hatırlatmadakı ne alaka neyse bence bu kadar kırıcı olma karsındakıde uzuyorsun bu şeklide kımse sana su yap demedı bır daha oku
Bakın kızlar hamilelik agresıflıkte veriyor evet ama biraz sert bir üslubu var bazı arkadaşlarımızın kız özenmiş böyle bişey yapabilir miyız cinsiyet tahmini demiş ne var bunda kalp kırmaya gerek yok kı yapılamıyorsa bile kız illa yapalım mı demiş dünde bana agresıfce aşağılar gibi yazıldı hoş değil nisan annelerine bakıyorum arada onlar ne güzel aralarında uyum yakalamış bizde böyle seyler var anlamadım bende bence birbirimizi kırmamıza gerek yok
Kesinlikle katiliyorum yapamayabilir tabi de valla sanki bana bagrinmis gibi ben gucendim inan ki uslup var uslup var bu uslubu tasvip etmedim ben
Herkes üslubuna dikkat etmeli ve saygı çerçevesinde yorumlar yapılmalıdır. Yorum yazarken daha dikkatli olmanızı dilerim.
Dedikleriniz cok dogru cok haklisiniz.
Ben devlette yaptırıp özele götürüyorm canım balıkesır de ama özel bızım 55 e yapıyormuşBuarada hanimlar,ikili testler yaklasiyor malum fiyatlar merak konusu yaptiranlar bizlerede fikir acisindan ucreti ve nerde yaptirdigini yazabilirler miii
evet fikirlerimizi paylaşalım aynı durumdayız seninle inşallah güzel atlatıcaz bu hamileliği hiç kilo aldın mı canım ben verdim sonra aldım şuan aynı kilodayım dr. en fazla 7 kilo dedi dahiliye uzmanıma kalsa hiç alma diyor bakalım nasıl olucak diyetisyene gidince diyet uygulamanı yazarmısın bana en azından püf noktalarıEvet canim benim,bende glifor kullaniyordum.suphelendigim an.biraktim ve tatliya,hazir gidaya hamur islerine dikkat ediyorum..zaten.doktorumda bana dedi seker yuklemesi yapmayiz sana zaten direncin var gerek yok .sen simdiden seker diyetine uymaya calis dedi.diyetisyene gidicem en azindan kilo almak istemiyorum..Allah kolaylik versin insaallah bize.sag salim tamamlariz..kisin dedigin gibi zor olcak ama tanidiktan odunc alacam yuruyus bandini.bakalimbeslenme konusunda sendende fikir alirim canim
aaa balıkesirli misin ben deeee ama evlendim istanbula yerleştim ahhh memleketim benim yerime etli çorba iç bir de tirit ye olur muuuu?Ben devlette yaptırıp özele götürüyorm canım balıkesır de ama özel bızım 55 e yapıyormuş
Haklısın canım ama ben zaten daha ikinci msjımda kapatmıştım konuyu. Ama konu sahibi üslubunu giderek sertleştirince yaptığına dur demek geldi içimden. Neyse ama bu sefer kapatıyorum. Çünkü biz burda çok kutsal bir mutluluk vesilesiyle toplanmış bulunuyoruz. Bu güzelliklere heyecanımıza ve birliğimize gölge düşsün istemem
Ben glifor kullaniyrm buyuzden sizler kullanıyorsunuzCanim.bendede insulin.direnci vardi pkodan dolayi ve doktorum bana kendini sekerin varmis gibi dusunup dikkatli besleneceksin dedi.hatta diyetisyenle devam edersem cok.daha faydali olacahini soyledi..seker diyeti uygulamami tavsiye etti doktor.birde 3 ayi tamamlayinca yuruyusr baslamamda fayda olcagini dedi
Bnm doktorum devam ettiriyor ozellikke sordum devam edeceksin deditatlım matofin kullanıyordum bende ama hamile olduğumu öğrenince bıraktırdı dr. ve diyete başladım öğrendiğimden beri içinde şeker barındıran hiçbir şey fabrikasyon hiçbir şey yemiyorum bal pekmez reçeller ve meyve de yasak ayrıca aklında bulunsun şeker yüklemesi yaptırma bizim için sakıncalı zaten insülin var iyi de 3 aydan sonra kış olucak nasıl yürüyüş yapıcaz pöffff çok korkuyorum şeker çok etkiliyormuş bebişi
Peki, o kadar zorlanacaksanız yapmayız tabi.Yalnız konu sahibi olarak bu sorumluluğun çokta kolay olmadığını baştan biliyor olmalıydınız. Öneriminde öyle müthiş zorlukta birşey olmadığını sanıyorum. Ama sonuçta no problem diyelim. Bebeklerimize hayırlısıyla sağ salim kavuşalımda gerisi teferruat
Arkadaşlar burayı diğer sosyal hespla karıştırıyorsunuz galiba. Burda gruba üye ekle veya gruptan çıkar diye birşey yok. İsteyen konu takibi yapar isteyen yapmaz. Ben sadece konu sahibiyim birilerini ekleme çıkarma yetkim yok ki bu ne gerginlik ben nasıl birilerine ağalık burayı sahiplenme durumuna girebilirim şaşırdınız mı siz :) burası KK burda herkes özgür. Ben sadece tablo gibi şeyleri ekleme yetkim var. Bu kadar gerilmeyin yani ben konu sahibi bile olsam burda ben de sizlerle aynı haklara sahibim. Yine söylüyorum bir daha konusu geçerse herkes iyice bilmiş olucak Masumiyet sadece 1. Sayfadaki tabloyu yapacak o kadar başka hiçbirşeyle ilgilenmeyecem.
eminmisin ben toplamda 4 ya da 5 doktorla konuştum biri dahiliye yard. doç diğerleri kadın doğumcu hepsi keseceksin dedi başka dr. danış canım ilk 3 ay etkiliyor bebeği diye biliyorum tabi seni korkutmak istemem ama ilaç yerine sıkı bir diyet yapsan da şekerin yükselmese daha iyi değil mi?Bnm doktorum devam ettiriyor ozellikke sordum devam edeceksin dedi
Karismak istemedim ama bi kere daha sahit oldum uslup olarak sert cevaplar yaziyorsun tablo konusunda da bi kac kisiyi terslemistin. Herkes zor bi donemde ama kimse kimseyi kiramaz lutfen biraz daha anlayisli olalim. Biz buraya hos vakit gecirmek icin geliyoruz gerilmeye strese girmeye degil. Ben ogrencilerimi en haylazini bile bu tarzda elestirmiyorum ya da azarlamiyorum. Ki bi cok kisi ayni dusuncede lutfen daha sakin olursan sevinirim. Kendi adima en azindan. Tabiki yapmak zorunda degilsin ama bunu daha nazikce red edebilirdin.Bu yazıyı iyi okuyun bakalım konu sahibi olarak görevim hatırlatılmış mı? İkincisi önerisi öyle müthiş zorlukta değilmiş falan filan kim kimi germiş ve olay bu hale gelmiş acabababybabycat
Konu sahibi olmayı ben tercih etmedim kazen öyle uygun gördü beni seçti. Bende elimden geldiği kadar ilgilenmeye bileyler yapmaya çalışıyorum. İnanın vaktimi böyle farklı hayaller uğruna boşa harcamaya niyetim yok. Herkes kadar benimde vaktim kıymetli ayrıca uğraşıcak bir evladım daha var. Bundan böyle parlak fikirletinizi kendinize saklarsınız artık...
Kısa ve net fikrimi söyledim. Uğraşamam dedim. Açıklama yapmak zorunda değildim ama yine de yaptım. Evet 2 aydır burdayım ve konu sahibide benim. Bunca zaman uğraşmışım vazgeçicek değilim yeni tavsiyelerle de ilgilenmiyorum.
Çok heves ediyorsanız yeni bir topik açıp orda çok zor olmadığını düşündüğünüz tablolarla da uğraşabilirsiniz.
Derf senin bat ile tdt neden böyle farklı benim 15 ağustos son adet tarihim ama tdt 21 mayısCanım beni de tabloya ekler misin :)
Yaş 22
Boy 168
Kilo 76
İlk çocuğum
Adıyaman
Sat 08.08.15
Tdt 22.05.16
Canım beni de tabloya ekler misin :)
Yaş 22
Boy 168
Kilo 76
İlk çocuğum
Adıyaman
Sat 08.08.15
Tdt 22.05.16
Evet canım balıkesırlıyım ya naptın etli çorba ya bayılırım canım cektı tırıtede oyle ama onun ıcın bır sünnet düğünü bulmam lazım en guzel orda oluyor cunkuaaa balıkesirli misin ben deeee ama evlendim istanbula yerleştim ahhh memleketim benim yerime etli çorba iç bir de tirit ye olur muuuu?
merak etme arkadaşım doğanın dengesi diyorlar kilolu olanlar daha az alıyormuşah kendi dişime göre birini buldum :))) ne yapıcaz bu kiloları karrdeşimm :)) bende 31 yaşındayım 168 boyundayım 76 kilo ile hamile kaldım şu an 79 dum enson kara kara düşünyorum sanırım 100 kilo ile doğum yapıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?