2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Kesinlikle katiliyorum yapamayabilir tabi de valla sanki bana bagrinmis gibi ben gucendim inan ki uslup var uslup var bu uslubu tasvip etmedim ben

Herkes üslubuna dikkat etmeli ve saygı çerçevesinde yorumlar yapılmalıdır. Yorum yazarken daha dikkatli olmanızı dilerim.

Dedikleriniz cok dogru cok haklisiniz.

Masumiyet konu sahibi olarak biraz usluba dikkat bence de arkadaşlar da aynı fikirde gibi duruyor benden bu kadar isteyene kapı orada gibi bir şeye gerek yok Lorenaa canım sen de konuyu kapatmalısın yoksa sonu gelmeyecek daha uzun zaman birlikteyiz güzel paylaşımlarda bulunucaz

Buarada hanimlar,ikili testler yaklasiyor malum fiyatlar merak konusu yaptiranlar bizlerede fikir acisindan ucreti ve nerde yaptirdigini yazabilirler miii
Ben devlette yaptırıp özele götürüyorm canım balıkesır de ama özel bızım 55 e yapıyormuş

evet fikirlerimizi paylaşalım aynı durumdayız seninle inşallah güzel atlatıcaz bu hamileliği hiç kilo aldın mı canım ben verdim sonra aldım şuan aynı kilodayım dr. en fazla 7 kilo dedi dahiliye uzmanıma kalsa hiç alma diyor bakalım nasıl olucak diyetisyene gidince diyet uygulamanı yazarmısın bana en azından püf noktaları

Haklısın canım ama ben zaten daha ikinci msjımda kapatmıştım konuyu. Ama konu sahibi üslubunu giderek sertleştirince yaptığına dur demek geldi içimden. Neyse ama bu sefer kapatıyorum. Çünkü biz burda çok kutsal bir mutluluk vesilesiyle toplanmış bulunuyoruz. Bu güzelliklere heyecanımıza ve birliğimize gölge düşsün istemem

Ben glifor kullaniyrm buyuzden sizler kullanıyorsunuz

Bnm doktorum devam ettiriyor ozellikke sordum devam edeceksin dedi

Arkadaşlar burayı diğer sosyal hespla karıştırıyorsunuz galiba. Burda gruba üye ekle veya gruptan çıkar diye birşey yok. İsteyen konu takibi yapar isteyen yapmaz. Ben sadece konu sahibiyim birilerini ekleme çıkarma yetkim yok ki bu ne gerginlik ben nasıl birilerine ağalık burayı sahiplenme durumuna girebilirim şaşırdınız mı siz :) burası KK burda herkes özgür. Ben sadece tablo gibi şeyleri ekleme yetkim var. Bu kadar gerilmeyin yani ben konu sahibi bile olsam burda ben de sizlerle aynı haklara sahibim. Yine söylüyorum bir daha konusu geçerse herkes iyice bilmiş olucak Masumiyet sadece 1. Sayfadaki tabloyu yapacak o kadar başka hiçbirşeyle ilgilenmeyecem.

Bu yazıyı iyi okuyun bakalım konu sahibi olarak görevim hatırlatılmış mı? İkincisi önerisi öyle müthiş zorlukta değilmiş falan filan kim kimi germiş ve olay bu hale gelmiş acaba babybabycat

Canım beni de tabloya ekler misin :)
Yaş 22
Boy 168
Kilo 76
İlk çocuğum
Adıyaman
Sat 08.08.15
Tdt 22.05.16

Bnm doktorum devam ettiriyor ozellikke sordum devam edeceksin dedi
eminmisin ben toplamda 4 ya da 5 doktorla konuştum biri dahiliye yard. doç diğerleri kadın doğumcu hepsi keseceksin dedi başka dr. danış canım ilk 3 ay etkiliyor bebeği diye biliyorum tabi seni korkutmak istemem ama ilaç yerine sıkı bir diyet yapsan da şekerin yükselmese daha iyi değil mi?

Karismak istemedim ama bi kere daha sahit oldum uslup olarak sert cevaplar yaziyorsun tablo konusunda da bi kac kisiyi terslemistin. Herkes zor bi donemde ama kimse kimseyi kiramaz lutfen biraz daha anlayisli olalim. Biz buraya hos vakit gecirmek icin geliyoruz gerilmeye strese girmeye degil. Ben ogrencilerimi en haylazini bile bu tarzda elestirmiyorum ya da azarlamiyorum. Ki bi cok kisi ayni dusuncede lutfen daha sakin olursan sevinirim. Kendi adima en azindan. Tabiki yapmak zorunda degilsin ama bunu daha nazikce red edebilirdin.

İlk mayıs annesi olacağımı duyduğumda buranın sohbetine dahil olmuştum.. Ara ara bakıyorum ne için birbirinizi geriyosunuz ki? Hepiniz hamilesiniz ve bebekleriniz herşeyi hissediyor.. Birbirinizi boşyere üzüp günaha girmeyin hatunlar lütfen. Yazılarınızı okuyunca bile üzüldüm.. Sakin ve sabırlı olun

bence sen de yazdıklarını bir kez okumalısın bize olumlu msjlar mı yolluyor yoksa sınıfta azarlanan öğrenciler gibi mi hissettiriyor Masumiyet

Canım beni de tabloya ekler misin :)
Yaş 22
Boy 168
Kilo 76
İlk çocuğum
Adıyaman
Sat 08.08.15
Tdt 22.05.16

ah kendi dişime göre birini buldum :))) ne yapıcaz bu kiloları karrdeşimm :)) bende 31 yaşındayım 168 boyundayım 76 kilo ile hamile kaldım şu an 79 dum enson kara kara düşünyorum sanırım 100 kilo ile doğum yapıcam :))

Arkadaşlar hepinize tek tek cevap yazacak değilim muhattabımla yazıştık bitti siz neden konuya dahil oldunuz anlamadım. Ne çok probleminiz varmış benimle de haberim yokmuş

aaa balıkesirli misin ben deeee ama evlendim istanbula yerleştim ahhh memleketim benim yerime etli çorba iç bir de tirit ye olur muuuu?
Evet canım balıkesırlıyım ya naptın etli çorba ya bayılırım canım cektı tırıtede oyle ama onun ıcın bır sünnet düğünü bulmam lazım en guzel orda oluyor cunku Ay olsa keskeee

merak etme arkadaşım doğanın dengesi diyorlar kilolu olanlar daha az alıyormuş ben de 80 ile kaldım hala aynıyım biraz dikkat et sadece şekere hamur işine almayız Allahın izniyle çünkü bebeğimize şu kilomuz bile zararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…