- 9 Temmuz 2015
- 226
- 351
- 53
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.401
merak etme arkadaşım doğanın dengesi diyorlar kilolu olanlar daha az alıyormuşben de 80 ile kaldım hala aynıyım biraz dikkat et sadece şekere hamur işine almayız Allahın izniyle çünkü bebeğimize şu kilomuz bile zararlı
Arkadaşım senin konuya bakış açın bana karşı olumsuzmuş demek ki baştan beri ki bu fikir beyan ettiğim yazılarda tavrımı ters bulmuşsun o kişinin yaklaşımını ılımlı bulmanız da beni hayrete düşürdü zaten. Bakış açısı cidden çok önemli nerden bakarsan öyle görürsün net...bence sen de yazdıklarını bir kez okumalısın bize olumlu msjlar mı yolluyor yoksa sınıfta azarlanan öğrenciler gibi mi hissettiriyorMasumiyet
Arkadaşlar hepinize tek tek cevap yazacak değilim muhattabımla yazıştık bitti siz neden konuya dahil oldunuz anlamadım. Ne çok probleminiz varmış benimle de haberim yokmuş[/QUOT
Ne demek niye dahil oldunuz? Burasi herkesin fikrini paylasacagi bi platform degil mi? İzin alarak mi yazmaliyiz ya da ikili diyaloglar mi kurulmali sizce ? Anliyorum sert mizacli olabilirsin ama biraz ozelestiri yapmalisin ortada bir hata var bir daha tekrarlanmasin diye cabaliyoruz. Okurken biz de gerikiyoruz cunku sizin sayenizde. Gereksiz sert tavirlariniz var kusura bakmayin.
ttm nin orda yıldız lokantası varya galiba yıldızdı adı demi orda var tirit de çorba da gocana aş erdim de götürsün seni ye benim için de yeEvet canım balıkesırlıyım ya naptın etli çorba ya bayılırım canım cektı tırıtede oyle ama onun ıcın bır sünnet düğünü bulmam lazım en guzel orda oluyor cunkuAy olsa keskeee
Derf senin bat ile tdt neden böyle farklı benim 15 ağustos son adet tarihim ama tdt 21 mayıs
Tiriti bilmiyorum ama ttm nin orda evet yıldız da ama orda mega yıldız var onu dıyosun sanırım ordakı çorba dışında baska lokanta yapıyorum demesin dimi ordakı offff offf en kısa zamnda gıdıcem aklıma soktunttm nin orda yıldız lokantası varya galiba yıldızdı adı demi orda var tirit de çorba da gocana aş erdim de götürsün seni ye benim için de ye
ah kendi dişime göre birini buldum :))) ne yapıcaz bu kiloları karrdeşimm :)) bende 31 yaşındayım 168 boyundayım 76 kilo ile hamile kaldım şu an 79 dum enson kara kara düşünyorum sanırım 100 kilo ile doğum yapıcam :))
valla yıllarca danışmanlık yaptım canım öğretmenim ve ne ön yargılı olduğumu düşünüyorum ne de bakış açısımın olumsuz olduğunu insanlara olumsuz elektrik verirsen olumsuz tepkiler alırsın bu çok doğal ben seni tanımam etmem burda daha önce de agresif tepkiler verdin tabloya dahil olmaya çalışan arkadaşlara burdaki yazılarından biliyoruz seni aynı diğer arkadaşı da tanımadığım gibi amaaaan her neyse artık konuşmayayım bebişe olumsuz düşünceler gitmesin iyi akşamlar herkeseArkadaşım senin konuya bakış açın bana karşı olumsuzmuş demek ki baştan beri ki bu fikir beyan ettiğim yazılarda tavrımı ters bulmuşsun o kişinin yaklaşımını ılımlı bulmanız da beni hayrete düşürdü zaten. Bakış açısı cidden çok önemli nerden bakarsan öyle görürsün net...
Canim gerilme de sadece bi fikir sundu arkdas sana çok zorlaniyorum yapamam kızlar hoş görün çocuğum var diyebilirsin kimse bi şey demez o zaman sana eminim çünkü kimse hamile bi kadını üzmek istemez şimdi yanlış Anlama beni de kazen e ilet olmak isteyen biri varsa ona devretsin böylece herkes rahatlarYahuu bir farkına varın bugün kaç kişi yazdı bana kaç kişi eleştirilerde bulundu şaka gibisiniz sürekli bir eleştiri bi cevaplar 1 kişye 10 kişyle uğraştım bugün sebep uğraşamam dedim diye bugün bu yazılanlar son olsun siz de beni geriyorsunuz bu tip kendi fikirlerinizi paylaşırken benim sizden bir ayrıcalığım yok ben de hamileyim stres bana da yaramıyor. Siz de bir sarsılın arkadaşlar.
Ben de 76yla hamile kaldım ablacım. Şuan 78 olmuşum. Yıllardır 73 74 kilo civarı gittim. Çevrem kiloma şaşırınca ayrıntılı kilo ölçümüne girmiştim. Kemik yağ oranlarını veren. Kemik ağırlığım fazla çıkmıştı 3 yıl önce. Biraz rahatlamıştım. Ama 2 aylık gebelikte 2 kilo almak canımı sıkıyor şu aralar
Yaaa kızlar napiosunuz bende yarın asercem bunlara çünkü bugün yemek yaptım :) Zağnos paşanın ordada varmış tirit yapan yerlerttm nin orda yıldız lokantası varya galiba yıldızdı adı demi orda var tirit de çorba da gocana aş erdim de götürsün seni ye benim için de ye
3 aylık gebelkte 20 gündür tartılmadığımı ve en son 4 kilo almış olduğumu düşün rahatla canım :)))))
Bebişlerimize de bize de maşallah ablacım. Güzeliz mükemmeliz harikayız.Sağlıklı doğumlarımız olsun inşaAllah
Tabiki tatlim paylasirim,bu yuzden buradayiz zatenevet fikirlerimizi paylaşalım aynı durumdayız seninle inşallah güzel atlatıcaz bu hamileliği hiç kilo aldın mı canım ben verdim sonra aldım şuan aynı kilodayım dr. en fazla 7 kilo dedi dahiliye uzmanıma kalsa hiç alma diyor bakalım nasıl olucak diyetisyene gidince diyet uygulamanı yazarmısın bana en azından püf noktaları
Tabiki tatlim paylasirim,bu yuzden buradayiz zatenben suan 112 kiloyum canim malesef..128 kilodan inmeye calistim.banada en fazla 5 kilo alabilirsin ama.almazsan.cok daha guzel olur dedi..bende acikcasi hic kilo almak istemiyorum verirsem super olacak yeterko saglik sikintisicik masin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?