2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Çok korkuyorum gerçekten eşimde sen kiloyu şimdi dert edip bebeği strese sokma diyo da iştahım açılmaya başlamadan 3-4 kilo aldım zaten Allah sonumu hayr etsin hepimizinkini de :)))

bence sen de yazdıklarını bir kez okumalısın bize olumlu msjlar mı yolluyor yoksa sınıfta azarlanan öğrenciler gibi mi hissettiriyor Masumiyet
Arkadaşım senin konuya bakış açın bana karşı olumsuzmuş demek ki baştan beri ki bu fikir beyan ettiğim yazılarda tavrımı ters bulmuşsun o kişinin yaklaşımını ılımlı bulmanız da beni hayrete düşürdü zaten. Bakış açısı cidden çok önemli nerden bakarsan öyle görürsün net...

Evet canım balıkesırlıyım ya naptın etli çorba ya bayılırım canım cektı tırıtede oyle ama onun ıcın bır sünnet düğünü bulmam lazım en guzel orda oluyor cunku Ay olsa keskeee
ttm nin orda yıldız lokantası varya galiba yıldızdı adı demi orda var tirit de çorba da gocana aş erdim de götürsün seni ye benim için de ye

ttm nin orda yıldız lokantası varya galiba yıldızdı adı demi orda var tirit de çorba da gocana aş erdim de götürsün seni ye benim için de ye
Tiriti bilmiyorum ama ttm nin orda evet yıldız da ama orda mega yıldız var onu dıyosun sanırım ordakı çorba dışında baska lokanta yapıyorum demesin dimi ordakı offff offf en kısa zamnda gıdıcem aklıma soktun

Yahuu bir farkına varın bugün kaç kişi yazdı bana kaç kişi eleştirilerde bulundu şaka gibisiniz sürekli bir eleştiri bi cevaplar 1 kişye 10 kişyle uğraştım bugün sebep uğraşamam dedim diye bugün bu yazılanlar son olsun siz de beni geriyorsunuz bu tip kendi fikirlerinizi paylaşırken benim sizden bir ayrıcalığım yok ben de hamileyim stres bana da yaramıyor. Siz de bir sarsılın arkadaşlar.

Ben de 76yla hamile kaldım ablacım. Şuan 78 olmuşum. Yıllardır 73 74 kilo civarı gittim. Çevrem kiloma şaşırınca ayrıntılı kilo ölçümüne girmiştim. Kemik yağ oranlarını veren. Kemik ağırlığım fazla çıkmıştı 3 yıl önce. Biraz rahatlamıştım. Ama 2 aylık gebelikte 2 kilo almak canımı sıkıyor şu aralar

valla yıllarca danışmanlık yaptım canım öğretmenim ve ne ön yargılı olduğumu düşünüyorum ne de bakış açısımın olumsuz olduğunu insanlara olumsuz elektrik verirsen olumsuz tepkiler alırsın bu çok doğal ben seni tanımam etmem burda daha önce de agresif tepkiler verdin tabloya dahil olmaya çalışan arkadaşlara burdaki yazılarından biliyoruz seni aynı diğer arkadaşı da tanımadığım gibi amaaaan her neyse artık konuşmayayım bebişe olumsuz düşünceler gitmesin iyi akşamlar herkese

Canim gerilme de sadece bi fikir sundu arkdas sana çok zorlaniyorum yapamam kızlar hoş görün çocuğum var diyebilirsin kimse bi şey demez o zaman sana eminim çünkü kimse hamile bi kadını üzmek istemez şimdi yanlış Anlama beni de kazen e ilet olmak isteyen biri varsa ona devretsin böylece herkes rahatlar

3 aylık gebelkte 20 gündür tartılmadığımı ve en son 4 kilo almış olduğumu düşün rahatla canım :)))))

Yaaa kızlar napiosunuz bende yarın asercem bunlara çünkü bugün yemek yaptım :) Zağnos paşanın ordada varmış tirit yapan yerler

Kızlar ben kusmuyorum ama zayifliyorum o kadar yememe rağmen anlamıyorum 50 kiloyum her goren de vampir gibi dolasiyosun bembeyaz olmuşsun diyo üzülüyorum

Tabiki tatlim paylasirim,bu yuzden buradayiz zaten ben suan 112 kiloyum canim malesef..128 kilodan inmeye calistim.banada en fazla 5 kilo alabilirsin ama.almazsan.cok daha guzel olur dedi..bende acikcasi hic kilo almak istemiyorum verirsem super olacak yeterko saglik sikintisicik masin

Ya kızlar sac boyatma hakkinda fikriniz var mi? Rengarenk oldum surekli toplamaya calisiyorum o yuzden doguma kadar boyatamiyor muyuz yada baska cozum var mi ? Doktorum 3 aydan sonra dedi ama emin olamiyorum

Bebeğin de sen de sağlıklı ol inşallah canım benim. Doğumdan sonra çatır çatır vereceğiz kiloları Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…