2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İstanbulda oturanlar kaloriferlerinizi açmaya başladınız mı yoksa bana mı çok soğuk geliyor ev?

Ya kızlar sac boyatma hakkinda fikriniz var mi? Rengarenk oldum surekli toplamaya calisiyorum o yuzden doguma kadar boyatamiyor muyuz yada baska cozum var mi ? Doktorum 3 aydan sonra dedi ama emin olamiyorum
Bana da öylen dedi dr um canım ben hep kestırıcem hem de boyatıcam sanırım 3. Aydan sonra baya araştırdım kanıtlanmış herhangı bır zararı yokmus

Ya kızlar sac boyatma hakkinda fikriniz var mi? Rengarenk oldum surekli toplamaya calisiyorum o yuzden doguma kadar boyatamiyor muyuz yada baska cozum var mi ? Doktorum 3 aydan sonra dedi ama emin olamiyorum
Beni dr um 3 aydan sonra organik boyatabilirsin dedi ama ben yine de boyatmayacam organikde olsa içinde bi kimyasal vardır sonuçta kafa derisinden kana karışır bebeğe geçer risk almak istemem

Bana da öylen dedi dr um canım ben hep kestırıcem hem de boyatıcam sanırım 3. Aydan sonra baya araştırdım kanıtlanmış herhangı bır zararı yokmus
Bitkisel boya satiliyor eczanelerde ben de onlari arastiricam bakalim ne kadar mantikli bilmiyorum ama beni de bilgilendirirsen sevinirim bi duyum alirsan eger

Beni dr um 3 aydan sonra organik boyatabilirsin dedi ama ben yine de boyatmayacam organikde olsa içinde bi kimyasal vardır sonuçta kafa derisinden kana karışır bebeğe geçer risk almak istemem
Benim de korkum bu ama arastirdigim kadariyla bi sorun yok diyorlar. Calismiyor olsam hic ugrasmiycam ama boylede aynaya baktikca kotu hissediyorum acikcasi ikilimde kaliyorum hep

Bende yarin dr gidicem saat 1 de insallah sorunumuz olmaz benim gebeligim biraz sjkintili geciyor carsamba kanamam oldu hafif once pembe sonra kirmixi oldu dr gorustum hemen prigestan verdi gunde 2 kere 200mg yarinda konrtole cagirdi ilk kizimda bole bisey olmamisti cok korkuyorum insallah birsey olmamistir

Bitkisel boya satiliyor eczanelerde ben de onlari arastiricam bakalim ne kadar mantikli bilmiyorum ama beni de bilgilendirirsen sevinirim bi duyum alirsan eger
Bıtkısel boyların ıcınde de var kımyasal yok dıyen yalan söyler kana karışma gıbı bır durum yok ben normal loreal marka alıp boyayacagım onda boya kokusu da yok

Kızlar ben kusmuyorum ama zayifliyorum o kadar yememe rağmen anlamıyorum 50 kiloyum her goren de vampir gibi dolasiyosun bembeyaz olmuşsun diyo üzülüyorum
Bende de bulantı var ama kusma yok.yinede kilo vermşim. Ona güvenip biraz tatlı kaçamağı yapıyorum ama korkuyorum da acaba depolanıp ileriki aylarda kilo olarak geri döner mi diye.

Benim de korkum bu ama arastirdigim kadariyla bi sorun yok diyorlar. Calismiyor olsam hic ugrasmiycam ama boylede aynaya baktikca kotu hissediyorum acikcasi ikilimde kaliyorum hep
Esra erol sap sarı yaptırmış saçlarını bi de hamile 7 aylık falan organiktir muhtemelen boyası ama emin olamıyor ki insan ece erkende boyatıyordu ben yaptırmayı düşünmüyorum. Siz iyice araştırın içinize sinerse yaptırırsınız...

Bende de bulantı var ama kusma yok.yinede kilo vermşim. Ona güvenip biraz tatlı kaçamağı yapıyorum ama korkuyorum da acaba depolanıp ileriki aylarda kilo olarak geri döner mi diye.
Bendensin sende ... Üzülüyorum ya kansızlık da var bende bembeyaz dolaşıyorum ama üzülüyorum herkes oyle deyince sanki bebegime bakamiyorum gibi

İnşallah kontrolün güzel geçer güzel haberlerini bizimle paylaş mutlaka. Bebeklerimiz Allaha emanet

Kızlar eşim şimdi doktorumu aradı buara çok fazla halsizlilik asit ve eleviti birlikte kullanabilir mi yoksa birini bıraksın mı dedi her ikisinide kullanabilir demiş ama ikisinde de folik asit var kafam karıştı
Ben dün doktora gittim folik asit i bırak artık elevit yazıyorum onda folik asit de var içeriği daha zengin dedi çıkarkende yine sordum aynı anda onermedi folik asiti kullanma artık dedi bende öyle yaptım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…