- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.421
Bana da öylen dedi dr um canım ben hep kestırıcem hem de boyatıcam sanırım 3. Aydan sonra baya araştırdım kanıtlanmış herhangı bır zararı yokmusYa kızlar sac boyatma hakkinda fikriniz var mi? Rengarenk oldum surekli toplamaya calisiyorum o yuzden doguma kadar boyatamiyor muyuz yada baska cozum var mi ? Doktorum 3 aydan sonra dedi ama emin olamiyorum
Beni dr um 3 aydan sonra organik boyatabilirsin dedi ama ben yine de boyatmayacam organikde olsa içinde bi kimyasal vardır sonuçta kafa derisinden kana karışır bebeğe geçer risk almak istememYa kızlar sac boyatma hakkinda fikriniz var mi? Rengarenk oldum surekli toplamaya calisiyorum o yuzden doguma kadar boyatamiyor muyuz yada baska cozum var mi ? Doktorum 3 aydan sonra dedi ama emin olamiyorum
Bitkisel boya satiliyor eczanelerde ben de onlari arastiricam bakalim ne kadar mantikli bilmiyorum ama beni de bilgilendirirsen sevinirim bi duyum alirsan egerBana da öylen dedi dr um canım ben hep kestırıcem hem de boyatıcam sanırım 3. Aydan sonra baya araştırdım kanıtlanmış herhangı bır zararı yokmus
Bende actim usuyorum bende ozellikle ayaklarimİstanbulda oturanlar kaloriferlerinizi açmaya başladınız mı yoksa bana mı çok soğuk geliyor ev?
Benim de korkum bu ama arastirdigim kadariyla bi sorun yok diyorlar. Calismiyor olsam hic ugrasmiycam ama boylede aynaya baktikca kotu hissediyorum acikcasi ikilimde kaliyorum hepBeni dr um 3 aydan sonra organik boyatabilirsin dedi ama ben yine de boyatmayacam organikde olsa içinde bi kimyasal vardır sonuçta kafa derisinden kana karışır bebeğe geçer risk almak istemem
Evin içinde derece salonda 24 gösteriyor yatak odaları daha soğuk kalın yorgan çıkardımBende actim usuyorum bende ozellikle ayaklarim
Bıtkısel boyların ıcınde de var kımyasal yok dıyen yalan söyler kana karışma gıbı bır durum yok ben normal loreal marka alıp boyayacagım onda boya kokusu da yokBitkisel boya satiliyor eczanelerde ben de onlari arastiricam bakalim ne kadar mantikli bilmiyorum ama beni de bilgilendirirsen sevinirim bi duyum alirsan eger
Bende de bulantı var ama kusma yok.yinede kilo vermşim. Ona güvenip biraz tatlı kaçamağı yapıyorum ama korkuyorum da acaba depolanıp ileriki aylarda kilo olarak geri döner mi diye.Kızlar ben kusmuyorum ama zayifliyorum o kadar yememe rağmen anlamıyorum 50 kiloyum her goren de vampir gibi dolasiyosun bembeyaz olmuşsun diyo üzülüyorum
Esra erol sap sarı yaptırmış saçlarını bi de hamile 7 aylık falan organiktir muhtemelen boyası ama emin olamıyor ki insan ece erkende boyatıyordu ben yaptırmayı düşünmüyorum. Siz iyice araştırın içinize sinerse yaptırırsınız...Benim de korkum bu ama arastirdigim kadariyla bi sorun yok diyorlar. Calismiyor olsam hic ugrasmiycam ama boylede aynaya baktikca kotu hissediyorum acikcasi ikilimde kaliyorum hep
Bendensin sende ... Üzülüyorum ya kansızlık da var bende bembeyaz dolaşıyorum ama üzülüyorum herkes oyle deyince sanki bebegime bakamiyorum gibiBende de bulantı var ama kusma yok.yinede kilo vermşim. Ona güvenip biraz tatlı kaçamağı yapıyorum ama korkuyorum da acaba depolanıp ileriki aylarda kilo olarak geri döner mi diye.
İnşallah kontrolün güzel geçer güzel haberlerini bizimle paylaş mutlaka. Bebeklerimiz Allaha emanetBende yarin dr gidicem saat 1 de insallah sorunumuz olmaz benim gebeligim biraz sjkintili geciyor carsamba kanamam oldu hafif once pembe sonra kirmixi oldu dr gorustum hemen prigestan verdi gunde 2 kere 200mg yarinda konrtole cagirdi ilk kizimda bole bisey olmamisti cok korkuyorum insallah birsey olmamistir
Tabiki yazarim dua edin cok korkuyorum.İnşallah kontrolün güzel geçer güzel haberlerini bizimle paylaş mutlaka. Bebeklerimiz Allaha emanet
Bugün dr kimler gitmiş bakalım?Erkan_Pinar sevindim güzel haberlerine
Kanada'dan size selam olsun :)Kızlar siz istanbulda donuyosunuz biz sivasta ne yapalım titriyoruz buz gibiiiiii
Ben dün doktora gittim folik asit i bırak artık elevit yazıyorum onda folik asit de var içeriği daha zengin dedi çıkarkende yine sordum aynı anda onermedi folik asiti kullanma artık dedi bende öyle yaptım cnmKızlar eşim şimdi doktorumu aradı buara çok fazla halsizlilik asit ve eleviti birlikte kullanabilir mi yoksa birini bıraksın mı dedi her ikisinide kullanabilir demiş ama ikisinde de folik asit var kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?