2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım hemşirede dr da her gebeden yüklü bi para alıyormuş öyle biliyorum ondandır bu ilgi alaka

demek prim alıyorlar bak çahallaraaa
ben de maaşlarından kesilmesin diye böle kibarlar sanıyorum. ay kadın bi kibardı çıt çıt kırıldım. nerdeyse iyi ki gebe kaldınız deyip teşekkür edicekti yani

Allah kolayligini verir canim merak etme

Arkadaşlar bende mayis da anne olacak allah nasip ederse tüp bebek :) daha 6 haftalık ken dr kıza benziyor dedi keseden tahmin etmiş size de yorum yapmis miydi dr
hayırlı olsun insallah allah kucagına da almak nasip etsin.
daha 6 haftalıkken mi söyledi cinsiyetini. allah alllah. benim ki tam bir odundu sorular sordum bi anomali durumu var mı vs vs diye put gibiydi adam ya .. ki 7 haftalıkken kalp atışını bile duyduk gümbür gümbür.

bende işyerindekilere söylemedim. nişanlıyım ben şu anda evlilik için gün alıcam yarın o arada doktoru görebilirsem bir de bebegime bakayım diyorum. hem daha 3 ay olmadan kimsenin bilmesine de gerek yok hem de işyerinde gereksiz insanlar var bilsinler istemiyorum. dedikodu yapmaları işten bile değil. kırk takla atıyorum valla kontroller için of of..

Canim aile hekimini biliyorsan git bildirim yap..gercekten ceza geliyor ama gec kalmista degiliz bildirmek icin..cunku asi zamanlarinda ve son haftalarda.dogum sonrasi takipleri bildiriyorlar sadece..bende henuz yapmadim cunku daha once kayiplarim oldu sonrasi uzucu oldu,biraz daha bekleyip haber vericem ins.

Arkadaşlar bende mayis da anne olacak allah nasip ederse tüp bebek :) daha 6 haftalık ken dr kıza benziyor dedi keseden tahmin etmiş size de yorum yapmis miydi dr
Cok merak.ettim.sakincasi yoksa foto atar misin ultrason ciktisinin?

Kizlar aile hekimine gidemeyen arasin ve her doktorun ebe hemsiresi var takibi zaten.onlar yapiyor..telefonla arayip durumunuzu izah edin bilgileri telefondada aliyorlar..zaten kayit acmak icin gebelik haftasi kilo boy yas ve esinizle sizin kan grubunuz..musait zamandada gidince tansiyonunuzuda takip eder.gidemeyentelf arasin

Nadiren yasiyorum. Adet sancisi gibi yoginsa agrilarin dr unla gorus bence canim
Benimde var ama daha cok kasiklarda ara ara oluyor.orta kisimda agri sanci yok.kenarlardan vuruyor bazen.ama sanirim genisliyor keseler.artik tenis topu buyuklugu kadarmis rahmimiz normal herhalde

ben gelemem işlerim çok yogun dedim illa gelin en kısa zamanda lütfen filan diye rica etti.
buradakiler zaten durmadan izin alıyorsun filan demeye de basladılar. insan sölemekte istemiyor ki

Cok ucukmus canim rakamlar hangi hastaneye gidiyorsun

Hosgeldin canim.
Hayirli olsun minigin.
Saglikla dogsun insallah

ben gelemem işlerim çok yogun dedim illa gelin en kısa zamanda lütfen filan diye rica etti.
buradakiler zaten durmadan izin alıyorsun filan demeye de basladılar. insan sölemekte istemiyor ki
Ben.ilk.gebeligimde gidememisdim ve telf bilgileri aldilar.bir sikinti olursa gelirsiniz demisti ..zaten sizinle ilgili durumlar oldukca haber vericez demislerdi.asilar vs

Slm
Size bir sorum olcak benim 10+2 haftam bende diger hamilelere nazaran sık tuvalete gitme gibi bir belirtim olmadı değişmedi acaba bende sorunmu var diye düşünüyorum benim gibi olan varmı acaba
Neden sorun olsun ki canim. Ama sivi tuketimine dikkat et bence bol su ic

Bugün biraz yordum kendimi kasık Ağrı'm var uzandım korkudan bakalım benim de bu Çarşamba 2li test günüm inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırım
MERHABA CANIM. işlerim yoğun çok takip edemiyorum. benım doktorda perşembe gunu çağırdı. 11+2 oluyoruz o gun. ense kalınlığına bakalım dedı ama hiç 2 li testten bahsetmedi kafam karışık yaptırsammı yaptırmasam mı. benım doktor 2 li yi gereksiz buluyırmuş. 3. lü yü yapıyormuş

Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Sartlandirma kendini bence normal dogum diye.
En kolayindan olur insallah

Hosgeldin canim.
Hayirli olsun minigin.
Saglikla dogsun insallah
çook teşekkür ediyorum. iyi ki siz varsınız hep beraber olmak ne güzel

Ben.ilk.gebeligimde gidememisdim ve telf bilgileri aldilar.bir sikinti olursa gelirsiniz demisti ..zaten sizinle ilgili durumlar oldukca haber vericez demislerdi.asilar vs
ögrendiğim iyi oldu. teşekkür ederim

Hakkinda hayirlisi olsun canim.
Sartlandirma kendini bence normal dogum diye.
En kolayindan olur insallah
haklısınız. şartlandırmamak lazım onemli olan bebeğin saglıgı ve tabi ki benim.
zaten bunu düşünmek için çok zamanım var. onemli olan o saglıklı olsun. kafamda kurmamaya çalışıorum. her anne adayı gibi bende çok baglandım benimle kalsın diye duacıyım ...

Bu sağlık ocaklarına kayıt olmak şartmıki hem çalışıyorum hemde bağlı oldugumuz sağlık ocagı minicik içeri girince bile nefesim kesiliyo doğru dürüst hemşire ve dr bile yok
Evet canim kayit olmak gerekiyor.
Ayrica son yasa geregi is yertinden kontrol izni alabiliyorsun.git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…