- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.001
izmirdesin sanırım cnm hangi hastaneye gidiyorsun[/QUOTE]Cnm bn 3 kilo verdim yemek konusunda bn deendiseliydim. Ama bebek gelişimi normalsx korkma.
evet cnm ilk aylarda olabiliyormuş kilo verme bi sakıncasıda yokmuş,adet tarihimle uyumlu çıktı ultrasonda gelişimi çok şükür[/QUOTE]mayis cicegbağışların 3115528 .!.:Cnm bn 3 kilo verdim yemek konusunda bn deendiseliydim. Ama bebek gelişimi normalsx korkma.
selam hanımlar.. normalde doktorum bir ay sonraya çağırmıştı ama ben iki hafta zor sabredebildim dün tekrar gittim kontroleçok şükür herşey yolunda fasulyem büyümüştü biraz daha ama cinsiyeti 16. haftadan önce söylemiyormuş doktorum kız bebek çok istiyorum ama erkek olacakmış gibi hissediyorum, sağlıklı sıhhatli olsun da hiç önemli değil cinsiyeti ve daha geç öğrenmek. 3 hafta sonraya çağırdı doktorum ense ölçümü için 12+1 olacağız o zaman geç bi zaman mı ? bazı arkadaşlar geç olunca ölçüm yanlış çıkıyo filan yazmışlardı
selam hanımlar.. normalde doktorum bir ay sonraya çağırmıştı ama ben iki hafta zor sabredebildim dün tekrar gittim kontroleçok şükür herşey yolunda fasulyem büyümüştü biraz daha ama cinsiyeti 16. haftadan önce söylemiyormuş doktorum kız bebek çok istiyorum ama erkek olacakmış gibi hissediyorum, sağlıklı sıhhatli olsun da hiç önemli değil cinsiyeti ve daha geç öğrenmek. 3 hafta sonraya çağırdı doktorum ense ölçümü için 12+1 olacağız o zaman geç bi zaman mı ? bazı arkadaşlar geç olunca ölçüm yanlış çıkıyo filan yazmışlardı[/QUOTE slm canım bence tam zamanında gidiyorsun bende iki hafta sonra ikili test yaptıracağım 12+2 olacagım o zaman off zaman geçmiyor hayırlısı olsun hepimiz için işşallah
Merhaba,
10+0 ile bende aranızdayım.
37 yaşındayım ve bu benim ilk hamileliğim. Korunmasız ilk ilişkide şans yüzüme güldü. 7. hafta kalp atışlarını duyduk şükür ama ne yazık ki bir daha kontrole gidemedim. Yarın inşallah gidip göreceğim bebişimi.
Beni de aranıza alır mısınız ?
Hoş geldin. Sorunsuz bir hamilelik dilerim.
7 ya da 8 haftalıktı öğrenememiştik henüz, ikinci kontrolüme gittiğimde öğrendim. Çok sağolun. Her ne kadar nasip boyutunu bilsem de üzülmemek elde değil, bir de gidip ayaklarınla aldırmak da çok fena bi duygu. Allah kimseye yaşatmasın. Herşeyin ötesinde veren de Allah alan da Allah. Daha dikkatli olmayı öğrenirim inşallah bu sayede. İnsan dostunu düşmanını da daha iyi anlıyor böyle durumlarda, bi de bu boyutu var maalesef. Allah herkesin kalbine göre versin:)
Selam kızlar bende Kurtkoy ersoy hastanesi mine hanıma gidiyorum çok tatlı bir kadın ilk kan testlerini aile hekiminde ücretsiz yaptırdım ve kabul etti idrar testini orda yaptırdım 11-TL idi bugün kontrole gittim herşey gayet iyiydi 9+4 haftalik olmuşuz gitmişken ikili testin fiyatını sordum 50-Tl dediler diğer hastanelere göre gayet uygun yakınlarda oturan varsa tavsiye ederim hastaneyi ve dru. Hepimizin sağlıklı geldikleri olur ins.arkadaslar normalde ölcümü doktor kendi ultrason makinasında yaparsa sadece kana para veriosunuz benim gittgim hastanedeki tüm kadın dogumcular genelde baska ultrasona yönlendiriolarki 300 küsürlü bi rakama tabi oluyor oda ama asistanından ögrendimki sadece benim gittgim doktor ölcümü kendisi yapıormuski hastaları bosuna para vermesin fazla sadece kana 120 tl verşcem
Aslında SGK anlaşması var fakat bu testi sgk karşılamıyormuş.
Aaa bunu ogrendigim iyi oldu,aklimda olsun..peki neden ikisini birarada kabul etmiyor acaba?KIZLAR SİZE BİR BİLGİ DAHA VEREYİM SAĞLIK OCAĞINDA TETENOZ AŞI YAPIYORLAR YA O TETENOZ+DİFTERİYMİŞ DOKTORUM YAPTIRMAYACAKSIN DEDİ TETENOZ SADE OLARAK KENDİ ZAMANI GELDİGİNDE YAZACAKMIŞ ECZANEDEN ALACAKMIŞIM 7 SENE SONUNDA DOKTORUMU DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM AMA BU DOKTORU ÇOK BEĞENDİM SİZLER DE KONTROLE GİTTİĞİNİZ DE SORARMISINIZ
KIZLAR SİZE BİR BİLGİ DAHA VEREYİM SAĞLIK OCAĞINDA TETENOZ AŞI YAPIYORLAR YA O TETENOZ+DİFTERİYMİŞ DOKTORUM YAPTIRMAYACAKSIN DEDİ TETENOZ SADE OLARAK KENDİ ZAMANI GELDİGİNDE YAZACAKMIŞ ECZANEDEN ALACAKMIŞIM 7 SENE SONUNDA DOKTORUMU DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM AMA BU DOKTORU ÇOK BEĞENDİM SİZLER DE KONTROLE GİTTİĞİNİZ DE SORARMISINIZ
ben ögrendim daha bir hafta olmadan aradılar. illa gelin diye baskı yaptılar. sizi aramadılar mı?İĞNEMİ YAPILIOMUŞ BEN HALA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM( ZAMAN BULUP GİDEMEDİM Bİ ÇALIŞIYORUM Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH ...
Yaptırmayı düşünmüyorum ben. Zaten sadece risk oranı veriyor ve 2genetik boz. tanımlanıyor. Önceden bilmek isteyeceğim bir şey değil şahsım adına. Kimi insanlar bilmek ister tabii onlara saygı duyuyorum.Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Bayanlar İkili test için ne düşünüyorsunuz??
Yaptırmak sizce gerekli mi yada yaptırmamakta bi sıkıntı olur mu
ben ögrendim daha bir hafta olmadan aradılar. illa gelin diye baskı yaptılar. sizi aramadılar mı?
gittim kan testlerimi yaptırdım temiz çıktı şükür.
o aşılardan bana da bahsettiler ama ne yapmalı anlamadım. doktoruma mı sormalıyım yoksa hiç yaptırmamalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?