2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
SİZLERE TARAMA TESTİ İÇİN AÇIK FİKRİMİ SÖYLEYEYİM YAPTIRMAYIN DOKTORUNUZA 4 LÜ TARAMA TESTİNİ SORUN ÇÜNKÜ 4 LÜ TARAMA HEPSİNİ KAPSIYOR 2 Lİ YAPTIRANLAR SONRA 3 LÜ DÖRTLÜ TEKLİFİ DE GELEBİLİR BEN OĞLUM DA 4 LÜ YAPTIRDI DOKTORUM HEPSİNİ KAPSIYOR DEDİ BİR DE 4 BOYUTLU USG GİRDİM ÇÜNKÜ BENİM KALBİM DOĞUŞTAN DELİK BEBEKLERİM DE OMA RİSKİ OLABİLİR DİYE TARAMLAR ZEKA İÇİN 4 BOYUTLU USG İSE ORGAN TARAMASI İÇİN BİLGİNİZ OLSUN

Cnm bn 3 kilo verdim yemek konusunda bn deendiseliydim. Ama bebek gelişimi normalsx korkma.
izmirdesin sanırım cnm hangi hastaneye gidiyorsun[/QUOTE]
Bn özel dr gidiyorum cnm ama rahatsızlaninca bir çok yere gittim en çok Buca kadın doğum.gayet te güzel ilgileniyorla r ama uzak çok bana.

selam hanımlar.. normalde doktorum bir ay sonraya çağırmıştı ama ben iki hafta zor sabredebildim dün tekrar gittim kontrole çok şükür herşey yolunda fasulyem büyümüştü biraz daha ama cinsiyeti 16. haftadan önce söylemiyormuş doktorum kız bebek çok istiyorum ama erkek olacakmış gibi hissediyorum, sağlıklı sıhhatli olsun da hiç önemli değil cinsiyeti ve daha geç öğrenmek. 3 hafta sonraya çağırdı doktorum ense ölçümü için 12+1 olacağız o zaman geç bi zaman mı ? bazı arkadaşlar geç olunca ölçüm yanlış çıkıyo filan yazmışlardı

mayis cicegbağışların 3115528 .!.:
Cnm bn 3 kilo verdim yemek konusunda bn deendiseliydim. Ama bebek gelişimi normalsx korkma.
evet cnm ilk aylarda olabiliyormuş kilo verme bi sakıncasıda yokmuş,adet tarihimle uyumlu çıktı ultrasonda gelişimi çok şükür[/QUOTE]
Sevindim cnm allah korusun miniklerimizi

Hoş geldin. Sorunsuz bir hamilelik dilerim.

Allah sana sabırlar versin. Tez vakitde sağlıklı bir bebekle acını dindirsin Rabbim.

Kızlar ben Kozyatağı Central Hospital Figen hanıma gidiyorum. Bu hastaneye giden bir var mı grubumuzda acaba :)

Slm
Size bir sorum olcak benim 10+2 haftam bende diger hamilelere nazaran sık tuvalete gitme gibi bir belirtim olmadı değişmedi acaba bende sorunmu var diye düşünüyorum benim gibi olan varmı acaba

Selam kızlar bende Kurtkoy ersoy hastanesi mine hanıma gidiyorum çok tatlı bir kadın ilk kan testlerini aile hekiminde ücretsiz yaptırdım ve kabul etti idrar testini orda yaptırdım 11-TL idi bugün kontrole gittim herşey gayet iyiydi 9+4 haftalik olmuşuz gitmişken ikili testin fiyatını sordum 50-Tl dediler diğer hastanelere göre gayet uygun yakınlarda oturan varsa tavsiye ederim hastaneyi ve dru. Hepimizin sağlıklı geldikleri olur ins.

Aslında SGK anlaşması var fakat bu testi sgk karşılamıyormuş.

EVET CNM SGK KARŞILIYOR BOŞUNA ÇOK PARA VERMEYE GEREK YOK ... BAZILARI MAKUL OLUYO YİNEDE ZATEN BENDE BU TESTİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNMÜYORUM KAÇ TANE ARKADAŞIMI STRESE SOKTULAR HEP HEPSİDE SAPASAĞLAM ÇOCUKLAR DOĞURDU DOWN SENDROMLU OLSA BİLE ALDIRABİLİCEKMİYİZ BEBİŞLERİMİZİ ...

Son düzenleme:
KIZLAR SİZE BİR BİLGİ DAHA VEREYİM SAĞLIK OCAĞINDA TETENOZ AŞI YAPIYORLAR YA O TETENOZ+DİFTERİYMİŞ DOKTORUM YAPTIRMAYACAKSIN DEDİ TETENOZ SADE OLARAK KENDİ ZAMANI GELDİGİNDE YAZACAKMIŞ ECZANEDEN ALACAKMIŞIM 7 SENE SONUNDA DOKTORUMU DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM AMA BU DOKTORU ÇOK BEĞENDİM SİZLER DE KONTROLE GİTTİĞİNİZ DE SORARMISINIZ

benim daha doktorum belli değil. ataşehir medi time da ögrendim ultrason ve kan testi ile sonra da başka doktor görmedim zaten.
saygı hastanesi var sultanbeyli de onu öneriyorlar ama baba adayımız çok pinti sinir etti beni. dedim ben bebeğimin masraflarını karşılarım saçmalama. gerçi sonra dönüyor aklı sıra şaka yapıyor bu erkeklerin anlayışsızlıkları deli ediyor beni. hormon bombası olmuşuz hesab ettiği şeye bak.
neyse sancaktepe sultanbeyli ataşehir çevresinde orta fiyat aralığında memnun oldugunuz doktor var mı ?
bir de 37 yaşımda ilk gebeliğim, normal dogum mümkün mü ? doktorlar daha erken konuşmak için diyorlar.
off çok heyecanlı ve meraklıyım farkındayım çok soru soruyorum ama mazur görün.
gebeliğimi henüz annemle paylaşamadım ablam biliyor ama onun da çocuğu yok. tecrübeli annelerden yorum bekliyorum :)

Bir de ben şimdiden kalınlaştım. son bir kaç kaftadır iştahım çok açıktı. 73,8 çıktım tartıda ilk gebeliğimin test ediliği 7. haftada. boyum 165 cm. sanırım toparlak bişi olarak doguracağım. gerçi benim umrumda değil ama işte kımıldayamayacak kadar da kilo almak istemem normal olsun çok isterim dogumum. nasip kısmet ve hayırlısı diyelim

Aaa bunu ogrendigim iyi oldu,aklimda olsun..peki neden ikisini birarada kabul etmiyor acaba?

İĞNEMİ YAPILIOMUŞ BEN HALA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM ( ZAMAN BULUP GİDEMEDİM Bİ ÇALIŞIYORUM Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH ...

İĞNEMİ YAPILIOMUŞ BEN HALA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM ( ZAMAN BULUP GİDEMEDİM Bİ ÇALIŞIYORUM Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH ...
ben ögrendim daha bir hafta olmadan aradılar. illa gelin diye baskı yaptılar. sizi aramadılar mı?
gittim kan testlerimi yaptırdım temiz çıktı şükür.
o aşılardan bana da bahsettiler ama ne yapmalı anlamadım. doktoruma mı sormalıyım yoksa hiç yaptırmamalı mıyım?

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Bayanlar İkili test için ne düşünüyorsunuz??
Yaptırmak sizce gerekli mi yada yaptırmamakta bi sıkıntı olur mu
Yaptırmayı düşünmüyorum ben. Zaten sadece risk oranı veriyor ve 2genetik boz. tanımlanıyor. Önceden bilmek isteyeceğim bir şey değil şahsım adına. Kimi insanlar bilmek ister tabii onlara saygı duyuyorum.

Detaylı ultrason 20. hafta civarı yapılıyormuş. Onu yaptırmak istiyorum çünkü onda organlarına ve uzuvlarına bakılıyor. Tedavi edilebilir rahatsızlığı varsa bilmek ve önlem almak isterim çünkü.

YOK ARAMADILAR HERKEZ ARARLAR DİOLAR AMA DEVLETTEN KAN TESTİ VERİNCE ONLARA GİDİOMUŞ DİREK O ZAMAN ARIYOLARMIŞ BEN İLK ÖĞRENİCEĞİM ZAMAN ÖZELDE YAPTIRMIŞTIM ŞİMDİ YARINN DEVLETTE YAPTIRCAM ONDAN SONRA KESİN ARARLAR DİOLAR ARKADAŞLARIM ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…