- 4 Eylül 2015
- 641
- 2.221
- 113
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.081
Sağol canım ben de iyi gibiyim. Bu aralar kabızlıkla uğraşıyorum;/iyi akşamlarr kendi adıma iyi sayılırım sen nasılsın?
Çantanda kuru yemiş bulundurabilirsin..Yorgun bitkin hem full dersim vardi hem nobetciydim hem veli toplantim vardi :/ yemek bile yiyemedim
Dr kabız için ilaç veriyo canım bana özellikle sordu kabız varmı diye yok deyince tmm dedi banada tam tersi normalde hep kabızdım ama hamilelikle düzene girdim. Kontrole gidince bir danış istersen drunaSağol canım ben de iyi gibiyim. Bu aralar kabızlıkla uğraşıyorum;/
Sanırım içtiğim ilaçlar yüzünden oluyo..
Kizlar merhaba mayista insallah ben de anne olacagim
Simdi 9 haftalik ama ben hic bisey hissetmiyorum son kontrolumde randevum arasinda 2 hafta var. Haftaya carsamba gidicem doktora ama merak icindeyim. Hala kalbi atiyomu orda mi hala diye. Bu haftalarda sizler nasilsiniz? Benzer endiseler oluyormu sizde de?
Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın miniginizi inşallah, ara ara bende hissizleşiyorum sonra yediğim bişey dokununca anlıyorum varlığını :)Kizlar merhaba mayista insallah ben de anne olacagim
Simdi 9 haftalik ama ben hic bisey hissetmiyorum son kontrolumde randevum arasinda 2 hafta var. Haftaya carsamba gidicem doktora ama merak icindeyim. Hala kalbi atiyomu orda mi hala diye. Bu haftalarda sizler nasilsiniz? Benzer endiseler oluyormu sizde de?
Amiiin hepimizin bebegini korusun allahim. En azindan yalniz degilim normal demekki bu endiseler. Burda okudukca bebek kaybetme konularini iyice icim daraliyo. Bana aslinda 12 haftaya kadar cagirmiyoruz ama uzun olursa arada gel bi sefer demisti. Bende tam orta tarihlere randevu aldim. Insallah sabah randevunuzda guzel haberler alirsinizaramıza hoşgeldin.
inan aynı durumdayım. 7. haftamdan beri göremedim kalbi hala atıyor mu diye merak içindeyimç
doktor 9. hafta cagırdı ama gidemedim. nasipse sabah gidicem doktora zaman olursa göreceğim bebişi de.
allah saglıkla kucaklarımıaz almayı nasip etsin.
Ah o belirtiler zaten onlar da olmasa napicaz.Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın miniginizi inşallah, ara ara bende hissizleşiyorum sonra yediğim bişey dokununca anlıyorum varlığını :)
Evet bendede çok oluyo o durum yada bulanti yapio yediklerim agır gelince ozman diyorum evet iyiymişsin anladım seniAh o belirtiler zaten onlar da olmasa napicaz.
Cok gazli bi hamilelik geciriyorum gaz olunca agliyorum rahatsizliktan yerlerde surunuyorum resmen. Olmayinca da bisey mi oldu acaba niye bisey yok diyorum dengemizi bozdu minikler
Demin tartıldım 2 kilo vermişim kızlar tamam ilk 3 ay hiç kilo almamak en sağlıklı olanı ama ben de vermişim normal mı sizce buaslında yumurta yoğurt sebze sut falanda hergun yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım normal mı sizce bu bu arada hiç mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar
Insan midesinin bulanmasindan mutlu olacak hale geliyor ne degisik bi durum bu hamilelikEvet bendede çok oluyo o durum yada bulanti yapio yediklerim agır gelince ozman diyorum evet iyiymişsin anladım seni
Evet hormonların oyunu çok gerçektenCok olmadigi surece verilmesi de normal sanirim ben de veriyorum cunku. Ustelik siz kilo yapicak seyler yememissiniz faydali beslenmissiniz ben midem yuzunden sadece ekmek makarna vb yiyorum yine de vermisim bence metabolizmamiz hizli calisiyor. Ama bu aydan sonrada verirseniz doktora bahsedin tabi
Insan midesinin bulanmasindan mutlu olacak hale geliyor ne degisik bi durum bu hamilelik
Kilo kaybı normalmi bilmiyorum ama kendimden biliyorum almak hiç iyi değil daha 8 haftadayım 5 kilo almışım bileDemin tartıldım 2 kilo vermişim kızlar tamam ilk 3 ay hiç kilo almamak en sağlıklı olanı ama ben de vermişim normal mı sizce buaslında yumurta yoğurt sebze sut falanda hergun yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım normal mı sizce bu bu arada hiç mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar
Ya aslında ben de tamam cıkolata zararlı seyler falan hiç yemedim 3 aydır ama hergun ekmek yerim makarna falanda yedim anlamdım inşallah zararı yokturCok olmadigi surece verilmesi de normal sanirim ben de veriyorum cunku. Ustelik siz kilo yapicak seyler yememissiniz faydali beslenmissiniz ben midem yuzunden sadece ekmek makarna vb yiyorum yine de vermisim bence metabolizmamiz hizli calisiyor. Ama bu aydan sonrada verirseniz doktora bahsedin tabi
Insan midesinin bulanmasindan mutlu olacak hale geliyor ne degisik bi durum bu hamilelik
Zararli degiller genel anlamda ben oncesinde karatay beslenmesine uygun besleniyordum ekmeksiz vs o yuzden bana zararli geliyorlar ama ben suan hic yumurta sut falan yiyemiyorum su bile icemiyorum. Yemeseniz de verseniz uzulmeniz normal ama vucudunuza gerekli besinleri vermissiniz endise etmeyinYa aslında ben de tamam cıkolata zararlı seyler falan hiç yemedim 3 aydır ama hergun ekmek yerim makarna falanda yedim anlamdım inşallah zararı yoktur
Kilo kaybı normalmi bilmiyorum ama kendimden biliyorum almak hiç iyi değil daha 8 haftadayım 5 kilo almışım bile
Aynı kaderi paylaşıyoruz demekki abur cuburda yemiyorum ben ekmeklede çok aram yok ama yemekler gözümde tütüyo sürekli açlık hissediyorum elimde grisiniyle dolaşıyorum 2 gündür.Bi gram bile kaybetmedim sürekli alıyorum ve hiç bulantım yok
Aynı kaderi paylaşıyoruz demekki abur cuburda yemiyorum ben ekmeklede çok aram yok ama yemekler gözümde tütüyo sürekli açlık hissediyorum elimde grisiniyle dolaşıyorum 2 gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?