- 5 Ocak 2011
- 14.501
- 23.164
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.021
ben özelde yaptırdım kan testimi.tam 6 gün sonra aradılar gebelik durumu var sanırım diye. özeldekilerin de devlete haber verme zorunluluğu var. anında gebliz sistemine düşüyor bilgiler. bir yandan güzel bir yandan da tuhaf ve rahatsız edici bir durumYOK ARAMADILAR HERKEZ ARARLAR DİOLAR AMA DEVLETTEN KAN TESTİ VERİNCE ONLARA GİDİOMUŞ DİREK O ZAMAN ARIYOLARMIŞ BEN İLK ÖĞRENİCEĞİM ZAMAN ÖZELDE YAPTIRMIŞTIM ŞİMDİ YARINN DEVLETTE YAPTIRCAM ONDAN SONRA KESİN ARARLAR DİOLAR ARKADAŞLARIM ...
Bir de ben şimdiden kalınlaştım.son bir kaç kaftadır iştahım çok açıktı. 73,8 çıktım tartıda ilk gebeliğimin test ediliği 7. haftada. boyum 165 cm. sanırım toparlak bişi olarak doguracağım. gerçi benim umrumda değil ama işte kımıldayamayacak kadar da kilo almak istemem normal olsun çok isterim dogumum. nasip kısmet ve hayırlısı diyelim
BİZİM SADECE TETENOZA İHTİYACIMIZ VARMIŞ DİFTERİ GEREKSİZMİŞAaa bunu ogrendigim iyi oldu,aklimda olsun..peki neden ikisini birarada kabul etmiyor acaba?
İĞNEMİ YAPILIOMUŞ BEN HALA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM( ZAMAN BULUP GİDEMEDİM Bİ ÇALIŞIYORUM Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH ...
ben özelde yaptırdım kan testimi.tam 6 gün sonra aradılar gebelik durumu var sanırım diye. özeldekilerin de devlete haber verme zorunluluğu var. anında gebliz sistemine düşüyor bilgiler. bir yandan güzel bir yandan da tuhaf ve rahatsız edici bir durum
NORMAL DOĞUMUN YAŞLA ALAKASI YOK AMA GERÇEKTEN BEBEK BÜYÜDÜKÇE BELLİ OLUYOR DOĞUM ŞEKLİ BEN 38 HAFTALIK OĞLUMU 4 KG DOĞURDUM SEZARYENLE NORMAL OLMAZDI KESİNLİKLE
İstenen bir bebek ise evet çok güzel.ama diğer durumlarda hoş olmayabilir. ben aradıklarında çok şaşırdım ve aslında hoşuma gitti. kadın gelin sizi kontrol edelim olur mu dedi tatlı bir sesle. 1 hafta sonra gittim zaten saglık raporu da almam lazımdı ikisi bir arada halletttim :)AAA ARAMADILAR VALLA BENİ BEN KOCAELİDE YAŞIYORUM BURDA 41 KART DİE BİŞEY VERİOLARMIŞ SÜT PARASI OLARAK İÇİNE YÜKLEME YAPILIOMUŞ BENİM ARKADAŞIMDA SÜT DEİLDE BEZ OLARAK ALMIŞ HEP ASLINDA İYİ Bİ ŞEY
bende kayıt olmadım nasıl yapacam bilmiyorum.aynen çalışıyorum ..ama söyle bi alternatifim var sabah 9 da ise başladığım için 8 de açılır.gider tahlileri bırakır kaydı yapar çıkarım olmadı.yada izin alırım bi saat öyle.İĞNEMİ YAPILIOMUŞ BEN HALA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM( ZAMAN BULUP GİDEMEDİM Bİ ÇALIŞIYORUM Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH ...
bende kayıt olmadım nasıl yapacam bilmiyorum.aynen çalışıyorum ..ama söyle bi alternatifim var sabah 9 da ise başladığım için 8 de açılır.gider tahlileri bırakır kaydı yapar çıkarım olmadı.yada izin alırım bi saat öyle.
evet bende randevularımı ctesiye alıyorum naapcan laf söz ediliyor..sanırım söyle bi durum varmış sağlık ocağında.ben öyle karşılaşmıştım.gittiğimde dr yoktu beklemniz gerekimlyor denilri kaydım açıldı sonuçları verdim bisiler ekle çıkar yapıp sonra telle görüşmeler oldu hep..baya rahattı doğuda böyleydi en azından koca ankarada bukadar kolay olurmu bilmiyorum:)GALİBA ONLARDA GEÇ ACIYOLAR BENDE ÇALIŞIYORUM NASIL YAPICAZ BİLMİYORUM VALLA ŞİMDİ KAN TESTİ VERİCEM YARIN HALA SÖLEMEDİM İNSAN ÇEKİNİODA .... ONUDAMI ARADAN ÇIKARSAM RANDEVULARIMI BİLE HAFTA SONUNA ALIYORUM ...
canım hemşirede dr da her gebeden yüklü bi para alıyormuş öyle biliyorum ondandır bu ilgi alakakızlar aile saglıgı merkezlerinden müsait oldugunuz 1 ara gitmek için mhrs üzerinden randevu alıp gidebilirsiniz. böylece bekleme de olmaz. mutlaka gidin bence. zaten durmadan arıyorlar :) bana kadın sizi 11-14. haftalarda arayıp 2'li testi haber vereceğiz dedi. o kadar takipçiler yani
sen cinsiyeti geç bizim kaynana neye takmış geçen söylüyor ben doğumdan çıkıp geldiğim gün tüm akrabaları toplayıp getirecekmiş mevlüt yapacakmış benim evde o gün ya ben eve girerken kuran eşliğinde girecekmişim not: hiiiiiiiçççç dindar değildir gösteriş işte ağzım açık kalmış o anlatırken bu kaynanalar doğumlarını düğünlerini herşeyleri unutmuşlar aslında kadınlıklarını unutmuşlar böyle şey mi olur bana bebeğe eziyet değil mi 50 kişi o gün benim evimde ne işi var valla o günün sonu küfür eşliğinde evden kaynana çıkışı olur noktarüyasında görmüşMÜŞMÜŞ görümcemde diyoki annem gördüyse ultrasona gerek yok kesin erkek diyo
Kısacası biz erkek torun istiyoruz diyemiyolarda
onlar böyle yaptıkça ben sinir oluyorum
Hayirli olsun insaallah.kendini tabiki normal doguma hazirlamaya bak.son ana kadar bende nirmal dogum taraftariyim tabi baska engel durumlar olursa zaten.son kontrollerde anlasilir dogum seklibenim daha doktorum belli değil. ataşehir medi time da ögrendim ultrason ve kan testi ile sonra da başka doktor görmedim zaten.
saygı hastanesi var sultanbeyli de onu öneriyorlar ama baba adayımız çok pinti sinir etti beni. dedim ben bebeğimin masraflarını karşılarım saçmalama. gerçi sonra dönüyor aklı sıra şaka yapıyor bu erkeklerin anlayışsızlıkları deli ediyor beni. hormon bombası olmuşuz hesab ettiği şeye bak.
neyse sancaktepe sultanbeyli ataşehir çevresinde orta fiyat aralığında memnun oldugunuz doktor var mı ?
bir de 37 yaşımda ilk gebeliğim, normal dogum mümkün mü ? doktorlar daha erken konuşmak için diyorlar.
off çok heyecanlı ve meraklıyım farkındayım çok soru soruyorum ama mazur görün.
gebeliğimi henüz annemle paylaşamadım ablam biliyor ama onun da çocuğu yok. tecrübeli annelerden yorum bekliyorum :)
sen cinsiyeti geç bizim kaynana neye takmış geçen söylüyor ben doğumdan çıkıp geldiğim gün tüm akrabaları toplayıp getirecekmiş mevlüt yapacakmış benim evde o gün ya ben eve girerken kuran eşliğinde girecekmişim not: hiiiiiiiçççç dindar değildir gösteriş işte ağzım açık kalmış o anlatırken bu kaynanalar doğumlarını düğünlerini herşeyleri unutmuşlar aslında kadınlıklarını unutmuşlar böyle şey mi olur bana bebeğe eziyet değil mi 50 kişi o gün benim evimde ne işi var valla o günün sonu küfür eşliğinde evden kaynana çıkışı olur nokta
NORMAL DOĞUMUN YAŞLA ALAKASI YOK AMA GERÇEKTEN BEBEK BÜYÜDÜKÇE BELLİ OLUYOR DOĞUM ŞEKLİ BEN 38 HAFTALIK OĞLUMU 4 KG DOĞURDUM SEZARYENLE NORMAL OLMAZDI
Masallahbenim iki halam da iki bebeklerini de 4, 5-5 kg civari dogurdular. Bende yapi olarak onlara benziyorum bana da herkez senin de tosun gibi olur diyorlar ama bilemiyorum kısmet tabi sağlıklı olsun da.
canm arayıp bildirebilirsin hamileyim diye .. ben öyle yaptım randevu veriyolar ..bende kayıt olmadım nasıl yapacam bilmiyorum.aynen çalışıyorum ..ama söyle bi alternatifim var sabah 9 da ise başladığım için 8 de açılır.gider tahlileri bırakır kaydı yapar çıkarım olmadı.yada izin alırım bi saat öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?