2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ben özelde yaptırdım kan testimi.tam 6 gün sonra aradılar gebelik durumu var sanırım diye. özeldekilerin de devlete haber verme zorunluluğu var. anında gebliz sistemine düşüyor bilgiler. bir yandan güzel bir yandan da tuhaf ve rahatsız edici bir durum

NORMAL DOĞUMUN YAŞLA ALAKASI YOK AMA GERÇEKTEN BEBEK BÜYÜDÜKÇE BELLİ OLUYOR DOĞUM ŞEKLİ BEN 38 HAFTALIK OĞLUMU 4 KG DOĞURDUM SEZARYENLE NORMAL OLMAZDI KESİNLİKLE

Aaa bunu ogrendigim iyi oldu,aklimda olsun..peki neden ikisini birarada kabul etmiyor acaba?
BİZİM SADECE TETENOZA İHTİYACIMIZ VARMIŞ DİFTERİ GEREKSİZMİŞ

İĞNEMİ YAPILIOMUŞ BEN HALA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM ( ZAMAN BULUP GİDEMEDİM Bİ ÇALIŞIYORUM Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH ...

ONLARIN SİZİ BULMALARI AN MESELESİDİR ŞAYET İŞİNİ İYİ YAPIYORLARSA BENİM KARDEŞİM HİÇBİR ŞEYİNİ SGK LI YAPMADI DOĞUM DA DAHİL SAĞLIK OCAĞI AHLANIP DURDU SAĞLIK BAKANLIĞI HESAP SORACAK DİYE

AAA ARAMADILAR VALLA BENİ BEN KOCAELİDE YAŞIYORUM BURDA 41 KART DİE BİŞEY VERİOLARMIŞ SÜT PARASI OLARAK İÇİNE YÜKLEME YAPILIOMUŞ BENİM ARKADAŞIMDA SÜT DEİLDE BEZ OLARAK ALMIŞ HEP ASLINDA İYİ Bİ ŞEY

NORMAL DOĞUMUN YAŞLA ALAKASI YOK AMA GERÇEKTEN BEBEK BÜYÜDÜKÇE BELLİ OLUYOR DOĞUM ŞEKLİ BEN 38 HAFTALIK OĞLUMU 4 KG DOĞURDUM SEZARYENLE NORMAL OLMAZDI KESİNLİKLE

4 kilo mu heyy maşallah.
sanırım ilerde belli olacak bu dediğiniz gibi. şimdi konuşmak için erken. daha cinsiyeti bile belli değil. heyecanla bekliyorum

İstenen bir bebek ise evet çok güzel.ama diğer durumlarda hoş olmayabilir. ben aradıklarında çok şaşırdım ve aslında hoşuma gitti. kadın gelin sizi kontrol edelim olur mu dedi tatlı bir sesle. 1 hafta sonra gittim zaten saglık raporu da almam lazımdı ikisi bir arada halletttim :)

doktorlar sizi takip etmek zorundalar yoksa bu hataları maaşlarından kesiliyor. beni hemen aradılar mesela o yüzden olmalı :)

İĞNEMİ YAPILIOMUŞ BEN HALA SAĞLIK OCAĞINA KAYIT OLMADIM ( ZAMAN BULUP GİDEMEDİM Bİ ÇALIŞIYORUM Bİ SORUN ÇIKMAZ İNŞALLAH ...
bende kayıt olmadım nasıl yapacam bilmiyorum.aynen çalışıyorum ..ama söyle bi alternatifim var sabah 9 da ise başladığım için 8 de açılır.gider tahlileri bırakır kaydı yapar çıkarım olmadı.yada izin alırım bi saat öyle.

Bu sağlık ocaklarına kayıt olmak şartmıki hem çalışıyorum hemde bağlı oldugumuz sağlık ocagı minicik içeri girince bile nefesim kesiliyo doğru dürüst hemşire ve dr bile yok

GALİBA ONLARDA GEÇ ACIYOLAR BENDE ÇALIŞIYORUM NASIL YAPICAZ BİLMİYORUM VALLA ŞİMDİ KAN TESTİ VERİCEM YARIN HALA SÖLEMEDİM İNSAN ÇEKİNİODA .... ONUDAMI ARADAN ÇIKARSAM RANDEVULARIMI BİLE HAFTA SONUNA ALIYORUM ...

kızlar aile saglıgı merkezlerinden müsait oldugunuz 1 ara gitmek için mhrs üzerinden randevu alıp gidebilirsiniz. böylece bekleme de olmaz. mutlaka gidin bence. zaten durmadan arıyorlar :) bana kadın sizi 11-14. haftalarda arayıp 2'li testi haber vereceğiz dedi. o kadar takipçiler yani

ay beni de yazınnn

Boy 1.65 kilo 73,8 ilk bebeğim olacak. Sat. 11.08.2015 tahmini dogum 17.05.2015

evet bende randevularımı ctesiye alıyorum naapcan laf söz ediliyor..sanırım söyle bi durum varmış sağlık ocağında.ben öyle karşılaşmıştım.gittiğimde dr yoktu beklemniz gerekimlyor denilri kaydım açıldı sonuçları verdim bisiler ekle çıkar yapıp sonra telle görüşmeler oldu hep..baya rahattı doğuda böyleydi en azından koca ankarada bukadar kolay olurmu bilmiyorum:)

canım hemşirede dr da her gebeden yüklü bi para alıyormuş öyle biliyorum ondandır bu ilgi alaka

rüyasında görmüşMÜŞMÜŞ görümcemde diyoki annem gördüyse ultrasona gerek yok kesin erkek diyo
Kısacası biz erkek torun istiyoruz diyemiyolarda
onlar böyle yaptıkça ben sinir oluyorum
sen cinsiyeti geç bizim kaynana neye takmış geçen söylüyor ben doğumdan çıkıp geldiğim gün tüm akrabaları toplayıp getirecekmiş mevlüt yapacakmış benim evde o gün ya ben eve girerken kuran eşliğinde girecekmişim not: hiiiiiiiçççç dindar değildir gösteriş işte ağzım açık kalmış o anlatırken bu kaynanalar doğumlarını düğünlerini herşeyleri unutmuşlar aslında kadınlıklarını unutmuşlar böyle şey mi olur bana bebeğe eziyet değil mi 50 kişi o gün benim evimde ne işi var valla o günün sonu küfür eşliğinde evden kaynana çıkışı olur nokta

Hayirli olsun insaallah.kendini tabiki normal doguma hazirlamaya bak.son ana kadar bende nirmal dogum taraftariyim tabi baska engel durumlar olursa zaten.son kontrollerde anlasilir dogum sekli

DAHA NELER ALLAH MUHAFAZA BEN ÇOK YAKINIM OLMAYANLARI KIRKIM ÇIKMADAN EVE KABUL ETMEDİM EŞ DOST GELMEK İÇİN ARADIKLARINDA KIRK MEVLÜTÜ OKUTACAM DEDİ ÇOKTA İYİ OLDU HEM BEBEKTE BEN DE TOPARLANMIŞ OLDUK

canm arayıp bildirebilirsin hamileyim diye .. ben öyle yaptım randevu veriyolar ..
ben çlışıyorum 5'ten önce gelemem dedim . .. belli zamanlar mesaileri oluyormus her yerde aynıdır heralde bilemiyorum.
17.30 a vermişlerdi randevuyu . giderken yapılan kan sonuclarını istiyorlar sadece bide bi form doldurup beslenmeyle ilgili falan bi hemşire sana bilgi veriyo. kilona bakılıyor , tansiyonun ölçülüyor. hepsi bu kadardı benim .. 5 ocak a randevu verdi . tetanoz yaptırmadıysan o gün yapalım dedi . tabi druma soracağım onu önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…