- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.061
Aa medical park mi o kadar cok fiyat verdi cok sasirdim. Bende oraya gittim daha once ama hic o kadar yuksek odemedimMedical Park Bahçelievler
İnsallah saglikla gelsinlerr.haklısınız. şartlandırmamak lazım onemli olan bebeğin saglıgı ve tabi ki benim.
zaten bunu düşünmek için çok zamanım var. onemli olan o saglıklı olsun. kafamda kurmamaya çalışıorum. her anne adayı gibi bende çok baglandım benimle kalsın diye duacıyım ...
Evet evet inatla ariyolar surekli. Bren o yuzden arayip haber vermek istemiyorum arayip durmasinlar diye ama mecbuurrkızlar aile saglıgı merkezlerinden müsait oldugunuz 1 ara gitmek için mhrs üzerinden randevu alıp gidebilirsiniz. böylece bekleme de olmaz. mutlaka gidin bence. zaten durmadan arıyorlar :) bana kadın sizi 11-14. haftalarda arayıp 2'li testi haber vereceğiz dedi. o kadar takipçiler yani
Aaaa öylemi. Bende topiği sıkı takip ediyorum sanıyordum :))meraba canımbabybabycat ten önce bizde yaptırmıştık cumartesi günü benden önce yaptıran arkadaşlarda oldu bende hatta resim paylaşmıştım bebişimizin topikler hızlı gittiği için belki farketmemişsindir
tuhaf birşey yapmayı planlıyormuş.hiç duymamıştım böyle birşey.bebeğin ve annenin en çok huzura,yalnızlığa ihtiyacı olduğu zamanda en az 2-3 saat boyunca bir sürü kalabalıksen cinsiyeti geç bizim kaynana neye takmış geçen söylüyor ben doğumdan çıkıp geldiğim gün tüm akrabaları toplayıp getirecekmiş mevlüt yapacakmış benim evde o gün ya ben eve girerken kuran eşliğinde girecekmişim not: hiiiiiiiçççç dindar değildir gösteriş işte ağzım açık kalmış o anlatırken bu kaynanalar doğumlarını düğünlerini herşeyleri unutmuşlar aslında kadınlıklarını unutmuşlar böyle şey mi olur bana bebeğe eziyet değil mi 50 kişi o gün benim evimde ne işi var valla o günün sonu küfür eşliğinde evden kaynana çıkışı olur nokta
bizim ikili test sonucum çıktı.yaştan dolayı risk çıkmış o kadar onun dışında herşey yolunda.telefonla aradım dr un sekreteridr la konuşup bu bilgiyi verdi.perşembe gitmeyi düşünüyorum.Aaaa öylemi. Bende topiği sıkı takip ediyorum sanıyordum :))
Kaçırmışım. Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza olsun
sen cinsiyeti geç bizim kaynana neye takmış geçen söylüyor ben doğumdan çıkıp geldiğim gün tüm akrabaları toplayıp getirecekmiş mevlüt yapacakmış benim evde o gün ya ben eve girerken kuran eşliğinde girecekmişim not: hiiiiiiiçççç dindar değildir gösteriş işte ağzım açık kalmış o anlatırken bu kaynanalar doğumlarını düğünlerini herşeyleri unutmuşlar aslında kadınlıklarını unutmuşlar böyle şey mi olur bana bebeğe eziyet değil mi 50 kişi o gün benim evimde ne işi var valla o günün sonu küfür eşliğinde evden kaynana çıkışı olur nokta
daha minicik bebek neyin planlarına başlamış bu yaa. amaaan iyi ki ben kaynanadan uzakta olacağım. bi sürü torunu var benimkine sıra gelmez her halde.sen cinsiyeti geç bizim kaynana neye takmış geçen söylüyor ben doğumdan çıkıp geldiğim gün tüm akrabaları toplayıp getirecekmiş mevlüt yapacakmış benim evde o gün ya ben eve girerken kuran eşliğinde girecekmişim not: hiiiiiiiçççç dindar değildir gösteriş işte ağzım açık kalmış o anlatırken bu kaynanalar doğumlarını düğünlerini herşeyleri unutmuşlar aslında kadınlıklarını unutmuşlar böyle şey mi olur bana bebeğe eziyet değil mi 50 kişi o gün benim evimde ne işi var valla o günün sonu küfür eşliğinde evden kaynana çıkışı olur nokta
izinde sorun yaşamıyorum şuan ama gerçi patronuma söyleyemedim bile tek çalışan bayanda benim o yüzden biraz sıkıntı yapıorum söylemek için :)Evet canim kayit olmak gerekiyor.
Ayrica son yasa geregi is yertinden kontrol izni alabiliyorsun.git bence
Hangi dr a gidiyosun canım benim arkadaşım orda doğum yaptı pek memnun kalmadı bende o yüzden yakınından bile geçmedimMedical Park Bahçelievler
Arkadaşımın kayınvalideside hemen dua okutmak istedi ama biz yalanla hallettik o işi bebek 40 ı çıkana kadar çok insanın oldugu yerde olmamalıymış mikrop kaparmış dr yasakladı dedirttik ki çokta yalan değil henüz doğmuş bebeğin okadar kalabalık insan içinde ne işi varsen cinsiyeti geç bizim kaynana neye takmış geçen söylüyor ben doğumdan çıkıp geldiğim gün tüm akrabaları toplayıp getirecekmiş mevlüt yapacakmış benim evde o gün ya ben eve girerken kuran eşliğinde girecekmişim not: hiiiiiiiçççç dindar değildir gösteriş işte ağzım açık kalmış o anlatırken bu kaynanalar doğumlarını düğünlerini herşeyleri unutmuşlar aslında kadınlıklarını unutmuşlar böyle şey mi olur bana bebeğe eziyet değil mi 50 kişi o gün benim evimde ne işi var valla o günün sonu küfür eşliğinde evden kaynana çıkışı olur nokta
izinde sorun yaşamıyorum şuan ama gerçi patronuma söyleyemedim bile tek çalışan bayanda benim o yüzden biraz sıkıntı yapıorum söylemek için :)
Ben patronla çok resmiyim zaten sabah selamlaşırsak selamlaşırız akşam çıkarken gidiyorum derim iş yeri hep erkek zaten karnımda çıktı gibi anlamıştır belkidevalla bende söylemedim nasıl söylenirki belli olucak zati bi kaç aya sadece bi tane yemek çay veren abla ve iki firmayız biz bide alt katta bi bayan arkadaş var onlar bilio korkuyom izin alrken hayırdır neyin var die sorucaklar die
Ben 11 de geçen hafta gittim haftaya gel dedi perşembe günü gideceğim cnmGünaydın kızlar ikili test için 11-14 hafta dedi doktorum ama siz hangi haftada gideceksiniz
Ben topcular medstara gidiyorum nilsem eraslana arkadas tavsiyesiyle ilk gitmistim cokta memnun kaldim :)meraba canım bende antalya merkezdenim Burhanettin onattaki Anadolu hastanesine gidiyorum Mine erdoğan sen hangi hastaneye gidiyorsun?
Benimki de aynı şekilde bir tahmin var ama 2li testte daha iyi belli olur diye düşünüyorumEvet kızlar bu ilk bebeğim yani 17 aylık şuan oğlum :)
Geçen hafta 11 haftalıkken gittiğimizde doktorum yine söyledi cinsiyetini ama ben yarın ikili testte kesinleşsin öyle yazmak istiyorum size. Fotosunu da koyarım yine. İkinci de üçüncü de olsa insan gerçekten çatlıyo meraktantabi ki ilk önce sağlıklı olsunlar. İnş herkesin gönlünden geçen olur kızlar
Canım ben sonuc bırseyı degıstrmıycek ama yıne de yaptırmak ıstıyrm amaz istemeyen arkadaşlarda var karar senin onun yerine 3 lu ya da 4 lude yaptırabılırsın gıttıgınde Dr unla konus bence ona gore kararını verırsınMERHABA CANIM. işlerim yoğun çok takip edemiyorum. benım doktorda perşembe gunu çağırdı. 11+2 oluyoruz o gun. ense kalınlığına bakalım dedı ama hiç 2 li testten bahsetmedi kafam karışık yaptırsammı yaptırmasam mı. benım doktor 2 li yi gereksiz buluyırmuş. 3. lü yü yapıyormuş
Tahmin edeyim erkeğe benzettim ben doğru musagol canm hadi bi tahmin yürüt :))))
iyi akşamlarr kendi adıma iyi sayılırım sen nasılsın?Kızlar iyi akşamlar.. nasılsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?