2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
İnsallah saglikla gelsinlerr.

Evet evet inatla ariyolar surekli. Bren o yuzden arayip haber vermek istemiyorum arayip durmasinlar diye ama mecbuurr

Aaaa öylemi. Bende topiği sıkı takip ediyorum sanıyordum :))
Kaçırmışım. Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza olsun

tuhaf birşey yapmayı planlıyormuş.hiç duymamıştım böyle birşey.bebeğin ve annenin en çok huzura,yalnızlığa ihtiyacı olduğu zamanda en az 2-3 saat boyunca bir sürü kalabalık.ben oğlumun mevlütünü mecburiyetten 9. günün de yaptım valla insanlar bir an önce gitsin diye gözünün içine baktım ki normal doğum yapmıştım.inşallah vazgeçer bu fikrinden

Aaaa öylemi. Bende topiği sıkı takip ediyorum sanıyordum :))
Kaçırmışım. Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza olsun
bizim ikili test sonucum çıktı.yaştan dolayı risk çıkmış o kadar onun dışında herşey yolunda.telefonla aradım dr un sekreteridr la konuşup bu bilgiyi verdi.perşembe gitmeyi düşünüyorum.

bu ne ya böyle şey hiç duymadım tabi kuran okutmak çok güzel bi şey ama normalde bile bebeğin 40 çıkar annede bebekte kendini toparlar öyle sakın kabul etme cnm ben olsam çıngar çıkarırdım valla o bebeği gelenler illa görücek mıncıklıycak yazık valla daha çok savunmasızken mikrop kapar hadi seni düşünmüyor torununadamı acımıyo ... allah sana kolaylık versin cnm ...

daha minicik bebek neyin planlarına başlamış bu yaa. amaaan iyi ki ben kaynanadan uzakta olacağım. bi sürü torunu var benimkine sıra gelmez her halde.

Evet canim kayit olmak gerekiyor.
Ayrica son yasa geregi is yertinden kontrol izni alabiliyorsun.git bence
izinde sorun yaşamıyorum şuan ama gerçi patronuma söyleyemedim bile tek çalışan bayanda benim o yüzden biraz sıkıntı yapıorum söylemek için :)

Arkadaşımın kayınvalideside hemen dua okutmak istedi ama biz yalanla hallettik o işi bebek 40 ı çıkana kadar çok insanın oldugu yerde olmamalıymış mikrop kaparmış dr yasakladı dedirttik ki çokta yalan değil henüz doğmuş bebeğin okadar kalabalık insan içinde ne işi var

izinde sorun yaşamıyorum şuan ama gerçi patronuma söyleyemedim bile tek çalışan bayanda benim o yüzden biraz sıkıntı yapıorum söylemek için :)

valla bende söylemedim nasıl söylenirki belli olucak zati bi kaç aya sadece bi tane yemek çay veren abla ve iki firmayız biz bide alt katta bi bayan arkadaş var onlar bilio korkuyom izin alrken hayırdır neyin var die sorucaklar die

Ben patronla çok resmiyim zaten sabah selamlaşırsak selamlaşırız akşam çıkarken gidiyorum derim iş yeri hep erkek zaten karnımda çıktı gibi anlamıştır belkide

Benimki de aynı şekilde bir tahmin var ama 2li testte daha iyi belli olur diye düşünüyorum

Canım ben sonuc bırseyı degıstrmıycek ama yıne de yaptırmak ıstıyrm amaz istemeyen arkadaşlarda var karar senin onun yerine 3 lu ya da 4 lude yaptırabılırsın gıttıgınde Dr unla konus bence ona gore kararını verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…