2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Spaghetti kazanına düşsem çıkmak istemiycem aynen çok aç bizim minikler
Dün akşam yemek oldugu halde yapıp yedim yaaa benim minnakta hep aç canı neler neler istiyo söyleyip onlarada aşertmiyim seni ama gerçekten kendime şaşırıyorum bu benmiyim yaaa diyorum eşim bile şokta ona hep çok yiyosun göbüş önde gidiyo diyo kızardım ben ondan beter oldum

OTE="seldayavuzguray, post: 43127214, member: 245040"]KIZLAR SİZE BİR BİLGİ DAHA VEREYİM SAĞLIK OCAĞINDA TETENOZ AŞI YAPIYORLAR YA O TETENOZ+DİFTERİYMİŞ DOKTORUM YAPTIRMAYACAKSIN DEDİ TETENOZ SADE OLARAK KENDİ ZAMANI GELDİGİNDE YAZACAKMIŞ ECZANEDEN ALACAKMIŞIM 7 SENE SONUNDA DOKTORUMU DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM AMA BU DOKTORU ÇOK BEĞENDİM SİZLER DE KONTROLE GİTTİĞİNİZ DE SORARMISINIZ[/QUOTE]
Ben ilk dogumumdan sonra ignelere devam etmistim tek igne kaldi onu da 18. Haftada yaptiricam,hangi doktora başladin hayirlisi olur insallah

vallahi arkadaslar ben daha alti haftalikken soyledim patronuma. muhendisim, 16 kisilik bir bolumde calisiyorum ve tahmin edersiniz ki tek kadin benim. midem bulaniyor, basim donuyor. en azindan orda burda duser bayilirsam, iclerinden biri bilsin ne oldugunu dedim :)

Dr kabız için ilaç veriyo canım bana özellikle sordu kabız varmı diye yok deyince tmm dedi banada tam tersi normalde hep kabızdım ama hamilelikle düzene girdim. Kontrole gidince bir danış istersen druna
Aynen canım soracağım..
bende de yeni başladı, daha önce yoktu
kan hapı içiyo musun sende?
Kan hapı yapar diyolar..
komposto yaptım içiyorum..

Kızlar bazen bana da geliyo o korku..
acaba hala yerinde mi? Kalbi atıyo mu diye düşünüyorum.. Midem bulanmadığında daha çok.. Korku kaplıyo içimi.. 12. Haftaya bir varabilsek..

Hareketlerini hissedene kadar korku devam edecek sanirim. Allah korusun bebislerimizi.
Amin arkadaşım.. Cümlemizin..
Henüz erken ama özellikle
sol kasığımın o tarafa doğru uzandığımda, pıt pıt bir şeyler oluyo
sanki içeride.. kelebek kanadı gibi..
bu kadar erken hissedilir mi.. ??

ilk uc ay icin normal canim. Ama sonrasinda almaj gerekiyor tabii

Onlar bagirsak hareketlrrin olabilir canim. Hareketlerini hissetmek icin cok erken

Canım kullanma, doktor bana da vermişti hamilelik düşünüyorsan kullanma demişti. Ben de reglden sonra on gün kullanıp bırakmıştım.

Erken sanirim ilk bebeklerde anneler tecrubesz oldugu icin her turlu hareketi bebek hareketi saniyormjs bende bazen oyle heyecan yapiyorum ama bagirsak hareketi sanirim.onlar
18 haftalardan falan bahsediyorlar hissetmek icin

Hamile kalinca dis macunumu eczacimiz degistirdi. Hamileleler icin olan bi organik dis macunu verdi. Florür yokmus icinde. Tamamen dogalmis.
Önceden yuzume sabah ve gece kremi kullaniyordum simdi korkudan kullanamiyorum.
Şampuan ve dus jeli olarak ne kullaniyorsunuz? Bunlarinda hamis icin olanlari var mi?

Erken sanirim ilk bebeklerde anneler tecrubesz oldugu icin her turlu hareketi bebek hareketi saniyormjs bende bazen oyle heyecan yapiyorum ama bagirsak hareketi sanirim.onlar
18 haftalardan falan bahsediyorlar hissetmek icin
Ben 19 da gercekten hissetmeye baslamistim. İlk hissedilen bagirsak hareketlerinden cok baska bi his o

O kadar cok detayli dusunmedim canim ben. Normal sampuanimi jelimi dis macunumu kullaniyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…