- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.101
Dün akşam yemek oldugu halde yapıp yedim yaaa benim minnakta hep aç canı neler neler istiyo söyleyip onlarada aşertmiyim seni ama gerçekten kendime şaşırıyorum bu benmiyim yaaa diyorum eşim bile şokta ona hep çok yiyosun göbüş önde gidiyo diyo kızardım ben ondan beter oldumSpaghetti kazanına düşsem çıkmak istemiycem aynen çok aç bizim minikler
Sürekli yok ara ara bi gelip geçiyor canımNadiren yasiyorum. Adet sancisi gibi yoginsa agrilarin dr unla gorus bence canim
Neden öyle dedi ki acaba ölçüm yapamadı mıBen 11 de geçen hafta gittim haftaya gel dedi perşembe günü gideceğim cnm
valla bende söylemedim nasıl söylenirki belli olucak zati bi kaç aya sadece bi tane yemek çay veren abla ve iki firmayız biz bide alt katta bi bayan arkadaş var onlar bilio korkuyom izin alrken hayırdır neyin var die sorucaklar die
Aynen canım soracağım..Dr kabız için ilaç veriyo canım bana özellikle sordu kabız varmı diye yok deyince tmm dedi banada tam tersi normalde hep kabızdım ama hamilelikle düzene girdim. Kontrole gidince bir danış istersen druna
Hareketlerini hissedene kadar korku devam edecek sanirim. Allah korusun bebislerimizi.Kızlar bazen bana da geliyo o korku..
acaba hala yerinde mi? Kalbi atıyo mu diye düşünüyorum.. Midem bulanmadığında daha çok.. Korku kaplıyo içimi..12. Haftaya bir varabilsek..
Amin arkadaşım..Hareketlerini hissedene kadar korku devam edecek sanirim. Allah korusun bebislerimizi.
ilk uc ay icin normal canim. Ama sonrasinda almaj gerekiyor tabiiDemin tartıldım 2 kilo vermişim kızlar tamam ilk 3 ay hiç kilo almamak en sağlıklı olanı ama ben de vermişim normal mı sizce buaslında yumurta yoğurt sebze sut falanda hergun yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım normal mı sizce bu bu arada hiç mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar
Onlar bagirsak hareketlrrin olabilir canim. Hareketlerini hissetmek icin cok erkenAmin arkadaşım..Cümlemizin..
Henüz erken ama özellikle
sol kasığımın o tarafa doğru uzandığımda, pıt pıt bir şeyler oluyo
sanki içeride.. kelebek kanadı gibi..
bu kadar erken hissedilir mi.. ??
Oyy canim dikkat et. Sonradan daha hizli kilo alcaz.beni simdiden gerri verme telasi sardi kilolariKilo kaybı normalmi bilmiyorum ama kendimden biliyorum almak hiç iyi değil daha 8 haftadayım 5 kilo almışım bile
Canım kullanma, doktor bana da vermişti hamilelik düşünüyorsan kullanma demişti. Ben de reglden sonra on gün kullanıp bırakmıştım.Ben birsey sormak istiyorum kizlar iyi aksamlar hepinize az once dustan ciktim arada kepek sorunum oluyor ve eczaneden aldigim ketoral isimli sampuan var onu kullaniyorum medikal sampuan yaziyo ben bunun prospektusunude attim kimyasal varmidir icinde kullandim ama sonradan aklima geldi bisey olurmu sac derimden girip kana karisir mi kullanmayayim mi basina gelen fikri olan duyan biri varmi?
Erken sanirim ilk bebeklerde anneler tecrubesz oldugu icin her turlu hareketi bebek hareketi saniyormjs bende bazen oyle heyecan yapiyorum ama bagirsak hareketi sanirim.onlarAmin arkadaşım..Cümlemizin..
Henüz erken ama özellikle
sol kasığımın o tarafa doğru uzandığımda, pıt pıt bir şeyler oluyo
sanki içeride.. kelebek kanadı gibi..
bu kadar erken hissedilir mi.. ??
Ben 19 da gercekten hissetmeye baslamistim. İlk hissedilen bagirsak hareketlerinden cok baska bi his oErken sanirim ilk bebeklerde anneler tecrubesz oldugu icin her turlu hareketi bebek hareketi saniyormjs bende bazen oyle heyecan yapiyorum ama bagirsak hareketi sanirim.onlar
18 haftalardan falan bahsediyorlar hissetmek icin
O kadar cok detayli dusunmedim canim ben. Normal sampuanimi jelimi dis macunumu kullaniyorum halaHamile kalinca dis macunumu eczacimiz degistirdi. Hamileleler icin olan bi organik dis macunu verdi. Florür yokmus icinde. Tamamen dogalmis.
Önceden yuzume sabah ve gece kremi kullaniyordum simdi korkudan kullanamiyorum.
Şampuan ve dus jeli olarak ne kullaniyorsunuz? Bunlarinda hamis icin olanlari var mi?
Çarşamba ultrason sonucunu burdan paylaşacağım. Yorumunu beklerizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?