- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.121
Dimi yaa ben yaklasik 90 sayfayi gozden gecirdimİyi akşamlar amma konuşmuşsunuz kaç sayfa okudum
evet canım :) biri erkek :) diğeri belli değil henüz :)Be
Tahmin edeyim erkeğe benzettim ben doğru mu
canım ben 5 kilo vermişimDemin tartıldım 2 kilo vermişim kızlar tamam ilk 3 ay hiç kilo almamak en sağlıklı olanı ama ben de vermişim normal mı sizce buaslında yumurta yoğurt sebze sut falanda hergun yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım normal mı sizce bu bu arada hiç mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar
canım ben 5 kilo vermişimDemin tartıldım 2 kilo vermişim kızlar tamam ilk 3 ay hiç kilo almamak en sağlıklı olanı ama ben de vermişim normal mı sizce buaslında yumurta yoğurt sebze sut falanda hergun yiyorum ama neden böyle oldu anlamadım normal mı sizce bu bu arada hiç mide bulantısı yaşamadım bu zamana kadar
Ben ilk dogumumdan sonra ignelere devam etmistim tek igne kaldi onu da 18. Haftada yaptiricam,hangi doktora başladin hayirlisi olur insallah[/QUOTE]OTE="seldayavuzguray, post: 43127214, member: 245040"]KIZLAR SİZE BİR BİLGİ DAHA VEREYİM SAĞLIK OCAĞINDA TETENOZ AŞI YAPIYORLAR YA O TETENOZ+DİFTERİYMİŞ DOKTORUM YAPTIRMAYACAKSIN DEDİ TETENOZ SADE OLARAK KENDİ ZAMANI GELDİGİNDE YAZACAKMIŞ ECZANEDEN ALACAKMIŞIM 7 SENE SONUNDA DOKTORUMU DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDIM AMA BU DOKTORU ÇOK BEĞENDİM SİZLER DE KONTROLE GİTTİĞİNİZ DE SORARMISINIZ
Haha aynen o sonsuz kibarlık ve gereksiz ilgi alakayla bende lankkk diye karşı karşıya kaldımdemek prim alıyorlar bak çahallaraaa
ben de maaşlarından kesilmesin diye böle kibarlar sanıyorum. ay kadın bi kibardı çıt çıt kırıldım. nerdeyse iyi ki gebe kaldınız deyip teşekkür edicekti yani
Yarın gideceğim kontrol için. Cinsiyet ve normal kontrol için 14. haftayı düşünüyorum tabii doktor farklı bir tarih vermezse.Lavincim bizim bdt aynı. Ne zaman gitmeliyim sence cinsiyet için? Yarın mı gidiyorsun sen?
Cinsiyet tahmini sayfasındaki bilgime göre erkek cinsiyeti sağlıklı olsunlar daKızlar bu da benim minigim
Bende cuma gideceğim canım bayadir gitmiyorum bendeAyy ne güzel bebek resimleri gelmeye başladı her birine kocaman maşallah
Benim daha 3 haftam var gitmeme
Benimde merak ettiğim bir konuydu bu. Özellikle diş macunu. Yarın çıkıp eczaneye bakayım bir. Bunun dışında bende henüz normal şampuan ve duş jelini kullanıyorum. Ama işim rahat değil nedenseHamile kalinca dis macunumu eczacimiz degistirdi. Hamileleler icin olan bi organik dis macunu verdi. Florür yokmus icinde. Tamamen dogalmis.
Önceden yuzume sabah ve gece kremi kullaniyordum simdi korkudan kullanamiyorum.
Şampuan ve dus jeli olarak ne kullaniyorsunuz? Bunlarinda hamis icin olanlari var mi?
Yarın gideceğim kontrol için. Cinsiyet ve normal kontrol için 14. haftayı düşünüyorum tabii doktor farklı bir tarih vermezse.
Bu arada benim iki gündür mide şikayetlerim tekrar başladı. Senin durumun nasıl?
İyi akşamlar canım. Kendi adıma iyiyim lakin biraz gaz problemlerim varİyi aksamlar haninlar nasilsiniz... ben de haftaya gidecegim kontrole...
Erken sanirim ilk bebeklerde anneler tecrubesz oldugu icin her turlu hareketi bebek hareketi saniyormjs bende bazen oyle heyecan yapiyorum ama bagirsak hareketi sanirim.onlar
18 haftalardan falan bahsediyorlar hissetmek icin
Maşallah canm cinsiyet belli mi??Kızlar bu da benim minigim
Olabilir arkadaşım Sağol..Onlar bagirsak hareketlrrin olabilir canim. Hareketlerini hissetmek icin cok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?