2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
canım ben 5 kilo vermişim

canım ben 5 kilo vermişim

Ben ilk dogumumdan sonra ignelere devam etmistim tek igne kaldi onu da 18. Haftada yaptiricam,hangi doktora başladin hayirlisi olur insallah[/QUOTE]
Yasam hastanesi acildi yeni tek k.dogum var zaten bora bey ona devam edicem sanirim

Haha aynen o sonsuz kibarlık ve gereksiz ilgi alakayla bende lankkk diye karşı karşıya kaldım
Şöyleki, regl günüm geçince evde test yaptım. Çokkk silik bir çizgi çıkınca bir ümit hemen sağlık ocağına koştum. 6 yıllık aile hekimimiz herzamanki gibi soğuk suratsız ve meymenetsizdi
Neyse yüzüme bile bakmadan "ne vardı" dedi. Bende "hamilelik planlıyorduk, adetim gecikti. Test yapabilirmiyiz" demek üzereydimki adamm birden aydınlanmış bir yüz ve heycanlı bir ses ile 6 yıldır odasında duran ve daha önce hiç buyrun oturun demediği koltuğu eliyle bana göstererek "şöyle buyrun lütfen" dedi ve hemen hemşireyi arayıp müjde verir gibi odasına çağırdı.Ayyy banaa lütfen dediii. Hahaha O koltuğa oturabilmek için gebe kalmak zorunda kalacağım hiç aklıma gelmezdi
Ondan sonrası, gelsin ilgiler gelsin alakalar vs.
Durumu anlamaya çalışıyordumki eşim söyledi. Devletten ödenek alıyorlarmış gebe başı.o Gebe başları biz oluyoruz bu arada Onlar için şuan potansiyel veli nimetiz yani Lakin menfaat çıkar ilişkisine dayalı bu samimiyetsiz ilgi beni gayet rahatsız etmekte ve kendilerine pek mesafeli durmaktayım

Lavincim bizim bdt aynı. Ne zaman gitmeliyim sence cinsiyet için? Yarın mı gidiyorsun sen?
Yarın gideceğim kontrol için. Cinsiyet ve normal kontrol için 14. haftayı düşünüyorum tabii doktor farklı bir tarih vermezse.
Bu arada benim iki gündür mide şikayetlerim tekrar başladı. Senin durumun nasıl?

Selam güzel Anneler ya benim göğüs büyümesi şimdi durmuş gibi kramplar azaldı iyice kuruntu yapma günümdeyim sanırım hiç iyi hissetmiyorum bişey olmuş gibi töbe Yarabbim ya daha önce boş kese oldu ya atlatmistim ama yine karışık duygularım

Benimde merak ettiğim bir konuydu bu. Özellikle diş macunu. Yarın çıkıp eczaneye bakayım bir. Bunun dışında bende henüz normal şampuan ve duş jelini kullanıyorum. Ama işim rahat değil nedense

Ben hamile gibi değilim artık. Mide bulantılarım tamamen kesildi çok şükür. Endişelenip kontrole gittim geçen perşembe. Bir sıkıntı görünmedi çok şükür. Annem anneannem yaşamamış mide bulantısı zaten. Benim de tamamen kesildi heralde. İştahımın açıldığı bir döneme girdim. Darısı başına

[
Erken sanirim ilk bebeklerde anneler tecrubesz oldugu icin her turlu hareketi bebek hareketi saniyormjs bende bazen oyle heyecan yapiyorum ama bagirsak hareketi sanirim.onlar
18 haftalardan falan bahsediyorlar hissetmek icin

Doğrudur canım..
Benim ilk.. acemiyim bu konularda..
bu arada hep canım ekşi seyler istiyo..
sizlerde durumlar nsl kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…