2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benimce hep aci yiyesim var
Bol bol acı şeyler yersin
Benim de ekşi şeyler istiyor canım.
İnsan limonu tuzlayıp yer mi??
Bi ton mandalina yiyorum..
Eşime de veriyorum yüzünü ekşitiyo..
Bana o kadar ekşi gelmiyor,
canım istediği için mi bilemiyorum..

Canım dun aksam bende senin gbydim göğüs sislerim indi bulantı azaldı sabah hemen gittim hastaneye çok şükür ikiside gayet iyiler doktor normal dyo belirtilerin gecmesine

Canım dun aksam bende senin gbydim göğüs sislerim indi bulantı azaldı sabah hemen gittim hastaneye çok şükür ikiside gayet iyiler doktor normal dyo belirtilerin gecmesine
Haftamiz da aynı ay inş sonuna kadar sağlıklı oluruz canım rahatladım öyle deyince

evet 6 haftalık kalp sesini dinlemek için gittim allah şükür duyduk sonradan kesesi kıza benziyor dedi :)

Cok merak.ettim.sakincasi yoksa foto atar misin ultrason ciktisinin?
Cnm görüntüyü bulamadım ama kese oval olursa kız yuvarlak olursa erkek dedi ama tıbben bi garantisi yok sadece yılların tecrübesi dedi bakalım tutturabilecekmi :)

[

Doğrudur canım..
Benim ilk.. acemiyim bu konularda..
bu arada hep canım ekşi seyler istiyo..
sizlerde durumlar nsl kızlar??
Ben de hic oyle biseyler istemeler olmuyo kizlar ya. Ne esko ne tatli ne aci. Tursu istemiyorum diyince herkes saso
Irdi aaa tursu yemiyomusun diiye. Basindan beri boyle benim daha tiksinti surecim gecmedi yiyeceklere karsi

Cnm benim gecen hafta durdu tum agrilarim hatta bende mesaj yazmistim buraya cok korkuyorum diye sonra gecen hafta persembe gunu gittim cok sukur iyiydi bende mide bulantisi da olmadi tiksinme de veya aserme de yok gogus agrimda bitonce kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum valla bir tek karin agrim var arada yorulunca agriyor

Kızlar Günaydın
Karnınız büyüdümü ya benim bariz büyüdü gazmazda degil eşimde farkında

Kızlar Günaydın
Karnınız büyüdümü ya benim bariz büyüdü gazmazda degil eşimde farkında

Günaydın kızlarrrr bugün ikili testimiz var inş herşey yolundadır heyecan yaptım resmen bugün kontrole gidecek arkadaşlar da inş iyi haberlerle gelirsiniz. Randevum saat 3te pöfff çok var daha

sizlere de günaydın güzel anneler

Gunaydin hanimlarr,Allah hepimize guzel haberler aldirsin insaallah..buarada sampuanlardan falan bahsedilmis bende yorumumu yapayim ben valla hamilelik dusundugumden beri bebe sampuani kullanmaya basladim.vucuduma da saclarimada..sadece saclarimi son durulamada minnacik sac kremi suruyorum ,durulanip cikiyorum.sonrada vucuduma bebe yagi.benim.simdiden gobegim catlak daha fazla catlamadan atlatirim insaallah.

Günaydın kızlarrrr bugün ikili testimiz var inş herşey yolundadır heyecan yaptım resmen bugün kontrole gidecek arkadaşlar da inş iyi haberlerle gelirsiniz. Randevum saat 3te pöfff çok var daha
Hayirli.haberlerle gel insaallah,bakalim cinsiyet tahmini verir mi doktor,olmasada bizler tahmin yuruturuz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…