- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.141
Benimce hep aci yiyesim var[
Doğrudur canım..
Benim ilk.. acemiyim bu konularda..
bu arada hep canım ekşi seyler istiyo..
sizlerde durumlar nsl kızlar??
Enn guzel anlar bence o zamannOlabilir arkadaşım Sağol..
Ah.. Bir hareketini hissetsem
Bol bol acı şeyler yersinBenimce hep aci yiyesim var
Can'ım sen istifra falan ettin ama benim bu zamana kadar hiç mide bulantım olmadan zayıflamam garip geldıcanım ben 5 kilo vermişim
Bende cuma gitcem hadi hayırlısı olsunHerkese iyi geceler annisler
Telefonum tamirde o yuzden surekli giremiyorum maleaef
Cuma gunu kontrolum var cok heycanliyimins cinsiyeti icin bir sey soylerler
Canım dun aksam bende senin gbydim göğüs sislerim indi bulantı azaldı sabah hemen gittim hastaneye çok şükür ikiside gayet iyiler doktor normal dyo belirtilerin gecmesineSelam güzel Anneler ya benim göğüs büyümesi şimdi durmuş gibi kramplar azaldı iyice kuruntu yapma günümdeyim sanırım hiç iyi hissetmiyorum bişey olmuş gibi töbe Yarabbim ya daha önce boş kese oldu ya atlatmistim ama yine karışık duygularım
Haftamiz da aynı ay inş sonuna kadar sağlıklı oluruz canım rahatladım öyle deyinceCanım dun aksam bende senin gbydim göğüs sislerim indi bulantı azaldı sabah hemen gittim hastaneye çok şükür ikiside gayet iyiler doktor normal dyo belirtilerin gecmesine
hayırlı olsun insallah allah kucagına da almak nasip etsin.
daha 6 haftalıkken mi söyledi cinsiyetini. allah alllah. benim ki tam bir odundu sorular sordum bi anomali durumu var mı vs vs diye put gibiydi adam ya .. ki 7 haftalıkken kalp atışını bile duyduk gümbür gümbür.
bende işyerindekilere söylemedim. nişanlıyım ben şu anda evlilik için gün alıcam yarın o arada doktoru görebilirsem bir de bebegime bakayım diyorum. hem daha 3 ay olmadan kimsenin bilmesine de gerek yok hem de işyerinde gereksiz insanlar var bilsinler istemiyorum. dedikodu yapmaları işten bile değil. kırk takla atıyorum valla kontroller için of of..
evet 6 haftalık kalp sesini dinlemek için gittim allah şükür duyduk sonradan kesesi kıza benziyor dedi :)hayırlı olsun insallah allah kucagına da almak nasip etsin.
daha 6 haftalıkken mi söyledi cinsiyetini. allah alllah. benim ki tam bir odundu sorular sordum bi anomali durumu var mı vs vs diye put gibiydi adam ya .. ki 7 haftalıkken kalp atışını bile duyduk gümbür gümbür.
bende işyerindekilere söylemedim. nişanlıyım ben şu anda evlilik için gün alıcam yarın o arada doktoru görebilirsem bir de bebegime bakayım diyorum. hem daha 3 ay olmadan kimsenin bilmesine de gerek yok hem de işyerinde gereksiz insanlar var bilsinler istemiyorum. dedikodu yapmaları işten bile değil. kırk takla atıyorum valla kontroller için of of..
Cnm görüntüyü bulamadım ama kese oval olursa kız yuvarlak olursa erkek dedi ama tıbben bi garantisi yok sadece yılların tecrübesi dedi bakalım tutturabilecekmi :)Cok merak.ettim.sakincasi yoksa foto atar misin ultrason ciktisinin?
Ben de hic oyle biseyler istemeler olmuyo kizlar ya. Ne esko ne tatli ne aci. Tursu istemiyorum diyince herkes saso[
Doğrudur canım..
Benim ilk.. acemiyim bu konularda..
bu arada hep canım ekşi seyler istiyo..
sizlerde durumlar nsl kızlar??
Cnm benim gecen hafta durdu tum agrilarim hatta bende mesaj yazmistim buraya cok korkuyorum diye sonra gecen hafta persembe gunu gittim cok sukur iyiydi bende mide bulantisi da olmadi tiksinme de veya aserme de yok gogus agrimda bitonce kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum valla bir tek karin agrim var arada yorulunca agriyorSelam güzel Anneler ya benim göğüs büyümesi şimdi durmuş gibi kramplar azaldı iyice kuruntu yapma günümdeyim sanırım hiç iyi hissetmiyorum bişey olmuş gibi töbe Yarabbim ya daha önce boş kese oldu ya atlatmistim ama yine karışık duygularım
Kızlar Günaydın
Karnınız büyüdümü ya benim bariz büyüdü gazmazda degil eşimde farkında
Günaydın kızlarrrrbugün ikili testimiz var inş herşey yolundadır heyecan yaptım resmen bugün kontrole gidecek arkadaşlar da inş iyi haberlerle gelirsiniz. Randevum saat 3te pöfff çok var daha [/QU sizlere ve tüm güzel annelere günaydın
Kızlar Günaydın
Karnınız büyüdümü ya benim bariz büyüdü gazmazda degil eşimde farkında
Günaydın kızlarrrrbugün ikili testimiz var inş herşey yolundadır heyecan yaptım resmen bugün kontrole gidecek arkadaşlar da inş iyi haberlerle gelirsiniz. Randevum saat 3te pöfff çok var daha
Hayirli.haberlerle gel insaallah,bakalim cinsiyet tahmini verir mi doktor,olmasada bizler tahmin yuruturuz burdanGünaydın kızlarrrrbugün ikili testimiz var inş herşey yolundadır heyecan yaptım resmen bugün kontrole gidecek arkadaşlar da inş iyi haberlerle gelirsiniz. Randevum saat 3te pöfff çok var daha
Masallah ya ,insan heycanlaniyor boyle guzel fotolar gordukce..ben erkege benzettim.insaallah gonlundekini nasip eder mevlam.basta saglikli olsunlarKızlar bu da benim minigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?