- 2 Kasım 2011
- 382
- 403
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #8.161
Canım güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlarrrrbugün ikili testimiz var inş herşey yolundadır heyecan yaptım resmen bugün kontrole gidecek arkadaşlar da inş iyi haberlerle gelirsiniz. Randevum saat 3te pöfff çok var daha
günaydın kızlar göbek büyümesi demişken çatlamalara engel olmak için hangi kremi kullanacaksınız, fikri olan varmı?
bende ilk hamileliğimde 5. ayıma kadar zerre belli değildi hamile olduğum, hatta iş yerindeki arkadaşlarım 12. haftada düşük tehlikesi geçirince öğrenmişlerdi, ama bu hamileliğimde daha 8. haftada birden göbüş çıktı, ilkinde munix-c çatlak kremi kullanmıştımhiç çatlak olmamıştı ama arkadaşlar lierac daha etkili çatlaklara karşı diyince sizlerin önerisini merak ettim.göbeğim benimde çıktı zaten ikinci hamileliğim daha çabuk meydana çıkıyor oğlumda 25 kg almama rağmen sadece baldırlarım çatladı karnımda yok ama ne olur sonra bilmem ama bebe yağı cildi karartıyor diye duymuştum sürmedim hiç
Günaydın kızlarrrrbugün ikili testimiz var inş herşey yolundadır heyecan yaptım resmen bugün kontrole gidecek arkadaşlar da inş iyi haberlerle gelirsiniz. Randevum saat 3te pöfff çok var daha
günaydın kızlar göbek büyümesi demişken çatlamalara engel olmak için hangi kremi kullanacaksınız, fikri olan varmı?
kızlar dün temizlikçi abla beni ekince ben de o hırsla temizlik yaptım ve akşam sabaha kadar belim ve kasığım ağrıdı aslında hep dinlenerek yaptım ama çok ağrım oldu sizce bebişe bi şey olur mu 12. hafta gel demişti doktor gitsem mi acaba üffff bu paranoyak halimiz ne zaman bitecek çok korkuyorum ama bişey olduysa kanama falan olur kendini belli eder demi?
Canim acikcasi ben kilolu oldugum icin gobegimin kenarlarinda catlamalar var beyaz beyaz.yani vucudumda musait.doktora sordum hicbir krem fayda etmez birazda bunyeye bagli dedi,surekli nemlendirmeye calisacaksin dedi.en aza indirmis olursun dedi..ama cevremde hep mustela ve lierac kullananlar oldugünaydın kızlar göbek büyümesi demişken çatlamalara engel olmak için hangi kremi kullanacaksınız, fikri olan varmı?
Canim birak kendini yorma.endiseleniyorsan tabiki git stres daha zararli bebege.kızlar dün temizlikçi abla beni ekince ben de o hırsla temizlik yaptım ve akşam sabaha kadar belim ve kasığım ağrıdı aslında hep dinlenerek yaptım ama çok ağrım oldu sizce bebişe bi şey olur mu 12. hafta gel demişti doktor gitsem mi acaba üffff bu paranoyak halimiz ne zaman bitecek çok korkuyorum ama bişey olduysa kanama falan olur kendini belli eder demi?
sen cinsiyeti geç bizim kaynana neye takmış geçen söylüyor ben doğumdan çıkıp geldiğim gün tüm akrabaları toplayıp getirecekmiş mevlüt yapacakmış benim evde o gün ya ben eve girerken kuran eşliğinde girecekmişim not: hiiiiiiiçççç dindar değildir gösteriş işte ağzım açık kalmış o anlatırken bu kaynanalar doğumlarını düğünlerini herşeyleri unutmuşlar aslında kadınlıklarını unutmuşlar böyle şey mi olur bana bebeğe eziyet değil mi 50 kişi o gün benim evimde ne işi var valla o günün sonu küfür eşliğinde evden kaynana çıkışı olur nokta
Hangi dr a gidiyosun canım benim arkadaşım orda doğum yaptı pek memnun kalmadı bende o yüzden yakınından bile geçmedim
Aa medical park mi o kadar cok fiyat verdi cok sasirdim. Bende oraya gittim daha once ama hic o kadar yuksek odemedim
günaydın canım.hayırlı haberler duyarız inşallah.Herkese günaydın. Doktora gidecekler güzel haberlerle dönerler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?