2016 Nisan Anneleri Spor & Diyet Paylasimi

Kaç squat yaptın kaçak :) 10 değildr umarım 30 olsun bari bak 50 yapcam ben..
25 di galiba yaparım daha ya akşama çok var sen kendine bak hem hurmaları götürmüşün gece seni gruptan atmak lazım

Günaydın kızlar. Akşam 8 den sonra yememek çok zormuş. Özellikle o saatlerde canım tatlı istiyor. Gece rüyamda hep yemek gördüm

Birseyler ic canim, keser belki tatli istegini. Hipp in emzirme cayi bana tatli gibi geliyor mesela. Zorlanirsam onu iciyorum :)

Squat i ne zamana kadar arttırcaz kızlar? Bugün daha hiç bişey yapamadım ben çok miskinim

Maşallah kızlar çok sportif gördüm sizi. Ben bugün malesef hiç spor yapamadım. Dersim çoktu sonra da olaylar olaylar Eve yeni geldik. Pek iyi de beslenemedim zaten... Bu saatten sonra da yasak En iyisi duş alıp yatayim. Yarın çok yoğun değilim duzgunce başlarım.
Bu arada squat göbeği eritiyor mu?

Squat i ne zamana kadar arttırcaz kızlar? Bugün daha hiç bişey yapamadım ben çok miskinim

250 olana kadar

Daha cok kalca, basen toparliyor. Benim yanlari da etkiledi, azaltti. Gobek icin mekik lazim. Bunlari oturtunca mekik baslayacagim ben de.

Kızlar Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programı varmış. Millet ballandıra ballandıra anlatmış. Şöyle inceldik böyle daraldık felan onuda denesek mi acaba. 10 günde bile gözle görülür değişim oluyormuş. Ağır gelir mi acaba bilemedim

Ben ilk kez duyuyorum bakıyım bi netten neymiş :)ben yuruyusumu yapmayagidiyorum döneceğim :))))

Canm o dediğin kadın insanın anasını ağlatıyo çok ağır sporları şınav falan cektiryo squat yaptryo.. evet incelirsin ama hareketleri yaparsa kalkamazsın bikaçgün diyim :) leslie+squat+iç bacak egzersizi bana yetiyo valla eğer yapmak isteyen olursa bi denersiniz yorumlarınızı alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…