Kardeşim polis canm ama sporcudur kalan vakti hep spor salonunda telefonla konuşurken anlattı bana ondan uyandım bende yoksa hergün yapcaktım.. baya gaza getrdi beni saolsun.. tam gaz devamKardeşini dinle o zaman madem ailede sporcu var. Bizede doğru olanı aktarırsın.
Öyle birşey mi varmış galiba ben bilmeden uyguladım :)))))Squatta dinlenne günleri var sen uyguluyormusunCamaron ben hiç uygulamadım bişi olur mu acaba
Evet canm 2-3 günde bir dinlenerek yaparsak vücut yenikasları üretiyormuş böylece kaslarda yıpranma olmuyormuş daha sağlıklı sıkılaşma oluyormuş dedi kardeşim.. bende 4 günde bir dinlencem sen bilmeden iyi bi iş yapmşsn bundan sonra dinlenerek ara ver bence.. bugün squat yapmadm kalan egzersizleri ve yürüyüşü yaptım..Öyle birşey mi varmış galiba ben bilmeden uyguladım :)))))
Çok iyi maşallahKızlar affedin ben dün dayanamadım annemlerde tartıldım kızmayın olur mu :))) aç karnına bu arada tartım yok benim iyikide yok yoksa her Allahın günü tartılırdım.. velhasıl 500 gram vermişim ama vücudum sanki 1 kilo vermiş gibi belim falan incelmiş biraz.. 83.100 gram dan 82.600 çıktım..
Ben squati ilk mesajda verdigim programa gore yapiyorum. Bugun 70di sanirim :) biraZdan yuruyus ve squat yapacagim :)
Sizler ne durumdasiniznznyldz KardelenRuzgar
Azmine hayranım yaa:) valla 70 de kaldım arttıramadım ayaklarım ağrıyo meyrayı sallarken çok. Neysee ağrı çalıştığına işarettirAy ben iki gundur leslie yapamadimbir gun parkta yuruduk ama azcik sayilir mi ? :)))
Squatda 100e geldim. Bugun 110 yapicam.
Azmine hayranım yaa:) valla 70 de kaldım arttıramadım ayaklarım ağrıyo meyrayı sallarken çok. Neysee ağrı çalıştığına işarettirbende dayanamayıp basküle çıkanlardanım valla ama söylemiyim ay dolunca söylerim:)
Kızlar ya ben hiç spor yapamadımilk gün hevesle yürüyüşümü yaptım sonra bi taraftan işe git bi taraftan evin işi bi de başka başka mevzular eklenince kaldı Kıskanıyorum sizi bn de yapmak istiyorum.
Ben daha once yaptim ya squat, ondan herhalde cok zorlamiyor beni su an 100 falan. Ama ilerde 180 200 olunca ne olacak bilmiyorum :)
Canim sen de kendi hayat rutinine gore araya spor kat. Mesela koltuktan her kalktiginda uc squat yapmadan gidecegin yere gitme. Aklina geldikce egil - kalk. Ise giderken otobusle gidiyorsan bir durak erken in vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?