2016 Nisan Anneleri Spor & Diyet Paylasimi

Kardeşini dinle o zaman madem ailede sporcu var. Bizede doğru olanı aktarırsın.
Kardeşim polis canm ama sporcudur kalan vakti hep spor salonunda telefonla konuşurken anlattı bana ondan uyandım bende yoksa hergün yapcaktım.. baya gaza getrdi beni saolsun.. tam gaz devam
.

Öyle birşey mi varmış galiba ben bilmeden uyguladım :)))))
Evet canm 2-3 günde bir dinlenerek yaparsak vücut yenikasları üretiyormuş böylece kaslarda yıpranma olmuyormuş daha sağlıklı sıkılaşma oluyormuş dedi kardeşim.. bende 4 günde bir dinlencem sen bilmeden iyi bi iş yapmşsn bundan sonra dinlenerek ara ver bence.. bugün squat yapmadm kalan egzersizleri ve yürüyüşü yaptım..

Kızlar affedin ben dün dayanamadım annemlerde tartıldım kızmayın olur mu :))) aç karnına bu arada tartım yok benim iyikide yok yoksa her Allahın günü tartılırdım.. velhasıl 500 gram vermişim ama vücudum sanki 1 kilo vermiş gibi belim falan incelmiş biraz.. 83.100 gram dan 82.600 çıktım..

Çok iyi maşallah

Ben squati ilk mesajda verdigim programa gore yapiyorum. Bugun 70di sanirim :) biraZdan yuruyus ve squat yapacagim :)
Sizler ne durumdasiniz nznyldz KardelenRuzgar

Ben bittim okeye dönüyorum :)
Oğlan diş çıkartıyor, saat başı kalkıyoruz gece, bi taraftan iş ev vs ben bitik, takip etmeye yapmaya çalışıyorum ama şu ara düzen çok zor kızlar

Ya kızlar yaptıklarınızı yazın gazım sönmesin olmuyo böyle. Zaten konu komşuyu burda zorla yürüyüşe götürüyorum. Bari siz gaz verin.

Yürüyüş-squat tamam arkadaşlar

Ay ben iki gundur leslie yapamadim bir gun parkta yuruduk ama azcik sayilir mi ? :)))
Squatda 100e geldim. Bugun 110 yapicam.

Yürüyüş ve egzersizler tamam kızlar.. yanlız 75 squat acaip zorluyo sayı çoğaldıkça zorluk başlıyo..

Ay ben iki gundur leslie yapamadim bir gun parkta yuruduk ama azcik sayilir mi ? :)))
Squatda 100e geldim. Bugun 110 yapicam.
Azmine hayranım yaa:) valla 70 de kaldım arttıramadım ayaklarım ağrıyo meyrayı sallarken çok. Neysee ağrı çalıştığına işarettir bende dayanamayıp basküle çıkanlardanım valla ama söylemiyim ay dolunca söylerim:)

Kızlar ya ben hiç spor yapamadım ilk gün hevesle yürüyüşümü yaptım sonra bi taraftan işe git bi taraftan evin işi bi de başka başka mevzular eklenince kaldı Kıskanıyorum sizi bn de yapmak istiyorum.

Ben daha once yaptim ya squat, ondan herhalde cok zorlamiyor beni su an 100 falan. Ama ilerde 180 200 olunca ne olacak bilmiyorum :)

Canim sen de kendi hayat rutinine gore araya spor kat. Mesela koltuktan her kalktiginda uc squat yapmadan gidecegin yere gitme. Aklina geldikce egil - kalk. Ise giderken otobusle gidiyorsan bir durak erken in vs.

Dis fircalarken popoyu sıkıp bırakmak lazım mesela. Ben bir ara yapıyordum, şimdi gene aklıma geldi bak, yapayım. On saniye falan sıkıp bırakıyorsun. Bir ara dans kursuna gitmiştik iki ay, ordaki hoca soylemişti. Durusunuz da duzelir demişti :)

Haklısın canım öyle yapayım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…