2016 Nisan Anneleri Spor & Diyet Paylasimi

Bende zaten ölüyorum spor yapıcam diye

Yaa daha squatı zorla yapıyorum onu nasıl yapacaksam ama vücudum hamlığını çözsün bir açılsın başladımmı durduramazsınız. Daha önce 4 ayda 14 kilo vermişliğim var.

Kızlar benim bacaklar pert yaa valla çocugu ayağmda sallıyamıyorum yinede 55 tane zar zor squat yaptm yüryüşüde akşam yapcam ikisini bir arada yapamıyorum artık..

Bende yaptım bugün 50 ye çıkardım squatı

Off akşamları da insan bişeyler yemek istiyor şöyle çayın yanına kek poğaça abur cubur çerez hey gidi günler hey ne yerdim bee

Off akşamları da insan bişeyler yemek istiyor şöyle çayın yanına kek poğaça abur cubur çerez hey gidi günler hey ne yerdim bee
Sus kız burda öyle seylerin adını anma:)) burası diyet spor köşesi azim azim lazım bize..

Sus kız burda öyle seylerin adını anma:)) burası diyet spor köşesi azim azim lazım bize..
Off yaa akşamlarıda ağzımın boş durması beni derinden etkiledi. Su içeyim bari. Su kadehimi sizin şerefinize içiyorum ooooof of dertlendim

Off yaa akşamlarıda ağzımın boş durması beni derinden etkiledi. Su içeyim bari. Su kadehimi sizin şerefinize içiyorum ooooof of dertlendim
Hafif meyveler yiyebilirsin canm.. yoğurt süt tarzı şeylerde tüketebilirsin hatta tarçınlı süt içebilirsin tatlı ihtiyacını bastırsın.

Dayanamazsam bi meyve yerim

Meyve de gunde iki porsuyondan fazlasi zarar ona gore :)
Uc dort ay sabretssk sonra arada dedigin gibi cay kek yapariz . Su an aksam bir sey yememek onemli :)
polarisss erik suyunu deneyeyim dedim ama sabah ac karnina zor ictim ya, bana gore degilmis :) sabahlari ilik suya limon deneyecegim

Dün sabrettim bişey yemedim. Baktım olmadı uyudum bebişimle. Rüyamda yiyorum bişeyler nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…