Canm o dediğin kadın insanın anasını ağlatıyo çok ağır sporları şınav falan cektiryo squat yaptryo.. evet incelirsin ama hareketleri yaparsa kalkamazsın bikaçgün diyim :) leslie+squat+iç bacak egzersizi bana yetiyo valla eğer yapmak isteyen olursa bi denersiniz yorumlarınızı alırız
Kızlar benim bacaklar pert yaa valla çocugu ayağmda sallıyamıyorum yinede 55 tane zar zor squat yaptm yüryüşüde akşam yapcam ikisini bir arada yapamıyorum artık..
Sabırla yapıyorum bakalm ama farkedilirlik var bu yüzden devam edicem inatla..Gececek zamanla sabirtr
Sabırla yapıyorum bakalm ama farkedilirlik var bu yüzden devam edicem inatla..
Ay hadi inşallah.. aradada gaz verelim topiğe tazeleyelim gazı :)))Bir ay sonra daha fit olacagiz insallah :))
Senin için 2 bardak içtim :)))Bu yaZiyi gorem herkes bir bardak su icsin bakim :)
Waaayyy helal :))Bende yaptım bugün 50 ye çıkardım squatı
Senin için 2 bardak içtim :)))
Sus kız burda öyle seylerin adını anma:)) burası diyet spor köşesi azim azim lazım bize..Off akşamları da insan bişeyler yemek istiyor şöyle çayın yanına kek poğaça abur cubur çerez hey gidi günler hey ne yerdim bee
Off yaa akşamlarıda ağzımın boş durması beni derinden etkiledi. Su içeyim bari. Su kadehimi sizin şerefinize içiyorum ooooof of dertlendimSus kız burda öyle seylerin adını anma:)) burası diyet spor köşesi azim azim lazım bize..
Hafif meyveler yiyebilirsin canm.. yoğurt süt tarzı şeylerde tüketebilirsin hatta tarçınlı süt içebilirsin tatlı ihtiyacını bastırsın.Off yaa akşamlarıda ağzımın boş durması beni derinden etkiledi. Su içeyim bari. Su kadehimi sizin şerefinize içiyorum ooooof of dertlendim
Dayanamazsam bi meyve yerimHafif meyveler yiyebilirsin canm.. yoğurt süt tarzı şeylerde tüketebilirsin hatta tarçınlı süt içebilirsin tatlı ihtiyacını bastırsın.
Dayanamazsam bi meyve yerim
Dün sabrettim bişey yemedim. Baktım olmadı uyudum bebişimle. Rüyamda yiyorum bişeyler nasılsaMeyve de gunde iki porsuyondan fazlasi zarar ona gore :)
Uc dort ay sabretssk sonra arada dedigin gibi cay kek yapariz . Su an aksam bir sey yememek onemli :)
polarisss erik suyunu deneyeyim dedim ama sabah ac karnina zor ictim ya, bana gore degilmis :) sabahlari ilik suya limon deneyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?