2016 Nisan Anneleri Spor & Diyet Paylasimi

Yürüyüşü yaptım burda hava çok güzel yaa eve giresi gelmiyor insanın. Denizide masmavi görünce insanın içi açılıyor

Squat+yürüyüş+iç bacak egzersiz yaptım kızlar.. düne göre ağrılarım braz dinmiş bugün daha rahat yaptım squatı vücut alışıyo demekki yavaştan buda iyi haber..

Ben zorlanmamıştım canım erik suyunda. Zaten sen icmesen de olur maşallah çok azimlisin :) Limon sütü azaltıyor diye biliyorum çok az koy.

Ben iki gündür hiç spor yapamadım
Ama bi dk da oturmadim yoğundu günler. Yarın başlayacağım inşallah.

Tekrar ne zaman kilo bildirimi yapacağız?

Evet yaa kiloları ne zaman bildireceğiz. Bugün arkadaşım biraz zayıflamışın dedi

Kizlarrr benden kotu haber.
Bugun gunum vardi 1 poaca 1 porsiyon patates salatasi 7 lahana sarmasi 1 tanede kadayif dolmasi yedim(
Veeeee yuruyus ve suquat yapamadim(
Sabah uyan cocuklari hazirl vs derken olmadi(

Bugun gunum vardi 1 poaca 1 porsiyon patates salatasi 7 lahana sarmasi 1 tanede kadayif dolmasi yedim(
Afiyet olsun :) yarın devam edersin bişey olmaz

Orası neresi canım?

Ankara :)

Evet yaa kiloları ne zaman bildireceğiz. Bugün arkadaşım biraz zayıflamışın dedi

20 ekimde :) bir ayda ne yapmisiz onu gorucez hehehe

Ben sporu aksatmadim simdiye kadar ama hayvan gibi yemedigim olmuyor degil :))) arada kacamak yapariz ya. Haftada biri gecmesin yeter sanirim :)

Ankarada ne soğuktur şimdi çok soğuk olacak çok daha yeni başladı :) bu sene kış erken gelecek burasıda serinledi

Yürüyüş+squat+iç bacak çalşması tamam kızlar.. bugün pazar annemlerdeyim yemeği şimdiden abarttım olacak arada kaçamaklar..

Hava atmak değilde dinlenerek yapınca daha etkiliymiş diyo kardeşim sporcu oda.. aranzda dinlenen var mı dye merak ettim..

Yapiyorum canim. Vucudu sasirtmak lazimmis. Hatta bazi programlar var bir gun 30 ikinci gun 75 ucuncu gun 20 yapiyorsun mesela. Sen de dort gunde bir falan dinlenme yap bence.

Hava atmak değilde dinlenerek yapınca daha etkiliymiş diyo kardeşim sporcu oda.. aranzda dinlenen var mı dye merak ettim..
Kardeşini dinle o zaman madem ailede sporcu var. Bizede doğru olanı aktarırsın.

Yapiyorum canim. Vucudu sasirtmak lazimmis. Hatta bazi programlar var bir gun 30 ikinci gun 75 ucuncu gun 20 yapiyorsun mesela. Sen de dort gunde bir falan dinlenme yap bence.
Ayy ben hiç dinlenme yapmadım ya.. bende yarın dinlenme yapaym squatta o zaman bugün 65 çektm yarın dinleneyim 70 le başlayayım ertesi gün 4 günde bir dinlenme yapaym
.. tamam canm saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…