Dün sabrettim bişey yemedim. Baktım olmadı uyudum bebişimle. Rüyamda yiyorum bişeyler nasılsa
Yürüyüşü yaptım burda hava çok güzel yaa eve giresi gelmiyor insanın. Denizide masmavi görünce insanın içi açılıyor
Burası iskenderun :) selamlarOrasi neresi? Burda hava soguk ya
Orası neresi canım?Orasi neresi? Burda hava soguk ya
Meyve de gunde iki porsuyondan fazlasi zarar ona gore :)
Uc dort ay sabretssk sonra arada dedigin gibi cay kek yapariz . Su an aksam bir sey yememek onemli :)
polarisss erik suyunu deneyeyim dedim ama sabah ac karnina zor ictim ya, bana gore degilmis :) sabahlari ilik suya limon deneyecegim
Afiyet olsun :) yarın devam edersin bişey olmazKizlarrr benden kotu haber.
Bugun gunum vardi 1 poaca 1 porsiyon patates salatasi 7 lahana sarmasi 1 tanede kadayif dolmasi yedim(
Veeeee yuruyus ve suquat yapamadim(
Sabah uyan cocuklari hazirl vs derken olmadi(
Orası neresi canım?
Ben zorlanmamıştım canım erik suyunda. Zaten sen icmesen de olur maşallah çok azimlisin :) Limon sütü azaltıyor diye biliyorum çok az koy.
Ben iki gündür hiç spor yapamadım
Ama bi dk da oturmadim yoğundu günler. Yarın başlayacağım inşallah.
Tekrar ne zaman kilo bildirimi yapacağız?
Evet yaa kiloları ne zaman bildireceğiz. Bugün arkadaşım biraz zayıflamışın dedi
Kizlarrr benden kotu haber.
Bugun gunum vardi 1 poaca 1 porsiyon patates salatasi 7 lahana sarmasi 1 tanede kadayif dolmasi yedim(
Veeeee yuruyus ve suquat yapamadim(
Sabah uyan cocuklari hazirl vs derken olmadi(
Bak bak bak hava atıyor :) bişey olmaz nolacak az daha erirsin işteSquatta dinlenne günleri var sen uyguluyormusunCamaron ben hiç uygulamadım bişi olur mu acaba
Hava atmak değilde dinlenerek yapınca daha etkiliymiş diyo kardeşim sporcu oda.. aranzda dinlenen var mı dye merak ettim..Bak bak bak hava atıyor :) bişey olmaz nolacak az daha erirsin işte
Hava atmak değilde dinlenerek yapınca daha etkiliymiş diyo kardeşim sporcu oda.. aranzda dinlenen var mı dye merak ettim..
Kardeşini dinle o zaman madem ailede sporcu var. Bizede doğru olanı aktarırsın.Hava atmak değilde dinlenerek yapınca daha etkiliymiş diyo kardeşim sporcu oda.. aranzda dinlenen var mı dye merak ettim..
Ayy ben hiç dinlenme yapmadım ya.. bende yarın dinlenme yapaym squatta o zaman bugün 65 çektm yarın dinleneyim 70 le başlayayım ertesi gün 4 günde bir dinlenme yapaymYapiyorum canim. Vucudu sasirtmak lazimmis. Hatta bazi programlar var bir gun 30 ikinci gun 75 ucuncu gun 20 yapiyorsun mesela. Sen de dort gunde bir falan dinlenme yap bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?