• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Sıfır mı bakıyorsun , 2013 Tiguan birsürü var, 70-75 arası . Baya seçenek var aslında. Kianın sportage yeni kasaları da o kadar . Sıfır alınca çok pahalı, ben asla almam, bayan sürücüyüz sonuçta hiç gerek yok:)benzinli olabilir çok km yapmıyorum, sadece 2 çocukla çok bunalmıycağım yüksek tavan bişey olsun. Bak golflerin büyük modelleri güzel, adını unuttum ama arkası falan Kocaman bebişler bunalmasın
2013 e hiç bakmadım. Evet genelde 0 olmasa da 2015 e bakıyoruz 0 da yıl sonu kampanyaları olursa öyle olur. Şehir içi bence de benzinli olup olmaması farketmez. Ben şehirler arasıda kullanıcam annemler dışarıda ondan diesel tercihim. Geniş araba olması önemli ama

kızlar ya ıkı gundur su gıbı ıshalım, karın agrım mıde bulantım falan da yok, bol bol su ıcıyorum lımonlu turk kahvesı içtim bır kaşık gecer gıbı oldu yıne devam, akşamda patates haslayım dıyorum, yarında gecmezse cmtesı doktora gıdecegım...
sızın de basınıza geldı mı hıc ıshal durumu ?
not: folık asıt harıc ılaçta kullanmıyorum.

Folik asiti bırakalı epey zaman oldu.. doktorum 14 - 15 haftadan sonra yararı olmuyor demişti :/

Kapı süsü keçeden filan zor oluyo ama bunlar hemm çok kolay hem çok güzeller. Kurdele dola bitiyor. Fikir olsun :) çikolata filan son haftalarda sen yapamazsın ama yapacak kimse varsa hazır kek ile yapılan cakepopslarda mümkemmel oluyor bayılıyorum ben. Ya anneme ya eşimin annesine ya da ablama yaptırırım artık birine :)) hazır kalıbı satılıyor 4-7₺ arası. Üzerine çikolata kaplayıp çubuk ve poşet geçirdin mi hazır gibi oluyor :) birde bebişinin adının yazılı olduğu ]
canim benim ucuncu bebegim digerlerinde icimde kalan biseyler var bunda hepsini gidermwk istiyorum. Bakalim ins evdeki hesap carsiya uyar ins. Cok iyi hazirlanmayi dusunuyorum bu sefer. Hazir kekten yapilan cakepopslardan yapicam hastanede dagitmak icin suslu cikolatalardan ve badem sekeri düşünüyorum gri ve pembe. bakalim fiyat alicam bikac yerden aklimda nerde alcagim kesinlessin esime aldiririm diye dusunuyorum kendim cikamasamda. Benim dusundugum kapi susu su sekilde fiyat sordum 150tl dedi cok pahali yaa ama cok şık ve cici.
Screenshot_2015-11-29-13-10-24.webp
Birde bu var bunun fiyatoda 75 tl
Screenshot_2015-11-29-13-10-17.webp
Badem sekerlerini boyle siselere koymuslar buda cok guzellll
Screenshot_2015-11-25-21-07-16.webp

canim benim ucuncu bebegim digerlerinde icimde kalan biseyler var bunda hepsini gidermwk istiyorum. Bakalim ins evdeki hesap carsiya uyar ins. Cok iyi hazirlanmayi dusunuyorum bu sefer. Hazir kekten yapilan cakepopslardan yapicam hastanede dagitmak icin suslu cikolatalardan ve badem sekeri düşünüyorum gri ve pembe. bakalim fiyat alicam bikac yerden aklimda nerde alcagim kesinlessin esime aldiririm diye dusunuyorum kendim cikamasamda. Benim dusundugum kapi susu su sekilde fiyat sordum 150tl dedi cok pahali yaa ama cok şık ve cici.
Eki Görüntüle 1707036
Eki Görüntüle 1707037
Eki Görüntüle 1707038
Cok güzellermii gerçekten :)) gönlüne göre olur inşallah :)

Süper burdan birinin deneyimli olması harika:) Pasaportta sıkıntı yaşadın mı? Bir de ordaki masraflar hesapladığının dışına çıktı mı? BUnları merak ediyorum gerçekten. Ben konuştum bir çok yerle prosedür ve fiyatalrını aldım. Normal görünüyor herşey ama atladığım bir şey olmasın istiyorum. Sistem gerçekten çok farklı buradan.
Amerika vizen yoksa karnın çok şişmeden almanı tavsiye ederim. Onun haricinde Amerika ya girerken hiçbir problem yok. Hatta doğuma geldim bile diyebilirsin. Ben ne olur ne olmaz diye 10 gün sonrasına dönüş bileti rezerve etmiştim ve booking.com dan iptal edilebilir otel rezervasyonu yaptırmıştım. Hiçbirine gerek kalmadı. Pasaport kontrolünde guler yüzle sorulara cevap verirsen kimsenin birşey sorduğu yok.
Ben 32. Haftada gitmiştim. 40+2 de doğum yaptım. 3 aylık ev kiraladım ve doktoru kendim ayarladım. Şirketlerle çalışmadım. Dolayısıyla giderken öngördüğüm fiyatlarla aşağı yukarı aynı hesaba geldi. Zaten doktor ve hastane sabitti.
En çok kira ve market alışverişi çok tuttu. Organik marketten alışveriş yapmıştım. Orası da diğerlerine nazaran epey pahalı.
Yeme içme ve şehir içi ulaşım tahminimden daha fazla tuttu genel olarak. Taksi olarak über kullandım. Normal taksilerden daha ucuza geldi.

Tavsiyem mümkün olduğunca geç gitmen. Eğer doktorunu ayarlayıp 36. Haftada 32 miş gibi rapor alıp gidersen çok daha uyguna çıkarsın. Hatta sezaryen istiyorsan 38 yaptırıp, 2 hafta sonra dönersin ki 1 ayda herşey hallolmuş olur.
Ben 3 ay kaldım, çok sıkılıyorsun bir süre sonra. Gezilemiyor koca göbekle. Ben Newyork taydım. Metrolar falan rezalet. Yürüyen merdiven ve asansör yok çoğu hatta. Çok eskiden kalma.

agresifportakal agresifportakal evet yakında komşuda çıkıcaz:) bende bulgurludayım...ilk doğumumu yunus emrede yaptım o zaman kadro ebesı harıkaydı ınanılmaz memenun kalmıştım drdun kim ..bu sene pek içime sinmedi bende başkente başladım o yüzden....yogaya nereye gidiyosun..gerçi hiç zamanım yok ama

Eki Görüntüle 1707036
Eki Görüntüle 1707037
Eki Görüntüle 1707038

Kesinlikle kendiniz yapın çok çok ucuz oluyor . Ben nikah şekerlerimi kendim yaptım :) hamde çok keyifliydi :)

Kızlar iyi akşamlar hepinize. Uzun zamandır yoktuk biz oğluşumla :) ama özledik buraları, bugün detaylı usgmiz vardı, bi sorunumuz yokmuş şükür. Hareketleri hissetmeye başladıniz mı, benim 19. Haftadan itibaren hissediyorum. Bu bazen yoruyor beni çünkü hareketsiz kaldığında Eyvah birsey mi var diye Evham yapabiliyorum. Oğlum bugün 420 gram olmuş :)
canım sen nerelerdesin yaaa o kadar yazdık sana kayboldun gittin :) neyse ki güzel haberlerle gelmişsin hoşgeldin. Oğluşuna da maşallah :)

elmic elmic Ben Amerika da doğum yaptım geçtiğimiz Ağustos ta. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim.

Tebrikkeeer oncelikle:)) amerikada hangi eyakttey yapmistin ve bir cirpida dikkat edilmesi gereken belli basli isler varsa paylassbilirsen harika olur.. Sen kordon kanini saklattin mi bu arada? Kordon kani olayini arastiramadim cok detayli ama saglik icin allah korusun ihtiyac olursa diye onemli biseye benziyor bu konuda yorumun varsa dinlemek isterimmm :))

İyi akşamlar arkadaşlar ;
Aranızda tam vajinaya arada giren batma sızlama gibi bir ağrı yaşayan var mı ? Bugün sık sık vajinada tam birden batma gibi tuhaf bir ağrı oluyor rahim büyümesinden mi acaba ?

Merhaba arkadaşım yazınızı okuyunca cevap yazmadan geçemedim bende geçtiğimiz hafta sonu yaşadım bunları çok fazla sıvı kaybettiğim için serum taktılar bana.Çok şükür şimdi iyiyiz.
Bende icebildigim kadar su icmeye calisiyorum soda da ictim mineral eksikligini gidermek icin ama ne denediysem gecmedi ishalim ;(

Back
X