• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    234
Kızlar ya bi saat kadar önce kızı uyutmaya çalışıyodum. Mama değiştirdik bu gün biraz gazı vardı. Yatmadan sab simplex vereyim dedim. Karanlıktı oda, elime bi çarptı gözüne döküldü damla. Hemen bol suyla yıkadım öyle ağlama vs olmadı. Canı yanmadı yani. Başka bişey yapmam gerekir mi? Böyle bişey yaşayan oldu mu hiç

Sevdi gibi 😀Baya istekli benimki ya ben bir şeyler yerken o da ağzını açıyor insana vicdan yaptiriyor😅
Benimki de acayip heyecanlanıyor biz bir şeyler yerken😀vermemek için kendimi zor tutuyorum doktor kilo alımını etkiler dedi diye😀Zaten erken doğdu yaşıtlarımızı yakalamaya çalışıyoruz, engellemek istemiyorum😀yoksa çoktan vermiştim😀

Kizlar merhaba bir sorum olcak. Bebegim 3 aylik. Dun kilo ve boy kontrolu vardi bir ayda sadece 100 gram almis. Onceki aylar gayet guzeldi kilo alimi. Bu ay boya vermis dedi hemsire. Kilosuda ayina gore iyi ama bir cocuk doktoruna goturun bu ay neden kilo almamis onu sorun vitaminlerine baktirin dedi. Bazen bebekler bir ay kilo almayabilir sonra normale doner dedi. Bu durumu yasayan oldumu icinizde kizlar 🙏

Merhaba sarılığınız geçti mı, bizde de alt gruptan anlaşıldı
Merhabalar öncelikle geçmiş olsun bizim sarılığımız çok şükür hemen geçti ama ben eve çıkınca uyumadım resmen sık sık besledim çok şükür azalarak bitti sizin de bi an önce bitsin inşallah

Kizlar merhaba bir sorum olcak. Bebegim 3 aylik. Dun kilo ve boy kontrolu vardi bir ayda sadece 100 gram almis. Onceki aylar gayet guzeldi kilo alimi. Bu ay boya vermis dedi hemsire. Kilosuda ayina gore iyi ama bir cocuk doktoruna goturun bu ay neden kilo almamis onu sorun vitaminlerine baktirin dedi. Bazen bebekler bir ay kilo almayabilir sonra normale doner dedi. Bu durumu yasayan oldumu icinizde kizlar 🙏
Canim bizimde 4. Ay sadece 100 gr almıştı bazen durabiliyor sonra toparladik birde o ay hasta olmuştuk oda etkiledi

Kızlar herkese selam uzun zamandır gelemedim buraya iki çocukla tek başıma sıfır destek idare etmeye çalışıyorum bu süreçte 4 diş kaybım oldu çok fazla antibiyotik kullanımı oldu ilk zamanlar sütüm iyiydi ama zamanla azaldı şimdi mamayla devam ediyoruz birde oğlumun yanağında egzaması var atopik dermatit dedi aranızda var mı böyle bişey yaşayan neler yapıyorsunuz

Kızlar herkese selam uzun zamandır gelemedim buraya iki çocukla tek başıma sıfır destek idare etmeye çalışıyorum bu süreçte 4 diş kaybım oldu çok fazla antibiyotik kullanımı oldu ilk zamanlar sütüm iyiydi ama zamanla azaldı şimdi mamayla devam ediyoruz birde oğlumun yanağında egzaması var atopik dermatit dedi aranızda var mı böyle bişey yaşayan neler yapıyorsunuz
Biz yenidoğan zamanı egzama oldu yanakları çok fenaydı mustela balm aldım onu kullanıyorum hemen geçirdi yüzü çok kuru doktor nemlendirme lazım dedi onu kullanıyorum sürekli ben

Kızlar günde kaç cc mama/süt veriyorsunuz ve kaç kez? Ben emziriyorum 2 kere 90 cc mama veriyorum sanırım 120 vermem gerek artık emin olamadım

mustela stelotopia yüz için olan kremi günde 1 kere sürüyorum

Ne güzel sen başlamışsın ben o kadar çeşitlendirmedim ama artık bizimki de istiyor gibi bakıyor yavaş yavaş vericem. Peki ölçüsü var mı ne kadar veriyorsun ben onu bilemedim tecrübesizlikten
Çok az aslında mama kaşığıyla max 5 kez mesela sadece tadına bakıyoruz
Kızlar ek gıda için ne aldınız?
Slikon kokuyor diyorlar.Ne alacağımı bilemedim.Blw porselenle olur mu bilemedim yapışkanlı slikonlar daha mantıklı geliyordu.
Oioi deterjan kokusunu icine cekiyor ben fark ettigimde gec olmuştu oğlumun omleti kalmıştı ağzıma attım böyle bir koku tat yok, melamin tarzı olabilir belki cam porselen gibi seylerde kırılır kesin

Çok az aslında mama kaşığıyla max 5 kez mesela sadece tadına bakıyoruz

Oioi deterjan kokusunu icine cekiyor ben fark ettigimde gec olmuştu oğlumun omleti kalmıştı ağzıma attım böyle bir koku tat yok, melamin tarzı olabilir belki cam porselen gibi seylerde kırılır kesin
Oioi istemiyorum çok phalı geliyor zaten.Ama ilerde blw için vakumlu birşey istediğimden slikonsuz olmaz sanırım🫠

Back
X