Bizimkide o saatte kalkıyor emip uyumuyor geri genelde yatağında bekletiyorum mizmizlaninca alıyorum ama odada çıkmıyorum bende uykusu gelince uyutup geri uyuyorum biraz dahaBen de 5:50 de emip uyutmaya çalışıyorum ama çoğu zaman olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkide o saatte kalkıyor emip uyumuyor geri genelde yatağında bekletiyorum mizmizlaninca alıyorum ama odada çıkmıyorum bende uykusu gelince uyutup geri uyuyorum biraz dahaBen de 5:50 de emip uyutmaya çalışıyorum ama çoğu zaman olmuyor
3ve sonrası için aylık 5bin tl ödeniyor.Cuma günü aldım 4aylık ödemeyi4 çocuk için ne kadar ödeniyor. Aldınız mı siz
Ben 5.ay kontrolünde doktora sordum destekli oturması çok kuvvetli ve bebek hazır ama yine de başlamayalım şuan çok iyi kilo alıyor dedi.1ay erken doğduğu için 7aylıkken başlatacaktı ama 6 olunca başlatmaya karar verdi.4 ay bence de çok erken .Doktorum 4. ay kontrolüne gittiğimde tadımlara başlayabilirsiniz demişti çok erken bulduğum için başlamadım. Yavaştan tadımlara baslamak istiyorum.Bizimki de desteksiz oturmuyor hiç onu düşünmemiştim.
Ben bugün yoğurt tattirdimBen 5.ay kontrolünde doktora sordum destekli oturması çok kuvvetli ve bebek hazır ama yine de başlamayalım şuan çok iyi kilo alıyor dedi.1ay erken doğduğu için 7aylıkken başlatacaktı ama 6 olunca başlatmaya karar verdi.4 ay bence de çok erken .
Sevdi miBen bugün yoğurt tattirdim![]()
Doktorum 4. ay kontrolüne gittiğimde tadımlara başlayabilirsiniz demişti çok erken bulduğum için başlamadım. Yavaştan tadımlara baslamak istiyorum.Bizimki de desteksiz oturmuyor hiç onu düşünmemiştim.
Sevdi gibiSevdi mi![]()
Ben iyi bir doktor bulamadım ya hepsi ayrı kafa farklı şeyler söylüyorlar. Ben de tadimlara başladım bugün itibariyle.Bizimki 6.ay dedi ama çölyak guluten alerjisine bakmak için mi nedir 5 buçuk aylıkken tarhane tattir dedi onu tam anlamadim
Ben iyi bir doktor bulamadım ya hepsi ayrı kafa farklı şeyler söylüyorlar. Ben de tadimlara başladım bugün itibariyle.
Teşekkür ederim canım. Tecrübeli değilim ilk çocuk olduğu için. Annemlere köye gelmiştim annem mis gibi doğal yoğurt yaptı o yüzden yoğurt vermek istedim.Hayirli olsun diyelim canım bizede aktar tecrubelerinine ile başlasın kimi doktor yoğurt ile başlatıyor kimisi kabak
Biz henüz 5 olmadık ama mama sandalyesinde oturuyor oglumda da 4 bucuk gibi başlamıştım yediklerimizi izliyor bazen abisi yerken ağzını bile oynatıyordu vermeye başladım bende 3 gün kuralına gerek yok diyor artık doktorlar bizimde bir hafta olacak heralde muz, elma, havuç, brokoli, patates tattırdım iki gündür de yoğurt mayaladım jersey sütünden onu yediriyorum dün biraz muz ezip yoğurt ekledim bir onu sevdi gibi zeytinyağı ekliyorum kesin kabızlık olmasın diyeDoktorum 4. ay kontrolüne gittiğimde tadımlara başlayabilirsiniz demişti çok erken bulduğum için başlamadım. Yavaştan tadımlara baslamak istiyorum.Bizimki de desteksiz oturmuyor hiç onu düşünmemiştim.
Ne güzel sen başlamışsın ben o kadar çeşitlendirmedim ama artık bizimki de istiyor gibi bakıyor yavaş yavaş vericem. Peki ölçüsü var mı ne kadar veriyorsun ben onu bilemedim tecrübesizliktenBiz henüz 5 olmadık ama mama sandalyesinde oturuyor oglumda da 4 bucuk gibi başlamıştım yediklerimizi izliyor bazen abisi yerken ağzını bile oynatıyordu vermeye başladım bende 3 gün kuralına gerek yok diyor artık doktorlar bizimde bir hafta olacak heralde muz, elma, havuç, brokoli, patates tattırdım iki gündür de yoğurt mayaladım jersey sütünden onu yediriyorum dün biraz muz ezip yoğurt ekledim bir onu sevdi gibi zeytinyağı ekliyorum kesin kabızlık olmasın diye
Bende böyle biliyordum ama bi kaç kişi 10 bın felan dedı .. sizin 4 çocuk olunca sormak istedim3ve sonrası için aylık 5bin tl ödeniyor.Cuma günü aldım 4aylık ödemeyi
Bizimki uykusundan öyle ağlayarak uyanıyor bi kaç gündür. Geğirince susuyo uyuyo tekrar. Çok hava yutuyor bu ara. Bi kere gaz çıkarmak yeterli gelmiyor. Belki böyle bişey olabilirBebegi durduk yere ağlayan var mı kızlar çok yoruldum ya hicbi şeyi yok ateşi falan ne bu böyle farklı bi ağlama
Yok canım gaz değil biz o kadar gazdan çektik ki anlıyorum olup olmadığınıBizimki uykusundan öyle ağlayarak uyanıyor bi kaç gündür. Geğirince susuyo uyuyo tekrar. Çok hava yutuyor bu ara. Bi kere gaz çıkarmak yeterli gelmiyor. Belki böyle bişey olabilir
Bizimki hep ağlayarak uyanıyor canimBizimki uykusundan öyle ağlayarak uyanıyor bi kaç gündür. Geğirince susuyo uyuyo tekrar. Çok hava yutuyor bu ara. Bi kere gaz çıkarmak yeterli gelmiyor. Belki böyle bişey olabilir