2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Aaa, bende sıcakta çocuk susuz kalıyo diye dün sık emzirdim ama çok kustu, bugün cesaret edemedim tekrar sık emzirmeye... Eski düzene döndük. Kusması rahatsız eder diye düşünmüştüm ben...

Bebeler sıcaktan delirdi galiba, benim ki Bi çoğunuzun tersine sokak delisi... Bir buçuk haftadır çocuğun huyu tamamen değişti. Uykuya dalamıyo, yatırdığın an çığlığı basıyo, o andan itibaren memeyi reddediyo... Hiç Bi şekilde sakinleştiremiyosun. Sadece kucakta biraz daha sakin ağlıyo. Evde tek başıma olunca delirecek gibi oluyorum derdine çare olamıyorum diye. Bide sıcakta üst üste yapışıyoruz.Eşim 5-6 gibi geliyo eve ama oruç kafayla ona da kıyamıyorum. Akşama kadar savaş halindeyiz. Bu gün pusete de oturtamadım, en son aldım kucağıma, birde büyük örtü, çıktık evin önüne, örtüyü serdim yatırdım, ağaçları izledi. Hergün başka Bi huyu çıkıyo...3 ayın çıkmasına 2 hafta kaldı bakalım.
Eşim çok pimpirik Berdinc yazmıştı herhalde, çocuğa çok düşkün babada iyi değil diye, aynen katılıyorum. Dışarı çıkartıcam; terli mi bak, üşümesin, esiyorsa üzerini ört...bitmiyo diyeceği :) emmiyo çocuk bunaldı su bari veriim, yok dr. Verme dedi. Otur sen bak o zaman çocuğa diyesim geliyo
Çok yazdım kızlar kusura bakmayın, cadı uyumuşken içimi döktüm size o uyumuşken uyusam daha iyiydi ama

Ayyy uykusuz yorgun daldan dala atlamışım, hiç düzgün yazamamışım yaa utandım şimdi kendimden :)

Camaron canım idrar yolu enfeksiyonu geçirdi iyileşti şükür 3 hafta oldu tedbir amaçlı kontrole kadar antibiyotik kullanıyoruz idrar temizlenmisti hastaneden çıkarken. Aslında kafamı karıştıran o oldu. Inşallah bi sorun olmaz zaten baba çok pimpirikli sabahtan beri surat asik sanki ben dedim oğlum yüzüne ise diye

Huysuz oldu mu bende deliricek gibi oluyorUm. Ozamanlar babasının orucunu düşünecek halim olmuyo eve geldiği gibi veriyorum kucağına. İyi yaptın yaz yaz dök içini.
Bende dün akşam babasına bi cırladım. D vit vermeyi unutmuşum. Hatırlatma kur diyor bana. Dedim bu çocuk büyük insan mı alarm çaldığında hemen vereyim yattığı kalktığı belli olmuyor hatırlatma o an çalsa uyuyor olursa ne olacak kalacak ben yine unutcam. Akşam gelince sen sor verdin mi diye dedim. Onuda ben söyliyim tamam diyor söyle dedim babası değil misin sende anneye direktif yağdırmak kolay.
ayar oluyorum ya sen annesin lafına. Tek yaptık sanki bu çocukları. İyice bunalmışım zaten anında atağa kalkıyorum hiç laf çekemiyorum :)

Kızlar neden bu kadar takiliyorsunuz az emme olayina. 2.ay kontrolunde ben sütumum azaldığını soyleyince doktor "ztn git gide daha az emecek " demişti. Eskisi kadar emek istemeyebilirler.
Birde kıyafet konusu konusulmus. Bende çocuğu hiç bogmuyorum gündüz tişört ve şort. Gece incecik bi uyku Tulumu. Üzerine ince müslin örtü. Evlerdeki hava dan üsuyup hasta olmaz bebekler yeterki terlemesinler; )

Kızlar kaç gündür netim yoktu geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah. Benim moralim çok bozuk kızımda 4mmlik böbrek büyümesi cikti şimdilik tedavi süreci yok doktorumuz geriler iki ay takip edelim dedi dua edin lütfen daha da büyümesin.dünden beri ağlıyorum ne yapacağımı şaşırdım doktora güveniyorum ama annelik işte çocuğumun yüzüne bakınca ağlayasım geliyor.
Böbrek büyümesini anlama sebebimizde şu;kizim geceleri çok cisini yapmıyor bezi hep kuru oluyordu bir gun 7 saat yapmadığı oldu, kakasını da iki gun yapmayip üçüncü güne yapıyordu son bir haftadır boyle.doktor bunların normal olduğunu ama yinede bir utrasön çekmekte fayda var dedi ve öyle anladık. Sizin bebekleriniz de de varsa bez ıslatmama doktorunuza danışın. Allah hepimizin evladını korusun bizlere bağışlasın

Üzülme büyüdükçe geçer inşallah. Benim oglumda da tek B obreginin idrar çıkış yolunda genişleme var. Biz de idrar yolu enfeksiyonu geçirince ogrendik. Büyüdükçe gecer dedi doktor gecmezse müdahale gerekirmiş dua edelim hepimizin evlatlarını korusun rabbim

İnşallah gecer canım dua ediyorum bol bol su mübarek günlerde sadece kendi evladım için değil hepimizin çocukları için.

Aynen katılıyorum sana canım. Eskisi kadar sık emmek istemiyor benim kızımda ama anormal olduğunu sanmıyorum. Gece de eskisi kadar sık kalkmıyor. İnş düzene giriyorlardır ve yanılmıyoruzdur.

Hahaha aynı bizimki her lafına katılıyorum.akşam benim herifi boğacaktım zaten. Sinir etti.

Ayyy uykusuz yorgun daldan dala atlamışım, hiç düzgün yazamamışım yaa utandım şimdi kendimden :)
Bence gayet de güzel olmuş. Uyumama kısmında kendimi buldum benimki de uyumuyor gündüz. Ayağımda sallıyorum mecbur tam uyudu diyorum yatağa koyuyorum 10 dk sonra bağırıyor sonra yine aynı. Pes ettim uyutmuyorum.

Ay inşallah alır canım insan kendini çok kötü hissediyormuş gerçekten benimki almayınca hayatta almıyor ortalığı ayağa kaldırıyor resmen bunun üzerine bir de seminere gittim bugün kardeşimle bırakıp bebişi. Şu an da vicdan azabındayım

Bizimlide öyleydi otomatik sallanan beşikle çözdük. Ayakta sallayıp uyuturdum o kadar uğraşıp ayağımdan indirince 5 dk sonra zınnnkk gözler açık :)

İnşallah gecer canım dua ediyorum bol bol su mübarek günlerde sadece kendi evladım için değil hepimizin çocukları için.
Yüzüne bakıp bende ağlıyordum kalbinde üfürme var diyince doktor. Birkaç hafta boyuncada sürekli aklımdaydı yatarken kalkarken. Sonra geçti araştırdıkca okudukca sordukca çouğu bebekte olduğunu öğrendim ve genelde geçtiğini. İnşallah bizim bebeklerimizinde büyüdükçe geçecektir sorunları. Sende böyle yap içini ferahlat müdahale gerekse doktor hemen müdahelede bulunurdu. Tez vakitte iyileşsin inşallah bebişler.

Hahaha aynı bizimki her lafına katılıyorum.akşam benim herifi boğacaktım zaten. Sinir etti.
Çok bilmişler. Ödleri kopar kucaklarına versen birşey olduğunda ama sana gelince öyle yapaydında böyle yapaydın. Bi tane çarpasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…