2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
yemiyorr yemiyoooooorrrr
10 gündür mama yeme düzeni bozuldu
önceden 3 saatte bir emzirir üzerine 120 ml mama yerdi
şimdi 60 ml mamayı bile bitirmiyor dereceğim zaten evde iş güç hiç birşey yapmıyordum şimdi elimi hiç birşeye sürmez oldum tüm gün onla uğraşıyorum

yalsa süt durumum seninle aynıydı çok az sütüm var yalın nın durumu nasıl beslenme saatleri değişti mi?

hep 2-3 saatte 1 mama veriyorum. ama süt varsa bi öğün süt bi öğün mama. örnek sabah 10:00 emme 12 mama 14 emme 16 mama.

2.ay 60 ml çoğunlukla, arada 90 ml verdik.
3 aylık oldu artık 90 ml çoğunlukla, 120 veriyorum arada.

seninde benim gibi tek memede 30 ml süt oluyordu hala aynı mı? mama verdiğin saatlerde kaç ml içiyor

kuzum demin yazdım düzeltme yaptım ekledim bi daha bakar mısın.

sağmıyorum artık. çift memeden elektrikli sağma makinesi ile, 30 dk sağma sonucu 70 ml altı ise mama takviyesi dedi yakın arkadaşımız çocuk dr'u

benim de öyle. 30 dk'da 70 çıktığı da oluyor nadiren, ama çoğunlukla 30-60 ml

Kızlar bebeğimin Yuzu iki yanağı da böyle. Arttıkça arttı. Neden acaba .. zararlı değil dien var ama. EndişeleniyorumEki Görüntüle 1848644
Benim kizimdada cikti. 2 dr a gosterdim.atopik dermatit dediler. Bol bol nemlendir dediler. Opmeyin dediler. Birde core satin pediatric diye bi krem onerdi ikiside. Nemlendiriciyle idare ediodum.ama bugun arttigini gorunce kremi aldim denicem.bakalim.

Bu muymuş ölçek takviye icin.benim toplamda 120yi buluyodu süt ama mama ek ver dedi sinir oluyorum neye inancaz.en iyisi bebegi dinlemek.habire emiyor iki ögun aramız 1saati zor buluyo.emzik de almadk bugun

Ben bişi sürmüyorm. 2 güne banyo ve günlük ıslak pamukla siliyorum geçmedi ama geçecek gibi çok önemli olmadığını büyüme belirtisi oldugunu söyleyen cok

Özellikle asi sonrası olması ve nerdeyse tüm bebek lerde olması tesadüf değil bence aşılar ve zararları ni bi araştırın derim.31 marrtta doğum yaptım bende ama asi yaptirmiyorum

İyi akşamlar kızlar nasılsınz havalar o kdr çok sıcak ki bi kısa kol çıtçıtlı body ile duruyoruz çok bunalıyor bebişte cam açık hep bide bi kaç çay kaşığı su veriyorm severek içiyor bi zararı olmaz inşallah sık sık ta emiyor çok fazla terliyorz sıvı kaybı çok olmasın die bol bol emziriyorm kakada kan da devam ediyor salı günü gideceğiz haftaya alerji testi yapacak büyük ihtimalle ne olacak halimiz böyle bilmiyorm geçmezse bu minik kan tanecikleri ne olacak tedavisi olan bi durum mu hep kan mı olacak kakada iyice bi konuşmam gerek doktorla anlarsa tabi beni doktr iranlı olunca anlaşmamız zor oluyo biraz bklm of of arada yazıp içimi dökme ihtiyacı hissediyorum kızlar anne olunca daha bi herşeyi didikler oldum dertlenir oldum Allah hepimizi bebişlerimizi korusun

A alyildiz canım inşallah yetiştiricem cüzü kadir gecesine kadar kanamam da devam ediyo hala azar azar salı günü kendim için de gitcem niye bitmedi die bu aralar vakit bulamıyorum ama okuyacağım Allahın izniyle az kaldı zaten kadir gecesine rabbim niyetlerimizi kabul etsin Yavrularımıza bizlere yuvamıza sağlık sıhhat afiyet huzur versin inşallah hastalıklardan belalardan korusun

seninle dogdum ben ayni kafadayiz canim ama esime pek soz geciremiyorum.

Biz kullaniyoruz coresatin cok hizli birsekilde onariyor cildi. Bu kadar hiz iyimi kotumu onu bilemedim ama :))))

Kızlar Konak olup temizlenenlerde tekrarladı mı Konak? Biz konak için şampuanda değiştirdik ama 1 hafta sonra tekrarladı konak. Bide cildinde pul pul kuruluk var, günde 3 kez falan nemlendirici sürüyorum geçmedi Bi türlü...
Bu coresatin ilaç mı, nemlendirici mi Can'ım agresifportakal

Bizde konak geçmedi bi türlü mustela kullanıyprum .banyodan bi iki saat öncede zeytinyağı sürüyorum yinede geçmiyor gün aşırı banyo yapıyoruz.. Bi yerde duydum zeytinyağı içine aspirin ezip sürücekmişiz yapan varmı duyan yada bilen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…