- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.021
canımm iyiyiz cok şükür ama üç çocuklu hayat cok zorladı beni. sürekli bir koşturmaca halindeyim anlayacagın.allahtan kzıım cok uslu ama abimizle ugraşıyoruz sürekli. 97 günlük olduk bugün 3 aylık kontrolde 5650 gr 58 cm çıktık 2940 dogmuştu. bizde haberler böyle...
Biz tek çocukla beziyoruz bazen. Sen 3 yle zorlanırsın tabi. Uslu bile olsalar ilgi alakayı kesmemek gerek oda yorar ki abiniz yaramazmış bide :)canımm iyiyiz cok şükür ama üç çocuklu hayat cok zorladı beni. sürekli bir koşturmaca halindeyim anlayacagın.allahtan kzıım cok uslu ama abimizle ugraşıyoruz sürekli. 97 günlük olduk bugün 3 aylık kontrolde 5650 gr 58 cm çıktık 2940 dogmuştu. bizde haberler böyle...
Benim arkadaşım okuyor canım. Sordum şimdi cevap gelsin haber veririmArkadaslar cuzler ne durumda. Bir haftamiz kaldi :)
3.nursena07
4.betul8516
7.nznyldz
9. N Nora22
10.fatossam
13 C coznur
14.Sibelsss
15. B ba22
16. A after_before
17. @ay-dostum
18. B Byzcrcv
20. Alyildiz
21. B btlsnl
23. @Senemaydin
24. A ARTVINLI9876
25.Berdinc
26. Alyildiz
29. C ceylanademince
30. @asliii1
Bize de doktorumuz coresatin krem verdi. Gerçekten çok etkili bir krem çok az sürüyorum kısa sürede geçiriyor.Merhaba kızlar kafayı sıyormak üzereyim kakamız bi kanlı bi kansız ama hep yeşil gibi kirli sarı gibi akşamda degiştirirken kab gördüm yine koşa koşa tahlile götürdük tabi bizim kız çılgın gibi ağlıyor dün aşı olduk onun etkisi olabilirmi sizce rotayı olmadık o 3. Aya kaldı sonuç çıkmış kan yok bu defa mukusta yok renk kahve doku yumusak lökosit 5-6 en çok buna şaşırdım lökosit boldu 5-6 olmus süt ürünlerini hatta domatesi kuru yemişi agzıma dahi sürmüyorum hadi kakanın rengi yiyemediklerimden böyle kör degilim ya kan vardı resmen şükür çıkmaması iyi bişey ama anlayamıyorum dün aşı olduk annemde kaldım ateşi çıkar diye iki kaşık calpol verdim şükür şimdiye kadar ateş olmadı ama bugun bi acaip ağlıyor dün uyudu mesela sabahta kv sagolsun canımı sıktı bi o kalmıştı malum annemle komşular sabahta apar topar eve geldik ugrayamadım anneme ayıp yaptıgı bize yakın olmuyor insan ugrar vs vs vs bu günüme şükür rabbim sabrımı arttırsın aminn
Vee son olarak krem konusulmus kortizonsuz coresatin bide linoli mi ne bende kullanmak istiyorum kullananlar yazabilirmii
Ben avent kullanıyorum memnunum. Arkadaşım lansinoh almış ilkinde hiç çekmemiş sonra değiştirip avent almış ve aventi beğenmiş. Lansinoh çekmiyor hiç dedi.Hanimlar sut sagma makinasi olarak ne kullaniyorsunuz manuel olanlar cok mu yoruyor.brn aventin elektriklisini denedim cok rahatti ama pahali biraz. lansinoh kullanan varmi?
Bende eylulde baslayacagim heyet bulamazsam tabi:) ama disari bile cikarken sagsam cok rahat edicem yolda aglarsa diye bir yere gitmiyorum basima geldi cunku iftardan sonra yolda agladi ve benzinlik tuvaletinde emzirmek zorunda kaldim :)Lansinoh un yorumlarını çok okudum. Cogu kisi memnun değil. En iyisi medela ve avent. Ben de avent almayı planlıyorum. Sürekli sağım yapacaksan elektrikli al bence. Manuel uzun sürer ve ellerin yorulur.
Ben de 5bucuk aylıkken okula başlayacağım için şimdiden almayı planlıyorum. Annem 1 öğün bile olsa mama veya ek gıda yerine süt verir. Tabi inşallah.
Ben vermiyor um.Günaydın hayırlı cumalar Anneler birşey soracağım sadece anne sütü veriyorum bebeğime sizce su vermeli miyim
Ben gaz ilaci ve surup sonrası bi cay kasigi veriyorumBen vermiyor um.
Canim medelà nin pilli elektrikli sağma makinasini kullanıyorum çok memnunum manueller cok yorar gibime geliyorHanimlar sut sagma makinasi olarak ne kullaniyorsunuz manuel olanlar cok mu yoruyor.brn aventin elektriklisini denedim cok rahatti ama pahali biraz. lansinoh kullanan varmi?
Bizim doktorumuz günde bir iki ölçek su ver havalar sıcak dedi ama ne yaptıysam benim cimcime suyu istemiyor hiç sevmediGünaydın hayırlı cumalar Anneler birşey soracağım sadece anne sütü veriyorum bebeğime sizce su vermeli miyim
Bende iyi diyesim var ama yarin cok farkli oluyor. Bizimkinin gaz sikintisi yok diye dusunuyorum cnm. Ben gaz ilacini biraktim daha rahatladi cocuk. Kabizlil ve huzursuzluk vardi cunku. Sadece gunun bir saatinde aglamasi tutuyor. Ozellikle banyodan aldik diye suyu cok seviyor agliyor, omzumdan indirdigimde agliyor falan. Yavas yavas cozmeye basladim..İnşallah gezersiniz valla ben de çok bunaldım 3 ay dolsa da geçse gaz bugün gündüz fenaydı ilk defa bu sefer de gündüz ağlamaları çıktı anı anına günü gününe tutmuyo bi bakıyorsun iyi bi bakıyorsun kötü misafirliğe de gidemiyosun sabır sabır Allah yardım etsin hepimize çabucak geçsin bu günler büyüsün ler gezelim
canim nasik giyinirse giyinsin cereyanda kalmamasina dikkat et.
Kendiliginden kaldirmaya baslar annesi. Yuzustu cok yatmadiysa onun da etkisi vardir. Zaten henuz gec degil, zamani geldikce hepsini yapacak
Canim bi suru nedeni olabilir. Bi rahatsizligi yoksa takma kafana. Ne bilim boy atmistir, enerji fazla harcamaya baslamistir malum hareketleniyorlar, cok sindirmeden kaka ile armistir vs bicok sebep olabilir.
Ay masallah cok sansli bebisin. Buyuk anne baba ilgileniyorlarsa. En onemlisi ilgi ve sevgi bence.
insan bazen ne yapacagini bilemiyor canim. Ama icgudulerine guven sen. Yine okuyup arastiralim tabi ama icgudulerimiz zaten bizi yonlendiriyor
Saat tutmana gerek yok kuzum. Memende sut kalmayinca anlarsin cunku. Bosaliyor meme resmen. Emme sikligina gore bizde iki emmede oburune geciyoruz. Dikkat ettiginde anlarsin zaten
Gecmis olsun canim. Ben ates cikmadan yarim olcek verdim. Sonra cok hafif cikti yine yarim olcek verdim. Rahat atlattik cok sukur.
Bir de cok dolu dolu verme bence surubu. Az ve sik ver istersen. Ben oyle yaptim agir gelmesin diye
Benim kızım da suyu verince istemiyor su ihtiyacı yok diye düşünüyorum bende olsa içerdi.Bebeğe su verilmesi konusu çoğu kişinin aklında soru işareti sanırım. Kimseye su ver ya da verme diyemem ama gebelik kursunda hemşirelerin anlattığını yazayım. İlk 6 ay SADECE ANNE SÜTÜ (mama alanlar hariç) alan bebeğin su ihtiyacı olmazmış. Anne sütünün %80 i sudur dediler. Ayrıca bebeğe su verildiğinde anne sütünün kalitesini düşürüyormuş. Örnek olarak da afrika ve ekvator ülkelerindeki anne ve bebeklerde yapılan araştırmaları gösterdiler. Bizden çok daha sıcak ülkeler olmalarına rağmen sadece anne sütü alıyorlarmış ve hiçbir bebekte su eksikliği olmuyormuş anne sütü yeterliymiş.
Ne mutlu aman huzursuz olmasınlar.ya sizin bebişin gözler renklenmeye baslamıs.nezaman ortaya cıkar ki tam olarak.2.ayımızdayız hala gri gibi kimine göre lacivert
Canim kizma kendine cok fazlaKendime çok kızıyorum. Dün oğlanın kafasını çarptırdım. Bugün ise tırnağını keserken derinden kestim kanadı. Ağladı canımşimdi uyudu.parmagini dik tutuyor canı yanıyor. Allahim yaaa ona geleceğine bana gelsin.
Bende iyi diyesim var ama yarin cok farkli oluyor. Bizimkinin gaz sikintisi yok diye dusunuyorum cnm. Ben gaz ilacini biraktim daha rahatladi cocuk. Kabizlil ve huzursuzluk vardi cunku. Sadece gunun bir saatinde aglamasi tutuyor. Ozellikle banyodan aldik diye suyu cok seviyor agliyor, omzumdan indirdigimde agliyor falan. Yavas yavas cozmeye basladim..
Ikinci cocuga daha tecrubeli olucaz sanirim canim. Benim tek derdim hangi aylarda hamgi oyuncaklari kullanacagiz ve neler yapmamiz lazim bilemiyorum. Bence bir cocugun en cok anne ve baba sevgisine ihtiyaci var ve huzurlu bir ev ortami. Anneanne ve dede isin kaymagi artik. Cocuk annenin kokusunu ve babasini gormek istiyor genellikle yanibasinda. Allah hepimizin evladini anali ve babali buyutmeyi nasip etsin.
Aferın bizim güçlü kuzularımızaİnşallah sıkıntısız atlatirsniz siz de gece kalkınca bende hemen ateşine baktım ama yok heralde ateşleme olmaz artık bide aklıma şu takıldı Calpol verdim ama acaba susatmaz mi dedim kendi kendime ben hiç su vermiyorum da yakmasin çocuğu ilk defa anne sütünden farklı bişey aldı çokta begendi yalana yalana yedi :))
Ben dunden beri coresatin kullanmaya basladim. Vucudunda kizarikliklar oluyordu, bir de biraz pisigi vardi, iyi geldi.
Kakadaki kan nasil oluyor canim? Doktor bana tatile cikacagim deyince bezinde pembe leke gorebilirsin, susuz kaldigina isaret demisti.
canım valla aynı benim yaşadgimı yaşamışsın. 2. ay asılarını olduk huzursuzluk yetmez gbi bi de kakada kan.
daha oncede olmuştu senin gbi tüm tahliller temiz ciktı. doktor beze baksa fikir üretcek ama tahlile bakıp bişey yok diyo sanki keyfimdn koştm gece yarısı hastaneye
Kendime çok kızıyorum. Dün oğlanın kafasını çarptırdım. Bugün ise tırnağını keserken derinden kestim kanadı. Ağladı canımşimdi uyudu.parmagini dik tutuyor canı yanıyor. Allahim yaaa ona geleceğine bana gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?