2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Sevindim kuzum. Bence kilosu gayet iyi takma kafana hiçbirşey. Bak burda anneler ne hastalıklarla boğuşuyorlar. Tek derdimiz kiloları olsun inşallah. Hasta bebişlere de en kısa sürede şifa versin Allahım.
Yok cnm zaten kiloyu taktığım yok,sadece bi sağlık sorunu mu var diye endişe ettim.Allah razı olsun senden de diğer yardımcı olan annelerden de.

Bizimki biberon almıyo o yüzden veremiyorum öyle duruyo buzlukta napcam bilmiyorum kaşıkla da almıyo

Kızlar biberon alacağım siz ne onerirsiniz. Memeyi reddediyor ve mama vermeye başlayacağım. Ama mememi unutmasın. Ne önerirsiniz
Neden hemen mama düştü aklına ? Sütünü sağıp verebilirsin biberonla illaki meme ile problem yaşıyorsan? Lütfen bebeğini altın değerinde sütünden eksik etme sütün varsa emzir ya da sağ bunları yapmazsan var olan sütünde gider arz talep meselesi süt.. Sütün varsa mamayı düşünme bile.. Avent öneririm başından beri biberon meme gidiyoruz ikisine de alıştı akışı memeyi taklit ediyor çok gelmiyor öyle.. aventin pompasından da çok memnunum

Ben dunden beri coresatin kullanmaya basladim. Vucudunda kizarikliklar oluyordu, bir de biraz pisigi vardi, iyi geldi.
Kakadaki kan nasil oluyor canim? Doktor bana tatile cikacagim deyince bezinde pembe leke gorebilirsin, susuz kaldigina isaret demisti.

celsweet canım bu atopik dermatit için geçmiş olsun öncelikle, ben başta çok ciddiye almadım kızarıklıkları, kurulukları ama geçmedi Bi türlü. Eklem yerlerinde kızarmalarıda pişik gibi oldu sandım... Şimdi araştırınca bizim halde atopik dermatite uyuyor. Yarın cildiyeye götüriim bebişi diyorum. Kuşum yaa Bi aydır yüzü koyun yatırdım mı sürekli çenesini sürtüyo, Bebek yapar diyorlar diye düşmedim hiç üzerine, kaşıntısı mı oluyomuş acaba. Elimde sürekli krem ama geçiremedim kurulukları. Kremden başka bişey yapıyo musun, alerji durumu için falan?

canım valla aynı benim yaşadgimı yaşamışsın. 2. ay asılarını olduk huzursuzluk yetmez gbi bi de kakada kan.
daha oncede olmuştu senin gbi tüm tahliller temiz ciktı. doktor beze baksa fikir üretcek ama tahlile bakıp bişey yok diyo sanki keyfimdn koştm gece yarısı hastaneye

Esmeralda benim esimin de yeni basina geldi. Is yerinde kaza olmus. Esimi sahit yazmislar ama hic gormemis bilmiyor kazayi. Eee haliyle gitmedi mahkemeye. Sonra tekrar cagirdilar. Sirketin avukatj polis gelip goturecek ve 500 tl ye yakin para aliyorlar dedi. Oyle gitti ifade verdi.

Rota asisi ateş de huzursuzluk da yapmadı. Akşama kadar gezdik oğlumla avmlerde alışveriş yaptık :) hayranlari şimdiden çeviriyor etrafimizi fotolar çektirdik falan. Star olacak benim oğlum
Ağza mi damlatiliyor canım, kaça aldın aşıyı. Alsak biz damlatamaz miyiz.

canım bende attım sağıyordum bi ara sütleri ama emiyo bebek kaldı dondurucuda 3 ay sonra kullanılmıyormuş ya ek gıdaya geçince o sütlerle bşyler yaparım diyordum ama olmayacak galiba

Hanimlar sut sagma makinasi olarak ne kullaniyorsunuz manuel olanlar cok mu yoruyor.brn aventin elektriklisini denedim cok rahatti ama pahali biraz. lansinoh kullanan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…