- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #58.981
Yok cnm zaten kiloyu taktığım yok,sadece bi sağlık sorunu mu var diye endişe ettim.Allah razı olsun senden de diğer yardımcı olan annelerden de.Sevindim kuzum. Bence kilosu gayet iyi takma kafana hiçbirşey. Bak burda anneler ne hastalıklarla boğuşuyorlar. Tek derdimiz kiloları olsun inşallah. Hasta bebişlere de en kısa sürede şifa versin Allahım.
Tamam canm ama ancak akşama doğru bakabilirim çünkü yarın baya bi dışarda olcaz gelince detayları yazarım..askbahcem bende sabah gitcem canım aman haberleşelim bakalım ne diyecek doktorlar
Cok tesekkur ederim ben de alayim ondan gecmis olsun bebisinizeAlından ölçüyorum. Bide kol altından ölçenden aldım 10 liraya onla sağlama yapıyorum. Kol altı daha düşük çıkıyo ama. Doktorda kol altını takip et dedi
Bizimki biberon almıyo o yüzden veremiyorum öyle duruyo buzlukta napcam bilmiyorum kaşıkla da almıyoBu arada kızlar ben sütüm fazla geldiğinde sağıp buzluğa atıyorum. Şimdi ilk zamanlar attığım sütleri günde 1 tane çıkartıp veriyorum oğluma (tarihi geçmesin diye) böylece dolaba attığım süt yeni tarihli oluyor. taze süte göre tadı azıcık farklı ama olsun napayım. yarın ne olacak belli değil. ben lohusalığımda 2 gün çok beter hasta oldum. saolsun eşim baktı emzirdi bebeği dolaptaki sütlerden. emzirecek bile halim yoktu. o zaman ne kadar önemli olduğunun farkına vrdım. belki ilerde sütüm kesilirse en azından az da olsa besleme şansım olur diye de düşündüm.
sizlerde varmı hiç böyle bir uygulamada bulunan?
Neden hemen mama düştü aklına ? Sütünü sağıp verebilirsin biberonla illaki meme ile problem yaşıyorsan? Lütfen bebeğini altın değerinde sütünden eksik etme sütün varsa emzir ya da sağ bunları yapmazsan var olan sütünde gider arz talep meselesi süt.. Sütün varsa mamayı düşünme bile.. Avent öneririm başından beri biberon meme gidiyoruz ikisine de alıştı akışı memeyi taklit ediyor çok gelmiyor öyle.. aventin pompasından da çok memnunumKızlar biberon alacağım siz ne onerirsiniz. Memeyi reddediyor ve mama vermeye başlayacağım. Ama mememi unutmasın. Ne önerirsiniz
Merhaba kızlar kafayı sıyormak üzereyim kakamız bi kanlı bi kansız ama hep yeşil gibi kirli sarı gibi akşamda degiştirirken kab gördüm yine koşa koşa tahlile götürdük tabi bizim kız çılgın gibi ağlıyor dün aşı olduk onun etkisi olabilirmi sizce rotayı olmadık o 3. Aya kaldı sonuç çıkmış kan yok bu defa mukusta yok renk kahve doku yumusak lökosit 5-6 en çok buna şaşırdım lökosit boldu 5-6 olmus süt ürünlerini hatta domatesi kuru yemişi agzıma dahi sürmüyorum hadi kakanın rengi yiyemediklerimden böyle kör degilim ya kan vardı resmen şükür çıkmaması iyi bişey ama anlayamıyorum dün aşı olduk annemde kaldım ateşi çıkar diye iki kaşık calpol verdim şükür şimdiye kadar ateş olmadı ama bugun bi acaip ağlıyor dün uyudu mesela sabahta kv sagolsun canımı sıktı bi o kalmıştı malum annemle komşular sabahta apar topar eve geldik ugrayamadım anneme ayıp yaptıgı bize yakın olmuyor insan ugrar vs vs vs bu günüme şükür rabbim sabrımı arttırsın aminn
Vee son olarak krem konusulmus kortizonsuz coresatin bide linoli mi ne bende kullanmak istiyorum kullananlar yazabilirmii
canım valla aynı benim yaşadgimı yaşamışsın. 2. ay asılarını olduk huzursuzluk yetmez gbi bi de kakada kan.Merhaba kızlar kafayı sıyormak üzereyim kakamız bi kanlı bi kansız ama hep yeşil gibi kirli sarı gibi akşamda degiştirirken kab gördüm yine koşa koşa tahlile götürdük tabi bizim kız çılgın gibi ağlıyor dün aşı olduk onun etkisi olabilirmi sizce rotayı olmadık o 3. Aya kaldı sonuç çıkmış kan yok bu defa mukusta yok renk kahve doku yumusak lökosit 5-6 en çok buna şaşırdım lökosit boldu 5-6 olmus süt ürünlerini hatta domatesi kuru yemişi agzıma dahi sürmüyorum hadi kakanın rengi yiyemediklerimden böyle kör degilim ya kan vardı resmen şükür çıkmaması iyi bişey ama anlayamıyorum dün aşı olduk annemde kaldım ateşi çıkar diye iki kaşık calpol verdim şükür şimdiye kadar ateş olmadı ama bugun bi acaip ağlıyor dün uyudu mesela sabahta kv sagolsun canımı sıktı bi o kalmıştı malum annemle komşular sabahta apar topar eve geldik ugrayamadım anneme ayıp yaptıgı bize yakın olmuyor insan ugrar vs vs vs bu günüme şükür rabbim sabrımı arttırsın aminn
Vee son olarak krem konusulmus kortizonsuz coresatin bide linoli mi ne bende kullanmak istiyorum kullananlar yazabilirmii
Ağza mi damlatiliyor canım, kaça aldın aşıyı. Alsak biz damlatamaz miyiz.Rota asisi ateş de huzursuzluk da yapmadı. Akşama kadar gezdik oğlumla avmlerde alışveriş yaptık :) hayranlari şimdiden çeviriyor etrafimizi fotolar çektirdik falan. Star olacak benim oğlum
3 tane vurulan 122 tl. 2 tane vurulan 152 tl . Ağızdan damlatiliyor. Hemşire kendinizde damlatabilirsiniz dedi.Ağza mi damlatiliyor canım, kaça aldın aşıyı. Alsak biz damlatamaz miyiz.
canım bende attım sağıyordum bi ara sütleri ama emiyo bebek kaldı dondurucuda 3 ay sonra kullanılmıyormuş ya ek gıdaya geçince o sütlerle bşyler yaparım diyordum ama olmayacak galibaBu arada kızlar ben sütüm fazla geldiğinde sağıp buzluğa atıyorum. Şimdi ilk zamanlar attığım sütleri günde 1 tane çıkartıp veriyorum oğluma (tarihi geçmesin diye) böylece dolaba attığım süt yeni tarihli oluyor. taze süte göre tadı azıcık farklı ama olsun napayım. yarın ne olacak belli değil. ben lohusalığımda 2 gün çok beter hasta oldum. saolsun eşim baktı emzirdi bebeği dolaptaki sütlerden. emzirecek bile halim yoktu. o zaman ne kadar önemli olduğunun farkına vrdım. belki ilerde sütüm kesilirse en azından az da olsa besleme şansım olur diye de düşündüm.
sizlerde varmı hiç böyle bir uygulamada bulunan?
Canım ben veriyorum emiyor ama havalar o kdr sıcak ki hem terliyor da çay kaşığıyla ara ara veriyorum sende ver bence azar azarGünaydın hayırlı cumalar Anneler birşey soracağım sadece anne sütü veriyorum bebeğime sizce su vermeli miyim
Bende sadece emziriyorum disariya cikinca rahat etmek icin sagayim diyorum yolda aglarsa vereyim diye hangi sagma makinesini kullaniyorsunuz?benimki avent biberonla iciyorBizimki biberon almıyo o yüzden veremiyorum öyle duruyo buzlukta napcam bilmiyorum kaşıkla da almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?