2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bizde çarş günü 2. Ay aşılarımızı dün de rota aşımızı olduk kızlar. Çarşamba günkü aşıdan gelince bi çay kaşığı calpol verdim şükür ateşi yükselmesi, keyfi de iyiydi. Rota aşısından sonra ise bi huysuzluk Vs olmadı. Bizim Dr üç kere olanından yaptı bu daha etkili dedi. Bu arada su vermeli miyim dedim? Evet havalar çok sıcak her beslenmeden sonra iki tatlı kaşığı verebilirsin dedi. Bu arada 66 günlük oğluş 5600 gr 59 cm. 3670 gr 51 cm doğmuştu. Boyu ve kilosu çok ideal dedi. Bizden bu kadar :)

Esmeralda ay evet onuda yazacaktım, unutmuşum... Zorla getirme masraflarınıda sana ödetiyor hakim

Günaydın hayırlı cumalar Anneler birşey soracağım sadece anne sütü veriyorum bebeğime sizce su vermeli miyim
Çoğu Dr verilmesin diyor. Zararlarını söylüyor. Kimisi de verilsin diyor. Ben 3 çay kaşığı veriyorum. Arkadaşlardan birinin Dr günde 10 cc verebilirsin demiş. Veriyorum ama aklımda yine de vermesem mi ki diye düşünceler hakim...

Hanimlar sut sagma makinasi olarak ne kullaniyorsunuz manuel olanlar cok mu yoruyor.brn aventin elektriklisini denedim cok rahatti ama pahali biraz. lansinoh kullanan varmi?
Lansinoh un yorumlarını çok okudum. Cogu kisi memnun değil. En iyisi medela ve avent. Ben de avent almayı planlıyorum. Sürekli sağım yapacaksan elektrikli al bence. Manuel uzun sürer ve ellerin yorulur.

Ben de 5bucuk aylıkken okula başlayacağım için şimdiden almayı planlıyorum. Annem 1 öğün bile olsa mama veya ek gıda yerine süt verir. Tabi inşallah.

Günaydın kızlar benim oğlan 2 gundur bi huy edindi 4te uyanma bi gulucukler bi agular gece olduğunu anlasın diye karşılık vermemeye çalışıyorum ama olmuyo ki meme ağzında gülmeye çalışıyo sevimli sevimli.. neyse diyeceğim şu uykusu iyice açılıyor ve ben tekrar uyutmaya çalışıyorum dün aglamaktan yoruldu iyice kundak yaptım meme verdim uyudu bu sabah yok uyutamadim öyle yine yoruldum iyice omzuMDA şşş sesine uyudu bi günü bi gününe uymuyor sizlerin bi uyutma biçimi var mı artık bende tek şekilde uyutucam istikrarlı bi şekilde ..

Cnm Allah razi olsun senden,dediğini yaptım dünden beri,kızım sabah sari kaka yaptı:)önce bezi az dolu oluyordu idrarla.sabah degistirdim simdi yine biraz dolmuş doymaya başladı demekki.

Zaten aynı şeyi
Zaten bu doktor lar aynı şeyi söyleseler şaşarım bende veriyim bari az da olsa çok sicakliyo çünkü teşekkürler cnm

Geçmiş olsun cnm. Bir şey olmamıştır inş. Benim yeğenim iki aylıkken kanepeden düşüp kafasını çarptı geçenlerde. Çok şükür bir şey olmadı. Sizde de olmamıştır.
Bu ne sicakkkk hele emerken ter içinde kaliyoruz ankara bile böyleyse nemli memleketler ne haldedirr
Evet ya yandık ankara da. Bir de bayramda adana ya gidiyoruz o zaman ne yapacağımı bilmiyorum

Rota asisi ateş de huzursuzluk da yapmadı. Akşama kadar gezdik oğlumla avmlerde alışveriş yaptık :) hayranlari şimdiden çeviriyor etrafimizi fotolar çektirdik falan. Star olacak benim oğlum
Ne mutlu aman huzursuz olmasınlar.ya sizin bebişin gözler renklenmeye baslamıs.nezaman ortaya cıkar ki tam olarak.2.ayımızdayız hala gri gibi kimine göre lacivert

Canım biZimde öyle düzenli bir uyku şeklimiz saatimiz yok malesef:/ bazen erken kendiliğinden uyuyor bazen 1 e kadar uyanık uyutmaya çalışınca da ağlıyor..memeyi bile zor alıyor Ozamanlarda sadece omzumda sakinleşiyor bende pış pış sesleriyle omzumda uyutuyorum.. Yani bu minnaklar hep aynı düzene girecek inşallah.. Buarada aşımızı yaptırdık canım gitmeden önce vermedim ateş düşürücü şimdi uyuyor bakalım nasıl birgün bekliyor bizi.

İnşallah sıkıntısız atlatirsniz siz de gece kalkınca bende hemen ateşine baktım ama yok heralde ateşleme olmaz artık bide aklıma şu takıldı Calpol verdim ama acaba susatmaz mi dedim kendi kendime ben hiç su vermiyorum da yakmasin çocuğu ilk defa anne sütünden farklı bişey aldı çokta begendi yalana yalana yedi :))

İlacı verdikten sonra emzirdim ben susatmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…