- 1 Temmuz 2015
- 386
- 603
- 103
- 34
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.001
Esmeralda benim esimin de yeni basina geldi. Is yerinde kaza olmus. Esimi sahit yazmislar ama hic gormemis bilmiyor kazayi. Eee haliyle gitmedi mahkemeye. Sonra tekrar cagirdilar. Sirketin avukatj polis gelip goturecek ve 500 tl ye yakin para aliyorlar dedi. Oyle gitti ifade verdi.
Çoğu Dr verilmesin diyor. Zararlarını söylüyor. Kimisi de verilsin diyor. Ben 3 çay kaşığı veriyorum. Arkadaşlardan birinin Dr günde 10 cc verebilirsin demiş. Veriyorum ama aklımda yine de vermesem mi ki diye düşünceler hakim...Günaydın hayırlı cumalar Anneler birşey soracağım sadece anne sütü veriyorum bebeğime sizce su vermeli miyim
Lansinoh un yorumlarını çok okudum. Cogu kisi memnun değil. En iyisi medela ve avent. Ben de avent almayı planlıyorum. Sürekli sağım yapacaksan elektrikli al bence. Manuel uzun sürer ve ellerin yorulur.Hanimlar sut sagma makinasi olarak ne kullaniyorsunuz manuel olanlar cok mu yoruyor.brn aventin elektriklisini denedim cok rahatti ama pahali biraz. lansinoh kullanan varmi?
Ağza mi damlatiliyor canım, kaça aldın aşıyı. Alsak biz damlatamaz miyiz.
Hanimlar sut sagma makinasi olarak ne kullaniyorsunuz manuel olanlar cok mu yoruyor.brn aventin elektriklisini denedim cok rahatti ama pahali biraz. lansinoh kullanan varmi?
İşte bende senn gibi sağı emzirdik ten sonra sola geçiyordum. O zaman da yağlı süte geçiş olmuyormuş. Ben yeşil kakayı araştırırken okudum.4 saat aynı memeyi verilirse bebek yağlı sute geçiş oluyormuş. Mesela sağı emzirdik. 1 buçuk saat bebek uyudu. Sonra yine sagi vereceksin.bebej uykuya yatacak 4 saat olmadıysa meme de süt varsa aynı memeden devam edilecek süt kalmadıysa sola geç .benim bugün 3.gun. kaka sarıya döndü hemen. Resmen vicdan azabı çekiyorum bebegim benim yüzünden kilo alamadı.
Zaten aynı şeyiÇoğu Dr verilmesin diyor. Zararlarını söylüyor. Kimisi de verilsin diyor. Ben 3 çay kaşığı veriyorum. Arkadaşlardan birinin Dr günde 10 cc verebilirsin demiş. Veriyorum ama aklımda yine de vermesem mi ki diye düşünceler hakim...
Zaten bu doktor lar aynı şeyi söyleseler şaşarım bende veriyim bari az da olsa çok sicakliyo çünkü teşekkürler cnmÇoğu Dr verilmesin diyor. Zararlarını söylüyor. Kimisi de verilsin diyor. Ben 3 çay kaşığı veriyorum. Arkadaşlardan birinin Dr günde 10 cc verebilirsin demiş. Veriyorum ama aklımda yine de vermesem mi ki diye düşünceler hakim...
Geçmiş olsun cnm. Bir şey olmamıştır inş. Benim yeğenim iki aylıkken kanepeden düşüp kafasını çarptı geçenlerde. Çok şükür bir şey olmadı. Sizde de olmamıştır.Off kızlar ya annemden gelirken 3 tane komsu gördü. Bebeği sevdiler. Tam evimize geldik. Babamız kapıyı açıyordu. Bizde bekliyorduk.oglan kafasını arkaya attiri verdi.kafasini kapıya çarptıcanı yandı başladı ağlamaya...kafası kızardı hemen . Çok üzüldüm. Eşim de kızdı çocuğu niye doğru düzgün tutmuyorsun diye emzirdim ağlamasını geçirdim. Yarım saat oynadık falan neşesi yerine geldi. Sonra da emdi uyudu. Aklımda hep ya bişi olduysa ondan uyuduysa diye takılıp kaldı. Azcık vurmadan bişi olmaz herhalde di mi yaa
Evet ya yandık ankara da. Bir de bayramda adana ya gidiyoruz o zaman ne yapacağımı bilmiyorumBu ne sicakkkk hele emerken ter içinde kaliyoruz ankara bile böyleyse nemli memleketler ne haldedirr
Sevindim kuzum. Bence kilosu gayet iyi takma kafana hiçbirşey. Bak burda anneler ne hastalıklarla boğuşuyorlar. Tek derdimiz kiloları olsun inşallah. Hasta bebişlere de en kısa sürede şifa versin Allahım.
Götürüyorum canım, ne biliyim bu sıcakta diye düşündüm ki zaten gitmem en mantiklisi.Damlatirsin da niye damlatcaksin? Her ay dr kontrolü var zaten. Sen goturmuyo musun bebeğini? 153 tl
Ne mutlu aman huzursuz olmasınlar.ya sizin bebişin gözler renklenmeye baslamıs.nezaman ortaya cıkar ki tam olarak.2.ayımızdayız hala gri gibi kimine göre lacivertRota asisi ateş de huzursuzluk da yapmadı. Akşama kadar gezdik oğlumla avmlerde alışveriş yaptık :) hayranlari şimdiden çeviriyor etrafimizi fotolar çektirdik falan. Star olacak benim oğlum
Canım biZimde öyle düzenli bir uyku şeklimiz saatimiz yok malesef:/ bazen erken kendiliğinden uyuyor bazen 1 e kadar uyanık uyutmaya çalışınca da ağlıyor..memeyi bile zor alıyor Ozamanlarda sadece omzumda sakinleşiyor bende pış pış sesleriyle omzumda uyutuyorum.. Yani bu minnaklar hep aynıGünaydın kızlar benim oğlan 2 gundur bi huy edindi 4te uyanma bi gulucukler bi agular gece olduğunu anlasın diye karşılık vermemeye çalışıyorum ama olmuyo ki meme ağzında gülmeye çalışıyo sevimli sevimli.. neyse diyeceğim şu uykusu iyice açılıyor ve ben tekrar uyutmaya çalışıyorum dün aglamaktan yoruldu iyice kundak yaptım meme verdim uyudu bu sabah yok uyutamadim öyle yine yoruldum iyice omzuMDA şşş sesine uyudu bi günü bi gününe uymuyor sizlerin bi uyutma biçimi var mı artık bende tek şekilde uyutucam istikrarlı bi şekilde ..
Benimki lansinoh, memnunum .Hanimlar sut sagma makinasi olarak ne kullaniyorsunuz manuel olanlar cok mu yoruyor.brn aventin elektriklisini denedim cok rahatti ama pahali biraz. lansinoh kullanan varmi?
İnşallah sıkıntısız atlatirsniz siz de gece kalkınca bende hemen ateşine baktım ama yok heralde ateşleme olmaz artık bide aklıma şu takıldı Calpol verdim ama acaba susatmaz mi dedim kendi kendime ben hiç su vermiyorum da yakmasin çocuğu ilk defa anne sütünden farklı bişey aldı çokta begendi yalana yalana yedi :))Canım biZimde öyle düzenli bir uyku şeklimiz saatimiz yok malesef:/ bazen erken kendiliğinden uyuyor bazen 1 e kadar uyanık uyutmaya çalışınca da ağlıyor..memeyi bile zor alıyor Ozamanlarda sadece omzumda sakinleşiyor bende pış pış sesleriyle omzumda uyutuyorum.. Yani bu minnaklar hep aynıdüzene girecek inşallah.. Buarada aşımızı yaptırdık canım gitmeden önce vermedim ateş düşürücü şimdi uyuyor bakalım nasıl birgün bekliyor bizi.
İlacı verdikten sonra emzirdim ben susatmasın diyeİnşallah sıkıntısız atlatirsniz siz de gece kalkınca bende hemen ateşine baktım ama yok heralde ateşleme olmaz artık bide aklıma şu takıldı Calpol verdim ama acaba susatmaz mi dedim kendi kendime ben hiç su vermiyorum da yakmasin çocuğu ilk defa anne sütünden farklı bişey aldı çokta begendi yalana yalana yedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?