- 29 Ocak 2016
- 333
- 552
- 18
- 29
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.041
Kizlar cuzler nasil gidiyor?
12 gun kalmis Kadir gecesi 1 temmuz
5 cuzumuz de bosta :)
2. @Berdinc
3.nursena07
4. @betul8516
5.Prens annesi
7. @nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
14.Sibelsss
15. @ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
20. Alyildiz
21. @btlsnl
22. @Senemaydin
23.
24.
25.
26.
28.
29. @ceylanademince
30.gurtmingotam
Arkadaslar cuzler ne durumda. Bir haftamiz kaldi :)
3.nursena07
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
14.Sibelsss
15. @ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
20. Alyildiz
21. @btlsnl
23. @Senemaydin
24. A ARTVINLI9876
25. @Berdinc
26. Alyildiz
29. @ceylanademince
30.gurtmingotam
Canm bende Dr aradım sordum benim kızımın bezi artık dolmuyodu çok azalmıştı küçük tuvaleti gayet normal dedi su vereyim mi dedim daha sık emzir suya gerek yok zaten fazla fazla emzirirsen su versende almicaktir dediBizim doktorumuz günde bir iki ölçek su ver havalar sıcak dedi ama ne yaptıysam benim cimcime suyu istemiyor hiç sevmedi
canım bende attım sağıyordum bi ara sütleri ama emiyo bebek kaldı dondurucuda 3 ay sonra kullanılmıyormuş ya ek gıdaya geçince o sütlerle bşyler yaparım diyordum ama olmayacak galiba
Ahh keskeee .. 3 gundur aksama dogru sutum bitiyor ve kizim doymadigi icin deli gibi aglayarak en sonunda uyuyor. Dun @sebnemmn in bahsettigi galactgo damladan aldim. Goguslerimi pompa gibi sisirip sut sagmak istiyorum bende..Bu arada kızlar ben sütüm fazla geldiğinde sağıp buzluğa atıyorum. Şimdi ilk zamanlar attığım sütleri günde 1 tane çıkartıp veriyorum oğluma (tarihi geçmesin diye) böylece dolaba attığım süt yeni tarihli oluyor. taze süte göre tadı azıcık farklı ama olsun napayım. yarın ne olacak belli değil. ben lohusalığımda 2 gün çok beter hasta oldum. saolsun eşim baktı emzirdi bebeği dolaptaki sütlerden. emzirecek bile halim yoktu. o zaman ne kadar önemli olduğunun farkına vrdım. belki ilerde sütüm kesilirse en azından az da olsa besleme şansım olur diye de düşündüm.
sizlerde varmı hiç böyle bir uygulamada bulunan?
aaaaaa benim 6 ay diye kalmis aklimda sagdim attim dolaba ilk agiz sutleri var onlari bari ziyan etmiyim 3 ay sali gunu doluyor vereyim bari ziyan olmasin yazik.
Yarin carsiya cikicam malum bayram geliyor birseyler almam lazim kendime kilolar malum yapisti resmen uzerime(
oglanlara babamiz bakacak versin bari buzluktaki sutlerimizi
Deme oyle canim bilerek yapmiyosun bunlari allah ikinizeda saglik versin bende yaptim o kafasini carptirmay olayini hatta 20 gunluktu yanimda yatiyodu kayinvaldem minderde uyudu diye minderiyle koymus yanima haliyle kiprasirken yuvarlanmis dustu melekler koruyo onlari bildigin yerde yatiyodu cocuk kalktigimda uyuyodu bide hic aglamamis :)Kendime çok kızıyorum. Dün oğlanın kafasını çarptırdım. Bugün ise tırnağını keserken derinden kestim kanadı. Ağladı canımşimdi uyudu.parmagini dik tutuyor canı yanıyor. Allahim yaaa ona geleceğine bana gelsin.
Ahh keskeee .. 3 gundur aksama dogru sutum bitiyor ve kizim doymadigi icin deli gibi aglayarak en sonunda uyuyor. Dun @sebnemmn in bahsettigi galactgo damladan aldim. Goguslerimi pompa gibi sisirip sut sagmak istiyorum bende..
Banada aynisini yazdi doktor 3. Ve 5. Ayda 2 kere vurulacakmisizBen de 2liyi aldim ebe 3lu olanı aldirdi off ta hangisi dogru acaba vicdan yaptim
Aynen canım benimde aklımda oyle kalmıştı ama kaldı kolostrum olan sarı sütlerden bile var ilkte çok sutum vardı sağıp attım ama yazık oldu etrafımda içecek bebek olsa verirdim de yok işte çöp olacaklaraaaaaa benim 6 ay diye kalmis aklimda sagdim attim dolaba ilk agiz sutleri var onlari bari ziyan etmiyim 3 ay sali gunu doluyor vereyim bari ziyan olmasin yazik.
Yarin carsiya cikicam malum bayram geliyor birseyler almam lazim kendime kilolar malum yapisti resmen uzerime(
oglanlara babamiz bakacak versin bari buzluktaki sutlerimizi
Kendi basıma gelenleri saymayayım bile ama tırnak keserken kanaması olagan bisey malesef.okadar minik ki tırnaklarıCanim kizma kendine cok fazla
Hepimizin basina gelebiliyor
Ben de tirnagini keserken deriyi kesmistim kanadi. Artik kucagimda uyurken esime kestiriyorum.
Bi kere de kafasina elimden telefon kayip carpti
Allah im esirgesin yavrularimizi ufak kazalar oluyor
Canım bitecek inşallah az az okuyorum bi iki güne bitecek Allahın izniyleArkadaslar cuzler ne durumda. Bir haftamiz kaldi :)
3.nursena07
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
14.Sibelsss
15. @ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
20. Alyildiz
21. @btlsnl
23. @Senemaydin
24. A ARTVINLI9876
25. @Berdinc
26. Alyildiz
29. @ceylanademince
30.gurtmingotam
Hava sıcaklıgını mı kastediyosun?o saatler normal yani bisey olmaz bence.kısa kollu giydiriyorum ben artık klimasız ortamlardaKizlar 5-6 gibi disari cikmam gerekiyo bebisle ciksam bisey olur mu ?
3 çocuklu hayat çok zor olmalı,ben ikisiyle zorlanıyorum,tek çocuklular en rahat günleriniz :) Teyzeler gibi konuştum :) Hep zaten büyük çocuklar daha çok uğraştırıyor galiba,bizde de durum öyle..iyi maşallah,100. güne az kalmış,doğan büyüyor..canımm iyiyiz cok şükür ama üç çocuklu hayat cok zorladı beni. sürekli bir koşturmaca halindeyim anlayacagın.allahtan kzıım cok uslu ama abimizle ugraşıyoruz sürekli. 97 günlük olduk bugün 3 aylık kontrolde 5650 gr 58 cm çıktık 2940 dogmuştu. bizde haberler böyle...
Henüz okunamasa da,okunacak inşallah..Arkadaslar cuzler ne durumda. Bir haftamiz kaldi :)
3.nursena07
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
14.Sibelsss
15. @ba22
16. @after_before
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
20. Alyildiz
21. @btlsnl
23. @Senemaydin
24. A ARTVINLI9876
25. @Berdinc
26. Alyildiz
29. @ceylanademince
30.gurtmingotam
Tamam canimCanım bitecek inşallah az az okuyorum bi iki güne bitecek Allahın izniyle
Oyy kuzucuk,kıyamam,ilk kazalar bunlar..Kızma kendine,ben de yaptım çünkü :) baş parmağının tırnağını keserken az derin kesmişim,bi baktım kanıyo,eyvah dedim,zaten azcık ağladı minişim,ama çok sürmedi ağlaması,fakat onun vicdan azabı hala sürüyor..Kendime çok kızıyorum. Dün oğlanın kafasını çarptırdım. Bugün ise tırnağını keserken derinden kestim kanadı. Ağladı canımşimdi uyudu.parmagini dik tutuyor canı yanıyor. Allahim yaaa ona geleceğine bana gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?