2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Bizim doktorumuz günde bir iki ölçek su ver havalar sıcak dedi ama ne yaptıysam benim cimcime suyu istemiyor hiç sevmedi
Canm bende Dr aradım sordum benim kızımın bezi artık dolmuyodu çok azalmıştı küçük tuvaleti gayet normal dedi su vereyim mi dedim daha sık emzir suya gerek yok zaten fazla fazla emzirirsen su versende almicaktir dedi

canım bende attım sağıyordum bi ara sütleri ama emiyo bebek kaldı dondurucuda 3 ay sonra kullanılmıyormuş ya ek gıdaya geçince o sütlerle bşyler yaparım diyordum ama olmayacak galiba

aaaaaa benim 6 ay diye kalmis aklimda sagdim attim dolaba ilk agiz sutleri var onlari bari ziyan etmiyim 3 ay sali gunu doluyor vereyim bari ziyan olmasin yazik.
Yarin carsiya cikicam malum bayram geliyor birseyler almam lazim kendime kilolar malum yapisti resmen uzerime(
oglanlara babamiz bakacak versin bari buzluktaki sutlerimizi

Ahh keskeee .. 3 gundur aksama dogru sutum bitiyor ve kizim doymadigi icin deli gibi aglayarak en sonunda uyuyor. Dun @sebnemmn in bahsettigi galactgo damladan aldim. Goguslerimi pompa gibi sisirip sut sagmak istiyorum bende..

O kilolar hepimize yapisti canim benimde buzlukta sutum var ama ben arada sutum az oldugu zaman veriyorum iyi oluyo esimle gezmeye gidiyoruz kayinvaldem bakarken veriyo sutleri :)
Bu arada kizlar ayni ayda dpgum yaptik kilolari vermek icin bi form acalim bence :)

Deme oyle canim bilerek yapmiyosun bunlari allah ikinizeda saglik versin bende yaptim o kafasini carptirmay olayini hatta 20 gunluktu yanimda yatiyodu kayinvaldem minderde uyudu diye minderiyle koymus yanima haliyle kiprasirken yuvarlanmis dustu melekler koruyo onlari bildigin yerde yatiyodu cocuk kalktigimda uyuyodu bide hic aglamamis :)

Ahh keskeee .. 3 gundur aksama dogru sutum bitiyor ve kizim doymadigi icin deli gibi aglayarak en sonunda uyuyor. Dun @sebnemmn in bahsettigi galactgo damladan aldim. Goguslerimi pompa gibi sisirip sut sagmak istiyorum bende..

Canim benimde sutum gunduzleri yetmiyo gece cok guzel emiyo cunku cocugu acliktan aglatma kiyamam ya mama vermeyi dusunmedin mi yetmedigi verde ben dogdugundan beri veriyorum

Aynen canım benimde aklımda oyle kalmıştı ama kaldı kolostrum olan sarı sütlerden bile var ilkte çok sutum vardı sağıp attım ama yazık oldu etrafımda içecek bebek olsa verirdim de yok işte çöp olacaklar aynen seninkiler bari ziyan olmasın bende kilo veremiyorum niyeyse kaldı 5 kilo gitmiyor eski kıyafetlerim olmuyor göğüslerden ne giyeceğim bilmiyorum

Kendi basıma gelenleri saymayayım bile ama tırnak keserken kanaması olagan bisey malesef.okadar minik ki tırnakları

3 çocuklu hayat çok zor olmalı,ben ikisiyle zorlanıyorum,tek çocuklular en rahat günleriniz :) Teyzeler gibi konuştum :) Hep zaten büyük çocuklar daha çok uğraştırıyor galiba,bizde de durum öyle..iyi maşallah,100. güne az kalmış,doğan büyüyor..

Oyy kuzucuk,kıyamam,ilk kazalar bunlar..Kızma kendine,ben de yaptım çünkü :) baş parmağının tırnağını keserken az derin kesmişim,bi baktım kanıyo,eyvah dedim,zaten azcık ağladı minişim,ama çok sürmedi ağlaması,fakat onun vicdan azabı hala sürüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…