2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
sclkvnc üzülme canım olur böylr şeyler. Bende keserken çok korkuyorum hele ayakları keserken daha mesele hemen gıdıklanıyor çekiyor. Ama olacak böyle kazalar. Geöen bende az daha elimden düşürüyordum uyku sersemine tutcam diye birden küt diye sırtına tokatı vurdum :) ağlamadı ama korktu. Olabiliyor yani kendini suçlama. Yaptığımız işin bile riskleri var ki çocuk bakmanın pek çok riski var öyle düşün. Böyle şeyler olamadan büyütmek imkansız :)

Hava sıcaklıgını mı kastediyosun?o saatler normal yani bisey olmaz bence.kısa kollu giydiriyorum ben artık klimasız ortamlarda
bizde tek zibin giyiyoruz :)
Kaç günlük?Ayda 1 kilo ya da 1 kiloya yakın alıyorsa sorun yok diyor doktorlar,bir de çişli bez sayısı günde 5-6 olmalı..
5 gun sonra tam 3 ayi doluyo 3.390 dogmustu suan 6.530 aya bi kilo almis oluyo 5-6 bezi gectigimizde oluyo bazen
Ya ben oğlumda iken hemen vermiştim kiloları..o zamanlar daha gençtik tabi,hey gidi gençlik hey..zaman geçtikçe kilolar hiç verilmiyor,metabolizma yavaşlıyor sanırsam..
Aynen metabolizma yavasliyo gittikce . Zirlasi kilo vermekte

Allah yardimcin olsun canim asi ginleri bizde cok fenayiz

Arkadaslar oglumun kilo almasi durdu ya neden olur naomam gerek .. :/ of cok moralim bozulduu
emzirme düzenin nasıl canım. tek gögsünü tamamen bitirip digerine öyle geç, yaglı kısmı emebilsin. havalarda çok sıcak yavrular saglıklı ememiyor. artı hareketleride arttı normal olarak kalori harcıyolar. ama sen yine de takip et baska bir saglık problemi olmasın kuzunun

Sicaktan emmek istemiyo evet bende ikisini birden emziriyorum . Bide duzeni yok aslinda istedikce emziriyorum once emiyo baktim yetmiyo mama veriyorum hareketleride cogaldi haklisin o acidan dusunmedim hic panikciyim biraz hemen bisemi oldu acaba diyorum :) dr larda bikti benden

Canım elimizden geleni yaptık bnce antibiyotiği bıraktık bizde artk bi hafta kullandı ama o kan sümüksü arada olan yeşil kaka geçmek bilmiyor süt ürünlerini de bıraktık hala var bütün gün aç mı duracağız Allah kerim bşyleri yoktur inşallah keyifleri yerindeyse sebepsiz ağlamıyorsa yavrularımızın canını yaktırmayalım bnce salı günü 2 ay kontrolümüz var kanın geçmediğini söyleyeceğim ama test mest yaptırmayacağım zaten doktor kağıttan bakıp öyle anlatıyor herşeyi bırakcam onuda her bebek bir değil ki kağıtta yazanlara göre değerlendiriyor

Kızlar ,emzirirken dogum kontrol hapı kullanan var mı aranızda?" Cerazette" adıyla bir hap buldum arastırdım ama eczacı ille kadın dogumcuya görünün öyle verelim diyo.sanki evden cıkmaya vaktim var bu sıcakta
Doktor da 6aylık olana kadar idare et dicek hapsız,etmek istemiyorum hap rahat ve garanti geliyo bana

Ben dr.a gittiğimde öncesinde hap kullandığımı yine öyle devam etmek istediğimi söyledim, aynı hapımı yani yasmini kullanamayacağımı söyledi, senin dediğin hapı verdi.ben almadım gerçi, ayy hamilelikte Nasıl bıktıysam hap görecek gözüm yok :) forumda Bi arkadaş daha yazmıştı, ona da dr.u önermiş bu hapı....

A alyildiz 24.cuz okunmustur:))

Kizlar benim sipada memeyi reddediyor biliyorsunuz yazmistim.Ama ben ne mama nede biberon teklif etmedim gun icinde 4 5 saat ac kaldi yataga uzanarak verdim bu ise yaradi bizde tavsiye ederim.
Dolapta sutlerim var vermeyi korkuyorum artik gece uyurken vericem(

Kızlar bebeği benimkisi gibi yabani olan var mı merak ediyorum. :/ eve misafir gelse katıla katıla ağlıyor kucakta biraz bunaltirlarsa biz biyere gitsek yine aynı. Evden ciktigimkz an kokudan anliyor snrm hemen kendini kasmaya basliyor. Sadece acik havayi seviyor. Avm de yarim saat gezersek aksam deliler gibi aglar. Öyle yabani de yetismedi ev de gelen gide n de eksik olmadı dışarıda cikariyorum huysuzlansada.bu ne iş bilemedim. Şimdi kV ler geldi kadın 2 sn bile tutamadi suratına baktıkça ağliyo

Arkadaşlar pazar günü kayınpederimi kaybettik eşimle kızımı gezmeye götürecektik telefon geldi kv aradı fenalaştı ambulans çağırdık dedi. zaten 2 yıldır kanserle boğuşuyodu son 1 aydr çok kötüydü. eşim koşup gitti hastaneye yarım saat sonra o üzücü haber geldi. kızlar kayınpedrim beni çok severdi bende onu çok seveRdim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam. kızım onun ilk torunuydu. o kadar hevesli doğmasını bekledi ama doğru dürüst sevemedi bile. sürekli yanına götürmeye çalıştık görsün diye ama eşim kızıma bakınca bile ağlıyo babam sana doyamadı diye. nasıl toparlayacak bilmiyorum. üzüntü, cenaze yorgunluğu, uykusuzluk ve bebek çok yorgunummmmmm rica etsem de yazımı gören bi fatiha okumadan geçmese. Allah razı olsun şimdiden

Hanimlar sut sagma makinasi olarak ne kullaniyorsunuz manuel olanlar cok mu yoruyor.brn aventin elektriklisini denedim cok rahatti ama pahali biraz. lansinoh kullanan varmi?
Avent manuel. Cok memnunum
bizde de ayni canim. Babanin isten geldigi saatte yani birde uyaniyor. Nerdeyse ucu buluyor uyimamiz
bulgur pilavi bende cok ise yariyor. Birde ilk zamanlat cacik yapip bol dereotu katiyordum. O da cok etki ediyordu
Basin saolsun canim, Allah sabir versin

İnşallah canım ya en büyük arzum oğlum annesini anlasın eşimi anlatmak bile gözlerimi yaşartıyo diyebilirim eşimin uykusu çok hafiftir ve enteresan bi şekilde uykuluyken aşırı sakindir ben uyandirilsam sinirlenirim eşim aksine kuzu olur hamileyken işime geliyodu 4 5 kere uyandırırdım gece sürekli bişeyler isterdim gıkı çıkmaz keşke gündüzde öyle sakin olsa tadından yenmeyecek ama nerdee
Canim sen kaynanayla evlenmissin gule gule kullan :)))
Bu sicaklardada omur torpusu olur boyle koca vallahi :))
Yaa sen ne güzel dedin valla kaynanamla evlenmişim geçen oğlanla yalnız konuşurken duydum senin annen benim tamammı beni daha çok sev ben senin herşeyini yaparım falan diyo deli bu dedim banyo yaptırır saçını tarar tirnagini keser torpuler ve boş zamanlarında sürekli youtube dan bebek bakım videoları izler hatta bi kere kadınlar kulübünü incelerken buldum fıtıkla ilgili paylaşım okuyodu google dan çıkınca bakmış

Ben de yasmin kullanıyodum.östorojen icerdigi icin alamayacagmı biliyorum.demek bu hapı önerdi tamam cok sagolun

Allah rahmet eylesin canım. Size de sabırlar versin inş.

Canim 5bitti eksik olan varsa bana numarasini soyle
A alyildiz kızlar ben 25i okuyamayacak gibiyim ev taşıyacaz bir hafta içinde daha ev bulamadık ev toplamadık nereye taşınacağımız belli değil ağlamak istiyorum bebeği her uyuttugumda koliyle uğraşıyorum gündüzde sadece bir bazen iki kere uyuyo sıpa bi rahat bırakmıyor beni Prens annesi canım sen ne kadar okuyabilirsin paylaşalım olmazsa yada anneme söylerim oku diye oda hergün bir cüz okuyor onun için anneme demek istemedim

Başınız sağolsun, Allah sabır versin...

Canim benimde sutum gunduzleri yetmiyo gece cok guzel emiyo cunku cocugu acliktan aglatma kiyamam ya mama vermeyi dusunmedin mi yetmedigi verde ben dogdugundan beri veriyorum
Bende 5 günlük tü mama vermeye başladım..
3 mama önerdi doktorumuz.
Benimki hiç doymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…