2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Kızlar benim kizimda 2350 gr 48 cm doğdu 2.5 ayligiz 6100 gr ve 57 cm sizce kilo alımı iyimi
Bencede kilo alimi cok iyi aman heryerde soylemeyin nazar degmesin. Masallah kuzucuga. Annesi iyi bakmis demekki..

Bence cok cok iyi.biz de 2400 dogduk nerdeyse 3 aylik olucaz ama daha 5 kilo bile olamadik 4600 falan. Boyumuz 57. Kac haftalik dogmustu.bizimki 38+0 da dogdu.
Bizimkide 2960 dogdu 2840 ile cikis yaptik hastanedeb. 1. Ay tam 4 kg olmustu. Bugun normal tartida tarttimtam 5 kg cikior ve ayinin dolmasina 4 5 gun var. Umarim bu 4 gunde 200 gram daha alir.

Bizde 38 haftalık dokduk

Ğ

Gittik canm emzirme için sıcaktan emmek istemyor olabilir önceki biberona alışmış olabilir dedi kendin tekrar sabırla sevdr dedi ishal için antibiyotk vermedi bu defa damla verdi bakalm nolcak.. sen naptn
Canım bizede enfeksiyon var mı diye kan ve idrar aldı temiz çıktı. Sıcaktan bunaliyo olabilir dedi

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Seni en iyi ben anlarım..Benim de kayınpederim 8 nisanda vefat etti,ben 11 nisanda doğum yaptım,önce ölüm-sonra doğum..ve ben de çok severdim,kendi babam gibi,o da bizleri,hele torunlarını...Kızımı göremeden kaybettik onu..100 gündür yoğun bakımdaydı zaten..Yaşasaydı belki daha kötü olacaktı,yatağa bağımlı hale gelecekti diye avutuyoruz kendimizi,daha da çok yaşlı değildi..Ölüm aklımızın ucuna gelmiyordu,hamileyken ağla ağla helak oldum..zor velhasılı,Mevlam günahlarını affeylesin..

Basin sagolsun canim

Emzik veriyorsan bu aylarda emzik yüzünde meme reddi başlarmış. Haberin olsun cnm

Kızlar benim kizimda 2350 gr 48 cm doğdu 2.5 ayligiz 6100 gr ve 57 cm sizce kilo alımı iyimi
Ayda 400gr altında kilo alırsa sıkıntı olurmuş doktorun dedigi.normal görunuyor yani.bizimki de 2aylık 5500gr .boyumuz 65. Boy kilo orantısına bakılmiyomuş buyük insandaki gibi,aylık artışı ônemliymiş

Boyunuz uzunmuş maşallah. Bizde çift olarak uzunuz ama 60 cm dik geçen hafta :)

Hiç uyumadan yola çıktık gece. Bakalım nasıl olucak bugün. Gündüz uyur inşallahta uyurum bende.
Bizimki arabada nasıl uyuyacağını bilmiyor :) bana çekse biner binmez uyur ama kucağımdayken uyudu. Halbuki yatak yaptım ona emdin yat uyu orada çok antinkuntiniz :)
Keşke bana da bi yatak yapan olsaydı uyusaydım arabada çocukluğumdan beri anında sızarım eşim de sinir olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…