- 22 Haziran 2016
- 8
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.101
Bence cok cok iyi.biz de 2400 dogduk nerdeyse 3 aylik olucaz ama daha 5 kilo bile olamadik 4600 falan. Boyumuz 57. Kac haftalik dogmustu.bizimki 38+0 da dogdu.Kızlar benim kizimda 2350 gr 48 cm doğdu 2.5 ayligiz 6100 gr ve 57 cm sizce kilo alımı iyimi
Lansinoh kullanıyorum güzel sağıyo benim biberon da avent ama almıyoBende sadece emziriyorum disariya cikinca rahat etmek icin sagayim diyorum yolda aglarsa vereyim diye hangi sagma makinesini kullaniyorsunuz?benimki avent biberonla iciyor
Benim arkadaşım yoğurt yap dedi ben yapıcamcanım bende attım sağıyordum bi ara sütleri ama emiyo bebek kaldı dondurucuda 3 ay sonra kullanılmıyormuş ya ek gıdaya geçince o sütlerle bşyler yaparım diyordum ama olmayacak galiba
Bencede kilo alimi cok iyi aman heryerde soylemeyin nazar degmesin. Masallah kuzucuga. Annesi iyi bakmis demekki..Kızlar benim kizimda 2350 gr 48 cm doğdu 2.5 ayligiz 6100 gr ve 57 cm sizce kilo alımı iyimi
Bizimkide 2960 dogdu 2840 ile cikis yaptik hastanedeb. 1. Ay tam 4 kg olmustu. Bugun normal tartida tarttimtam 5 kg cikior ve ayinin dolmasina 4 5 gun var. Umarim bu 4 gunde 200 gram daha alir.Bence cok cok iyi.biz de 2400 dogduk nerdeyse 3 aylik olucaz ama daha 5 kilo bile olamadik 4600 falan. Boyumuz 57. Kac haftalik dogmustu.bizimki 38+0 da dogdu.
Bizde 38 haftalık dokdukBencede kilo alimi cok iyi aman heryerde soylemeyin nazar degmesin. Masallah kuzucuga. Annesi iyi bakmis demekki..
Bizimkide 2960 dogdu 2840 ile cikis yaptik hastanedeb. 1. Ay tam 4 kg olmustu. Bugun normal tartida tarttimtam 5 kg cikior ve ayinin dolmasina 4 5 gun var. Umarim bu 4 gunde 200 gram daha alir.
Canım bizede enfeksiyon var mı diye kan ve idrar aldı temiz çıktı. Sıcaktan bunaliyo olabilir dediĞ
Gittik canm emzirme için sıcaktan emmek istemyor olabilir önceki biberona alışmış olabilir dedi kendin tekrar sabırla sevdr dedi ishal için antibiyotk vermedi bu defa damla verdi bakalm nolcak.. sen naptn
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun..Seni en iyi ben anlarım..Benim de kayınpederim 8 nisanda vefat etti,ben 11 nisanda doğum yaptım,önce ölüm-sonra doğum..ve ben de çok severdim,kendi babam gibi,o da bizleri,hele torunlarını...Kızımı göremeden kaybettik onu..100 gündür yoğun bakımdaydı zaten..Yaşasaydı belki daha kötü olacaktı,yatağa bağımlı hale gelecekti diye avutuyoruz kendimizi,daha da çok yaşlı değildi..Ölüm aklımızın ucuna gelmiyordu,hamileyken ağla ağla helak oldum..zor velhasılı,Mevlam günahlarını affeylesin..Arkadaşlar pazar günü kayınpederimi kaybettikeşimle kızımı gezmeye götürecektik telefon geldi kv aradı fenalaştı ambulans çağırdık dedi. zaten 2 yıldır kanserle boğuşuyodu son 1 aydr çok kötüydü. eşim koşup gitti hastaneye yarım saat sonra o üzücü haber geldi. kızlar kayınpedrim beni çok severdi bende onu çok seveRdim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam. kızım onun ilk torunuydu. o kadar hevesli doğmasını bekledi ama doğru dürüst sevemedi bile. sürekli yanına götürmeye çalıştık görsün diye ama eşim kızıma bakınca bile ağlıyo babam sana doyamadı diye. nasıl toparlayacak bilmiyorum. üzüntü, cenaze yorgunluğu, uykusuzluk ve bebek çok yorgunummmmmm rica etsem de yazımı gören bi fatiha okumadan geçmese. Allah razı olsun şimdiden
Arkadaşlar pazar günü kayınpederimi kaybettikeşimle kızımı gezmeye götürecektik telefon geldi kv aradı fenalaştı ambulans çağırdık dedi. zaten 2 yıldır kanserle boğuşuyodu son 1 aydr çok kötüydü. eşim koşup gitti hastaneye yarım saat sonra o üzücü haber geldi. kızlar kayınpedrim beni çok severdi bende onu çok seveRdim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki anlatamam. kızım onun ilk torunuydu. o kadar hevesli doğmasını bekledi ama doğru dürüst sevemedi bile. sürekli yanına götürmeye çalıştık görsün diye ama eşim kızıma bakınca bile ağlıyo babam sana doyamadı diye. nasıl toparlayacak bilmiyorum. üzüntü, cenaze yorgunluğu, uykusuzluk ve bebek çok yorgunummmmmm rica etsem de yazımı gören bi fatiha okumadan geçmese. Allah razı olsun şimdiden
Size de sga denmis miydi peki. Bizimki icerde buyuyemiyordu.disarda da serpilmedi hani.minyon olacaksa problem degil de.gelisiminde sıkıntı olacak diye korkuyorum.Bizde 38 haftalık dokduk
Ben de daha evvel hap kullanmistimEvet canım bu hapı önerdi ama koruyuculuğu hemen başlamaz, kullanmaya başladıktan sonra 2 hafta daha ekstra korunun demişti bide....
Emzik veriyorsan bu aylarda emzik yüzünde meme reddi başlarmış. Haberin olsun cnm
Benim kizim emzigi agzina almazdiEmzik veriyorsan bu aylarda emzik yüzünde meme reddi başlarmış. Haberin olsun cnm
Ayda 400gr altında kilo alırsa sıkıntı olurmuş doktorun dedigi.normal görunuyor yani.bizimki de 2aylık 5500gr .boyumuz 65. Boy kilo orantısına bakılmiyomuş buyük insandaki gibi,aylık artışı ônemliymişKızlar benim kizimda 2350 gr 48 cm doğdu 2.5 ayligiz 6100 gr ve 57 cm sizce kilo alımı iyimi
Boyunuz uzunmuş maşallah. Bizde çift olarak uzunuz ama 60 cm dik geçen hafta :)Ayda 400gr altında kilo alırsa sıkıntı olurmuş doktorun dedigi.normal görunuyor yani.bizimki de 2aylık 5500gr .boyumuz 65. Boy kilo orantısına bakılmiyomuş buyük insandaki gibi,aylık artışı ônemliymiş
Sorma badi büyük alıyoruz artık.búyüme atagı dedik atak yapmıs hakikaten.1ay önce 59du.saglıklı olsunlar da büyüsünler olsunBoyunuz uzunmuş maşallah. Bizde çift olarak uzunuz ama 60 cm dik geçen hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?