- 31 Ocak 2016
- 1.107
- 949
- 123
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.121
Sorma badi büyük alıyoruz artık.búyüme atagı dedik atak yapmıs hakikaten.1ay önce 59du.saglıklı olsunlar da büyüsünler olsunBoyunuz uzunmuş maşallah. Bizde çift olarak uzunuz ama 60 cm dik geçen hafta :)
Iyi yolculuklarHiç uyumadan yola çıktık gece. Bakalım nasıl olucak bugün. Gündüz uyur inşallahta uyurum bende.
Bizimki arabada nasıl uyuyacağını bilmiyor :) bana çekse biner binmez uyur ama kucağımdayken uyudu. Halbuki yatak yaptım ona emdin yat uyu orada çok antinkuntiniz :)
Keşke bana da bi yatak yapan olsaydı uyusaydım arabada çocukluğumdan beri anında sızarım eşim de sinir olur :)
Cuzler icin cvp yazmayan arkadaslar okuyamayacaksaniz yardimci olalim. Yeterki cvp yaziverin :)
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
15. @ba22
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
21. @btlsnl
23.Senem29_
29. @ceylanademince
Prens annesi sen okuyabilir misin 25. Cuzu Berdinc
Zeka kartlarını bnde istiyorum ama sadece nette var sanıyordum sevgili bebek orda gördüm... Bende alıcam sen nekadara aldın cnm
:) 23 ü okuyacağım inşallah Bi 40 dk olsa kesintisiz bitecek de :)Cuzler icin cvp yazmayan arkadaslar okuyamayacaksaniz yardimci olalim. Yeterki cvp yaziverin :)
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. @Nergis26
10. @fatossam
13 @coznur
15. @ba22
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
21. @btlsnl
23.Senem29_
29. @ceylanademince
Prens annesi sen okuyabilir misin 25. Cuzu Berdinc
Kızlar sıcaklardan çok bunaldık hem bebek hem ben İstanbul baya sıcak 45 fln vardır heralde rüzgar var çok şükür biraz rahatlatan ama bizim oğlan çok terliyor camın açık olması onu üşütür mü ki die düşünüyorum da size sorayım dedim devamlı terli oğlum bol bol emiyo şükür kaybettiği suyu geri alıyor ama huysuzlaştı bu gün sıcaktan hasta mı ki dedim rüzgar mı çarptı hani şu cereyan olayı varya çok mu pimpirikliyim ne
Sağol canımTamam canim okurum yaz beni okuyunca yazarim
Canım bu yazıyı iyiki yazmışsın bizde 2. Ay aşılarımızı olduk bizimkide oğlen 13:30 bi uyudu ertesi gun 5 e kadar ben senden okudum diye endişelenmedimBenimki o gun tum hun boyunca uyudu sayilir. Herhangi bir degisiklok gozlemlemeddim bunun haricinde. Cok korkuyodum ama ates huysuzluk vb bisey olmadi..
Rotayi yaptirmamaya karar verdim. Doktorumuzla bile konusmaya gerrek duymadim. Sonucta guvenilirligi ve ise yarama orani tıbben hala kesinlesmemisken doktorumuzda tamamen kisisel fikrini soyleyecek....
Can bu guncelmi. Ben cok once de gormustum sanki. Oyle hatirliyorumEki Görüntüle 1851678 Kızlar bi bakın ...
İstanbul'da olsa ben verecektim :/
Azra bebek süt annesi arıyor..!
11 aylık AML grubu lösemi hastası Azra Sinem bebeğimizin anne sütüne ihtiyacı var. Dualarımız seninle Azra Sinem, yardımcı olmak isteyenlerin desteklerini bekliyoruz, paylaşmanız dileğiyle. Şu mübarek günlerde dualarınızı eksik etmeyin, Allah sizden razı olsun.
Tel : 0543 529 8445 - Iraz Toktaş
Not: Süt transferinde sorunlar yaşanmaması için Adana veya Osmaniye bölgesindeki annelerimize ulaşmamız gerekiyor.
daha fazla bilgi için: http://www.kadinlarkulubu.com/sosyal/losemili-azra-bebek-anne-sutu-bekliyor.html
Dogumda verdigimle kaldi. Yapisti 8 kilo hic bir pantalonim olmuhor sicaktan yuruyus de yapamiuorum cocik emiyor diyede cesaret edemiyorum ama pompa aldim sagip yanıma alicam bakalim rahatlarim belki:)O kilolar hepimize yapisti canim benimde buzlukta sutum var ama ben arada sutum az oldugu zaman veriyorum iyi oluyo esimle gezmeye gidiyoruz kayinvaldem bakarken veriyo sutleri :)
Bu arada kizlar ayni ayda dpgum yaptik kilolari vermek icin bi form acalim bence :)
Buyuk kizim 9 ay boyunca eve biri gelirsede agladi biz bi yere gidersek te agladi nerdeyse evden cikamadim simdi eve sokamiyoruz :)Kızlar bebeği benimkisi gibi yabani olan var mı merak ediyorum. :/ eve misafir gelse katıla katıla ağlıyor kucakta biraz bunaltirlarsa biz biyere gitsek yine aynı. Evden ciktigimkz an kokudan anliyor snrm hemen kendini kasmaya basliyor. Sadece acik havayi seviyor. Avm de yarim saat gezersek aksam deliler gibi aglar. Öyle yabani de yetismedi ev de gelen gide n de eksik olmadı dışarıda cikariyorum huysuzlansada.bu ne iş bilemedim. Şimdi kV ler geldi kadın 2 sn bile tutamadi suratına baktıkça ağliyo
Sana cok bogucu geliyodur belki ama ozendim valla :) benimkide cok ilgilensin isterdim isten gelince biraz oyalar bazende banyosuna yardim eder arada bir uyutur o kadarİnşallah canım ya en büyük arzum oğlum annesini anlasın eşimi anlatmak bile gözlerimi yaşartıyo diyebilirimeşimin uykusu çok hafiftir ve enteresan bi şekilde uykuluyken aşırı sakindir ben uyandirilsam sinirlenirim eşim aksine kuzu olur hamileyken işime geliyodu 4 5 kere uyandırırdım gece sürekli bişeyler isterdim gıkı çıkmaz keşke gündüzde öyle sakin olsa tadından yenmeyecek ama nerdee
Yaa sen ne güzel dedin valla kaynanamla evlenmişim geçen oğlanla yalnız konuşurken duydum senin annen benim tamammı beni daha çok sev ben senin herşeyini yaparım falan diyo deli bu dedimbanyo yaptırır saçını tarar tirnagini keser torpuler ve boş zamanlarında sürekli youtube dan bebek bakım videoları izler hatta bi kere kadınlar kulübünü incelerken buldum fıtıkla ilgili paylaşım okuyodu google dan çıkınca bakmış
Evet ben aldim ondan.
Ben de chicconun tirnak bakim cantasini almistim daha onceden.onun makasiyla kesiyorum.cok rahat oluyor.tavsiye ederim arkadaslar.icinde törpü tirnak makasi firca falan da var.Tirnak konusu gecmisti. Ben de tirnak makasi ile azicik etini almistim. Sonra gittim makas aldim. Bebeklee icin olanindan. Kullanimi daha rahat, kaptirma derdim olmadi. Bir de tirnaklari uyurken kesiyorum. Genelde oyledir ama bilmeyen varsa diye belirtmek istedim
Bnmkide ayarlari bozdu dun 15 dakika uyudu en fazla mizikladi durdu asidan dolayi hepsi ablamin kizida 2 gun aramiz vaf o da oldu o da ayni.gececek bunlar biraz sabir.ama ben dun resmen cok yoruldum evlilik yildonumumuzdu ama babamiz unutmus birde bana geldiler tabi iyice@
bizimkide cozuttu bugün. Dün aşı olduk ondan olsa gerek banyoda yapamıyoruz. Daha yarIm saat oldu uyuyalı. Bende işime bakcam uyanmazsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?