2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Iyi yolculuklar
iyi tatiller :)

Kızlar bi bakın ...
İstanbul'da olsa ben verecektim :/

Azra bebek süt annesi arıyor..!

11 aylık AML grubu lösemi hastası Azra Sinem bebeğimizin anne sütüne ihtiyacı var. Dualarımız seninle Azra Sinem, yardımcı olmak isteyenlerin desteklerini bekliyoruz, paylaşmanız dileğiyle. Şu mübarek günlerde dualarınızı eksik etmeyin, Allah sizden razı olsun.

Tel : 0543 529 8445 - Iraz Toktaş

Not: Süt transferinde sorunlar yaşanmaması için Adana veya Osmaniye bölgesindeki annelerimize ulaşmamız gerekiyor.

daha fazla bilgi için: http://www.bebeksayfasi.com/sosyal/losemili-azra-bebek-anne-sutu-bekliyor.html

Bende istanbuldayım Aynı dert bizdede var, giyinmeyi hiç sevmiyor bizim bıdık , kısa tulum yada sadece çıtçıtlı badi, günde 3 posta yıkıyoruz , esinti çok evinin olduğu yerde ama camı mecbur açıyorum, tek taraflı açıyorum,
Şükür sorun olmadı şimdiye kadar olmaz inşallah canım...

Canım bu yazıyı iyiki yazmışsın bizde 2. Ay aşılarımızı olduk bizimkide oğlen 13:30 bi uyudu ertesi gun 5 e kadar ben senden okudum diye endişelenmedim
Ama eşim eve geldiğinde hep uyanık ve hıysuz olur saatler geçince o da endişelendi dedim korkma topikte okudum böyle olan varmış
Hatta akşam ablamız bile anne Yağmur uyandı mı dedi
Hayır uyanmadı dedim
Offf uyansada bi rahatlasam dedi
Ne olduki dedim
Allah korusun öldü mü ne dedi:))
Uyuyo kızım aşılardan dolayı dedim
Dünya uyuma rekorunu kırdı bügün dedi:))
Yani senden okuduğum için o gun bir ben rahattım:))

Can bu guncelmi. Ben cok once de gormustum sanki. Oyle hatirliyorum

Dogumda verdigimle kaldi. Yapisti 8 kilo hic bir pantalonim olmuhor sicaktan yuruyus de yapamiuorum cocik emiyor diyede cesaret edemiyorum ama pompa aldim sagip yanıma alicam bakalim rahatlarim belki:)

Buyuk kizim 9 ay boyunca eve biri gelirsede agladi biz bi yere gidersek te agladi nerdeyse evden cikamadim simdi eve sokamiyoruz :)
Sana cok bogucu geliyodur belki ama ozendim valla :) benimkide cok ilgilensin isterdim isten gelince biraz oyalar bazende banyosuna yardim eder arada bir uyutur o kadar

Ben de chicconun tirnak bakim cantasini almistim daha onceden.onun makasiyla kesiyorum.cok rahat oluyor.tavsiye ederim arkadaslar.icinde törpü tirnak makasi firca falan da var.

Son düzenleme:
@

bizimkide cozuttu bugün. Dün aşı olduk ondan olsa gerek banyoda yapamıyoruz. Daha yarIm saat oldu uyuyalı. Bende işime bakcam uyanmazsa tabi
Bnmkide ayarlari bozdu dun 15 dakika uyudu en fazla mizikladi durdu asidan dolayi hepsi ablamin kizida 2 gun aramiz vaf o da oldu o da ayni.gececek bunlar biraz sabir.ama ben dun resmen cok yoruldum evlilik yildonumumuzdu ama babamiz unutmus birde bana geldiler tabi iyice

Gece uyku sorunu olanlari sanirim aksam azcik anladim. Kizce 22 de uyudu.2 bucukta kalkti. Sonraaaaa sabah 7 bucuga kadar bir gulmeler bir kahkahalar bir muhabbetler bir oyunlar boncuk boncuk bakmalar.uykusu bitmis bizimkinin belli ki. Allahtan aglama huyu yok.
Bir ara esime dedim sen goz kulak oluver ben yatayim. Kizi besige koydum emzigi verdim döndüm arkami yattim.esim 5 dakika sonra diyo ki askim sana bakiyo bu kiz. Neyse kiyamadim dönüp bakayim dedim.parmakliklar arasindan beni gördü.bir gülme bizim kiz da.gel de sevme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…