2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Günaydın kızlar acil bişey soracagım bu coresatin kremi akşam aldık kutuda ama tüpte degil pembe rengi eczacı sadece sorunlu bölgeye sürün demiş kullananlar nasıl kullanıyorsunuz lütfen birde linola krem kullananlar bu krem günlük mü kullanılıyor

Camaron geçmiş olsun cnm. Ankarada havalar ısındı baya, balkonda biraz açık bıraksan da hava alsa poposu ii gelir sanki. Kızlar yazmış zaten ben de sudokrem kullanıyorum o ii geliyor.
Molfix kullanıyorum ben de pişik olmadı ama korktum şimdi inş olmaz. Çünkü hafif bir bez çok kalın değil diye yaz için de uygun gelmişti bana.

Günaydın ahali :) ailemin yanında uykusuzda olsam mutluyum çok şükür:)
Annemin gazına geldim yeşil mercimek 10 tane kiraz yedim tabii sonra eller havaya :)))
En azından görmüş oldular artık ye bişey olmaz demezler. Kirazıda Özlemişim ama iyi olmadıda değil hani
Banyo yasağı bitti çok şükür bugün öğleden sonra bi yıkarım gündüz uyur. Dün hava değişiminden sanırım belki aşınında daha etkisi vardı gündüz uyumadı.
Mersinde çıplak duruyorduk nerdeyse burads tekrar giyindik. Atlet, Kısa kol badi, tek alt, çorap giydik.
Bizim kinin ayakları hemen terliyor ama mersinde çıplaklen bile terliyordu burda da gündüz çorapta terledi gibi ee haliyle buz gibi oluyor sonra ayakları. Çorap giydirmeyincede buz gibi oluyor. Nasıl çözücem bu işi bilmiyorum. İncecik çorap bulup almam lazım

Bizimki alti kilo. yedi kilo itibari ile nornam kullanim yaziyo. Muhtemelen aparati kullanmak istemeyecek. Ama kangurutu sevecegini dusunuyorum. Insallah kullanirlar da rahat ederiz

7
Bizimki alti kilo. yedi kilo itibari ile nornam kullanim yaziyo. Muhtemelen aparati kullanmak istemeyecek. Ama kangurutu sevecegini dusunuyorum. Insallah kullanirlar da rahat ederiz
Hee o zaman ben Boba4g ile karıştırmasın kilo miktarını. Benimki de 6 kiloya yaklaşmak üzere. Valla bu bebekler bizi ellerinde oynatıyor:) ama çok tatlılar

7
Hee o zaman ben Boba4g ile karıştırmasın kilo miktarını. Benimki de 6 kiloya yaklaşmak üzere. Valla bu bebekler bizi ellerinde oynatıyor:) ama çok tatlılar
Momfort baby nin yenidoğan aparatını da almıştım ben ama kullanamıyorum. İçinde çok sıkılıyo bir de havalar da çok ısındı. Şimdi denesem dokunduğu an basar çığlığı. Kış olsa idi belki. Ama tavsiye etmem şimdi kesinlikle. Kanguru ise sevdim ben çok. 7 kg olalım kullanacağım hemen inşallah

Medela nın calc biberonu var anne memesine çok yakın cekmeyince süt gelmiyor bi bak istersen

Dogumda verdigimle kaldi. Yapisti 8 kilo hic bir pantalonim olmuhor sicaktan yuruyus de yapamiuorum cocik emiyor diyede cesaret edemiyorum ama pompa aldim sagip yanıma alicam bakalim rahatlarim belki:)

Sana sukadarini soyliyim pompanin rahatligi hic biseyde yok bu sicak gunlerde cocukda ememiyo bunaliyo ben arada mama veriyorum doyuruyorum ama vermeyenler napcak yazik cocuklara valla kendini cocugunu en iyi sen bilirsin canim tinlama kimseyi ben oylr yapiyorum kayinvaldem cevre cok karisiyo tamam oyle deyip gecmiyorum bile ben bunu yaptim cocuk benim cpcugum karisamazsiniz diyorum birdaha agizlarini acamiyoru - Soz konusu oglum oldugunda icimden canavar cikiyo - . Yuruyus yapamasanda evde yapila bilcek kisa sureli rgzersizler ve ev yuruyuslrri var tavsiye ederim cikamadigimda ben onu uyguluyorum . Bide yediklerine dikkat et yeter benim yediklerim sadece dere otu yogurt peynir sut yumutra tam tahilli ekmek detoks caylari ve benim can kurtaranim aktara yaptirdigimozel karisim sakinlestirici cayim :)

Can'ım ben İstanbuldan izmire gittim bebiş gidene kadar uyudu :) acıkınca uyandı emdi geri yattı izmire yaklaşınca hava da kararmıştı bir o Zaman mızmızlandı onda da göğsüme yatırdım sustu. Klimayıda açtık biz zaten çok sakınmıyoruz sıkıntı olmadı oda. Ordan yazlığa gitmiştik çok sıcaktı orda da sıkıntı olmadı çok stres yapma bence hiç birşey olmaz :) onlar güçlü bebişler

Gunaydin arkadaşlar kizimda kalca ultrasonunda tip 2a çıktı sag bacakta doktor bi ay sonra tekrar kontrol verdi korktum bisey olacak diye böyle çıkan sonucu olan var mi

Biz ilk iki hafta kasıkla vermistm sonra avent in 1numaralı biberonuna devam.gece ugrasılmaz tabi cocugun uykusu kacacak.biberon da olsa uyku getiriyor.
Bizimki beni emzik yerine bile kullandıgı icin memeyi bırakacagnı sanmıyorum:)deneyin derim biberon ama sık sık memeye tutunsa guzel olur

Smear zorunlu degl de yani ö
Smear gerekli ve önemli galiba zorunluluktan daha cok.dogum yaptık hala bitmedi çilemiz

Aman iyi anlaşın.yahu psikolojik etkilenmistir o,iki gün "anne mama veriyorum" de.bu sefer maşallah tosunuma diye sever)

Her bebegin cildi farklı bizde oldu diye sizde olacak değil endişe etme bence :) ben bi kere huggies denedim o da iyiydi bi kere daha alicam. Ben de ankaradayim ama ev çok sıcak bizim 28-29 derece camlar açık ama fayda etmiyor. Gece zibinla yatırıp ayağına ince çorap giydiriyorum üstüne de pikeyi yüksekten ortuyorum. Siz nasıl yapiyosunuz merak ettim

Bizimkinin de ayaklari öyle sürekli derleyip soğuyor eşime çekmiş bunun çözümü yok malesef ben en incesinden çorap almisim tesadüfen onu giydiriyorum. Ebebekten almıştım aklinda olsun :)

Cok erken bence 4 bucuk ay bebeklerimiz omur boyu yemek yiyecek en azindan 6 ay emsinler 3 gun kurali dogru ve sebzeyle baslamak.

Huggies ben de kullandım ama çok kalın geldi bana. Yazın bebek rahatsız olur içinde diye bıraktım. Bizde de camlar sürekli açık ama iki cam arasında kalmamasına dikkat ediyorum. Çorabı da bıraktım salopet tulum giydiriyorum ben. Sadece banyo yaptırdığım gün biraz dikkat ediyorum.

Cok sıcak ve hep terliyrz mama aldığımz için su veriyrm ama okuduklarım beni tereddütte bırakıyor kesinlikle verilmemesi lazımmış.. Mama veren anneler siz neyapıyrsunuz..

Bide dün alışveriş yaptık oğluşa bayramlik aldık :). İlk bayramı olcak bir sürü şey aldık oyuncakları birden hepsini almamak lazımmış çok tuttu arada almak lazım bileklerine takılanlardan aldıkda burda bi arkadaş söylemişti çok ses cıkarmıyor bizimkinin eli ayağı durmuyor ses çıkardıkça sevinir dedimde pek ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…