- 31 Ocak 2016
- 1.107
- 949
- 123
- 41
- Konu Sahibi agresifportakal
-
- #59.301
Corapsız asla yatırmıyorum ben de hem atlet hem kısa kol çıtcıtlı giydiriyodum.bu iki gunki sıcakta tek atletleyiz evde.yatarken pike örtüyorum ama acıyo kerata:)Her bebegin cildi farklı bizde oldu diye sizde olacak değil endişe etme bence :) ben bi kere huggies denedim o da iyiydi bi kere daha alicam. Ben de ankaradayim ama ev çok sıcak bizim 28-29 derece camlar açık ama fayda etmiyor. Gece zibinla yatırıp ayağına ince çorap giydiriyorum üstüne de pikeyi yüksekten ortuyorum. Siz nasıl yapiyosunuz merak ettim
Neden bencil isteklerde bulundugunu karsılıklı oturup konuşun bence.yani bi mecburiyetiniz yokken kv yakınına taşın ama kendi ailene gelince uzak dur olmazki öyle tam bencillik.inş. o sınavı kazanamaz mı diyelim simdi burda bukadar bayan var duamız tutarKızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum benim sorunum aslında bu. Burda herşey paylaşıldı fikir verildi belki benim sorunuma da fikriniz vardır aramızda benden yaşça büyük ve tecrübeli çok kişi var. Sorunum su: biz eşimle üniversiteden beri birlikteyiz severek evlendik. Evlilik sürecinde çoğu şeyi ikimiz de alttan aldık. Şimdi oğlumuz oldu. Sanki herşey değişti. Eşimin işiyle ilgili sınavı var ona hazirlaniyo sorunlarımızı bazen ona bağlıyorum. Esim sınavı geçince ailesinin olduğu şehre gitmek istiyor benim ailem burda ankarada. Benim derdim burda kalmak değil başka şehre de giderim ama onların olduğu şehre gitmek istemiyorum çünkü kv çok fena herşeye çok karışıyor hem de çocuğumu bana vermek bile istemiyor üstüne benim ailemin gelmesinden rahatsız sürekli dir dir ben çok masum değilim ama esim için sustum hep bisey demedim. Hiç bi gün olsun eşime naz niyaz yapmadım hamileliğm de dahil kendi isimi kendim hallettim. Doğumdan sonra sanki herşey daha zorlaştı ben ne desem ailesini istememe bağlıyor ve kendi mutluluğunu hep o şehre gitmeye bağlıyor. Anlamıyorum neyi yanlış yaptım yapiyorum aama aradığım beklediğim bu değildi. ve beni de ayni sehirde olmamiza ragmen kendi ailemden uzak tutuuor direkt bunu soylemiyor ama hareketleriyle bunu yapiyor. Uzun oldu ama paylaşacak başka kimsem yok.
Solgar brewers yeast wıth vıtamın b12 yazıo üstünde cnmHapın adı ne canm .
Kızlar sizinle bisey paylaşmak istiyorum benim sorunum aslında bu. Burda herşey paylaşıldı fikir verildi belki benim sorunuma da fikriniz vardır aramızda benden yaşça büyük ve tecrübeli çok kişi var. Sorunum su: biz eşimle üniversiteden beri birlikteyiz severek evlendik. Evlilik sürecinde çoğu şeyi ikimiz de alttan aldık. Şimdi oğlumuz oldu. Sanki herşey değişti. Eşimin işiyle ilgili sınavı var ona hazirlaniyo sorunlarımızı bazen ona bağlıyorum. Esim sınavı geçince ailesinin olduğu şehre gitmek istiyor benim ailem burda ankarada. Benim derdim burda kalmak değil başka şehre de giderim ama onların olduğu şehre gitmek istemiyorum çünkü kv çok fena herşeye çok karışıyor hem de çocuğumu bana vermek bile istemiyor üstüne benim ailemin gelmesinden rahatsız sürekli dir dir ben çok masum değilim ama esim için sustum hep bisey demedim. Hiç bi gün olsun eşime naz niyaz yapmadım hamileliğm de dahil kendi isimi kendim hallettim. Doğumdan sonra sanki herşey daha zorlaştı ben ne desem ailesini istememe bağlıyor ve kendi mutluluğunu hep o şehre gitmeye bağlıyor. Anlamıyorum neyi yanlış yaptım yapiyorum aama aradığım beklediğim bu değildi. ve beni de ayni sehirde olmamiza ragmen kendi ailemden uzak tutuuor direkt bunu soylemiyor ama hareketleriyle bunu yapiyor. Uzun oldu ama paylaşacak başka kimsem yok.
Ben okuyorum Cnm yetiştiricem kısmetseCuzler icin cvp yazmayan arkadaslar okuyamayacaksaniz yardimci olalim. Yeterki cvp yaziverin :)
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. N Nora22
10. @fatossam
13 @coznur
15. @ba22
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
21. @btlsnl
23. @Senemaydin
29. C ceylanademince
@Prens annesi sen okuyabilir misin 25. Cuzu @Berdinc
Yok insallah kazanir :) soyle söyleyim esim müfettiş yardımcısı geçince müfettiş olacak inşallah kazansın çünkü hak etti :) esim aslında konusuyo ama konuşmanın sonu hep aynı yere baglaniyo çözüm bulamiyoruzNeden bencil isteklerde bulundugunu karsılıklı oturup konuşun bence.yani bi mecburiyetiniz yokken kv yakınına taşın ama kendi ailene gelince uzak dur olmazki öyle tam bencillik.inş. o sınavı kazanamaz mı diyelim simdi burda bukadar bayan var duamız tutarkonuşmak pek bekledikleri ve sevdikleri bi şey degil cogu erkek için.siz de onu sıkıştırın
Sağ ol inşallah hayırlısı olur. Ben seviyorum eşimi ama annesine laf geciremeyecegini de biliyorum zaten çok küçük bi şehir neresinde olursak olalım dip dibe sayılırız. Ben giderim de mutlu olacağımızı sanmıyorum buna inanmıyorum malesef.Oncelikle allah kolaylik versin cokkk zor bir durum.
Ayni seyleri yaklasik 4 sene once bende yasadigim icin zor diyorum.
Benin ailem ist.esimin bursadaydi esim surekli bursaya gidelim kiradan kurtuluruz vs diyip duruyordu beninde senin gibi bur suru acabalarim vardi bunlari dusundukce bursa fikri zor geliyordu banada.
Ben esime guvendim o nerede ben orada dedim.O mutluysa bende mutluyum dedim.
Cok sukurki guvencimi sarsmadi.
Ailesine hic bir zaman beni ezdirmedi ayni binada olmamiza ragmen ineceksin cikacaksin demedi.Sen herzaman iyisini bilirsin dedi.
Simdi iyiki gelmisiz diyorum cocuklar icin daha rahat bir sehir cocuklar avm den kurtuldu inan.
Kendimden ornek verdimki damdan dusenin derdinden yine damdan dusen anlarmis derler.
Ayni durumu yasamis biri olarak ailem yanimda olacak diyede evindeki huxurunu bozma,esinlede konus bence sana o guveni vermesini soyle.Inan hicbirsey evdeki huzurdan onde gelmiyor.Esinle cocugunla mutlu olacagin yer neresiyse orasi olsun hakkinizda hayırlısı
Biz de antibiyotik kullanıyoruz bizim de öyle antibiyotikten mi diye de dusunmuyor degilimKızlar cildiricam ya moralim çok bozuk. Yine kaka mız başa döndü az düzelme vardı Hâlbuki. Sabah akşam antibiyotik te kullaniyoruz.bol mukus lu yeşil sulu kaka miz
Evet canım hatırlıyorum seni Allah kolayca sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını sizd sizide evladınıza bağışlasınArkadaşlar merhaba belki beni hatırlarsınız ben de nisan annesi olacaktım kısmet olmadı 23 nisanda doğum olacaktı ama hem düşüğü hem kürtajı yaşamak zorunda kaldım o dönem.
sonra şükürler olsun allahım çok aratmadan tekrar nasip etti. bir kızım olacak.yarın sabah sezeryana giriyorum.
benim için dua eder misiniz? melek yavrularınızın yüzüsuyu hürmetine kolay bir doğumum, doğum sonrası iyileşmem ve en önemlisi de sağlıklı bir bebeğim olsun. kızımın akciğerinde kist var diyorlar o yüzden oldukça endişeliyim. allah rızası için dualarınızı rica ediyorum.
Siz neden kullanıyorsunuz canimBiz de antibiyotik kullanıyoruz bizim de öyle antibiyotikten mi diye de dusunmuyor degilim
Idrar yolu enfeksiyonu geçirdi bu dahaki kontrole kadar tekrarlamamasi için largopenSiz neden kullanıyorsunuz canim
çok pahalımı canm süt arttırıyorsa bende alimSolgar brewers yeast wıth vıtamın b12 yazıo üstünde cnm
Arkadaşımın bebeğinde de varmış 2 parmağında hem de batık oluşup irin çıkıyor dedi...Dr normal bebeklerde olur demiş.Kızlar oğlumun parmağında bundan çıktı ne ki bu acaba
amin canım sağolasın allah razı olsunEvet canım hatırlıyorum seni Allah kolayca sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını sizd sizide evladınıza bağışlasın
Hh ahhhh birileri kilo mu dediAynen canım benimde aklımda oyle kalmıştı ama kaldı kolostrum olan sarı sütlerden bile var ilkte çok sutum vardı sağıp attım ama yazık oldu etrafımda içecek bebek olsa verirdim de yok işte çöp olacaklaraynen seninkiler bari ziyan olmasın bende kilo veremiyorum niyeyse kaldı 5 kilo gitmiyor eski kıyafetlerim olmuyor göğüslerden ne giyeceğim bilmiyorum
canım benimki bitti tatildeydik internete hiç,girmemiştim,görmemişim,kusura bakmaCuzler icin cvp yazmayan arkadaslar okuyamayacaksaniz yardimci olalim. Yeterki cvp yaziverin :)
4. @betul8516
7. @nznyldz
9. N Nora22
10. @fatossam
13 @coznur
15. @ba22
17. @ay-dostum
18. @Byzcrcv
21. @btlsnl
23. @Senemaydin
29. C ceylanademince
@Prens annesi sen okuyabilir misin 25. Cuzu @Berdinc
Benimkinin de yuzuk parmaginda olmustu. Sanki tirnak batmis gibi ama gecti sonradan kabuk gibi sertlesti dustu. Yine takip et tabiki ama cok onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Bizimki gecti o da gecer insallahKızlar oğlumun parmağında bundan çıktı ne ki bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?