2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    380
Corapsız asla yatırmıyorum ben de hem atlet hem kısa kol çıtcıtlı giydiriyodum.bu iki gunki sıcakta tek atletleyiz evde.yatarken pike örtüyorum ama acıyo kerata:)

Neden bencil isteklerde bulundugunu karsılıklı oturup konuşun bence.yani bi mecburiyetiniz yokken kv yakınına taşın ama kendi ailene gelince uzak dur olmazki öyle tam bencillik.inş. o sınavı kazanamaz mı diyelim simdi burda bukadar bayan var duamız tutarkonuşmak pek bekledikleri ve sevdikleri bi şey degil cogu erkek için.siz de onu sıkıştırın

Oncelikle allah kolaylik versin cokkk zor bir durum.
Ayni seyleri yaklasik 4 sene once bende yasadigim icin zor diyorum.
Benin ailem ist.esimin bursadaydi esim surekli bursaya gidelim kiradan kurtuluruz vs diyip duruyordu beninde senin gibi bur suru acabalarim vardi bunlari dusundukce bursa fikri zor geliyordu banada.

Ben esime guvendim o nerede ben orada dedim.O mutluysa bende mutluyum dedim.
Cok sukurki guvencimi sarsmadi.
Ailesine hic bir zaman beni ezdirmedi ayni binada olmamiza ragmen ineceksin cikacaksin demedi.Sen herzaman iyisini bilirsin dedi.
Simdi iyiki gelmisiz diyorum cocuklar icin daha rahat bir sehir cocuklar avm den kurtuldu inan.
Kendimden ornek verdimki damdan dusenin derdinden yine damdan dusen anlarmis derler.
Ayni durumu yasamis biri olarak ailem yanimda olacak diyede evindeki huxurunu bozma,esinlede konus bence sana o guveni vermesini soyle.Inan hicbirsey evdeki huzurdan onde gelmiyor.Esinle cocugunla mutlu olacagin yer neresiyse orasi olsun hakkinizda hayırlısı

Yok insallah kazanir :) soyle söyleyim esim müfettiş yardımcısı geçince müfettiş olacak inşallah kazansın çünkü hak etti :) esim aslında konusuyo ama konuşmanın sonu hep aynı yere baglaniyo çözüm bulamiyoruz

Sağ ol inşallah hayırlısı olur. Ben seviyorum eşimi ama annesine laf geciremeyecegini de biliyorum zaten çok küçük bi şehir neresinde olursak olalım dip dibe sayılırız. Ben giderim de mutlu olacağımızı sanmıyorum buna inanmıyorum malesef.

Kızlar cildiricam ya moralim çok bozuk. Yine kaka mız başa döndü az düzelme vardı Hâlbuki. Sabah akşam antibiyotik te kullaniyoruz.bol mukus lu yeşil sulu kaka miz

Arkadaşlar merhaba belki beni hatırlarsınız ben de nisan annesi olacaktım kısmet olmadı 23 nisanda doğum olacaktı ama hem düşüğü hem kürtajı yaşamak zorunda kaldım o dönem.
sonra şükürler olsun allahım çok aratmadan tekrar nasip etti. bir kızım olacak.yarın sabah sezeryana giriyorum.
benim için dua eder misiniz? melek yavrularınızın yüzüsuyu hürmetine kolay bir doğumum, doğum sonrası iyileşmem ve en önemlisi de sağlıklı bir bebeğim olsun. kızımın akciğerinde kist var diyorlar o yüzden oldukça endişeliyim. allah rızası için dualarınızı rica ediyorum.

Evet canım hatırlıyorum seni Allah kolayca sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah evladını sizd sizide evladınıza bağışlasın

A
Hh ahhhh birileri kilo mu dedi Hamilelikten once 36 beden incecik bir kadindim 21 kilo aldim 11 ı gitti geriye kalan 10 kilo yapıştı resmen göbeğim kalcam ooooo ohooooo almış başını gitmiş :) Dun kıyafet baktım hicbir şey mi bulamaz insan bence de Bebeklerimiz 6 ayı devirsin zayıflamak için birbirimize destek olalım. Bende haziran ayının başından beri sütümü sağıyorum ama kızım emiyor süt yetiyor yazık olacak buzluktakilere ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…